torakot1 22.04.05, 08:03 Proszę o podanie adresu, nazwy i imienia bardzo dobrego fryzjera w Gdańsku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 3mpiotr Re: dobry fryzjer w Gdańsku IP: *.kolonia.lan / *.kolonianet.pl 22.04.05, 22:49 ja bym wybrał salon na Legionów lub na Kołobrzeskiej- (Szczecińskiej) ten na Legonów ma duużo prestiżowych nagród. a tak na marginesie, to co znaczy określenie dobry fryzjer? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: dobry fryzjer w Gdańsku IP: *.robbo.pl / *.robbo.pl 05.05.05, 11:10 polecam goraco p.Brygide os. Jelikowski Dwor, obok Delicji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLOSALNA Re: dobry fryzjer w Gdańsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 15:02 nie ma dobreg fryzjera. Kazdy albo zetnie za krotkoo alboo zetnie tak, ze w ogole nie widac ze bylas u fryzjera, albo za bardzo puści wodze swej fantazji i odwali taka awangarde na glowie, ze strach wychodzic z domu. Jednak nasuwa sie tu drugie stwierdzenie:) MUSIMY chodzic do fryzjera i musimy o soebie dbac niezaleznie od tego czy chcemy czy nie. Z tego wzgledu stoi przed nami konieczność wybrania choc odrobinę kompetentnej oosby, ktora podjebaly się zadbania o nasze wlosy. Z tego wzledu, ze i mnie do niedawna nurtowala problematyka Kto jest dobrym Fryzjerem podjelam się prob odnalezienie osoby ktora chociaz troche spelnilaby moje wymagania . Postawilam rozne kryteria. wiele czasu zajela mi kwesia wyprobowania roznych fryzjerow ile fryzur musialam nawymyslac ile gazet na ogladac zeby iac do coraz nowego fryzjera sprawdzic jaki postep zrobili. Nurtowaly mnie pytania kto lepiej? gdzie lepiej? czy warto probowac? czy nie lepiej poprpstu postawić na normalność na taką przesadą normaność!!! dzisiaj musze stwierdzic ze moje wedrowki, moje poszukiwania, moje pytania nie poszły na marne. SALON TRENDY na ulicy panskiej----------> goraco polecam mimo ze moje nastawienie jest nadal takie samo :):): aejedno jest wazne chociaz raz bylam zadowolona:) POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: dobry fryzjer w Gdańsku IP: 212.214.83.* 05.05.05, 15:23 a ja szukam fryzjera, który dobrze upnie mi włoski, w czerwcu ma slub i poszukuję takiej osoby, która ma wyobraźnie i potrafi dobrać upiecie włosów do sukienki, czy tez saego charateru urody osoby. Mozę znacie jakis salony od Zaspy po Sopot... szukam kogoś w tych rejonach, zcasu mam niewle, a na próbna fyzurę przed tylko 2 weekendy wolne (2 dnia aby podjechac do salonu)... pomózcie Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa napisz do mnie na priva to podam ci namiar 12.05.05, 13:51 do osboby, która przyjedzie do Ciebie, zeby uczesac cie w domu. Nic gorszego niz jezdzenie po fryzjerach w dzien slubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLOSALNA:) Re: dobry fryzjer w Gdańsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 15:07 no to cholera problem. fajnie byloby na slubie własnym wygladac przyzwoicie:):) Odpowiedz Link Zgłoś
szeri38 Re: dobry fryzjer w Gdańsku 06.05.05, 19:22 swietna fryzierka jest na mickiewicza we wrzeszczu p.Małgosia przychodzi zawsze doniej masa ludzi a co wazne swietnie dobiera fryzure a wszczegulnosci weselne Odpowiedz Link Zgłoś
mayka89 Re: dobry fryzjer w Gdańsku 12.05.05, 18:39 Odradzam salon Angel's na Startowej 2a (zaspa) tragiczne fryzjerki tragiczna manikurzystka poprostu bardzo bardzo nie zadowolona z tamtąd wyszłam i wiecej tam napewno nie pójdę... Odpowiedz Link Zgłoś