Dodaj do ulubionych

Chcę się przeprowadzić do Trójmiasta...

02.04.05, 14:19
Witam.

Chcialbym się za rok przeprowadzić do Trójmiasta. Gdańsk, Gdynia lub Rumia.
Są u Was jakieś mieszkania w normalnych cenach? Albo TBSy? Teraz mieszkam w
Łodzi i tu nie ma raczej problemu z tym. Za normalne ceny uważam M2 pow. ok.
30 m2 w cenie ok. 40.000 zl. w blokach.
Obserwuj wątek
    • Gość: ohra Re: Chcę się przeprowadzić do Trójmiasta... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.05, 15:04
      Uuu, to może byc cięzko, na pewno nie w Gdańsku (nie wspominajac o Sopocie), w
      Gdyni tez raczej nie az tak tanio. Raczej coś poza właściwym 3miastem - Pruszcz
      Gd, Reda może i Rumia.
      Co prawda nie wiem jak tam ceny w TBSach (poza tym niewiele ich) ale najlepiej
      chyba jak popatrzysz na ceny z ogłoszeń na np. anonse.pl.
    • Gość: lis Re: Chcę się przeprowadzić do Trójmiasta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 16:59
      Najpierw się dobrze zastanów!!!!!!!!!
      Siedź w tej swojej Łodzi, bo u Was się nieźle żyje, a tutaj....
      Zresztą - Twój wybór... Tylko potem nie narzekaj, że Cię nikt nie ostrzegał!
    • krol-bush Re: Chcę się przeprowadzić do Trójmiasta... 03.04.05, 11:18
      mowy nie ma
    • domownik2 Re: Chcę się przeprowadzić do Trójmiasta... 03.04.05, 13:12
      tez chce sie przeprowadzic, ale jak czytam wypowiedzi na tym forum to sie pomalu
      zalamuje.
      dziwni i nieprzyjazni ludzie w tym trojmiescie
      • Gość: master Nie przejmujcie się IP: *.sm-rozstaje.pl 03.04.05, 13:41
        Jest tu 1 lub 2 oszolomów nadających z neostrady i wiecznie marudzących.
        W Gdańsku za te pieniądze raczej nie kupisz mieszkania.
        Nawet w najgorszych lokalizacjach typu falowce, dolna orunia czy stogi.
        W tej cenie to raczej jakieś obłuża czy inne grabówki lub rumia i to chyba też
        w kiepskim standarcie.
        • Gość: ania Re: Nie przejmujcie się IP: *.attu.pl 03.04.05, 22:24
          Zgadzam sie - mieszkania w podanej przez Ciebie cenie tutaj nie znajdziesz. I
          podobnie jak poprzednicy polecam okoliczne miejscowosci - ewentualnie bardzo
          stare, osiedla na koncu miasta. 3000/m2 to standartowa cena.
          Nie ludzie sa nieprzyjazni, tylko naprawde ciezko tu zyc. Wrocialam po 2 latach
          w Niemczech i z kazdym dniem stwierdzam, ze zycie tutaj jest jak pchanie
          ciezkiego kamienia pod gorke. (dzis do takiego stanu doprowadzila mnie
          komunikacja miejska). Proponuje wiec rozwazenie przybycia tutaj, jezeli juz nie
          masz wyjscia - uzbroj sie w cierpliwosc lub tez cala mase pieniedzy
          ulatwiajacej zycie w kazdych warunkach.
          Pozdrawiam Lodzinina
          • Gość: lis Re: Nie przejmujcie się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 01:51
            To niestety prawda, Łodzianinie, Trójmiasto w miarę upływu lat zamienia się
            (przepraszam za wyrażenie) w szambo! Wszędzie brud, bałagan, wielkomiejskie
            zadęcie i drożyzna na każdym niemal kroku. A o komunikacji to nawet lepiej nie
            wspominać! Tu nie ma ŻADNEJ przyszłości.
            • Gość: rolie Re: Nie przejmujcie się - trójmiasto jest super!! IP: 217.153.221.* 04.04.05, 07:44
              Ktoś już wcześniej zasugerował, żeby nie słuchać wiecznych malkontentów
              nadających z neoplusa. Niestety to coś, wiecznie ujadające znowu się ujawniło.
              Przypuszczam, że i w Łodzi są ludzie, którzy nic innego nie chcą ani nie
              potrafią robić jak tylko notorycznie zrzędzić.
        • Gość: ja Re: Nie przejmujcie się IP: *.softlab.gda.pl / *.softlab.gda.pl 18.04.05, 22:26
          A od kiedy mamy w Gdańsku taką dzielnicę jak dolna Orunia? Bo tu mieszkam od
          urodzenia, tematyką się interesuję i siłą rzeczy jest mi ona znana, i głowę bym
          dała, że jest dzielnica Orunia i osiedle Orunia Górna.? Czy mogłabym dowiedzieć
          się od Mastera, kiedy to zmieniła się nazwa dzielnicy?
          A tak poza tym, ocenę dzielnicy pozostaw mieszkańcom, bo twoja szeroka wiedza
          topograficzna cokolwiek cię zawodzi.
    • ewka5 Re: Chcę się przeprowadzić do Trójmiasta... 04.04.05, 05:01
      e tam, zyje sie pewnie podobnie jak w Lodzi, ale ladniejsze miejsca bedziesz
      mial do odwiedzania. A jakie jeziora dookola... I na nartach dasz rade
      pojezdzic, jak tylko ochote mial bedziesz. Trojmiasto jest pieknie polozone,
      naprawde.
      Mieszkania chyba za te cene w Trojmiescie nie kupisz, ale rozejrzyj sie w
      Pruszczu, moze w Rumi.
      Powodzenia.
    • Gość: slazak z dolnego Re: Chcę się przeprowadzić do Trójmiasta... IP: 195.143.166.* 04.04.05, 13:15
      Ja pod koniec tego roku bede juz mieszkal na Przymorzu przy najdluzszym falowcu
      ale za to z widokiem na zatoke . 3miasto to najfajniejszy i najciekawszy region
      w Polsce.
    • Gość: campionima@wp.pl Re: Chcę się przeprowadzić do Trójmiasta... IP: *.laczpol.net.pl 04.04.05, 18:40
      za te pieniadze mozesz kupic dzialke ogrodnicza w sopocie lub okolicy i
      postawic altane ok 70 m ful wypas
      • Gość: Lula Re: Chcę się przeprowadzić do Trójmiasta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 00:26
        Kocham Gdańsk,piękne miasto ale się z nas prowincja robi.
        Wszystko zamykają,nie ma browaru,stoczni,Fazera,Wizzar też się wynosi.
        Kto zyw,młody,wykształcony poprostu stąd ucieka.
        Kacham Cię Gdansku ale żeby przeżyć też będę uciekać!
        • Gość: filuś Re: Chcę się przeprowadzić do Trójmiasta... IP: 217.153.221.* 05.04.05, 00:35
          Cóż za rozpaczliwy ton. Czy browar i Fazer kiedykolwiek świadczyly o potędze
          Gdańska? Raczej takie firmy jak Lotos, Energa, GE Money Bank czy chociażby Dr
          Oetker świadczą o jego potencjale. A co do stoczni to mamy i Remontową i
          Północną, w przeciwieństwie do padających na pysk molochów ze Sczecina i Gdyni,
          one przynoszą zyski.
          Powinniśmy wspólnie pracować dla naszego kochanego miasta.
        • Gość: antyburak lula jest pewnie blondynka ewentualnie pochodzi z IP: 83.103.43.* 05.04.05, 00:39
          Bydgoszczy jak lisek gluptasek.
    • Gość: red Ten lis to jakiś idiota z Bydgoszczy IP: *.toni.it / *.pool82105.interbusiness.it 05.04.05, 00:29
      Leczy swoje kompleksy bo bydgoszcz dostaje w kość od Torunia.
      Przeprowadzać też tam się nikt nie chce a mieszkań budują mnoiej niż w Toruniu
      he he
      • Gość: master o lisolula znowu pisze kretynizmy IP: *.sm-rozstaje.pl 05.04.05, 00:32
        Nie ćpaj więcej albo zostaw tego twojego biednego kompa w spokoju.
        Wizzair akurat będzie robił w Gdańsku swoją baze kretynko.
      • ethanak Re: Ten lis to jakiś idiota z Torunia 18.04.05, 15:15
        To toruniacy celują w tego typu wypowiedziach.Bydgoszczanie nie leczą
        kompleksów bo ich nie mają w przeciwieństwie do co poniektórych z okolicznych
        wiosek.
    • Gość: ufo Re: Chcę się przeprowadzić do Trójmiasta... IP: *.chello.pl 18.04.05, 22:57
      Stuknij sie w łeb, po co tam leziesz, lepiej mieć ku...asa w cieście niż
      zamieszkać gdzieś w tróhmieście.
    • Gość: bl Re: Chcę się przeprowadzić do Trójmiasta... IP: *.chello.pl 19.04.05, 07:33
      Nie lubię brac udziału w tego typu pyskówkach, ale zważ drogi Łodzianinie na
      to ,że średni poziom wypowiedzi w tym wątku jest zaniżany przez ludzi z poza
      Trójmiasta i regionu .
      Trójmiasto to nadal jedno z najatrakcyjniejszych miejsc w tej części Europy ;i
      to pod każdym względem. Wpadnij ,a sam się przekonasz.
    • Gość: assg Re: Chcę się przeprowadzić do Trójmiasta... IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 19.06.14, 18:50
      A czemu do Trójmiasta? Ja polecam Warszawe, na sam start i na zachęte polecam firmę, która zawsze pomaga mi w przeprowadzce warszawa.przeprowadzki.pl/
      • stefan4 Re: Chcę się przeprowadzić do Trójmiasta... 19.06.14, 21:03
        assg:
        > A czemu do Trójmiasta? Ja polecam Warszawe, na sam start i na zachęte polecam firmę

Nad tym spamem zastanawiałeś się 9 lat?

- Stefan
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka