Dodaj do ulubionych

VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 10:23
!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • apsik1 Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 19.04.05, 14:51
      jeśli w Gdańsku to oleeee.....
      • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 19.04.05, 17:52
        i jaka świetna lokalizacja :) Liceum kończyłam (polecam średnio), w dzielnicy
        mieszkam od zawsze - polecam zawsze.
        • Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 19:44
          skoro mieszkasz na Oruni. To jestes albo Marta albo Asia albo Justyna
          :)Powiedzialas ,że Justyna nie jestes ale niestey dalej twietrdze ze Ty jednak
          jeses ową Justyną:):
      • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 29.05.05, 11:58
        Korzystając z waszego wypadu długoweekendowego przywłaszczam sobie zaszczyt
        zapisu wielce "wiekopomnego" setnego wpisu

Setny wpis (to była treść ww. wpisu)
    • Gość: Kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 21:26
      super liceum, przyjaźni nauczyciele, fajni ludzie, dzielnica ohydna ale da sie
      przezyć...
      • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 20.04.05, 18:12
        Przyjaźni nauczyciele, a dzielnica ohydna? Ty masz odwrócony gust.
        Pani Hilar fajna?
        Pani Kaczorowska?
        Pani Ruda Wicedyrektorka?
        Pani Frask?
        Kto tam jest przyjazny????
        • Gość: KOLOSALNA Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 21:47
          Pani Hilar ----ŚWietna
          pani FRASK- bardzi ciekawe zajecia
          wicedyrektor -nie mialam zajec

widze ze masz bardzo duze wymagania!!!!!!!!!!!
          • Gość: KOLOSALNA Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 21:48
            bardzo przyjaźni tylko tzreba to doceic a nie marudzic ciagle
            • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 21.04.05, 22:27
              Hilar po latach mogę docenić, bo mimo wszystko była przynajmniej sprawiedliwa,
              pomimo wszystkich swoich wad tzn. szorstkości, surowości i wiecznego pytania.
              Ale Frask....
              Co rok musiała kogoś usadzić, a była przy tym tak niesprawiedliwa... Jej
              zajęcia nie były ciekawe, bo wiecznie robiła jakieś błędy zakrawające o śmiech.
              Kiedyś wyłożyła się na interpretacji "Testamentu mojego" Słowackiego ku cichej
              uciesze wszystkich, także wiesz... Upewnij mnie czy przypadkiem nie jesteś w 1
              klasie - to znaczyłoby, że nabrałaś się na jej nieodłoczną afektację i ciche
              samouwielbienie, te jej opowiastki połączone z tą koszmarną, jej właściwą,
              egzaltowaną mimką i gestykulacją...
              Byłam dobra z polskiego i jej lekcje kojarzą mi się tylko z irytacją mą.
              Za to perełką był pan Oniszczuk - idealista, zakochany w swej pracy, zawsze
              trochę oderwany od rzeczywistości - ale niestety uczył króciutko.
              PS. Kiedy kończyłam szkołę chodziły słuchy, że Fraskowa zaszła w ciążę (wiele
              oznak, ale niepotwierdzone). Możesz potwierdzić lub zdementować?
              • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 21.04.05, 22:30
                A co do przyjaznej atmosfery... Czytałam o niej w informatorze, gdy składałam
                papiery do szkoły i to by było tyle z przyjaznej atmosfery. Żałuję :(
              • Gość: KOLOSALNA Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 08:14
                Z Twojej wypowwiedz wywnioskowala, ze konczylysmy szkole w tym samym czasie. Ja
                tez zalapapalam sie na krotka kadenencje pana Oniszczuka. Bardzo fajny facet i
                trzeba przyznać ze jedynyny,który naczyl nas czegos. eżeli chodzi o panią Frask
                to rzeczywiscie chozily takie ploty ale z tego co wiem to jest to nieprawda..!!!!!
              • Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 08:20
                Są rózne gusta i gusteczka mi pani F przpadła do gustu pomimo tezgo, że
                rzeczywiscie lubila byc w centrum zainteresowania oraz miala sklonnosci do
                nieuzasadnionej ironi. Kiedys etz to mi nie odpowiadlalo jednak teraz kiedy jese
                na studiach zaczelam poprpstu to wszystko doceniac i nawet paznokcie pani od
                Biolo oraz chamstwo pani od geogry wydaja mi się urocze:):):)POzdro
                • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 22.04.05, 14:00
                  Pani Wałdoch Ci podpadła ;) ? Ja też pozdrawiam serdecznie.
                  • Gość: KOLOSALNA Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 14:02
                    Z pania Wałdoch to ja mialam takie przeboje ze szkoda gadac:):) szczegolnie na
                    spr bo zawsze posadzala o sciaganie jak ktos akurat nawet nie pomyslal o tym
                    zeby wyjac pomoce naukowe.... a co sadzisz o pani pedagogo??:D:D:D
                    • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 23.04.05, 11:58
                      Jestem względem niej na nie, bo:
                      1. łaziła do stołówki sprawdzać kto od świtu wagaruje, kazała chodzić na
                      lekcje, a jak się odmawiało straszyła dyrektorką....
                      2. miała negatywny stosunek do par w szkole i rzucała niewybrednymi
                      komentarzami (choć nie ona jedna niedopieszczona w tym gronie pedagogicznym) i
                      miała obiekcje względem przytulania na korytarzu, co poczytuję jej jako cechę
                      negatywną ;)
                      • Gość: KOLOSALNA Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 18:05
                        heheh pani pedagog zachowywala sie jak nie pani pedagog bo wszytskich traktowala
                        z gory i moim zdniem zaden uczen nie byl dla niej sobry. Wer wszystkich widziala
                        zlo wcielone i wogole porazka.... z ta stolowka to przegina. No dbra skoro
                        polotkujemy to jka chemica i szatniarki???... a jaki profil bylas bo ja ogolny:):)
                        • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 25.04.05, 00:44
                          Ogólny? uczyłaś się ruskiego? a czy twoją wychowawczynią nie była przypadkiem
                          p.Maryńczak?
                          • Gość: KOLOSALNA Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 18:49
                            a owszem!!!!!!!!!!!!
                            • Gość: f Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: 217.153.221.* 30.04.05, 15:36
                              oleeeeeee
                              • Gość: Ale Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: 62.233.169.* 09.05.05, 20:04
                                wrrrrrr . . . :D
                              • Gość: Ale Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: 62.233.169.* 09.05.05, 20:05
                                to pewnie Ell'a :P
                          • Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 21:18
                            bardzo fajna babkaa:)
                            • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 28.04.05, 12:41
                              ;)
                              a może masz na imię Ola?
                              • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 28.04.05, 22:54
                                albo Gosia?
                                • Gość: KOLOSALNA Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 10:44
                                  nie!!!!!!!!!!!! a ty moze jestes JUSTYNA???:):)
                                  • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 29.04.05, 12:33
                                    nie, może nie :))))
                                    • Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 15:05
                                      a czy my jestesmy z tej amej klasy czy nie???
                                      • Gość: lol Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.stk.pl / 83.238.71.* 29.04.05, 16:16
                                        lol
                                        • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 29.04.05, 16:53
                                          no jesteśmy....byłyśmy raczej
                                          • Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 19:42
                                            ciekawe:):) Kim jestes w takim razie:)może jakas podpowiedź:):):)
              • Gość: KOLOSALNA Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 19:47
                Tak..JUstyna T:):)
                • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 30.04.05, 00:28
                  :)
                  • Gość: KOLOSALNA Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 11:20
                    :):) no widzisz nie wiedzialam, że sie udzielaszna gazecie.pl:) Twoj pseudonim
                    badzo Cie maskuje:)
                    • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 30.04.05, 15:23
                      no ty masz też wcale fajny ) Ale kto ty jesteś? Inicjały choćby rzuć, a napiszę
                      ci "dyskretnie", kto jeszcze tu zagląda. Oczywiście od nas.
                      • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 01.05.05, 13:03
                        Ależ się rozrósł ten wątek...
                        • Gość: Ale Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.eia.pl 01.05.05, 19:53
                          O widze ze stara kadra siodemkowa nadal Zyje :D
                          Pozdro for @ll
                          • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 02.05.05, 00:12
                            Czyżby to ty? czyźli się mylę i czytaczu milczysz wciąż?
                            ps. to do osoby, która od razu zrozumie, że chodzi o nią.... nie czuję się
                            gorzej, zapewniam.
                            • Gość: Ale Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.eia.pl 02.05.05, 22:43
                              hm... a kim mam byc :P Justyno droga, tu twoja qlezanka klasowa Szurka ;]
                              • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 02.05.05, 22:47
                                kłamczuch! a w dodatku tchórz! po imieniu mi tu pisze, a sam jest Ale...
                                Patrzcie go, mądrala. Lepiej pocztę sobie sprawdź, bo napisałam rok temu ...
                                • Gość: Ale Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: 62.233.169.* 04.05.05, 10:15
                                  buahhha mala pomyleczka :] zaden klamczuch tylko klamczucha jak cosik hehe :P
                                  moje inicjaly A.G rozszyfruj kolezanko :)
                                  • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 04.05.05, 11:48
                                    a myślałam że to pi_em się ośmielił......
                                    • Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 18:06
                                      Justyno!!:) zgaduj. Bylam na weekendzie majowym dlatego milczalam jak grob:):)
                                      • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 05.05.05, 09:33
                                        Marta K. I co?
                                        • Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 11:09
                                          o NIEEE!!!! Justyna:):)okej podpowiedź I : nie mieszkam ani n oruuni ani na
                                          chelmie ani w pruszczu:) głosno sie smieje i siedzialama na rusku w w 3 ławce od
                                          okna:): to teraz powinnas wiedziec:)
    • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 05.05.05, 09:34
      Albo Renia.
      • Gość: lkolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 11:10
        BRAWOOO:):):
    • Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 14:52
      i pozdro dla DAwida:):)
      • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 05.05.05, 16:44
        :))))
        • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 05.05.05, 16:56
          no proszę, proszę.... Skąd miałabym pamiętać, gdzieś ty siedziała na ruskim...
          pomogła mi raczej wskazówka o twoim wypadzie, ale nie wiem dlaczego...
          • Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 21:33
            widzisz jak to sie przypadkowo drogi zbiegaja:):) teraz bedziemy pewnie
            przypadkowo czesto sie spotykac:):)
            • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 06.05.05, 18:01
              ;)
              • Gość: Ale Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.eia.pl 06.05.05, 23:08
                A ja to co ;]
                • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 07.05.05, 11:19
                  A ten czytacz P wciąż milczy.... patrzcie go, co za koleżeństwo...
                  • Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 15:28
                    własnie nie czytacze sie ujawnią bo o nieladnie czytac cudza korespondencje..
                    BIJEMY rekord WATKU??
                    • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 07.05.05, 22:30
                      a co nie...
                      No to słucham - kto to pieczaaa i o co chodzi z nią?
                      • Gość: KOLOSALNA Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 10:01
                        piczaa???? :):) zpaytaj się Oli ona to wymyslila i ona jest w stanie
                        rozdefiniowac to:):)
                        • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 08.05.05, 12:06
                          ach rozumiem .... ale brzmi to bardzo egzotycznie.....:)
                          • Gość: Ale Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.eia.pl 08.05.05, 19:38
                            ja bym powiedziala, ze raczej Erotycznie ;] hie hie
                            • Gość: KOLOSALNA Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 19:57
                              hehhe a mi sie to kojarzy z GINEKOLOGIEM:)
                              • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 09.05.05, 13:01
                                ja umywam ręce od tych gorszących postów w tym wątku.....
                              • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 09.05.05, 13:01
                                ;)
                                • Gość: Ale Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: 62.233.169.* 09.05.05, 19:54
                                  Alleluja Siostry ;]
                                  • Gość: KOLOSALNA Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 19:57
                                    jestesmy szpiegowani:):)przez pewnego pana ktory mieszka w PRUSZCZU:):):)
                                    • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 10.05.05, 14:45
                                      i którego ja uwodzę.....
                                      • Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 18:40
                                        uwodzisz??
                                        • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 11.05.05, 15:57
                                          no tak.... On tak twierdzi. Ponoć jednak nieskutecznie...
                                          • Gość: Ale Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.eia.pl 12.05.05, 22:26
                                            Na Pietje to raczej nic nie dziala, no moze ... ;]
                                            • Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 13:44
    • Gość: KOLOSALNA:) Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 13:45
      Ola nie ma co dywagowac a Ty justyna swoja kobieca gracja owin piotra wokół
      palca i zobaczymy
      • Gość: Ale Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: 62.233.169.* 13.05.05, 14:47
        Alez Renato, sciagaj ... :P hiehihe jak to nie ma nad czym, przecie to @ll jasne ;]
        • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 13.05.05, 15:29
          ja mam zatkane uszy, nie słyszę tu dlatego żadaaaadnych subtelnych czegoś tam.
          Reniu, z tym palcem będzie kiepsko - D. za dobrze mnie pilnuje....
          • Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 17:31
            hehehe wiesz co Justyna sprzedałabym Ci tekst Tomaasza.K ale nie wiem czy
            wyraziszna to zgode. Tomek bowiem ma tekst, kóry pdopowie ci jak poderwac
            chłopaka..:):) jak wyrazisz zgode to napisze CI:)
            • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 13.05.05, 22:59
              obsceniczne poematy poproszę na priv
              Co wy wszyscy tak z tym Tomaszem K. i Machutem? Dwóch eksprtów największych czy
              co???
              ale wal ten tekst. może przeżyję.
              • Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 15:25
                patent Tomasza na pdryw:D UWaga... ......... ( to jest luka w ktora
                wstawiasz imie danej osoby) poczym dopowiadasz SCIAGAJ MAJTASY NP. pIOTREK
                SCIAGAJ MAJTASY:):) no ale to nie moj sposob ja tu tylko cytuje
                • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 15.05.05, 13:05
                  i jak ty myślisz? pisać mu to na maila? ;)
                  • Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 22:54
                    optuje za wstrzymaniem się, mógłby to nieopatrznie jeszcze zrozumiec i afera
                    gotowa. Zreszta Tomaszowi się raz udało tym tekstem furorem zrobi wiec nie jest
                    to wyprobowana metoda:):)
                    • Gość: Ale Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.eia.pl 15.05.05, 23:06
                      Czuje sie tu pominieta :/
                    • Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 13:10
                      szuraa nieee jestes pominieta:/ :):) pozdroo od piczy:)
                      • Gość: Ale Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: 62.233.169.* 16.05.05, 22:47
                        joł joł joł czek de flołłłłłłłłłł . . . :P
                        pozdro sejset!! :]
                        • Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 16:36
                          w czwarek ekzamien TRIMATC SJEBIA:D:D:D
                          • Gość: Ale Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.eia.pl 18.05.05, 20:31
                            aj ja jaj Piczula, rozwalimy ta Kobreee az huczec bedzie ;P
                            • Gość: kobra Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.softlab.gda.pl 18.05.05, 22:53
                              no panienki, macie przerąbane.
                              • Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 08:56
                                hehe nie przyjemna klacz z tej KOBRY olenka:):) ale bedzie dobrze nawet sie nie
                                skuma
                                • Gość: Ale Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.eia.pl 20.05.05, 17:36
                                  i wsio paszlo haraszo ;]
                                  Pozdroofka for Hanabatka ;)
                                  • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 20.05.05, 23:28
                                    kum kum skum
                                  • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 20.05.05, 23:29
                                    upsss......skumała się!!!!!!!! Najdłuższy wątek teraz wywalą!!!!!!!
                                  • Gość: KOLOSALNA:) Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 09:42
                                    HEj WItam OLeńka i JUSTITA:) Justota musisz poznac moja i Oli przyjaciolke o
                                    imeieiu Kobra bardzo mila i urocza dama:) OStatnio walnela nam taki egzam ze
                                    normalnie siodme poty ze mnie wyszly... A Ty OLa nie mow ze wsio poszlo haraszo
                                    bo ja glowy nie dam za to co ci dyktowalam.. Ruska zwiala i wiesz cay koncept
                                    poszedl sie chrzanic:) Jusyna powiedz nam co teraz robisz?? fzm sie zajmujesz?
                                    Gdzie zmierzasz? :):)Napisz jakies swoje egzystencjalne przemyslenia:)
                                    • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 21.05.05, 12:01
                                      O..... gdybym ci napisała gdzie aktualnie się uczę i pracuję, posiusiałabyś się
                                      ze śmiechu. A taka np. Gosia N. - ta to jest w muzeum historycznym opiekunem
                                      ekspozycji. Spotkałam ją ostatnio i się śmiała, że ta historia teraz do niej
                                      wróciła (bo przecież w 4 klasie Hilar ją usadziła).
                                    • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 21.05.05, 12:02
                                      A teraz Gosia jest to historyk niemalże!!! haha
                                      • Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 19:59
                                        nie no Justyna zdradz się chociaz w jakiej branży pracujesz? studiujesz cos czy
                                        jak?? :):) ja nie pytam z wscibskosci ale jestes jedna z nielicznych osob o
                                        ktorych w zasadzie od chwili opuszczenia liceum nic nie wiem:):)
                                      • Gość: KOLOSALNA:) Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 19:59
                                        a gisia w jakim muzeum pracuje bo niedawmoo pracowala w Auchan :):)
                                        • Gość: Ale Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.eia.pl 22.05.05, 18:19
                                          no wlasnie gosia n. jest/byla łochroniarzem w łoszołomie :D no to jak jush
                                          plotqjemy to ostatnio ja spotkalam z facetem ;) se s e se pozdroo sejset.
                                          • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 23.05.05, 17:07
                                            A potem ochraniała jeszcze Prakticer, wcześniej Obi... Teraz pracuje w Dworze
                                            Artusa.... no a ja .... Crown Food Packing Polska, czyli....blaszanka ;)
                                            • Gość: kolosalnaa Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 15:28
                                              a edukacja jak leci????:):):):)
                                              • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 24.05.05, 17:37
                                                3 semestr - napiszę dumnie,a co, nazwa ku.. zastanawiająca - EuroCollegu
                                                • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 24.05.05, 17:37
                                                  kropki nie ode mnie
                                                  • Gość: KOLOSALNA Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 07:37
                                                    brzmi powiem CI dumnie:):) ale to jakas szkola językowa? bo na to mi wyglada
                                                    ale pewna nie jestem:):) hehehe masz kobieto szczescie rob wszystyko byle nie
                                                    trafić na pieprzony uniwerek bo tam sie odbywa masowa tragedia ....
                                                  • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 27.05.05, 17:34
                                                    nie żartuj sobie z ubogich krewnych, z lichych szkół policealnych :(
    • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 27.05.05, 17:35
      Jeno sie nie wku..am w tej placówce - oto plus
      • Gość: KOLOSALNAA Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 11:43
        a i nastapilo setne wydanie tego wątku:):) Powiem Ci ze jak wiedzialabym ze ten
        uniwerek to bedzie takie G to bym pojechala za granice kartofle obierac:P:P:P :):)
        • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 30.05.05, 18:57
          Jedź Reniu póki nie wykazujesz cech wykształconej pani Frask; potem
          przepadło...;)
          • Gość: Kolosalnaa Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 13:42
            hhehehe bede stara zblazonwa pedagożką krora bedzie ganiac dzieci po bufecie
            zeby sie nie przytulaly:):) zobaczysz jeszcze Twoje dzieci mnie popamietaja:)
        • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 05.06.05, 23:07
          Asia B. urodziła synka Filipka
      • Gość: kolosalnaa Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 13:40
        kurcze nie wiem ale cos tu sie zrypalo napisalam wiadomosc i teraz jej nie ma a
        nie przeklinalam:D:D:D:D aa sluchaj jeszcze jednego jestem ciekawa. Czy piszesz
        dalej jakies ksiazki??bo pamietam ze kiedys pisalas
        • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 31.05.05, 19:36
          piszę. obecnie odwołanie do skm w kwestii mandatu, którego nie zamierzam
          zapłacić i jestem na tyle uprzejma, że poinformuję ich o tym wcześniej. a tak
          poza tym.... odkąd odeszła pani madame ukochana Frask straciłam natchnienie...
          • Gość: kolosalnaa Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 09:07
            uuuuuuuuu a to nie wiedzialas ze w sks-ach trzeba miec bilet bo oni sa zawsze i
            wszedzie???
            • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 01.06.05, 14:50
              no nie tak zawsze są...
              • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 02.06.05, 12:56
                a nawet bardzo często nie ma, napiszę butnie.
                tak poza tym - wchodząc do skmki narażasz życie i to tobie powinni bulić opłatę
                za przejazd, nie odwrotnie
                • Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 13:34
                  Jezdze codziennie i mnie zawsze przetrzepiaa z biletuu. Uwielbiam zawsze mam
                  bilet ale sie sreesuje bo oni maja takie miny jakby beczke soli polkneli
                  !!!!!!!!!!!!no ale pisz odwolaniee trzeba probowac:):)
    • Gość: kolsalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 11:04
      jest tam jeszcze kto??
      • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 05.06.05, 11:32
        odwołanie już wysłałam, i co mają nie umorzyć - kiedyś jak przeczytali mój esej
        to prawie przeproszyli
        • Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 15:57
          a co tam napisalas???
          • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 05.06.05, 22:34
            a co miałam napisać, żeby mnie pocałowali w siedzenie? napisałam, że żyję w
            skrajnym ubóstwie, nie mam dochodów... co zresztą jest prawdą po części - wszak
            jestem przed wypłatą!
            • Gość: olosalnaa Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 14:08
              zobaxcz kiedys bylo takie beztroskie zycie ( czasy liceum). A teraz co ? gadamy
              o wyplatach jakis !! zaraz ja pojde do pracy bede starym zdwocialym pedagogiem a
              potem zapakuja mnie o trumny.. to sztraszne:D
              • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 06.06.05, 23:20
                no ja tam lubię mieć wypłatę ... bynajmniej. :)
                • Gość: kolosalnaa Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 08:33
                  ;):) noo wiesz podejrzewam ze przyjemnie jest dysponowac pieniedzmi :):)
                  • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 07.06.05, 10:47
                    i jeszcze mogę Ci napisać, że Asia B. bierze ślub w sierpniu
                    • Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 12:27
                      i ma synka FILIPKA:)
                      • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 10.06.05, 11:22
                        Wiemy, wiemy... nie pisałam Ci tego? Tak mi się zdawało... ja wiem od mojego
                        najlepszego kolegi klasowego ;) a tak swoją drogą jak urodzi mi się kiedyś
                        synek to siłą rzeczy też będzie w pewien sposób Filipkiem :)
                        • Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 09:36
                          haaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! no tak czy bedziesz chciala czy nie......chyba ze
                          przejmie twoje nazwisko:)
                          • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 11.06.05, 13:10
                            będę chciała :)
                          • Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 15:50
                            oj widze ze slub sie szykuje:):)
                            • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 11.06.05, 17:59
                              :) musi tu starczyć za całą wypowiedź
                              • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 13.06.05, 14:44
                                a kiedy twój?
                              • Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 16:58
                                hehe moj to jest dobre pytanie:):) mysle ze jeszcze troche. chyba musialabym
                                troche pomieszkac ze swoim wybrankiem zeby zobaczyc czy bedzie sam sobie pral
                                skarpetki i przynosil mi kawe do lozka..:) nie mozna podejmowac zbyt pochoopnych
                                decycji.. Mialas okazje juz to sprawdzic/??
                                • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 15.06.05, 15:17
                                  Oczywiście. Kawę pijam cichcem, bo mam wrzody i nie mogę oficjalnie przy
                                  wybranku (szczególne bijatyki o rozpuszczalną - trucizna!!!!!!!!!), a skarpetki
                                  nam obojgu pierze mama. Znaczy bardzo dobry jest to kandydat...:)
                                  • Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 11:42
                                    znazy Twoja mama czy jego mama czy kazdemu osobno> wrzody w tym wieku matko??
                                    • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 16.06.05, 14:57
                                      jego.
                                      • Gość: KOLOSALNA Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 16:28
                                        jUSTYNAA TY NIE UCZ CHLOPA TAKICH RZECZY.. NIECH SOBIE SAM PIERZE ..NIE DOBRY
                                        CHWYT KOCHANA:)
                                        • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 17.06.05, 19:58
                                          Kochana, ja tam nic prać nie będę niech ku.. marsjanie atakują ja mam
                                          wyje..e. brudne sie wyrzucać będzie i codziennie kupować nowe jak nie będzie
                                          innego wyjścia. ja pracuję na dom.
                                          ps. mandat oczywiście mi umożyli. widzisz co to znaczy mieć gadane? gdzie ja
                                          tam do skarpet.........?
                                          • Gość: KOLOSANA Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 17:21
                                            JAK CHCESZ TO MOGE DAWIDOWI ZALATWIC SKARPETKI Z RYNKU TO BEDZIECIE KUPOWAC I
                                            WYRZUCAC:):):) NIE WIEDZIALAM ZE POMIESZKUJECIE RAZEM:):) AA ZNAJAC TWOJ TALENT
                                            PISARSKI TO MOZNA BYLO SIE DOMYSLEC ZE IM TAK WJEDZIESZ NA AMBICJE ZE POLOWY NIE
                                            SKUMAJA WIEC STWIERDZA ZE NAJLEPIEJ UMOZYC:) pozdro
                                            • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 18.06.05, 19:15
                                              wzięłam ich raczej groźbami ;)
                                              • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 19.06.05, 12:53
                                                a......... i panią - przepraszam - madame Frask wraz z małżonkiem widziałam
                                                ostatnio. bez wózka niemowlęcego.
    • Gość: Ale O FUCK!!! IP: *.eia.pl 19.06.05, 13:29
      ale sie ten watek rozwinal :P qrka a co to wogole ze gadki o slubie brrrr....
      straszne ;D to tego was "siodemka" nauczyla :P
      P.o.z.d.r.o 600
      • krol-bush Re: O FUCK!!! 20.06.05, 11:13
        zwykłe pogawędki starych panien ;)
        • Gość: Ale Re: O FUCK!!! IP: *.eia.pl 20.06.05, 12:38
          hahah , nie takich jescze starych, ale moze z deka przekwitlych ;P zartuje :)
          pozdro dla Davida ;)
          • krol-bush Re: O FUCK!!! 20.06.05, 14:54
            Jak to Lec pięknie pisał: nie podcinaj gałęzi na której siedzisz, chyba że chcą
            Cię na niej powiesić ;)
            Słońce oczywiście pozdrowię jak wróci...
            • Gość: KOLOSALNA Re: O FUCK!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 16:49
              slonce, rybeczke, gwiazdeczke, kroliczka, myszeczke. kwiatuszka......:):) pozdrawiam
              • Gość: kolosalna Re: O FUCK!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 16:14
                halo halo?
                • krol-bush Re: O FUCK!!! 23.06.05, 14:49
                  proszę mnie nie przedrzeźniać - jakie tu właściwie powinno być rzy? er zet czy
                  z kropką? ach, te dylematy.........
                • krol-bush Re: O FUCK!!! 23.06.05, 15:03
                  latam ten tydzień na nocki, załatwiam kilka spraw, czasu nie mam na podstawowe
                  czynności....... także byle do soboty :)
                  ps. to odnośnie halo, halo, oczywiście
                  • Gość: kolosalna Re: O FUCK!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 17:48
                    oj t widze ze zalatana jestes:):) nieciekawie .. ja wlasnie sie obijam i
                    zastanawiam sie cvzy przpadkiem nie powtorzyc materialu z ostatniej sesji:):)
                    nie no zartuje. z nudy czlowiekowi wpadaja jakied glupie nieuzasadnione pomysly
                    • krol-bush Re: O FUCK!!! 24.06.05, 19:18
                      a ty co, już wakacjujesz? to jakie plany na najbliższe miesiące?
                      • Gość: kolosalna Re: O FUCK!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 17:29
                        wlasnie bylam na domkuuu z krzysiem:):) a teraz narazie chodze tu i tam nic
                        szczegoonegoo, potem znowu domeek:):) a we wresniu mam praktyke wiec tak sie
                        bujam tu i tam:)
                        • krol-bush Re: O FUCK!!! 05.07.05, 12:56
                          ha, a kto to Krzysiu??
                          a dziś widziałam Karola z jakąś "różową" dziewczyną......
                          • Gość: KOLOSALNA Re: O FUCK!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 23:45
                            KRZYS TO TAKI KOMPAAAN CODZIENNEO ZYCIA , POTRAFI SAM PRAC SKARPETKI I JES DLA
                            MNIE MILY. A TA ROZOWA DZIEWCZNA DO WYBRANKA KAROLA;)
                            • Gość: Ale Re: O FUCK!!! IP: *.eia.pl 06.07.05, 01:09
                              ... i zwie sie Justyna ;)
                              • Gość: kolosalnaa Re: O FUCK!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 09:06
                                eeeeeeeeeeee:D a czy ja jakas lesbaaa:):):)
                                • krol-bush Re: O FUCK!!! 06.07.05, 12:53
                                  No właśnie?
                                • Gość: Ale Re: O FUCK!!! IP: *.eia.pl 06.07.05, 21:24
                                  yyyyyyyy a co ma stwierdzenie lesba do slowa Justyna :/ dziewczeta określcie sie
                                  :] bo cos chaotyczna ta wasza odp :D
                                  • Gość: kolosalnaa Re: O FUCK!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 09:46
                                    bo ja opisuje krzysia a ty mowisz ze nazywa siw Justyna.. wiec chcialam
                                    sprostowac.. a co do lesby to nie pamietasz ze w liceum wszyscy sadzili ze ja i
                                    justyna oczywiscie justyna S jestesmy lesbijkami;):)
                                    • krol-bush Re: O FUCK!!! 07.07.05, 11:44
                                      o coś nowego, ja o tym nie słyszałam...ja byłam z tego klubu plotkarskiego, w
                                      którym był mój brat, a był to klub dla was najwidoczniej bardziej przychylny
                                      niźli reszta ... a wiesz Renia, że w każdej plotce jest ziarenko prawdy :)
                                      • Gość: kolosalna Re: O FUCK!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 21:39
                                        nie miewam fantzji o Justynie wiec nie wydaje mi sie:) chociaz nasze licealn
                                        zachoania mogly wskazywac na wiele a w rzeczywistosci byly raczej wynkiem
                                        wspolnych zanteresowac itp:):) alee milo slyszec takie plotki:)CZasami fajnie
                                        jest wzbudzac kontrowersje
                                        • krol-bush Re: O FUCK!!! 08.07.05, 14:42
                                          Reniu, co ty pleciesz, to zwyczajne kłamstwo przecież
                                        • krol-bush Re: O FUCK!!! 08.07.05, 14:43
                                          Jakie z was tam były kontrowersyjne lesby? raczej rozchichotane dzierlatki
                                          • Gość: KOLOSALNA Re: O FUCK!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 15:13
                                            :d:d:d jUSTYNA TA O NAS PLOTKOWANO:):):)JA NIC NIE PORADZE:) pIEKNE SLONECZKO
                                            NASTRAJA MNIE POZTYWNIE WIEC RYMY WALE NIEBYWALE NIE PRZEJMUJE SIE TYM WCALE;):)
                                            • krol-bush Re: O FUCK!!! 09.07.05, 11:58
                                              :)
                                            • krol-bush Re: O FUCK!!! 09.07.05, 11:58
                                              to słoneczko wychodzi mi już nosem, dobrze że mam wolne...
                                              • Gość: Ale Re: O FUCK!!! IP: *.eia.pl 11.07.05, 14:50
                                                I nastupila tisza ;)
                                                • Gość: kolosalnaa Re: O FUCK!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 20:14
                                                  noo nic sie nie zmienilas Justynkoo:) jak zwykle ciemnaa:)
                                                • Gość: kolosalna Re: O FUCK!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 20:14
                                                  oczywiscie nmowie o wlosach i oczach a nie o intelekcie:):):)
    • Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:16
      halo??
      • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 16.07.05, 14:43
        Jestem jestem........... zobacz to
        panteraweronika.sympatia.onet.pl/
        mój buku!!!!!!!!!!!!1
        • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 17.07.05, 11:50
          Renia, widziałaś?????????????????????
          • Gość: Ale Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.eia.pl 17.07.05, 23:05
            ahahahah dopre,z podkresleniem slowa Bląd ;D
            pozdro for @ll ;]
            • Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 10:01
              ale beka krysia na sympatii:D:D:D:D:D:D juhuuuuuuuuuuuuuuuuu nooo Justyna skad
              ty takie onfo masz;):) jestem pod wrazeniem:0
            • Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 10:04
              a na co trzeba wysylac tam te smsy???
              • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 18.07.05, 12:23
                nie mam pojęcia. może żeby Krysia została miss piękności czy co.......... tę
                stronkę to przypadkiem ktoś zwiedzał, szczerze żałuję, że nie mogę tego
                odkrycia sobie przypisać i znalazł tę perełkę z "blądynką" Krysią, która nie
                wiedzieć czemu już się nie nazywa Krystyna Maria Weronika tu nazwisko jeno
                Pantera Weronika - ach jak to brzmi :) poezja ;/
                • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 18.07.05, 12:28
                  Ale w ogóle ta Krysia fajna, już ma licencjat, wiecie? no geniusz po prostu -
                  jeszcze robi a już ma. ciekawam bardzo, czy męża tam znajdzie, bo jakby co to
                  kochane kierunkowskazem nam będzie w tej trudnej drodze łączenia się w pary ;)
                  i wytłumaczy o co chodzi w tym "biurze matrymonialnym" np. z tymi smsami....
                  Nie, no taka znajomośc to skarb :)
                  • Gość: kolosalnaa Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 15:49
                    wydaje mi sie ze maria to drugie imie a weronika to imie z bierzmowania.. ale to
                    tylko moje osobiste spekulacje.. Co to do licencjata to rzeczywiscie
                    ciekawostkaa:):)Zainteresowal mnie rowniez fakt bycia "szalona" ale moze w inny
                    sposob obie rozumeimy znaczenie tego slowa:) Zastanawialam sie tez nad tymi
                    smsami i sadze ze to poprpstu numer ktory umozliwia czatowanie z Krysia alboo
                    tak jak mowilas to jakies wyobry miss:)
                  • Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 15:50
                    kurcze w zasadzie to nie powinnam sie wypowiadac bo nigdy nie bylam czlonkiem
                    sympatii:)
                    • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 18.07.05, 22:53
                      no, a co - ja byłam? Dziecino, wolność słowa mamy zagwarantowaną konstytucją,
                      poza tym złośliwość rzecz piękna, a Krysia Marysia Weronika (czyli Weronka z
                      bierzmowania) na pewno tu nie zajrzy, bo forumuje na sympatii. Niech żyją
                      plotki i komentarze prześmiewcze ;)
                      • Gość: Ale Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.eia.pl 19.07.05, 01:03
                        a to dopiero. . . hi hi :D
                        • Gość: Ale Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.eia.pl 19.07.05, 01:04
                          niezly numerek z tej naszej Krysi vel Weroniki :D
                          • Gość: koloslanaa Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 08:49
                            przepraszam musiscie dodac jeszcze PANTERY:):):)
                          • Gość: kolosalnaa Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 08:51
                            Teraz mnie Justynaa zachecilas do samodzielnego wuszukania jakiejs plotki...
                            hmmmm a co ja mam byc gorsza:):)
                          • Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 08:52
                            Niech kroluje plotkarstwoo i cynizm:)
                            • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 19.07.05, 11:51
                              Moja droga Kolosalna, ty o ósmej wstałaś czy do ósmej nie zdążyłaś się jeszcze
                              położyć? Chyba nie wstajesz takim bladym świtem, co?
                              • Gość: kolosalnaa Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 18:26
                                Moja drogaaa wlasnie wstaje o 8 bo jestem mloda pelna werwy, poranne wstawanie
                                pozytywnie mnie nastrajaa a zreszta kto rano wstaje temu pan bog daje:)
                                • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 19.07.05, 19:28
                                  no daje, daje.... podkrążone oczy. Czyżbyś nie czytała "Końcówki"? Drań nie
                                  istnieje.
                                • Gość: kolosalnaa Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 20:32
                                  a ty o ktorej wstajesz ?||
                                  • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 20.07.05, 12:36
                                    najwcześniej o 11
                                    • Gość: kolosalnaa Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 14:22
                                      Matko boskaa!!!!!!!!!!!!!!!!!! Justynoo marnujesz czas:):) moglabys przez ten
                                      czas uprac ugotowac, uprac, umyc, uprasowac, kupic:):) a ty coo??? spisz??
                                      jestes prożna:):) a tak na serioo too ja srednio mog,e spac z ran ca nawet
                                      jakbym badzo chciala
                                      • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 20.07.05, 14:28
                                        a co to ja jestem kura domowa, żeby robić to wszystko co raczyłaś wymienić?
                                        • Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.pentex.pl 20.07.05, 20:03
                                          nie jestes kura domowa ale jetes kobietaaa i narazie niesety musisz sie odwajac
                                          z mysla ze bedziesz kiedys musiala prac gotowac itp:):) chociaz mysle , ze my
                                          kobiety powinnysmy walczyc Ze stereotypami... bo jezeli ich nie wykorzenimy to
                                          mezczyźni zawladna naszym zyciem i beda chcieli przejac kazda jego czesc..aa
                                          niby z jakiej racji?? mezczyzna rak bozia nie odebrala wiec moga wykonywac
                                          takie same czynnosci jak my i w rownym stopniu maja do tego predyspozycjee.
                                          Dlategoo bardzo sie ciesze ze w tym co napisalas byla nuta zazenowania
                                          (rz)...My kobiety powinnysmy walczyc o swoje prawe:):):) Powiedz Dawidoowi...
                                          zreszta sama wiesz co mu powiedziec:):) pNI fRASKA BYLA BY PEWNIE BARDZO
                                          ZNIESMACZONA moja wypowiedzia ale w imie naszego dobra osmielilamm sie wyraxić
                                          swoje skromne zdaniee.. a to co bylo w poprzednich watkach o gotowaniui praniu
                                          itp.. to czytsa ironia i tak to prosze zinterpretuj;) Serdeczne pozdrowIENIA I
                                          UCALOWANIA. RENATA:)
                                          • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 20.07.05, 22:29
                                            ja nie będę nigdy wykonywać takich czynności, bo role się zmieniły i to już
                                            naprawdę nie kobiety robią te wszystkie okropieństwa (wokół mnie przynajmniej).
                                            Ja zamierzam zarabiać li i jedynie na dom, jutro np. na ósmą pomykam na łąkową,
                                            a jak wrócę to obiadek - mam taką hope - będzie czekał. i zapewniam cię, że nie
                                            robiłam go dziś bynajmniej.
    • Gość: kolosalnmaa Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 15:14
      swietnie sie ustawilas.. wykonywac obowiazki domowe kobieta powinna ale z
      przyjemnosci i wlasnej woli a nie z ogolnego nakazu.. I tego nalezy sie
      trzymac.. To co u mnie dzisiaj kotleciki:):)
      • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 21.07.05, 16:03
        a z jakiej racji jakiś kierat miałby być miły mi z racji płci? Czyżby każda
        królewna zwiewna musiała być gosposią? po moim trupie.
        • Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 08:38
          ale wiesz z drugiej strony trzena troche uwazac bo znam takiego facetaa ktory
          jest tak omotany przez babe ze ja cie krece:)Nic tylko lata za jej rozkazami. Ja
          bym tak nie chciala:)
          • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 22.07.05, 12:53
            lepiej gdy robią to nasze matki?.... masz rację, bez przesady, ale ja wykonuję
            tego typu czynności sporadycznie, od święta. nikomu też nie każę tego robić -
            byłabym skłonna czekać w nieskończoność aż zrobi się samo.
            • Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 14:03
              a jak czlowiek zrobi z wlasnej woli to sie cieszy i jeas dobrze:): na sile jak
              zrobisz no nawet obiad nie smakuje:)tak jak ppaieros palony w samotnosci
              • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 22.07.05, 18:49
                a.......... pamiętasz te wyciągane od ludzi papierosy... ? jeden na cztery? ty,
                ja Aga i Ola? to były piękne czasy.............:)
                • Gość: kolosalnaa Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 13:10
                  Pamieta :):) na Fortach i doeceniam too.. teraz mam w kieszeni cala paczkee i
                  wszystko dla mniee a lapczywosc nie poplacaa:):)
                  • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 24.07.05, 22:27
                    no nie mów, żeś wpadła w sidła nałogu.... mam nadzieję, że fortowe pety nie
                    miały na to wpływu - nie darowałabym sobie.
                    • Gość: kolosalnaa Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 09:11
                      Nie fortowe pety byly czysta przyjemnoscia:):) zwlaszcza, że jede papieros
                      wypalany przez trzy osoby powoduje, ze czlowiek sie delektuje i docenia to co
                      ma:):) hehe
                      • Gość: Ale Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.eia.pl 25.07.05, 11:19
                        O qrcze Wy to jescze pamietaccie :P jaka siarka :D
                        Forty rulezzz ;]
                        • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 25.07.05, 16:45
                          no.... siara to to troszku jest ;)
                          • Gość: Ale Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.eia.pl 25.07.05, 22:56
                            ... bo wkoncu dziel na szesc a nie na 4 :P
                            pozdro ;]
                            • Gość: kolosalnaa Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 09:23
                              ee tam siara:):) nikt nas nie widzial :)No moze wykonywalysmy jakies podejrzane
                              ruchy ale tak naprawde odbywalo sie to dosyc dyskretnie...
                              • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 26.07.05, 14:49
                                miejmy taką nadzieję...
                              • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 26.07.05, 19:53
                                pisałam po południu i się "znikło". Renia - pisz do swojego admina, że mnie
                                Orrisa znowu chyba inwigiluje.A napisałam jeno: "mniejmy nadzieję". Skandal.
                                • Gość: kolosana Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 20:46
                                  ale u mnie to jest wiec nic nie pokasowali
                            • Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 09:24
                              O nie... Jednak zmieniam zdanie . akie dyskretnie. Czy miejsce kolo kibla jest
                              dyskretnym miejscem??.Tyle ludzi sie tam przewija..!!!!!!!
                              • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 27.07.05, 15:26
                                ocho.... już mi twój Kalinowski załatwił - Orrisa oddała. wystarczyło
                                kliknąć "następne". (ale ze mnie głupi but ;) )
                                • kalinowski11 Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 27.07.05, 15:34
                                  Czy ja o czymś nie wiem ? :)))
                                  • Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.pentex.pl 27.07.05, 15:37
                                    kalinowski chybaaa chce byc mily i wyrobic sobie popularnosc jako nowy admin:)
                                    Jak ktos skasuje ten watek to nedziemy wiedziec czyja to sprawkaa:):)
                                    • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 27.07.05, 22:22
                                      :) Prawda, prawda....
                                      O, nie wiem czy nie wiesz..... po prostu byłam w trakcie zwalczania KRRiT,
                                      kiedy moje wysiłki przerwał delete Orrisy i teraz jak nie mogę czegoś znaleźć -
                                      nawet w domu - to twierdzę, że mi skasowała ;)
                                      Renia, ale myśmy tu sobie gg urządziły, co?
                                      • Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 08:33
                                        wlasnie tylko to gg przypomina big brothera bo kazdy moze nas przeczytac;):):)
                                        Zaraz oskarza nas, ze jestesmy jakimis sjkandalistakmi bo publicznie odkrywamy
                                        swoje brudy:P:P
                                        • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 28.07.05, 14:56
                                          Jakie brudy znowu? Renia, nie prowokuj mnie, bo wywołam skandal! :)
                                          • Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.pentex.pl 28.07.05, 16:25
                                            aa wywolaj ja lubie skandale!!! ty zreszta tez .. sama jeden wywolalas w
                                            liceum!!!!! i dobrze o tym wiesz pozdrowionka
                                            • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 14:15
                                              jaki znowu skandal to ja wywołałam w szacownym naszym LO?
                                              • Gość: kolodalnaa Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 21:01
                                                klub FORTYY-> polownki II klasa LO---------------------> o tym szumialo, ze ho ho:D
                                                • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 30.07.05, 17:14
                                                  I to mi skandal miał być - całowanie z narzeczonym? dziwne, że jakoś ekscesy
                                                  Wrońskiego z uczennicami drugich klas, w tym wkładanie im rąk pod spódnice i
                                                  bluzki jakoś nie budziło zainteresowania ani sensacji, a to było raptem tydzień
                                                  szybciej. wy to macie dziwne gusta ;)
                                                  • Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 10:09
                                                    ooooooooooooo Wronski byl jeszcze wiekszym skandalem Justynooo:):) Tego sie nie
                                                    da zaprzeczyc:)
                                                  • kalinowski11 Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 31.07.05, 10:24
                                                    Skandalistki licealistki :)))
                                                  • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 31.07.05, 12:06
                                                    jakie my tam licealistki, my to już całkiem stare baby jesteśmy...
                                                  • kalinowski11 Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 31.07.05, 12:15
                                                    Chciałem być miły :)
                                                  • Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 19:45
                                                    hhehehe:):):) fajnie bylo byc licealistkaa teraz niestety juz kicha mnie ogarnia:/
                                                  • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 02.08.05, 10:35
                                                    a mnie przeciwnie. do tego pożałowania godnego pożytku w życiu bym nie wróciła
                                                    ani dziatka swego nie posłała (oczywiście dziatka jako dziecięcia nie nestora
                                                    rodu)
                                                  • Gość: kolosalnaa Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 15:52
                                                    DLa pocieszenia na studiach nie jest lepiej:D:D:D
                                                  • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 02.08.05, 23:02
                                                    a w pracy i owszem. a właśnie.... pisałam, że ostatnio zmieniłam?
                                                  • Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 09:10
                                                    nie nic nie pisalam:) i coz to za miejsce??:):)
                                                  • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 03.08.05, 11:56
                                                    LPP - skład celny typu A.... dużo ci to mówi nie?
                                                  • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 03.08.05, 22:58
                                                    aha zapomniałam - publiczny.
                                                  • Gość: tylko chlopak Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.pentex.pl 05.08.05, 10:37
                                                    panna R nie ma kompa teraz:) przez telefon jej czytalem co napisalas.. i mowi
                                                    ze "nic jej to nie mowi" :):):) napisze ze nia cos-bo jakos malo wygadana
                                                    jest :P wiec wczoraj bylismy sobie na wsypie sobieszewskiej... jutro jedziemy
                                                    na HEL.. a w srode wyjazd na domek nad jezioro ale nie pamietam gdzie :P wiec
                                                    wakacje w pełni tylko pogoda słaba!! pozdro dla pracujących :]
                                                  • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 06.08.05, 00:35
                                                    ach ten Renik zawsze taki wyjazdowy był. a co jej się z kompem stało?
                                                  • Gość: tylko chlopak Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.pentex.pl 07.08.05, 12:43
                                                    aa do konca to nie wiadomo jeszcze.. nie moze go w ogole wlaczyc -
                                                    prawdopodobnie zasilacz poszedł...ale jest na biezaco z forum - przekazuje co i
                                                    jak:) teraz w srode wyjazd na domek-wiec bedzie spokojniej z naszej strony ;)
                                                    pozdro i slonca zyczymy ! :)
                                                  • Gość: kolosalna Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.pentex.pl 22.08.05, 13:19
                                                    heeejos justynos jestem przy komputeros:):) ale swojegos jeszcze nie majos:):)
                                                    ale zeby ten watkos nie zginus to piszus.. mamy teraz wspaniale sloneczko
                                                    fajnie zaraz ide wskoczyc do morzaa i wyciorAC SIE W PIASECZKU!!!!! a TY CO
                                                    PORABIASZ?
                                                  • kalinowski11 Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 22.08.05, 14:54
                                                    Gość portalu: kolosalna napisał(a):

> wyciorAC SIE W PIASECZKU!!!!!

Brzmi perwersyjnie ;)
                                                  • Gość: tylko chłopak Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.pentex.pl 23.08.05, 10:17
                                                    kalinowski11 napisał:

> Brzmi perwersyjnie ;)

hehe ale niebylo perwersyjnie :] fale byly perwersyjne ze nas podtapiały :]
                                                    plażowiczów również podtapiały - wdzierając sie na plaże! ale kapiel byla
                                                    czadowa - woda ciepła(po byciu w niej 10 min) :D
                                                  • Gość: Ale Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.eia.pl 23.08.05, 11:49
                                                    hej Hanabatus ;) szto u tiebia, wakacjones dobiegaja konca a my nie
                                                    zaliczylysmy jescez ani jednego spotkanka :)))
                                                    choc odezwij sie kiedys ;)
                                                    pozdr.
                                                  • krol-bush Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! 23.08.05, 14:21
                                                    Pracujos, Kolosalnos, pracujos ciężkos fizycznos.
                                                  • Gość: Ale Re: VII LO OLEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.eia.pl 29.08.05, 00:02
                                                    pozdros drogos Justynos, a teraz swiezos plotos dziewczetos : Pani H wracaaaaa,
                                                    1ego IX poczatek koszmaru ;P :P :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka