Dodaj do ulubionych

depilacja laserowa

26.04.08, 20:14
czy możecie polecić sprawdzony gabinet depilacji laserowej w
3mieście..jestem zainteresowana opiniami i cenami...
Obserwuj wątek
    • Gość: ritha Re: depilacja laserowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 19:24
      Dołączam do pytania, gdzie warto, a, które gabinety unikac,
      a z tego co mi wiadomo, taki zabieg lepiej robic po wakacjach :) jezeli mysli
      sie np. o czesciach ciala nastwaionych na promienie sloneczne, gdyz po zabiegu
      nie mozna sie opalac, a ze przewaznie sa to trzy zabiegi najlepeij przelozyc to
      na wrzesien - pazdziernik :) na te lato niestety juz za pozno :(
    • herezja Re: depilacja laserowa 23.10.08, 15:42
      hi hi, robilam, a nie roniłam ;P
    • Gość: Avocado Re: depilacja laserowa jakie cenny? IP: *.bb.sky.com 26.10.08, 16:08
      Ile wyniosl caly koszt zabiegow i jak dlugo trwalo.
      Jakie czesci ciala?
      dzieki
      • 5_agnieszka Re: depilacja laserowa jakie cenny? 14.03.09, 19:08
        robiłam w dermis w gdansku , i w tczewie warge i brode . jestem
        rozczarowana . wloski odrosly. teraz wygladam jak malpka. nie wiem
        czy usuwanie wloskow laserem i ich naruszanie ma sens. lepiej było
        je rozjasnic. piniadze wyrzucone w bloto. a panie w gabinecie mowily
        wystarczy 7-8 zabiegow. po 7 zabiegach i mam wiecej wloskow niz
        mialam przed zabiegiem. rozczarowana
    • Gość: ritha Re: depilacja laserowa IP: *.chello.pl 31.01.09, 14:22
      co do depilacji to nie można spodziewac się, że jak za dotykiem czarodziejskiej
      różdzki znikinie ten problem i laser usunie nam wszytskie włocy. Iza podajesz
      link do artykułu z 2007 roku i z tego co widzę nie ma ani słowa w nim o laserze
      diodowym, a ten jest uważany za najskutecnizejszy. To, że na razie takich
      zabiegów potrzeba kilku (ja na razie jestem po trzecim i powiem iż mój entuzjazm
      trochę opadł, największy efekt był po pierwszym, teraz włosów jest mniej i są
      słabsze, ale dalej są, jeśli miałabym móc mówic o pełnym zadowoleniu to chyba
      jeszcze potrzeba czasu i pozbierania pieniędzy, niestety nie jest to tani
      zabieg.Ale efekty są tylko iż u każdego nawpeno inne. Każda z nas musi podejśc
      do tego tematu racjonalnie i z pełną świadomością, iż efekt tak naprawdę może
      byc różny a za pare lat i tak pojawią się jakieś nowe włoski, ale może za kilka
      lat będzie o niebo skuteczniejszy zabieg :D
      pozdrawiam.
    • Gość: Śmieszne co pisze Re: depilacja laserowa IP: *.chello.pl 01.02.09, 22:35
      Zrobiłam kilka zabiegów pare lat temu i nic mi nie odrasta...
      • Gość: Śmieszne c.d. Re: depilacja laserowa IP: *.chello.pl 01.02.09, 22:36
        Ale oczywiście depilacja laserem jest skuteczna tylko przy ciemnych
        włoskach...
    • Gość: pepe Re: depilacja laserowa IP: *.ghnet.pl 05.09.09, 00:42
      to nie prawda....da się na zawsze, może byłaś w złym miejscu- a skad masz takie
      doświadczenia?
    • Gość: ruletka Re: depilacja laserowa IP: 94.254.129.* 12.04.10, 21:23
      Byłam w tym gabinecie kilka tyg temu i... wyszłam przerażona!!
      Pani robiąca depilację była niedelikatna! Gdy robila zabieg były momenty lepsze
      i te gorsze gdzie mimo bólu zamiast zaprzestać robienia depilacji na chwilę aby
      ciało odpoczęło ona dalej we mnie "strzelała".
      Efekt jest taki, że mam poparzone łydki. Mam czerwone plamy od lasera które z
      czasem zmienią się w strupy a potem odpadną i będą białe plamy. Wiem co będzie
      bo już jedna kosmetyczka mnie tak załatwiła i oddała pieniądze za źle wykonany
      zabieg.
      Poza tym to był moj 5 zabieg i widać nikłe efekty...
    • Gość: gabi Re: depilacja laserowa IP: *.chello.pl 12.04.10, 23:17
      robilam w zeszlym roku w Sopocie w Krzywym Domku (nie pamietam nazwy)
      po 3 razach wasiki dalej bujne ;-(((, linia od pepka w dol
      faktycznie mniej wloskow, bikini dalej bujnie....wydalam kupe kasy a
      efekt marny.... moze gdybym powtorzyla jeszcze 3 razy byloby lepiej
      ale chwilowo funduszy brak
      • Gość: anita Re: depilacja laserowa IP: 188.33.29.* 22.10.10, 14:30
        w krzywym domku ciebie oszukali ustawili parametry tak żebyś musiała chodzić w nieskończoność a oni zarabiać
    • Gość: gość Re: depilacja laserowa IP: 188.33.29.* 22.10.10, 14:27
      Można usunąć włoski na zawsze tylko nie IPL jest tylko jedna skuteczna metoda!!!
    • Gość: Klientka Re: depilacja laserowa IP: *.lokis.net.pl 08.02.11, 22:49
      ODRADZAM Wam wybór salonu Beauty Laser w Gdyni. Byłam ich stałą klientką ale ostatnim razem zostałam poparzona przez jedną z kosmetyczek. Otrzymałam bardzo wysoką dawkę promieni i miałam poparzenia 1 stopnia na udach. To co przeżyłam było straszne, oczywiście po pół roku mam bardzo widoczne blizny. Właścicielka salonu nie przyznała się do błędu jej pracownicy, nie poczuwa się do rekompensaty i naprawy wyrządzonej szkody. Nie chce nawet zwrócić kosztów leczenia. Nie przyjęła nawet trzeciej reklamacji, zgłaszanej przez samego Rzecznika Praw Konsumentów. Obecnie sprawą zajmuje się Sąd. Proszę uważać na Beauty Laser w Gdyni!!!
      • Gość: beautylaser Re: depilacja laserowa IP: *.147.148.169.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.02.11, 11:30
        Szanowna Pani,
        nie uważa Pani, że zgłaszając reklamację należałoby najpierw pofatygować się do gabinetu i pokazać "rzekomo poparzone" uda? Do dnia dzisiejszego nie raczyła Pani nas odwiedzić, nie dając nam tym samym szansy ustosunkować się do Pani żądań. Czy spotkała się Pani kiedykolwiek z sytuacją, w której osoba składająca reklamację nie zgłasza się osobiście do firmy, sklepu czy gabinetu, do którego kieruje swoje roszczenia? Próby zaszkodzenia nam (np. pismo do Rzecznika Praw Konsumenta - skarga odrzucona przez Rzecznika i uznana za próbę wyłudzenia pieniędzy) najwyraźniej nie usatysfakcjonowały Pani i dalej próbuje Pani oszkalować nas zamieszczając kłamliwe opinie. Przez okres 2,5 roku, kiedy regularnie korzystała Pani z naszych usług – ani razu nie wyraziła Pani niezadowolenia z wykonanej przez nas pracy, wręcz przeciwnie – zawsze była zachwycona atmosferą panująca w naszym gabinecie, podejściem do pacjenta oraz starannością i efektami zabiegów. Pani po prostu w perfidny sposób usiłuje – po udanej serii zabiegów depilacji laserowej na całe nogi (8 zabiegów), głębokie bikini z linią stringów (9 zabiegów) oraz białej linii (2 zabiegi) – zrekompensować sobie niemały wydatek i wyłudzić od nas wydane na zabiegi pieniądze. Przestrzegamy inne gabinety przed nieuczciwymi klientkami, z którą mamy do czynienia.
    • Gość: xxx Re: depilacja laserowa IP: 153.19.108.* 06.05.11, 22:17
      Własnie, czy mógłby mi ktoś pomóc. Jestem mężczyzną z "połączonymi" brwiami, co mi nie daje pewności siebie, i dlatego też szukam jakiegoś dobrego salonu w trójmieście, w którym bede mógł skorzystać z depilacji laserowej, co pozwoli mi sie pozbyć tego "łącznika". Help!
    • Gość: Darek P0pacy ,zrobcie w koncu porzadek z.... IP: *.154.252.46.netsons.net 23.01.14, 21:31
      Komorowskim i Tuskiem ,przeciez to jest nastepny rozbior Polski.
      A tych 2 tumanow na latarni czas zawiesc.
    • kormoran67 Re: depilacja laserowa 02.03.14, 18:19
      Czemu od dawna? Czyżby nie zginęło owłosienie? Będziesz chodzić parę lat aż Ci usuną?
    • kormoran67 Re: depilacja laserowa 17.03.14, 22:46
      Dużo szczegółów zapamiętane, jak na klientkę ;) Zna Pani nawet model aparatu! Ale reklama...
    • Gość: misiu Re: depilacja laserowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.14, 19:44
      Gabinet tragedia . nikomu nie polecam oszukali mnie na kasie , za czwarta depilacje zapłaciłem 3 x więcej niż za poprzednie .
    • szabelkaa Re: depilacja laserowa 21.06.14, 21:34
      Witam, jestem zainteresowana poleceniem do salonu w Warszawie. Zastanawiam się tylko czy można tak na odległość polecać. Co powinnam powiedzieć przy umawianiu wizyty, skąd wiadomo, że rabat się należy? POzdrawiam, radosmyk@o2_pl
    • sylwia131 Re: depilacja laserowa 11.09.14, 10:41
      Możesz podać mi dane na prywatny :-) obie zyskujemy rabat :-)sylwia131@gazeta.pl
      ja również chodzę do Pani Justynki:-)
    • Gość: kasia3993 Re: depilacja laserowa IP: 46.17.63.* 04.08.17, 08:27
      Działa! Też się tego bałam jednak dziala. Wiadomo,że nie aż tak jak na czarne włósy ale po prostu wystarczy jeden czy dwa zabiegi więcej i spokojnie usunie każdy włosek. Zabiegi robiłam tam ponad rok temu. I jest bardzo dobrze. Kilka włosków odrosło ale są to dosłownie pojedyncze włoski, których nawet gołym okiem nikt nie dojrzy ( mąż twierdzi,że tylko ja mam jakieś urojenia i coś widzę). Chodzi o to,że jest to nowocześniejsza generacja lasera tak wiec laser jest nakierowany jedynie konkretnie na cebulki włosów i dzięki temu może je zniszczyć.
      • Gość: litwina Re: depilacja laserowa IP: 163.172.245.* 07.08.17, 09:11
        Bardzo dziękuję kochana za odpowiedź. Napisz jeszcze czy zabieg boli? Wiem,ze nie będzie to zbyt przyjemne ale wolałabym się nastawić ;)
        • malami899 Re: depilacja laserowa 10.08.17, 09:22
          Bo IPL to nie laser tylko fotodepilacja. Mi od razu powiedzieli w Laser Light w Gdyni, że na moje włoski żaden ipl nie pomoże i wyrzucę kase w błoto. Szkoda, że Ciebie nie poinformowali :( Light Sheer wg nich był najlepszy - może autoreklama to była, może nie, ale u mnie na paszkach wszystkie włoski zniknęły. Ból bym porównała do depilacji woskiem... wielokrotnej w jednym miejsu :D nie no, trochę bolało ale dla efektu warto. Nie wiem jak tam na Skłodowskiej, bo nawet przyznam szczerze nie szukałam, bo na Mściwoja w Gdyni miałam po prostu bliisko i załapałam się na mały rabat, więc w sumie ciesze się, że tak własnie wyszło,
    • Gość: kaska4567 Re: depilacja laserowa IP: *.static.chello.pl 15.07.18, 11:09
      Jaką okolicę depilowałaś? Może bikini? Bo właśnie na tym mi zależy.
      • Gość: mistle Re: depilacja laserowa IP: *.dc2.ghst.net 16.07.18, 10:15
        Bikini nie, ale pachy a to też delikatna okolica. Ogólnie śmieszne jest to, że bałam sie nabardziej bólu a zabieg wcale nie był nieprzyjemny. No moze za pierwszym razem nie było miło bo jednak skóra musi sie do zabiegu przyzwyczaić. Jednak potem było już o wiele lepiej. Z każdym kolejnym mniej mnie bolało. Może dlatego, że było coraz mniej włosków? Ogolnie po jednym zabiegu widziałam już niesamowitą różnicę (odrosła mi może 1/3włosków).
        • Gość: kaska4567 Re: depilacja laserowa IP: 91.224.215.* 20.07.18, 11:05
          Dasz może jakiś konkretny kontakt? Bo coś nie mogę znaleźć.
    • Gość: Ola Re: depilacja laserowa IP: *.zc.net.pl 23.08.18, 12:57
      I ile serii robiłaś? I dalej efekt dobry?
      • Gość: Magda Re: depilacja laserowa IP: *.artnet.gda.pl 28.09.18, 11:33
        Ja robiłam 4 zabiegi, ja na razie wszystko super, mam zamiar iść niedługo na ten zabieg przypominający.
    • Gość: kokser Re: depilacja laserowa IP: *.sprintdatacenter.net 21.11.18, 09:26
      Witam Mam pytanie czy są w Gdyni ewentualnie w Gdansku jakieś gabinety w których zabiegowi może poddać się mężczyzna? Chcialbym wydepilować sobie w taki sposób plecy.
    • Gość: lena45 Re: depilacja laserowa IP: *.net-sd.com 22.11.18, 14:38
      To powodzenia, ipl to nie laser ale depilacja swiatłem, I na takiej zasadzie działają te wszystkie depilatory swiatłem które można kupic w sklepach agd rtv, nie daje trwałego efektu i w sumie to nie wiem czy tak dobrze podziała na męskie owłosienie, które jest mocniejsze. Wyrzucisz tutaj dużo kasy ale efekt bedzie mierny.
    • Gość: Stefka Re: depilacja laserowa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.12.18, 12:14
      Marikke a w przypadku jasnych włosów to na ile zabiegów trzeba się wybrać? Chodzi mi o bikini, wystarczą 3 czy może 5? Chodzi mi tutaj o pakiet bo widziałam, że w klinice mają pakiety albo na 3 zabiegi, albo na 5 zabiegów.
      • Gość: Marikke Re: depilacja laserowa IP: *.artnet.gda.pl 12.12.18, 10:30
        5 miałam. W przypadku ciemnych pewnie 3 wystarczą. ale na jasne bym nie ryzykowała i wybrałabym 5 zabiegów. U mnie wiekszość wlosków była usunieta już po tych 3 zabiegach ( jakieś 80-90% nawet) ale jednak pojedyncze odrastały, a ja chcialam sie ich pozbyć całkowicie. Chciałam już całkiem zrezygnować z golenia, a jednak jakbym wybrała sie na 3 zabieg to jednak coś tam do golenia by zostało.
    • Gość: michał_28 Re: depilacja laserowa IP: *.artnet.gda.pl 31.01.19, 11:23
      Ja też jestem zadowolony z depilacji u nich, minęło już 3 miesiące, a włosków zero. Jak dla mnie na plus, że mają darmową konsultacje, bo się jeszcze z tym nie spotkałem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka