Dodaj do ulubionych

Uwaga!Dowcip(stary ale jary).

• ja.nusz Re: Uwaga!Dowcip(stary ale jary). 11.01.02, 16:34
      Przychodzi chlop do lekarza i mowi:
      - Panie doktorze przechodzilem przez plot i rozdarlem sobie worek!
      - Mosznowy ? pyta lekarz
      - Ni mom...
    • Gość: u92 Re: Uwaga!Dowcip(stary ale jary). IP: *.dip.t-dialin.net 11.01.02, 19:01
      Wedkarz zlapal zlota rybke R.-rybka mowi do wedkarza" Spelnie Twoje jedno
      zyczenie jak mnie puscisz wolno"
      W.-wedkarz."Ok pomysle"
      W.Wybuduj mi piekna autostrade do Ameryki!!!
      R.Cooo!!! Ty chyba zwariowales przez ocean,taka dluga!.Wymysl cos innego.
      W.wiesz co moze to" zrob zeby moja zona z ktora jestem zonaty od 20lat,kochala
      mnie jak przed 20 laty, byla mila dla mnie ,ladna,no wiesz tak jak wczesniej.
      R.pokaz zdjecie,chce ze zdjecia wywnioskowac jaka ona jest.

Rybka patrzy ,patrzy na zdjecie, drapie sie pletwa po glowce i w koncu mowi do
      wedkarza: "To ilopasmowa ma byc ta autostrada do Ameryki" ?
    • Gość: ja.nusz Re: Uwaga!Dowcip(stary ale jary). IP: *.HH1.srv.t-online.de 15.01.02, 11:24
      Mama z 8 letnia corka wybarala sie na plaze nudystow.
      Dziecko z duzym zaciekawieniem przyglada sie nagim mezczyzna i pyta:
      - Mamusiu, dlaczego ja nie mam czegos takiego miedzy nogami jak ten pan?
      - Cierpliwosci dziecko, tylko cierpliwosci - odpowiada mama
    • petelka Re: Jak kobiety "palą" kawały 15.01.02, 14:59
      Na imprezie ktoś opowiada kawał:
      "- Czy wiecie jak się łapie strusie?
      - No nie..
      - A więc bierze się łysego faceta, prowadzi na pustynię, zakopuje w piasku, tak
      aby widać było tylko głowę. Struś biegnie, myśli, że to jajko, siada.. i
      wtedy się go łapie.
      - Ha, ha, bardzo dobre."
      Jedna z pań, po powrocie do domu postanawia powtórzyć kawał mężowi:
      " Kochanie, doskonały kawał słyszałam. Wiesz jak się łapie strusia? Bierze się
      faceta, prowadzi na pustynię, zakopuje w piasku, tak aby widać było jaja...
      Zaraz, zaraz, tylko dlaczego ten facet miał być łysy???"
      • Gość: Stefan Re: Jak kobiety IP: 10.1.5.* / *.zaspa.gda.pl 15.01.02, 18:01
        Na imprezie ktoś opowiada kawał:
        "Wchodzi facet do sklepu i prosi o proszek OMO. Sprzedawczyni podaje mu
        pudełko, a on namiętnie rozrywa tekturkę, wysypuje sobie zawartość na głowę,
        tarza się w tym, co spadło na podłogę...
        • Gość: u92 Re: Computer IP: *.dip.t-dialin.net 15.01.02, 20:43
          Zeby odp.na pyt. czy computer jest rodzaju meskiego czy zenskiego,pewien
          profesor utwozyl dwie grupy computer expertow.Jedna grupa zlozona z kobiet
          druga z meszczyzn.
          Kazda grupa miala odp.do jakiego rodzaju zaliczyc computer i umotywowac swoja
          wypowiedz w 4 pkt.

Grupa kobiecych expertow jednoznacznie stwierdzla ze computer jest rodzaju
          meskiego
          Motywacja
          1)Zeby zwrocic jego uwage na siebie trzeba go dotknac
          2)Computer ma wiele danych ale pomimo tego nic nie wie!!!
          3)Computer powinien rozwiazywac problemy ale w polowie sam jest problemem.
          4)Jak tylko podejmnie sie decyzje " ten! zaden inny" to po krotkim czasie
          dochodzi sie do wniosku ze nalezalo troche poczekac i z wieksza rozwaga wybrac
          lepszy " model".
          Natomiast meska grupa expertow stwierdzila ze computer jest typowo zenski.
          Motywacja.
          1)Nikt poza "Stworca" go nie zrozumie.
          2)Nikt nie zrozumie sensu jezyka komputerowego poza nimi.
          3)Twoj najmniejszy blad zostanie natychmiast zapisany w pamieci na zawsze!.
          4)Jak tylko "wprowadzisz do swego domu" computer ,odrazu zaczynasz wydawac
          polowe pensji na dodatkowe wyposazenie i osprzet.
          ;)))
          • Gość: u92 Re: Fach idioci IP: *.dip.t-dialin.net 15.01.02, 21:09
            Chirurg,Architekt,System administrator,kloca sie ktory z tych zawodow jwst
            najstarszy na swiecie.
            Chirurg- " Bog stworzyl kobiete z zebra Adama to byl chirurgiczny wysilek wiec
            chirurg jest najstarszym zawodem swiata"!

Architekt-"Na poczatku byl Chaos "i z tego Bog stworzyl Wszechswiat i Ziemie,
            wiec architekt jest najstarszym zawodem !

System administrator-
            " No a kto stworzyl Chaos?!,no kto stworzyl CHAOS!!!!!?
            • Gość: u92 Remedycyny ludowa IP: *.dip.t-dialin.net 16.01.02, 18:50
              Wielki Manitu ciezko zachorowal,wiec starszyzna plemienna po naradzie wyslala
              dwoch mlodych silnych wojownikow do Szamana po rade.

Szaman po wysluchaniu objawow choroby Wielkiego Manitu ,udzielil rady zeby
              Wielkiemu Manitu pod poslanie polozyc skore losia a sadlem niedziwiedzim go
              wysmarowac.Nastepnego dnia moldzi silni wojownicy znowu przybyli do Szamana.
              Szamanie Twa rada na nic sie nie zdala,gorzej Wielki Wodz stracil przytomnosc i
              majaczy.
              Szaman sie zamyslil i powiedzial zeby polozyli mu na oczy skrzydla orla -
              powinno byc dobrze jak Wieki Manitu nie powroci do zdrowia maja przyjsc znowu
              po rade.
              Nastepnego dnia znowu pojawiaja sie mlodzi silni wojownicy " Szamanie oj
              zle ,oj zlez Wielkim Manitu".Szaman sie zasepil i po chwili mowi "polozcie mu
              jajka na oczy to powinno pomoc"
              Nastepnego ranka widzi mlodych silnych wojownikow begnacych co sil do niego.
              Szaman popatrzyl na nich i mowi "I co pomoglo zapewne"
              Alez nie !!! Wielki Manitu nie zyje!!
              "Co takiego,przeciez wam powiedzialem zebyscie mu jajka polozyli na oczy"
              powiedzial Szaman
              "Tak Szamanie wiemy o tym ale dociagnelismy tylko do pepka"!
              • Gość: sharky Dowcip z Oxfordu IP: *.clefable.dialup.pol.co.uk 18.01.02, 00:22
                Wlasnie wyczytalem w lokalnej gazecie:
                Zlodziej wlamuje sie do domu myslac ze nikogo nie ma. Przeszukuje wszystkie
                miejsca i nagle slyszy glos w ciemnosci: 'Jezus na ciebie patrzy'.
                Zlodziej przysluchuje sie ale nikogo nie widzi. Wraca wiec do roboty i znowu
                slyszy glos 'Jezus na ciebie patrzy!'.
                Teraz zlodziej ma naprawde stracha. Rozglada sie po pokoju i nagle w kacie
                widzie papuge w klatce. Pyta sie wiec jej: 'czy to ty mowilas ze Jezus sie na
                mnie patrzy?'
                Papuga:'Tak'
                Zlodziej oddycha z ulga i pyta : 'czy to ty masz na imie Jezus?'
                Papuga :'Nie, nazywam sie Clarice (albo jakis glupi polski odpowiednik)'
                Zlodziej: ' Bardzo glupie imie. Co za idiota nazwal papuge Clarice?!'
                Papuga: 'Ten sam co nazwal rottweilera Jezus!'
                • Gość: u92 Re: Dowcip z Paryza IP: *.dip.t-dialin.net 18.01.02, 20:48
                  Anegdota o Honore de Balzac

Jak powszechnie wiadomo Balzac nigdy nie posiadal pieniedzy i cale zycie byl
                  scigany przez wierzycieli.

Pewnej nocy do mieszkania Balzac,ka zakradl sie zlodziej,swoim halasem zbudzil
                  spiacego Balzac,ka .Balzac siadl na lozku i zaczal sie smiac na caly glos,
                  tego bylo juz za wiele zdenerwowany zlodziej zapytal sie Balzac,ka "Czemu sie
                  smiejesz"?!
                  Balzac odpowiedzial z usmiechem na ustach " Ty szukasz tego w nocy czego ja nie
                  moge w dzien znalesc" :)
                  • Gość: u92 Re: W operze IP: *.dip.t-dialin.net 18.01.02, 21:20
                    Podczas przedstawienia zona do meza" Karolku zobacz ten facet z mojej lewej
                    strony spi"
                    "Kotku czy to jest naprawde powod zeby mnie budzic"?
    • nieznana3 Re: Uwaga!Dowcip(stary ale jary). 18.01.02, 22:24
      Maz ma wielka ochote i zabiera sie za zone

Ona (ze smutkiem w glosie ):"ojej,kochanie ....mam okres"
      On( przymilnie):"a moze sprobujemy w Twoja druga,sliczna dziureczke?"
      Ona (placzliwie ):"przeciez wiesz ,ze mam hemoroidy!!"
      On (wzdycha):"tylko mi jeszcze ,kurwa,powiedz ,ze masz angine ..."
      • Gość: u92 Re: Uwaga!Dowcip(stary ale jary). IP: *.dip.t-dialin.net 18.01.02, 23:11
        Para malozenska spaceruje po ZOO w pewnej chwili przechodza kolo klatki z
        gorylem,goryl wciagnal kobiete do srodka i zaczyna na niej rozrywac szaty.
        Kobieta szamoce sie z gorylem , broniac sie zaciekle wzywa pomocy meza.
        "Kochanie ratunku,na pomoc!!!". Maz spokojnie sie przyglada calemu zajsciu,
        po chwili wachania z ironicznam usmiechem mowi: Kochanie zrob to samo co ze mna.
        Zona z rozpacza w glosie: CO,co mam zrobic!!!?
        Maz : " Wykrec sie bolem glowy"
        • Gość: u92 Re: Uwaga!Dowcip(stary ale jary). IP: *.dip.t-dialin.net 19.01.02, 19:13
          Wizyta u wrozki.

" Spotka Pania jutro duze nieszczescie!!! pani maz zejdzie z tego
          Swiata,oswiadcza wrozka patrzac w sklana kule.

" To juz wiem !,ja chce wiedziec czy zostane uniewinniona ?!
          • Gość: u92 Re: Uwaga!Dowcip(stary ale jary).Urzednicy IP: *.dip.t-dialin.net 19.01.02, 22:04
            Jaki dzien tygodnia jest najbardziej intesywny w pracy urzednika?

Poniedzialek poniewaz musi az dwie kartki z kaledarza zerwac!!!
            • Gość: u92 Re: Uwaga!Dowcip(stary ale jary).Urzednicy IP: *.dip.t-dialin.net 19.01.02, 22:11
              Dwoch urzednikow zastanawia sie czy powinni kupic do biura akwarium.
              "Kupimy takie male" mowi jeden
              " Zwariowales! chcesz tyle zamieszania zrobic w biurze"odp.drugi
              • Gość: u92 Re: Uwaga!Dowcip(stary ale jary).Urzednicy IP: *.dip.t-dialin.net 21.01.02, 23:19
                Tata ,a osly to tez sie zenia? pyta 5-cio latek
                Tylko osly, tylko osly synu.
              • Gość: ja.nusz Re: Uwaga!Dowcip(stary ale jary).Urzednicy IP: *.HH1.srv.t-online.de 25.01.02, 11:44
                Najrzadziej spotykana ciecz swiata?

Pot urzednika.
                • Gość: Piotr Re: Uwaga!Dowcip(stary ale jary).Urzednicy IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 17:40
                  Gość portalu: ja.nusz napisał(a):

> Najrzadziej spotykana ciecz swiata?
                  >
                  > Pot urzednika.
                  za to czasami trafiają sie gabinety gdzie dominującym zapachem jest pot
                  urzędnika :-)))))

• Gość: u92 Re: Samokrytyka IP: *.dip.t-dialin.net 26.01.02, 20:45
                    Jasiu przychodzi do znajomego " Sluchaj moge sie u Ciebie przespac"?
                    Ok odp.gospodarz ale nie bedziesz mial wlasnego pokoju ,albo przespisz sie
                    dzieckiem na gorze albo w salonie na kanapce.
                    "To ja juz wole kanapke w salonie" odp,Jasiu
                    Nastepnego dnia w drodze do lazienki zderzyl sie z urocza bladynka,"Kim
                    jestes"? zapytal .bladynka z czarujacym usmiechem odpowiedziala"Jestem
                    dzieckiem gospodarzy ,a Ty"?

"Jestem glupcem" odp. Jasiu :)))
                    • Gość: u92 Re Wielcy tego swiata IP: *.dip.t-dialin.net 27.01.02, 04:51
                      Pewnego razu Puccini wracajac wieczorowa pora do domu ,spotkal swego
                      przyjaciela.W trakcie rozmowy przyjaciel zapytal Pucciniego "Skad wracasz"?
                      Puccini powiedzial ze wraca z kolacji.
                      "Z kim byles na tej kolacji ze masz taka zadowolona mine"?
                      " Bylo nas dwoch ,ja i indyk" odp Puccini
                      • Gość: fulmar Re: Re Wielcy tego swiata IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 19:19
                        I stworzył Pan pięknego Mężczyznę, potem stworzył pięknego konia, piękne kwiaty
                        i wiele innych pięknych rzeczy. Na koniec stworzył Kobietę i przyjżał się Jej.
                        -hmmmmm - pokręcił głową - Ty jednak będziesz musiała się malować.
                        • Gość: u92 Re: Re Wielcy tego swiata IP: *.dip.t-dialin.net 27.01.02, 19:43
                          fulmar
                          To bylo "mocne" usmialem sie serdecznie
                          Wprawdzie znam pare dowcipow antyfeministycznych ale i tak mam nadszarpnieta
                          opinie wiec bede trzymyl pape i zachowam dla siebie
                          To bedzie zdrowiej dla mnie
                          Dobry kawal fulmar :)))))))
                          • Gość: fulmar Re: Re Wielcy tego swiata IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 23:32
                            Dzięki, dzięki, ja też ten kawał serwuję bardzo... hmmm... uważnie;-) Ale - w
                            końcu malują się po to, aby nam się podobać :-))))
                            • ja.nusz Re: Re Wielcy tego swiata 30.01.02, 12:53
                              Chyba stare ale niezle:

Danka wyslala Walese do sklepu po kawe
                              Po 2 godzinach Lechu wraca zziajany i informuje zone, ze nigdzie nie ma kawy.
                              Danka na to:
                              - Lechu co ty wygadujesz, a on na to:
                              - Bylem w kazdym sklepie, wszedzie byla kartka; mielimy kawe.....
                              • Gość: u92 Re: Re Wielcy tego swiata IP: *.dip.t-dialin.net 04.02.02, 01:17
                                Nie mam dzisiaj nastroju do pisania kawalow ale mam pare dobrych dla Was
                                • Gość: u92 Re: piwo IP: *.dip.t-dialin.net 04.02.02, 21:48
                                  Najnowsze badania dowiodly ze piwo zawiera zenskie hormony!!!ktore powoduja ze
                                  meszczyzni niewiescieja. Osobom testowanym( meskiego rodzaju)dano do wypicia 5 L
                                  piwa.Poczym zaobserwowano ze: 100% testowanych opowiadalo bezsesowne wypowiedzi,
                                  nie byli w stanie rozsadnie prowadzic auta,argumentowali irracjonalnie,nie byli
                                  sklonni przyznac sie do bledow,przesadzali emocjonalnie,oraz zaczeli sikac na
                                  siedzaco.
                                  • Gość: Ewka* Re: piwo IP: 172.20.0.* 05.02.02, 15:49
                                    Ale śmieszne...
                                    • Gość: koprofag Re: piwo IP: 213.17.197.* 05.02.02, 16:21
                                      jak cholera he,he...:))))))))))
                                      • lwie_serce Re: piwo 05.02.02, 17:23
                                        teraz przynajmniej już wiemy co jest przyczyną tego, że wytrawni piwosze
                                        wyglądają tak jakby byli w permanentnej ciąży...
                                        • Gość: ja.nusz Re: piwo IP: *.HH1.srv.t-online.de 05.02.02, 17:57
                                          Przerwe te Wasza klotnie, i opowiem jeszcze jeden z gatunku "wrogi kobietom"
                                          Prosze nie reagowac zbyt gwaltownie drogie Panie.

Po operacji zmiany plci z meskiej na zenska dzienikarze pytaja pacjeta(tke)
                                          akie mial(a) odczucia podczas zabiegu.
                                          Delikwent odpowiada: najbardziej niprzyjemna faza zabiegu bylo pomniejszanie
                                          mozgu....
                                          • Gość: Ewka* Re: piwo IP: 172.20.0.* 06.02.02, 09:52
                                            Pozostawiam to bez komentarza, bo jeszcze ktos powie, ze jestem zawziętą
                                            feministką...
                                            • Gość: u92 Re: BHP IP: *.dip.t-dialin.net 06.02.02, 19:34
                                              Na budowie dwoch klocacych sie robotnikow kopie sie zawziecie
                                              po kroczach.Przechodzacy inspektor budowlany nie wytrzymal i pyta" nei boli to
                                              was jak tak kopiecie?

Nie ! ,mamy obuwie ochronne.
    • jarromir Re: Uwaga!Dowcip(stary ale jary). 10.02.02, 18:36
      Dawno temu doszło do spotkania na szczycie: Wałęsa podejmował Kohla.
      Po staropolsku, a więc nie zabrakło ani potraw wszelakich, ani trunków
      najwyszukańszych.
      Na koniec, gdy kanclerz ociężale zaczął wstawać od stołu, Wałęsa dopytuje się,
      czy aby dostojny gość nie miał jeszcze jakiegoś życzenia. Kohl odpowiada:
      - Danke!
      - Nie, Danki nie dam - wypalił gospodarz, nie czekając na tłumacza.
      • Gość: u92 Re: Uwaga!Dowcip(stary ale jary). IP: *.dip.t-dialin.net 11.03.02, 22:28
        Euro jest jak sex z meszczyzna! na poczatku sa problemy z wprowadzeniem,potem
        nareszcie "przychodzi" i juz mozna zapomniec o stabilnosci.

" Brakowalo mi Ciebie wczoraj w nocy.te pragnienie ze dotkniesz mego ciala w
        pelnej ekstazie!.Musialem pojsc nago do lozka bez Ciebie.

Gdzie bylas Ty moja pizamo?
        • Gość: .......... Re: Uwaga!Dowcip(stary ale jary). IP: *.proxy.aol.com 27.07.02, 20:46
          • Gość: zenon Re: Uwaga!Dowcip(stary ale jary). IP: *.amw.gdynia.pl 27.10.02, 12:52
            @@@!!!@@@@(((()))))
          • Gość: - Re: Uwaga!Dowcip(stary ale jary). IP: *.pppool.de 23.02.03, 21:55
            • o__o Re: Uwaga!Dowcip(stary ale jary). 23.02.03, 21:58
              I po co było wyciagać taki długi wątek? Będzie się otwierał 10min.
              Chcesz dowcipów? Załóż nowy wątek!
              • Gość: burczyk Re: Uwaga!Dowcip(stary ale jary). IP: *.proxy.aol.com 24.02.03, 05:20
                nie potrzeba zakladac nowego,trzeba wymienic maszyne.przeciez to sie otwiera w
                sekundach.
                • Gość: kiki Re: Uwaga!Dowcip(stary ale jary). IP: 24.157.198.* 24.02.03, 05:38
                  oj, burczyk, burczymucha, uwazaj, bo ci dziewczyna zasuwajaca furmanka po
                  internecie odpisze, i bedziesz w klopocie
                  • Gość: burcz Re: Uwaga!Dowcip(stary ale jary). IP: *.proxy.aol.com 25.02.03, 02:42
                    dlaczego?bo moja maszyna pracuje bardzo szybko,to nie bylo by na miejscu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka