Gość: marcel IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.02, 01:10 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aCH CKoD IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 19.05.02, 21:54 mniej radosne nieprawdaz, a tez z lodzi :))) (oczywscei mam na mysli zespol cool kids of death, ale moglam ktorys z czlownow nazwy zgubic) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: Blue Cafe 19.05.02, 22:47 Są fantastyczni. Tylko dlaczego muszą śpiewać taki gniot w Opolu? Nie moge kupić ich płyty, nigdzie nie ma, a miała być. Odpowiedz Link Zgłoś
orca Re: Blue Cafe 22.05.02, 17:22 Ich plyta jest dostepna na www.merlin.com.pl za ok 36pln Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Blue Cafe - krytyka IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 20.05.02, 12:30 Słyszałem część ich wczorajszego koncertu w truuujce. Wnioskując z tego - nudy. Lepsza ichtroizna, w sam raz na festiwale typu Opole i Sopot. A wokalistka, jak dla mnie, wcale nie ma świetnego głosu, jak go wszędzie opiewają, tylko głos pretensjonalny. Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: Blue Cafe - krytyka 20.05.02, 14:37 Zamilcz, Sombre!!! Masz u mnie przechlapane! Ta dziewczyna po prostu MA głos. A porównywanie Cafe z Ichtrucizną uważam za...Oj, Sombre! Piotr, to jest taka nowa grupa z Łodzi, śpiewają latinamerykany, a ich wokalistka (Tatiana chyba) ma głos czarnej. Poszukaj na Real One, może coś Ci się uda znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Blue Cafe - krytyka IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 20.05.02, 18:14 Ależ Iwa... Nie po to taki jeden facet z Gdańska, co zarabia teraz podobno więcej niż pryzydent i premier tego kraju, przez pewien płot skakał, bym nie mógł teraz... hehe :) Odpowiedz Link Zgłoś