Gość: aaa ale młoty.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 13:48 ale młoty.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 14:07 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Lechii Nie na stadionie!!! Robcie ustawki!!! IP: *.bulldogdsl.com 26.10.04, 14:08 Nie lejcie sie na stadionach bo wyzej III ligi nie pojdziemy. Trzskajcie sie poza stadionem bo inaczej nikt w Lechie nie wsadzi pieniedzy i tylko bedzie przyjezdzal Tur Turek i Unia Janikowo i inne badziewia! Lejcie wszystkich ale poza stadionem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzisio GRANDA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 14:12 Czy ci mezczyzni wyrazili zgode na publikowanie swych wizeronkow w GW? Chyba ktos tu pogwalcil prawo! Jak sie nie podoba to nie chodzcie na mecze, ale odczepcie sie od kibicow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Re: GRANDA! IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 26.10.04, 14:23 Kibiców nikt nie fotografował. A to co widzisz na tych zdjęciach to tylko bydło a bydła nie trzeba pytać o pozwolenie, żadna ustawa tego nie obejmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sarenka Re: GRANDA! IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 26.10.04, 14:39 To zdjecia prasowe. I, o ile sie orientuje, sa calkowita wlasnoscia redakcji - moga byc sprzedane, publikowane itpd itd. I niczyjej zgody na to nie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: GRANDA! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.10.04, 15:35 > Czy ci mezczyzni wyrazili zgode na publikowanie swych wizeronkow w GW? A na którym zdjęciu są jacyś mężczyźni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek hehe oni teraz są dumni jak nigdy !!!!!! IP: *.centertel.pl 26.10.04, 14:13 Hehe na miejscu tych chuliganow bylbym zachwycony, takie publicity w prasie, a nawet w wyborczej, ho ho1 Teraz to mają respekt chłopaki! Alescie niedzwiedzią przysługę im wyswiadczyli panowie z Wyborczej.... te zdjecia powinny trafic TYLKO do policji, ktora jednego za drugim by wyłapywala, odciski palców (łap?) zdjęła i na stadion juz nigdy nie wpuscila. Po co mieszacie do tego czytelnikow, zwyklych kibicow? Po co nam wizerunki tych małp? TO nie my strzeżemy porzadku w tym kraju. My chcemy sie czuc bezpieczni. Zagranie pod publiczkę, drodzy dziennikarze. Poza tym skoro policja zna ich nazwiska, to po co publikowac te mordy z prośbą o identyfikację? Jest zdjecie, jest nazwisko, to do roboty niebiescy, a nie propagande w gazetach siać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda. Tolerowanie bandytyzmu, to element polityki IP: *.z064220066.chi-il.dsl.cnc.net 26.10.04, 14:30 Bandyci robia zamet , ktory jest na reke tym co okradaja Polske. Tolerowanie bandytyzmu to jest element polityki. Narod pozostawia sie w niemocy i poniza, aby go nastepnie zniewolic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawidm drogi przez bagna robią firmy IP: 213.209.160.* 26.10.04, 14:43 Wystrczyło by wprowadzić do naszego kodeksu karnego kare ciężkich robót. Dostałby facet głaz 10 tonowy i zadanie aby w ciągu 10 lat zrobic z niego żwir. A tak mamy co mamy- więzienia gdzie stawka dzienna jest wyższa niz w przedszkolu, siłownia tv, a ostatnio nawet czytałam że każde więzienie ma zakupić termosy i to wszystko za moje pieniadze. Nie zgadzam się. Więzienia na własny rozrachunek. Wykreslic przepis mówiacy o niskiej szkodliwości społecznej czynu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu musimy paru z nich sami wykasowac... IP: *.client.comcast.net 26.10.04, 14:50 oczywiscie ze wiadomo kim sa ci ludzie, ich nazwiska namiary itd., wystarczy ze zlikwidujemy paru i zaraz w ich grupe wpadnie poploch. Pare "nieszczesliwych wypadkow", pare 'medialnie okrutnych likwidacji' i posraja sie w pory. Musimy sie zebrac, czekajcie na sygnal, mamy mozliwosci, dostarczymy srodki... nie chodzi sama pilke ale ogolnie o przestepczosc ale od kibolow mozemy zaczac. --SWS (Spoleczny Wymiar Sprawiedliwosci) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: musimy paru z nich sami wykasowac... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 13:59 powiem kolegom ze moga juz srac w portki i szykowac paszporty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa kibice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 14:55 chuligani won z boiska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bejbe co za mordy IP: 5.6R* / 212.121.135.* 26.10.04, 15:21 zrobic door selection na stadionie i sie skonczy chuliganstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QC Poznaje po niskich czolach ... IP: *.pro-internet.pl 26.10.04, 15:36 To "Mlodziez Wszapolska" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanatic GDYBY NIE FANATYCY NIE BYLOBY KLUBOW. IP: *.torun.mm.pl 26.10.04, 16:28 Ludzie o czym wy mowicie. nazywacie ludzi ktorzy sa z ta druzyna od 5 ligi , z ktora beda zawsze na dobre i na zle nawet jesli bedzie w 8 lidze???? Osadzacie ludiz , dzieki ktorym ten klub wogule sie podniosl!!! a gdzie sa te setki tysiecy ''kibicow'' czekajacych na lechie w ekstraklasie!!!!! to sa PSEUDO kibice gdzie oni byli jak Lechia grala w 5 lidze???!!! won zpiknikami z z wami zafajdni dziennikarze!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eric Re: GDYBY NIE FANATYCY NIE BYLOBY KLUBOW. IP: 195.20.110.* 26.10.04, 17:03 kolego fanatic. jestem kibicem wroclawskiego slaska. gdanska lechie bardzo szanuje ale powiem ci, ze twoj sposob myslenia strasznie mnie denerwuje. podobnie jak ty mysli spora grupa osob we wroclawiu. ciagle daje temu wyraz nawet wydawaloby sie bardziej ugodowy roman. pisal ostatnio podobne bzdury o kibicach koszykowi we wroclawiu. myslisz, ze ci co jezdza za druzyna w piatej czy tam w 7 lidze maja prawo bic kogo chca? bo zaliczyli 150 wyjazdow? chwali sie im, ze sa tak wiernymi kibicami ale niech zrozumieja, ze takim dzialaniem nie sprawia ze do klubu przyjda sponsorzy, nowi kibice, wyniki. i wiesz co sobie mysle. ze takim ludziom wlasnie nie zalezy tak na prawde na awansie lechii czy tam slaska do wyzszej ligi. wrecz przeciwnie. bo jakby przyjechal lech poznan to policji byloby tylu ilu przyjezdnych albo nawet wiecej i co najwyzej moglibyscie sobie pokrzyczec ale jak przyjedzie unia janikowo to latwiej afere wykrecic a to jest tak na prawde glownym celem tych chlopakow. ja rozumiem, ze oni lubia sie bic. wiem, ze to moze byc wciagajace - podobnie jak np sporty extremalne. takie walki daja duzo adrenali, poczucie przynaleznosci do grupy itp takie tam. ale zrozumcie to nie przyniesie nic dobrego dla klubu. jak juz musicie lejcie sie gdzies w parku. pokazcie jacy jestescie cwani - umowcie sie z przeciwnikiem, zmylcie policje i lejcie sie do woli. mnie to nie interesuje. ale po jasna cholere robicie to na stadionie? Śląsk&Lechia picnic fan eric Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariuSz Fanatic zamów TAXI!. IP: *.zol.univ.szczecin.pl 27.10.04, 11:41 Ty Fanatic zmów taxi i wal do psychiatry. Nie wiem co ma mordobicie do kibicowania. Widzisz związek, zamów taxi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lg konfidenci IP: *.tcz.pl / *.tcz.pl 26.10.04, 16:51 redakcjo ale z was społeczniaki!nawet nie chodzicie na mecze i nie macie pojecia o tym co sie dzieje, a robicie z siebie bohaterow!KONFIDENCI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ETA Toruń kto to pisał? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 17:04 jak niby chcecie wspolnymi silami wyplenic chuliganow z Lechi skoro te zdjecie to WYŁACZNIE chlopaki z Torunia, to nasz sektor.. prosze kogos z gazety o wyjasnienie tej kwestii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B K S Ta a jalepsze w tym wszystkim jest to że : IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 17:10 Na tych zdjęciach są tylko i wyłącznie ludzie z Torunia także nawet jakby sie znalazł jakiś konfident to i tak nie ma tu nikogo z gdańska !!!! Bravo Panowie redaktorzy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guest jak kontrolowac huliganow IP: *.siemens.ca / *.siemens.ca 26.10.04, 17:31 dla mnie to jest proste. na kazdym meczu powininen byc snajper z karabinem na gumowe kule i jak ktos robi zadyme to niech wie jak to boli. proste rozwiazanie i bez zabijania a bol gosciowi wytlumaczy o co chodzi jak normalnie mu to do mozgu nie dochodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sopot odpowiedz gdynskiemu dziennikarzowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 17:47 -wcale nie jest czestym widok na trybunach walczacych kibicow<ostatni raz z 3 lata temu>. - pseudokibice przychodza rowniez na...mecze zuzlowe,tylko o nich sie jakos nie mowi.< rok temu podpalenie tranwaju jadacego na stogi>. jednak faktem jest ze bardzo niewielu kibicow ze strony Lechii walczylo.<100 na 4,5tys>,nie doprowadzilo to do jakiegos wielkiego zagrozenia na stadionie,ja czulem sie bezpiecznie. WOLE WALKI POZA STADIONOWE. -BOGDAN LAGE, KLEMENS BRUSKI, TOMASZ STEGNER, TO GLOWNI UCZESTNICY:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igi stadionowe buraki IP: *.pwradio.pl 27.10.04, 08:32 świetny pomysł - wypieprzyć bandytów ze stadionów, smród trzeba likwidować i wprowadzić świeże powietrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariuSz S m i e r d z i ? IP: *.zol.univ.szczecin.pl 27.10.04, 11:38 dobrze piszesz, śmierdzi to spuścić wodę, a cała masa pseudodemokratów będzie znajdywała 100 powodów dla których nie wolno tego robić w taki sposób, a na stadion od dawna nikt kto ma gram oleju w głowie nie zabiera dziecka; no chyba, że go na zadymiarza chce wychować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BPP Nigdy nie zagramy w I lidze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 09:15 Byłem na tym meczu i niestety widziałem tę zadymę. Najbardziej uderzające jest dla mnie zachowanie władz klubu - nikt w sposób wyraźny nie odciął się od tych zachowań, zrzucając całą winę na stan obiektu. Ja również zauważyłem kiepski stan barierek i innych elementów, ale nie przyszło mi do głowy, żeby coś wyrwać i pobiec w kierunku sektora gości. Organizatorzy udają że dbają o bezpieczeństwo zabierając na bramkach nakrętki od plastikowych butelek z napojami, ale nie potrafią (nie chcą) usunąć z trybuny krytej pijanego człowieka, który przez cały mecz wulgarnie ubliżał trenerowi zespołu gości (ochroniarze stali kilka metrów odniego i śmiali się z "dowcipów"). Nie rozumiem także tłumaczenia szefa firmy ochroniarskiej, że "przyjęło się wpuszczać na trybunę krytą kibicówwczasie deszczu" - dlaczego? Kupuję zawsze bilet na krytą i w takich sytuacjach czuję się oszukany - po co kupować droższy bilet, skoro i tak wpuszczą jak zacznie padać (albo zacznie się zadyma). Nigdy nie zagramy w I lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Nigdy nie zagramy w I lidze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 14:03 zagramy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BPP Re: Nigdy nie zagramy w I lidze IP: *.xlan.pl / *.xlan.pl 27.10.04, 19:13 Chyba w kręgle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. [...] IP: 195.85.249.* 27.10.04, 09:44 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfiadomy łobywatel fikcja! 2 lata temu podczas meczu zuzleowego w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 09:52 Gdansku jeden z kibicow zerwal flage z plotu - zawieszona w sektorze gosci, po czym uciekajac wskoczyl na tor. Spowodowal przerwanie wyscigi i stworzyl napawde niebezpieczna sytuacje. Zrobilem gosciowi zdjecie i wyslalem pytanie do klubu, czy sa zainteresowani (sam nie mialem ochoty na odwiedziny kibicow Lechii u mnie w domu, co ze 100% pewnoscia nastapilo by, gdybym powiadomil policje). No i klub chyba rowniez nie mail ochoty na takie odwiedziny, bo nie wykazal zainteresowania:P.. a tak na marginesie, to kolesiowi udalo sie uciec przed policja przy wyraznej pomocy ochrony... Inicjatywa cenna, ale na ile realna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luka Wybić dresy IP: *.azory.net.pl 27.10.04, 09:53 Powybijać wszystkich pseudokibiców (dresów). Zniszczyć !!! Zmiażdżyć !! zamknąć w kamieniołomach tylko po to aby mieć świadomość że i ciebie nie dopadną gdzieś na osiedlu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sm Na zdjeciach sa jakies malpy a nie ludzie !!! IP: *.udn.pl 27.10.04, 09:55 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GREEN ZAKAPUJE TAM GDZIE TRZEBA!!!!HAHAHA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 10:11 LECHIA GDAŃSK Odpowiedz Link Zgłoś