Gość: kolosalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 10:23 !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
apsik1 Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 19.04.05, 14:51 jeśli w Gdańsku to oleeee..... Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 19.04.05, 17:52 i jaka świetna lokalizacja :) Liceum kończyłam (polecam średnio), w dzielnicy mieszkam od zawsze - polecam zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 19:44 skoro mieszkasz na Oruni. To jestes albo Marta albo Asia albo Justyna :)Powiedzialas ,że Justyna nie jestes ale niestey dalej twietrdze ze Ty jednak jeses ową Justyną:): Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 29.05.05, 11:58 Korzystając z waszego wypadu długoweekendowego przywłaszczam sobie zaszczyt zapisu wielce "wiekopomnego" setnego wpisu Setny wpis (to była treść ww. wpisu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 21:26 super liceum, przyjaźni nauczyciele, fajni ludzie, dzielnica ohydna ale da sie przezyć... Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 20.04.05, 18:12 Przyjaźni nauczyciele, a dzielnica ohydna? Ty masz odwrócony gust. Pani Hilar fajna? Pani Kaczorowska? Pani Ruda Wicedyrektorka? Pani Frask? Kto tam jest przyjazny???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLOSALNA Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 21:47 Pani Hilar ----ŚWietna pani FRASK- bardzi ciekawe zajecia wicedyrektor -nie mialam zajec widze ze masz bardzo duze wymagania!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLOSALNA Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 21:48 bardzo przyjaźni tylko tzreba to doceic a nie marudzic ciagle Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 21.04.05, 22:27 Hilar po latach mogę docenić, bo mimo wszystko była przynajmniej sprawiedliwa, pomimo wszystkich swoich wad tzn. szorstkości, surowości i wiecznego pytania. Ale Frask.... Co rok musiała kogoś usadzić, a była przy tym tak niesprawiedliwa... Jej zajęcia nie były ciekawe, bo wiecznie robiła jakieś błędy zakrawające o śmiech. Kiedyś wyłożyła się na interpretacji "Testamentu mojego" Słowackiego ku cichej uciesze wszystkich, także wiesz... Upewnij mnie czy przypadkiem nie jesteś w 1 klasie - to znaczyłoby, że nabrałaś się na jej nieodłoczną afektację i ciche samouwielbienie, te jej opowiastki połączone z tą koszmarną, jej właściwą, egzaltowaną mimką i gestykulacją... Byłam dobra z polskiego i jej lekcje kojarzą mi się tylko z irytacją mą. Za to perełką był pan Oniszczuk - idealista, zakochany w swej pracy, zawsze trochę oderwany od rzeczywistości - ale niestety uczył króciutko. PS. Kiedy kończyłam szkołę chodziły słuchy, że Fraskowa zaszła w ciążę (wiele oznak, ale niepotwierdzone). Możesz potwierdzić lub zdementować? Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 21.04.05, 22:30 A co do przyjaznej atmosfery... Czytałam o niej w informatorze, gdy składałam papiery do szkoły i to by było tyle z przyjaznej atmosfery. Żałuję :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLOSALNA Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 08:14 Z Twojej wypowwiedz wywnioskowala, ze konczylysmy szkole w tym samym czasie. Ja tez zalapapalam sie na krotka kadenencje pana Oniszczuka. Bardzo fajny facet i trzeba przyznać ze jedynyny,który naczyl nas czegos. eżeli chodzi o panią Frask to rzeczywiscie chozily takie ploty ale z tego co wiem to jest to nieprawda..!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 08:20 Są rózne gusta i gusteczka mi pani F przpadła do gustu pomimo tezgo, że rzeczywiscie lubila byc w centrum zainteresowania oraz miala sklonnosci do nieuzasadnionej ironi. Kiedys etz to mi nie odpowiadlalo jednak teraz kiedy jese na studiach zaczelam poprpstu to wszystko doceniac i nawet paznokcie pani od Biolo oraz chamstwo pani od geogry wydaja mi się urocze:):):)POzdro Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 22.04.05, 14:00 Pani Wałdoch Ci podpadła ;) ? Ja też pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLOSALNA Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 14:02 Z pania Wałdoch to ja mialam takie przeboje ze szkoda gadac:):) szczegolnie na spr bo zawsze posadzala o sciaganie jak ktos akurat nawet nie pomyslal o tym zeby wyjac pomoce naukowe.... a co sadzisz o pani pedagogo??:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 23.04.05, 11:58 Jestem względem niej na nie, bo: 1. łaziła do stołówki sprawdzać kto od świtu wagaruje, kazała chodzić na lekcje, a jak się odmawiało straszyła dyrektorką.... 2. miała negatywny stosunek do par w szkole i rzucała niewybrednymi komentarzami (choć nie ona jedna niedopieszczona w tym gronie pedagogicznym) i miała obiekcje względem przytulania na korytarzu, co poczytuję jej jako cechę negatywną ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLOSALNA Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 18:05 heheh pani pedagog zachowywala sie jak nie pani pedagog bo wszytskich traktowala z gory i moim zdniem zaden uczen nie byl dla niej sobry. Wer wszystkich widziala zlo wcielone i wogole porazka.... z ta stolowka to przegina. No dbra skoro polotkujemy to jka chemica i szatniarki???... a jaki profil bylas bo ja ogolny:):) Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 25.04.05, 00:44 Ogólny? uczyłaś się ruskiego? a czy twoją wychowawczynią nie była przypadkiem p.Maryńczak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLOSALNA Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 18:49 a owszem!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: 217.153.221.* 30.04.05, 15:36 oleeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ale Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: 62.233.169.* 09.05.05, 20:04 wrrrrrr . . . :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ale Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: 62.233.169.* 09.05.05, 20:05 to pewnie Ell'a :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 21:18 bardzo fajna babkaa:) Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 28.04.05, 12:41 ;) a może masz na imię Ola? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLOSALNA Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 10:44 nie!!!!!!!!!!!! a ty moze jestes JUSTYNA???:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 15:05 a czy my jestesmy z tej amej klasy czy nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.stk.pl / 83.238.71.* 29.04.05, 16:16 lol Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 29.04.05, 16:53 no jesteśmy....byłyśmy raczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 19:42 ciekawe:):) Kim jestes w takim razie:)może jakas podpowiedź:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLOSALNA Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 19:47 Tak..JUstyna T:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLOSALNA Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 11:20 :):) no widzisz nie wiedzialam, że sie udzielaszna gazecie.pl:) Twoj pseudonim badzo Cie maskuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 30.04.05, 15:23 no ty masz też wcale fajny ) Ale kto ty jesteś? Inicjały choćby rzuć, a napiszę ci "dyskretnie", kto jeszcze tu zagląda. Oczywiście od nas. Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 01.05.05, 13:03 Ależ się rozrósł ten wątek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ale Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.eia.pl 01.05.05, 19:53 O widze ze stara kadra siodemkowa nadal Zyje :D Pozdro for @ll Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 02.05.05, 00:12 Czyżby to ty? czyźli się mylę i czytaczu milczysz wciąż? ps. to do osoby, która od razu zrozumie, że chodzi o nią.... nie czuję się gorzej, zapewniam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ale Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.eia.pl 02.05.05, 22:43 hm... a kim mam byc :P Justyno droga, tu twoja qlezanka klasowa Szurka ;] Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 02.05.05, 22:47 kłamczuch! a w dodatku tchórz! po imieniu mi tu pisze, a sam jest Ale... Patrzcie go, mądrala. Lepiej pocztę sobie sprawdź, bo napisałam rok temu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ale Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: 62.233.169.* 04.05.05, 10:15 buahhha mala pomyleczka :] zaden klamczuch tylko klamczucha jak cosik hehe :P moje inicjaly A.G rozszyfruj kolezanko :) Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 04.05.05, 11:48 a myślałam że to pi_em się ośmielił...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 18:06 Justyno!!:) zgaduj. Bylam na weekendzie majowym dlatego milczalam jak grob:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 11:09 o NIEEE!!!! Justyna:):)okej podpowiedź I : nie mieszkam ani n oruuni ani na chelmie ani w pruszczu:) głosno sie smieje i siedzialama na rusku w w 3 ławce od okna:): to teraz powinnas wiedziec:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lkolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 11:10 BRAWOOO:):): Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 14:52 i pozdro dla DAwida:):) Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 05.05.05, 16:56 no proszę, proszę.... Skąd miałabym pamiętać, gdzieś ty siedziała na ruskim... pomogła mi raczej wskazówka o twoim wypadzie, ale nie wiem dlaczego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 21:33 widzisz jak to sie przypadkowo drogi zbiegaja:):) teraz bedziemy pewnie przypadkowo czesto sie spotykac:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ale Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.eia.pl 06.05.05, 23:08 A ja to co ;] Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 07.05.05, 11:19 A ten czytacz P wciąż milczy.... patrzcie go, co za koleżeństwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 15:28 własnie nie czytacze sie ujawnią bo o nieladnie czytac cudza korespondencje.. BIJEMY rekord WATKU?? Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 07.05.05, 22:30 a co nie... No to słucham - kto to pieczaaa i o co chodzi z nią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLOSALNA Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 10:01 piczaa???? :):) zpaytaj się Oli ona to wymyslila i ona jest w stanie rozdefiniowac to:):) Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 08.05.05, 12:06 ach rozumiem .... ale brzmi to bardzo egzotycznie.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ale Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.eia.pl 08.05.05, 19:38 ja bym powiedziala, ze raczej Erotycznie ;] hie hie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLOSALNA Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 19:57 hehhe a mi sie to kojarzy z GINEKOLOGIEM:) Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 09.05.05, 13:01 ja umywam ręce od tych gorszących postów w tym wątku..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ale Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: 62.233.169.* 09.05.05, 19:54 Alleluja Siostry ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLOSALNA Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 19:57 jestesmy szpiegowani:):)przez pewnego pana ktory mieszka w PRUSZCZU:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 18:40 uwodzisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 11.05.05, 15:57 no tak.... On tak twierdzi. Ponoć jednak nieskutecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ale Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.eia.pl 12.05.05, 22:26 Na Pietje to raczej nic nie dziala, no moze ... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 13:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLOSALNA:) Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 13:45 Ola nie ma co dywagowac a Ty justyna swoja kobieca gracja owin piotra wokół palca i zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ale Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: 62.233.169.* 13.05.05, 14:47 Alez Renato, sciagaj ... :P hiehihe jak to nie ma nad czym, przecie to @ll jasne ;] Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 13.05.05, 15:29 ja mam zatkane uszy, nie słyszę tu dlatego żadaaaadnych subtelnych czegoś tam. Reniu, z tym palcem będzie kiepsko - D. za dobrze mnie pilnuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 17:31 hehehe wiesz co Justyna sprzedałabym Ci tekst Tomaasza.K ale nie wiem czy wyraziszna to zgode. Tomek bowiem ma tekst, kóry pdopowie ci jak poderwac chłopaka..:):) jak wyrazisz zgode to napisze CI:) Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 13.05.05, 22:59 obsceniczne poematy poproszę na priv Co wy wszyscy tak z tym Tomaszem K. i Machutem? Dwóch eksprtów największych czy co??? ale wal ten tekst. może przeżyję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 15:25 patent Tomasza na pdryw:D UWaga... ......... ( to jest luka w ktora wstawiasz imie danej osoby) poczym dopowiadasz SCIAGAJ MAJTASY NP. pIOTREK SCIAGAJ MAJTASY:):) no ale to nie moj sposob ja tu tylko cytuje Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 15.05.05, 13:05 i jak ty myślisz? pisać mu to na maila? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 22:54 optuje za wstrzymaniem się, mógłby to nieopatrznie jeszcze zrozumiec i afera gotowa. Zreszta Tomaszowi się raz udało tym tekstem furorem zrobi wiec nie jest to wyprobowana metoda:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ale Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.eia.pl 15.05.05, 23:06 Czuje sie tu pominieta :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 13:10 szuraa nieee jestes pominieta:/ :):) pozdroo od piczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ale Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: 62.233.169.* 16.05.05, 22:47 joł joł joł czek de flołłłłłłłłłł . . . :P pozdro sejset!! :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 16:36 w czwarek ekzamien TRIMATC SJEBIA:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ale Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.eia.pl 18.05.05, 20:31 aj ja jaj Piczula, rozwalimy ta Kobreee az huczec bedzie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobra Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.softlab.gda.pl 18.05.05, 22:53 no panienki, macie przerąbane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 08:56 hehe nie przyjemna klacz z tej KOBRY olenka:):) ale bedzie dobrze nawet sie nie skuma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ale Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.eia.pl 20.05.05, 17:36 i wsio paszlo haraszo ;] Pozdroofka for Hanabatka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 20.05.05, 23:29 upsss......skumała się!!!!!!!! Najdłuższy wątek teraz wywalą!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLOSALNA:) Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 09:42 HEj WItam OLeńka i JUSTITA:) Justota musisz poznac moja i Oli przyjaciolke o imeieiu Kobra bardzo mila i urocza dama:) OStatnio walnela nam taki egzam ze normalnie siodme poty ze mnie wyszly... A Ty OLa nie mow ze wsio poszlo haraszo bo ja glowy nie dam za to co ci dyktowalam.. Ruska zwiala i wiesz cay koncept poszedl sie chrzanic:) Jusyna powiedz nam co teraz robisz?? fzm sie zajmujesz? Gdzie zmierzasz? :):)Napisz jakies swoje egzystencjalne przemyslenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 21.05.05, 12:01 O..... gdybym ci napisała gdzie aktualnie się uczę i pracuję, posiusiałabyś się ze śmiechu. A taka np. Gosia N. - ta to jest w muzeum historycznym opiekunem ekspozycji. Spotkałam ją ostatnio i się śmiała, że ta historia teraz do niej wróciła (bo przecież w 4 klasie Hilar ją usadziła). Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 21.05.05, 12:02 A teraz Gosia jest to historyk niemalże!!! haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 19:59 nie no Justyna zdradz się chociaz w jakiej branży pracujesz? studiujesz cos czy jak?? :):) ja nie pytam z wscibskosci ale jestes jedna z nielicznych osob o ktorych w zasadzie od chwili opuszczenia liceum nic nie wiem:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLOSALNA:) Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 19:59 a gisia w jakim muzeum pracuje bo niedawmoo pracowala w Auchan :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ale Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.eia.pl 22.05.05, 18:19 no wlasnie gosia n. jest/byla łochroniarzem w łoszołomie :D no to jak jush plotqjemy to ostatnio ja spotkalam z facetem ;) se s e se pozdroo sejset. Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 23.05.05, 17:07 A potem ochraniała jeszcze Prakticer, wcześniej Obi... Teraz pracuje w Dworze Artusa.... no a ja .... Crown Food Packing Polska, czyli....blaszanka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalnaa Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 15:28 a edukacja jak leci????:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 24.05.05, 17:37 3 semestr - napiszę dumnie,a co, nazwa ku.. zastanawiająca - EuroCollegu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLOSALNA Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 07:37 brzmi powiem CI dumnie:):) ale to jakas szkola językowa? bo na to mi wyglada ale pewna nie jestem:):) hehehe masz kobieto szczescie rob wszystyko byle nie trafić na pieprzony uniwerek bo tam sie odbywa masowa tragedia .... Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 27.05.05, 17:34 nie żartuj sobie z ubogich krewnych, z lichych szkół policealnych :( Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 27.05.05, 17:35 Jeno sie nie wku..am w tej placówce - oto plus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLOSALNAA Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 11:43 a i nastapilo setne wydanie tego wątku:):) Powiem Ci ze jak wiedzialabym ze ten uniwerek to bedzie takie G to bym pojechala za granice kartofle obierac:P:P:P :):) Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 30.05.05, 18:57 Jedź Reniu póki nie wykazujesz cech wykształconej pani Frask; potem przepadło...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolosalnaa Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 13:42 hhehehe bede stara zblazonwa pedagożką krora bedzie ganiac dzieci po bufecie zeby sie nie przytulaly:):) zobaczysz jeszcze Twoje dzieci mnie popamietaja:) Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 05.06.05, 23:07 Asia B. urodziła synka Filipka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalnaa Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 13:40 kurcze nie wiem ale cos tu sie zrypalo napisalam wiadomosc i teraz jej nie ma a nie przeklinalam:D:D:D:D aa sluchaj jeszcze jednego jestem ciekawa. Czy piszesz dalej jakies ksiazki??bo pamietam ze kiedys pisalas Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 31.05.05, 19:36 piszę. obecnie odwołanie do skm w kwestii mandatu, którego nie zamierzam zapłacić i jestem na tyle uprzejma, że poinformuję ich o tym wcześniej. a tak poza tym.... odkąd odeszła pani madame ukochana Frask straciłam natchnienie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalnaa Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 09:07 uuuuuuuuu a to nie wiedzialas ze w sks-ach trzeba miec bilet bo oni sa zawsze i wszedzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 02.06.05, 12:56 a nawet bardzo często nie ma, napiszę butnie. tak poza tym - wchodząc do skmki narażasz życie i to tobie powinni bulić opłatę za przejazd, nie odwrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 13:34 Jezdze codziennie i mnie zawsze przetrzepiaa z biletuu. Uwielbiam zawsze mam bilet ale sie sreesuje bo oni maja takie miny jakby beczke soli polkneli !!!!!!!!!!!!no ale pisz odwolaniee trzeba probowac:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolsalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 11:04 jest tam jeszcze kto?? Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 05.06.05, 11:32 odwołanie już wysłałam, i co mają nie umorzyć - kiedyś jak przeczytali mój esej to prawie przeproszyli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 15:57 a co tam napisalas??? Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 05.06.05, 22:34 a co miałam napisać, żeby mnie pocałowali w siedzenie? napisałam, że żyję w skrajnym ubóstwie, nie mam dochodów... co zresztą jest prawdą po części - wszak jestem przed wypłatą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olosalnaa Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 14:08 zobaxcz kiedys bylo takie beztroskie zycie ( czasy liceum). A teraz co ? gadamy o wyplatach jakis !! zaraz ja pojde do pracy bede starym zdwocialym pedagogiem a potem zapakuja mnie o trumny.. to sztraszne:D Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 06.06.05, 23:20 no ja tam lubię mieć wypłatę ... bynajmniej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalnaa Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 08:33 ;):) noo wiesz podejrzewam ze przyjemnie jest dysponowac pieniedzmi :):) Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 07.06.05, 10:47 i jeszcze mogę Ci napisać, że Asia B. bierze ślub w sierpniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 12:27 i ma synka FILIPKA:) Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 10.06.05, 11:22 Wiemy, wiemy... nie pisałam Ci tego? Tak mi się zdawało... ja wiem od mojego najlepszego kolegi klasowego ;) a tak swoją drogą jak urodzi mi się kiedyś synek to siłą rzeczy też będzie w pewien sposób Filipkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 09:36 haaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! no tak czy bedziesz chciala czy nie......chyba ze przejmie twoje nazwisko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 15:50 oj widze ze slub sie szykuje:):) Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 11.06.05, 17:59 :) musi tu starczyć za całą wypowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 16:58 hehe moj to jest dobre pytanie:):) mysle ze jeszcze troche. chyba musialabym troche pomieszkac ze swoim wybrankiem zeby zobaczyc czy bedzie sam sobie pral skarpetki i przynosil mi kawe do lozka..:) nie mozna podejmowac zbyt pochoopnych decycji.. Mialas okazje juz to sprawdzic/?? Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 15.06.05, 15:17 Oczywiście. Kawę pijam cichcem, bo mam wrzody i nie mogę oficjalnie przy wybranku (szczególne bijatyki o rozpuszczalną - trucizna!!!!!!!!!), a skarpetki nam obojgu pierze mama. Znaczy bardzo dobry jest to kandydat...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 11:42 znazy Twoja mama czy jego mama czy kazdemu osobno> wrzody w tym wieku matko?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLOSALNA Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 16:28 jUSTYNAA TY NIE UCZ CHLOPA TAKICH RZECZY.. NIECH SOBIE SAM PIERZE ..NIE DOBRY CHWYT KOCHANA:) Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 17.06.05, 19:58 Kochana, ja tam nic prać nie będę niech ku.. marsjanie atakują ja mam wyje..e. brudne sie wyrzucać będzie i codziennie kupować nowe jak nie będzie innego wyjścia. ja pracuję na dom. ps. mandat oczywiście mi umożyli. widzisz co to znaczy mieć gadane? gdzie ja tam do skarpet.........? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLOSANA Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 17:21 JAK CHCESZ TO MOGE DAWIDOWI ZALATWIC SKARPETKI Z RYNKU TO BEDZIECIE KUPOWAC I WYRZUCAC:):):) NIE WIEDZIALAM ZE POMIESZKUJECIE RAZEM:):) AA ZNAJAC TWOJ TALENT PISARSKI TO MOZNA BYLO SIE DOMYSLEC ZE IM TAK WJEDZIESZ NA AMBICJE ZE POLOWY NIE SKUMAJA WIEC STWIERDZA ZE NAJLEPIEJ UMOZYC:) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 18.06.05, 19:15 wzięłam ich raczej groźbami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 19.06.05, 12:53 a......... i panią - przepraszam - madame Frask wraz z małżonkiem widziałam ostatnio. bez wózka niemowlęcego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ale O FUCK!!! IP: *.eia.pl 19.06.05, 13:29 ale sie ten watek rozwinal :P qrka a co to wogole ze gadki o slubie brrrr.... straszne ;D to tego was "siodemka" nauczyla :P P.o.z.d.r.o 600 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ale Re: O FUCK!!! IP: *.eia.pl 20.06.05, 12:38 hahah , nie takich jescze starych, ale moze z deka przekwitlych ;P zartuje :) pozdro dla Davida ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: O FUCK!!! 20.06.05, 14:54 Jak to Lec pięknie pisał: nie podcinaj gałęzi na której siedzisz, chyba że chcą Cię na niej powiesić ;) Słońce oczywiście pozdrowię jak wróci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLOSALNA Re: O FUCK!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 16:49 slonce, rybeczke, gwiazdeczke, kroliczka, myszeczke. kwiatuszka......:):) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalna Re: O FUCK!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 16:14 halo halo? Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: O FUCK!!! 23.06.05, 14:49 proszę mnie nie przedrzeźniać - jakie tu właściwie powinno być rzy? er zet czy z kropką? ach, te dylematy......... Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: O FUCK!!! 23.06.05, 15:03 latam ten tydzień na nocki, załatwiam kilka spraw, czasu nie mam na podstawowe czynności....... także byle do soboty :) ps. to odnośnie halo, halo, oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalna Re: O FUCK!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 17:48 oj t widze ze zalatana jestes:):) nieciekawie .. ja wlasnie sie obijam i zastanawiam sie cvzy przpadkiem nie powtorzyc materialu z ostatniej sesji:):) nie no zartuje. z nudy czlowiekowi wpadaja jakied glupie nieuzasadnione pomysly Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: O FUCK!!! 24.06.05, 19:18 a ty co, już wakacjujesz? to jakie plany na najbliższe miesiące? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalna Re: O FUCK!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 17:29 wlasnie bylam na domkuuu z krzysiem:):) a teraz narazie chodze tu i tam nic szczegoonegoo, potem znowu domeek:):) a we wresniu mam praktyke wiec tak sie bujam tu i tam:) Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: O FUCK!!! 05.07.05, 12:56 ha, a kto to Krzysiu?? a dziś widziałam Karola z jakąś "różową" dziewczyną...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLOSALNA Re: O FUCK!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 23:45 KRZYS TO TAKI KOMPAAAN CODZIENNEO ZYCIA , POTRAFI SAM PRAC SKARPETKI I JES DLA MNIE MILY. A TA ROZOWA DZIEWCZNA DO WYBRANKA KAROLA;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalnaa Re: O FUCK!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 09:06 eeeeeeeeeeee:D a czy ja jakas lesbaaa:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ale Re: O FUCK!!! IP: *.eia.pl 06.07.05, 21:24 yyyyyyyy a co ma stwierdzenie lesba do slowa Justyna :/ dziewczeta określcie sie :] bo cos chaotyczna ta wasza odp :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalnaa Re: O FUCK!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 09:46 bo ja opisuje krzysia a ty mowisz ze nazywa siw Justyna.. wiec chcialam sprostowac.. a co do lesby to nie pamietasz ze w liceum wszyscy sadzili ze ja i justyna oczywiscie justyna S jestesmy lesbijkami;):) Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: O FUCK!!! 07.07.05, 11:44 o coś nowego, ja o tym nie słyszałam...ja byłam z tego klubu plotkarskiego, w którym był mój brat, a był to klub dla was najwidoczniej bardziej przychylny niźli reszta ... a wiesz Renia, że w każdej plotce jest ziarenko prawdy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalna Re: O FUCK!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 21:39 nie miewam fantzji o Justynie wiec nie wydaje mi sie:) chociaz nasze licealn zachoania mogly wskazywac na wiele a w rzeczywistosci byly raczej wynkiem wspolnych zanteresowac itp:):) alee milo slyszec takie plotki:)CZasami fajnie jest wzbudzac kontrowersje Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: O FUCK!!! 08.07.05, 14:42 Reniu, co ty pleciesz, to zwyczajne kłamstwo przecież Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: O FUCK!!! 08.07.05, 14:43 Jakie z was tam były kontrowersyjne lesby? raczej rozchichotane dzierlatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLOSALNA Re: O FUCK!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 15:13 :d:d:d jUSTYNA TA O NAS PLOTKOWANO:):):)JA NIC NIE PORADZE:) pIEKNE SLONECZKO NASTRAJA MNIE POZTYWNIE WIEC RYMY WALE NIEBYWALE NIE PRZEJMUJE SIE TYM WCALE;):) Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: O FUCK!!! 09.07.05, 11:58 to słoneczko wychodzi mi już nosem, dobrze że mam wolne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalnaa Re: O FUCK!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 20:14 noo nic sie nie zmienilas Justynkoo:) jak zwykle ciemnaa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalna Re: O FUCK!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 20:14 oczywiscie nmowie o wlosach i oczach a nie o intelekcie:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:16 halo?? Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 16.07.05, 14:43 Jestem jestem........... zobacz to panteraweronika.sympatia.onet.pl/ mój buku!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 17.07.05, 11:50 Renia, widziałaś????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ale Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.eia.pl 17.07.05, 23:05 ahahahah dopre,z podkresleniem slowa Bląd ;D pozdro for @ll ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 10:01 ale beka krysia na sympatii:D:D:D:D:D:D juhuuuuuuuuuuuuuuuuu nooo Justyna skad ty takie onfo masz;):) jestem pod wrazeniem:0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 10:04 a na co trzeba wysylac tam te smsy??? Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 18.07.05, 12:23 nie mam pojęcia. może żeby Krysia została miss piękności czy co.......... tę stronkę to przypadkiem ktoś zwiedzał, szczerze żałuję, że nie mogę tego odkrycia sobie przypisać i znalazł tę perełkę z "blądynką" Krysią, która nie wiedzieć czemu już się nie nazywa Krystyna Maria Weronika tu nazwisko jeno Pantera Weronika - ach jak to brzmi :) poezja ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 18.07.05, 12:28 Ale w ogóle ta Krysia fajna, już ma licencjat, wiecie? no geniusz po prostu - jeszcze robi a już ma. ciekawam bardzo, czy męża tam znajdzie, bo jakby co to kochane kierunkowskazem nam będzie w tej trudnej drodze łączenia się w pary ;) i wytłumaczy o co chodzi w tym "biurze matrymonialnym" np. z tymi smsami.... Nie, no taka znajomośc to skarb :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalnaa Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 15:49 wydaje mi sie ze maria to drugie imie a weronika to imie z bierzmowania.. ale to tylko moje osobiste spekulacje.. Co to do licencjata to rzeczywiscie ciekawostkaa:):)Zainteresowal mnie rowniez fakt bycia "szalona" ale moze w inny sposob obie rozumeimy znaczenie tego slowa:) Zastanawialam sie tez nad tymi smsami i sadze ze to poprpstu numer ktory umozliwia czatowanie z Krysia alboo tak jak mowilas to jakies wyobry miss:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 15:50 kurcze w zasadzie to nie powinnam sie wypowiadac bo nigdy nie bylam czlonkiem sympatii:) Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 18.07.05, 22:53 no, a co - ja byłam? Dziecino, wolność słowa mamy zagwarantowaną konstytucją, poza tym złośliwość rzecz piękna, a Krysia Marysia Weronika (czyli Weronka z bierzmowania) na pewno tu nie zajrzy, bo forumuje na sympatii. Niech żyją plotki i komentarze prześmiewcze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ale Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.eia.pl 19.07.05, 01:03 a to dopiero. . . hi hi :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ale Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.eia.pl 19.07.05, 01:04 niezly numerek z tej naszej Krysi vel Weroniki :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koloslanaa Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 08:49 przepraszam musiscie dodac jeszcze PANTERY:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalnaa Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 08:51 Teraz mnie Justynaa zachecilas do samodzielnego wuszukania jakiejs plotki... hmmmm a co ja mam byc gorsza:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 08:52 Niech kroluje plotkarstwoo i cynizm:) Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 19.07.05, 11:51 Moja droga Kolosalna, ty o ósmej wstałaś czy do ósmej nie zdążyłaś się jeszcze położyć? Chyba nie wstajesz takim bladym świtem, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalnaa Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 18:26 Moja drogaaa wlasnie wstaje o 8 bo jestem mloda pelna werwy, poranne wstawanie pozytywnie mnie nastrajaa a zreszta kto rano wstaje temu pan bog daje:) Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 19.07.05, 19:28 no daje, daje.... podkrążone oczy. Czyżbyś nie czytała "Końcówki"? Drań nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalnaa Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 20:32 a ty o ktorej wstajesz ?|| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalnaa Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 14:22 Matko boskaa!!!!!!!!!!!!!!!!!! Justynoo marnujesz czas:):) moglabys przez ten czas uprac ugotowac, uprac, umyc, uprasowac, kupic:):) a ty coo??? spisz?? jestes prożna:):) a tak na serioo too ja srednio mog,e spac z ran ca nawet jakbym badzo chciala Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 20.07.05, 14:28 a co to ja jestem kura domowa, żeby robić to wszystko co raczyłaś wymienić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.pentex.pl 20.07.05, 20:03 nie jestes kura domowa ale jetes kobietaaa i narazie niesety musisz sie odwajac z mysla ze bedziesz kiedys musiala prac gotowac itp:):) chociaz mysle , ze my kobiety powinnysmy walczyc Ze stereotypami... bo jezeli ich nie wykorzenimy to mezczyźni zawladna naszym zyciem i beda chcieli przejac kazda jego czesc..aa niby z jakiej racji?? mezczyzna rak bozia nie odebrala wiec moga wykonywac takie same czynnosci jak my i w rownym stopniu maja do tego predyspozycjee. Dlategoo bardzo sie ciesze ze w tym co napisalas byla nuta zazenowania (rz)...My kobiety powinnysmy walczyc o swoje prawe:):):) Powiedz Dawidoowi... zreszta sama wiesz co mu powiedziec:):) pNI fRASKA BYLA BY PEWNIE BARDZO ZNIESMACZONA moja wypowiedzia ale w imie naszego dobra osmielilamm sie wyraxić swoje skromne zdaniee.. a to co bylo w poprzednich watkach o gotowaniui praniu itp.. to czytsa ironia i tak to prosze zinterpretuj;) Serdeczne pozdrowIENIA I UCALOWANIA. RENATA:) Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 20.07.05, 22:29 ja nie będę nigdy wykonywać takich czynności, bo role się zmieniły i to już naprawdę nie kobiety robią te wszystkie okropieństwa (wokół mnie przynajmniej). Ja zamierzam zarabiać li i jedynie na dom, jutro np. na ósmą pomykam na łąkową, a jak wrócę to obiadek - mam taką hope - będzie czekał. i zapewniam cię, że nie robiłam go dziś bynajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalnmaa Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 15:14 swietnie sie ustawilas.. wykonywac obowiazki domowe kobieta powinna ale z przyjemnosci i wlasnej woli a nie z ogolnego nakazu.. I tego nalezy sie trzymac.. To co u mnie dzisiaj kotleciki:):) Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 21.07.05, 16:03 a z jakiej racji jakiś kierat miałby być miły mi z racji płci? Czyżby każda królewna zwiewna musiała być gosposią? po moim trupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 08:38 ale wiesz z drugiej strony trzena troche uwazac bo znam takiego facetaa ktory jest tak omotany przez babe ze ja cie krece:)Nic tylko lata za jej rozkazami. Ja bym tak nie chciala:) Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 22.07.05, 12:53 lepiej gdy robią to nasze matki?.... masz rację, bez przesady, ale ja wykonuję tego typu czynności sporadycznie, od święta. nikomu też nie każę tego robić - byłabym skłonna czekać w nieskończoność aż zrobi się samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 14:03 a jak czlowiek zrobi z wlasnej woli to sie cieszy i jeas dobrze:): na sile jak zrobisz no nawet obiad nie smakuje:)tak jak ppaieros palony w samotnosci Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 22.07.05, 18:49 a.......... pamiętasz te wyciągane od ludzi papierosy... ? jeden na cztery? ty, ja Aga i Ola? to były piękne czasy.............:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalnaa Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 13:10 Pamieta :):) na Fortach i doeceniam too.. teraz mam w kieszeni cala paczkee i wszystko dla mniee a lapczywosc nie poplacaa:):) Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 24.07.05, 22:27 no nie mów, żeś wpadła w sidła nałogu.... mam nadzieję, że fortowe pety nie miały na to wpływu - nie darowałabym sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalnaa Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 09:11 Nie fortowe pety byly czysta przyjemnoscia:):) zwlaszcza, że jede papieros wypalany przez trzy osoby powoduje, ze czlowiek sie delektuje i docenia to co ma:):) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ale Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.eia.pl 25.07.05, 11:19 O qrcze Wy to jescze pamietaccie :P jaka siarka :D Forty rulezzz ;] Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 25.07.05, 16:45 no.... siara to to troszku jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ale Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.eia.pl 25.07.05, 22:56 ... bo wkoncu dziel na szesc a nie na 4 :P pozdro ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalnaa Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 09:23 ee tam siara:):) nikt nas nie widzial :)No moze wykonywalysmy jakies podejrzane ruchy ale tak naprawde odbywalo sie to dosyc dyskretnie... Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 26.07.05, 19:53 pisałam po południu i się "znikło". Renia - pisz do swojego admina, że mnie Orrisa znowu chyba inwigiluje.A napisałam jeno: "mniejmy nadzieję". Skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosana Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 20:46 ale u mnie to jest wiec nic nie pokasowali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 09:24 O nie... Jednak zmieniam zdanie . akie dyskretnie. Czy miejsce kolo kibla jest dyskretnym miejscem??.Tyle ludzi sie tam przewija..!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 27.07.05, 15:26 ocho.... już mi twój Kalinowski załatwił - Orrisa oddała. wystarczyło kliknąć "następne". (ale ze mnie głupi but ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 27.07.05, 15:34 Czy ja o czymś nie wiem ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.pentex.pl 27.07.05, 15:37 kalinowski chybaaa chce byc mily i wyrobic sobie popularnosc jako nowy admin:) Jak ktos skasuje ten watek to nedziemy wiedziec czyja to sprawkaa:):) Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 27.07.05, 22:22 :) Prawda, prawda.... O, nie wiem czy nie wiesz..... po prostu byłam w trakcie zwalczania KRRiT, kiedy moje wysiłki przerwał delete Orrisy i teraz jak nie mogę czegoś znaleźć - nawet w domu - to twierdzę, że mi skasowała ;) Renia, ale myśmy tu sobie gg urządziły, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 08:33 wlasnie tylko to gg przypomina big brothera bo kazdy moze nas przeczytac;):):) Zaraz oskarza nas, ze jestesmy jakimis sjkandalistakmi bo publicznie odkrywamy swoje brudy:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 28.07.05, 14:56 Jakie brudy znowu? Renia, nie prowokuj mnie, bo wywołam skandal! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.pentex.pl 28.07.05, 16:25 aa wywolaj ja lubie skandale!!! ty zreszta tez .. sama jeden wywolalas w liceum!!!!! i dobrze o tym wiesz pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 14:15 jaki znowu skandal to ja wywołałam w szacownym naszym LO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolodalnaa Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 21:01 klub FORTYY-> polownki II klasa LO---------------------> o tym szumialo, ze ho ho:D Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 30.07.05, 17:14 I to mi skandal miał być - całowanie z narzeczonym? dziwne, że jakoś ekscesy Wrońskiego z uczennicami drugich klas, w tym wkładanie im rąk pod spódnice i bluzki jakoś nie budziło zainteresowania ani sensacji, a to było raptem tydzień szybciej. wy to macie dziwne gusta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 10:09 ooooooooooooo Wronski byl jeszcze wiekszym skandalem Justynooo:):) Tego sie nie da zaprzeczyc:) Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 31.07.05, 10:24 Skandalistki licealistki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 31.07.05, 12:06 jakie my tam licealistki, my to już całkiem stare baby jesteśmy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 19:45 hhehehe:):):) fajnie bylo byc licealistkaa teraz niestety juz kicha mnie ogarnia:/ Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 02.08.05, 10:35 a mnie przeciwnie. do tego pożałowania godnego pożytku w życiu bym nie wróciła ani dziatka swego nie posłała (oczywiście dziatka jako dziecięcia nie nestora rodu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalnaa Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 15:52 DLa pocieszenia na studiach nie jest lepiej:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 02.08.05, 23:02 a w pracy i owszem. a właśnie.... pisałam, że ostatnio zmieniłam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 09:10 nie nic nie pisalam:) i coz to za miejsce??:):) Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 03.08.05, 11:56 LPP - skład celny typu A.... dużo ci to mówi nie? Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 03.08.05, 22:58 aha zapomniałam - publiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko chlopak Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.pentex.pl 05.08.05, 10:37 panna R nie ma kompa teraz:) przez telefon jej czytalem co napisalas.. i mowi ze "nic jej to nie mowi" :):):) napisze ze nia cos-bo jakos malo wygadana jest :P wiec wczoraj bylismy sobie na wsypie sobieszewskiej... jutro jedziemy na HEL.. a w srode wyjazd na domek nad jezioro ale nie pamietam gdzie :P wiec wakacje w pełni tylko pogoda słaba!! pozdro dla pracujących :] Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 06.08.05, 00:35 ach ten Renik zawsze taki wyjazdowy był. a co jej się z kompem stało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko chlopak Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.pentex.pl 07.08.05, 12:43 aa do konca to nie wiadomo jeszcze.. nie moze go w ogole wlaczyc - prawdopodobnie zasilacz poszedł...ale jest na biezaco z forum - przekazuje co i jak:) teraz w srode wyjazd na domek-wiec bedzie spokojniej z naszej strony ;) pozdro i slonca zyczymy ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.pentex.pl 22.08.05, 13:19 heeejos justynos jestem przy komputeros:):) ale swojegos jeszcze nie majos:):) ale zeby ten watkos nie zginus to piszus.. mamy teraz wspaniale sloneczko fajnie zaraz ide wskoczyc do morzaa i wyciorAC SIE W PIASECZKU!!!!! a TY CO PORABIASZ? Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 22.08.05, 14:54 Gość portalu: kolosalna napisał(a): > wyciorAC SIE W PIASECZKU!!!!! Brzmi perwersyjnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko chłopak Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.pentex.pl 23.08.05, 10:17 kalinowski11 napisał: > Brzmi perwersyjnie ;) hehe ale niebylo perwersyjnie :] fale byly perwersyjne ze nas podtapiały :] plażowiczów również podtapiały - wdzierając sie na plaże! ale kapiel byla czadowa - woda ciepła(po byciu w niej 10 min) :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ale Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.eia.pl 23.08.05, 11:49 hej Hanabatus ;) szto u tiebia, wakacjones dobiegaja konca a my nie zaliczylysmy jescez ani jednego spotkanka :))) choc odezwij sie kiedys ;) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 23.08.05, 14:21 Pracujos, Kolosalnos, pracujos ciężkos fizycznos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ale Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.eia.pl 29.08.05, 00:02 pozdros drogos Justynos, a teraz swiezos plotos dziewczetos : Pani H wracaaaaa, 1ego IX poczatek koszmaru ;P :P :P Odpowiedz Link Zgłoś