Dodaj do ulubionych

Trojmiejskie spotkanie

25.09.02, 14:57
Z przyjemnoscia informuje, ze odbedzie sie kolejne spotkanie osob zwiazanych
z Trojmiastem, czatem, forum i GW :-))
Sobota, 28.09.2002. Godz.17:00, Latajacy Holender (z tylu budynku LOT-u),
spoznialskich nie wyganiamy ;-)))
Zapraszam.
Obserwuj wątek
    • zoppoter dwa pytania 25.09.02, 15:32
      1. A tam się papierochy pali...? Bo dym mi strasznie szkodzi na cerę...
      2. Jak rozpoznac stolik, do którego należy podejść...?
      • orissa Re: dwa pytania 25.09.02, 15:58
        zoppoter napisał:

> 1. A tam się papierochy pali...? Bo dym mi strasznie szkodzi na cerę...
        > 2. Jak rozpoznac stolik, do którego należy podejść...?

1. Pali sie, ale moge Ci kupic krem do twarzy typu Age Block oraz zapewnic, ze
        jesli wiekszosc bedzie niepalacych (a tak w tej chwili jest) to ogranicze
        palenie.
        2. Najlepiej skontaktowac sie telefonicznie, moze byc ze mna.
      • pumeks Re: dwa pytania 25.09.02, 15:59
        zoppoter napisał:

> 1. A tam się papierochy pali...? Bo dym mi strasznie szkodzi na cerę...

Pali się, ja tam wczoraj spędziłem kilka godzin...

Cholera! mnie nie będzie, mam randkę poza Trójmiastem. :c(
        • orissa Re: Wczoraj byles i nic nie powiedziales? 25.09.02, 16:02
          Pumeks no jak tak mozna ????
          • pumeks Re: Wczoraj byles i nic nie powiedziales? 25.09.02, 16:05
            Ale o co chodzi? siedziałem przy takim mało przytulnym stole w głębi pubu. ;c)
            • orissa Re: Wczoraj byles i nic nie powiedziales? 25.09.02, 16:08
              pumeks napisał:

> Ale o co chodzi? siedziałem przy takim mało przytulnym stole w głębi pubu. ;c)

A o to chodzi, ze ja siedzialam przy innym stole w tym samym pubie :-)
              • gepard1 Re: Wczoraj byles i nic nie powiedziales? 25.09.02, 16:36
                No tak fajnie,pewnie,hehe a ja tak daleko i bez perspektyw na przybycie do
                Was.Z reszta jestem ciekaw ile was tam bedzie.
                Oby jak najwiecej.Zycze udanego spotkanka.
                A soja droga orisso nie wiem czy wiesz ale ma byc pod koniec listopada
                spotkanko w Wawie,organizuja cypisy.Co ty na to?
                Pozdr.
                • orissa Re: Wczoraj byles i nic nie powiedziales? 25.09.02, 16:54
                  gepard1 napisał:

> No tak fajnie,pewnie,hehe a ja tak daleko i bez perspektyw na przybycie do
                  > Was.Z reszta jestem ciekaw ile was tam bedzie.
                  > Oby jak najwiecej.Zycze udanego spotkanka.
                  > A soja droga orisso nie wiem czy wiesz ale ma byc pod koniec listopada
                  > spotkanko w Wawie,organizuja cypisy.Co ty na to?
                  > Pozdr.
                  >
              • pumeks Re: Wczoraj byles i nic nie powiedziales? 25.09.02, 16:46
                orissa napisała:

> A o to chodzi, ze ja siedzialam przy innym stole w tym samym pubie :-)

Ja siedziałem z taką krótkowłosą brunetką i omawialiśmy różne sprawy naukowe
                (pełno rozłożonych notatek na stole było)

pozdrawiam Marcin
                • orissa Re: Wczoraj byles i nic nie powiedziales? 25.09.02, 16:57
                  pumeks napisał:

> Ja siedziałem z taką krótkowłosą brunetką i omawialiśmy różne sprawy naukowe
                  > (pełno rozłożonych notatek na stole było)
                  > pozdrawiam Marcin
                  To sie teraz nazywa "sprawy naukowe" ;-)))
                  Bylam bardzo zagadana, pewnie dlatego nie zwrocilam uwagi na notatki.
                  Nastepnym razem jak bedziesz w Latajacym to moze wczesniej dasz znac jakos, bo
                  ja tam bardzo czesto bywam :-)
                • gepard1 Re: Wczoraj byles i nic nie powiedziales? 25.09.02, 16:57
                  Marcinku przez papierki do serduszka he?:))
                  Szkoda iskiereczko,takie zycie.
                  a u mnie juz kombinowanko sie wlaczylo...oj kusi kusi wiesz co iskierko.:)
                  pozdr.
                  • orissa Re: Wczoraj byles i nic nie powiedziales? 25.09.02, 17:00
                    gepard1 napisał:

> a u mnie juz kombinowanko sie wlaczylo...oj kusi kusi wiesz co iskierko.:)
                    > pozdr.
                    > gepard))))))

Gepciu nie mam pojecia co Cie kusi, czy perspektywa wypicia piwka w Gdansku,
                    czy moja ciagle bolaca lopatka hihi ;-)))
                    P.S. Wiesz, ze nocleg u mnie masz a w piatek w kierunku Gdanska jada samochodem
                    moi znajomi z Legionowa.
                    • gepard1 Re: do isk 25.09.02, 17:07
                      Serio?!W piatek przed terminem spotkanka????daj cynk co i jak,pomysle.
                      • orissa Re: do isk 25.09.02, 17:12
                        gepard1 napisał:

> Serio?!W piatek przed terminem spotkanka????daj cynk co i jak,pomysle.
                        > gepard))))))
                        Serio serio Gepciu, dzis wieczorem bede z jednym z nich rozmawiac to sie dowiem
                        wszystkiego, bo wydaje mi sie ze maja jedno wolne miejsce w aucie (bo przeciez
                        nie sa tak szaleni zeby jechac zolta wyscigowa haha).
                        • orissa Re: Do Gepcia :-) 25.09.02, 17:13
                          Qrka i nie mow do mnie isk! Oj, masz zaleglosci straszne Gepciu! :-))
                          • gepard1 Re: Do Gepcia :-) 25.09.02, 17:19
                            To jak??Orisso?? To juz znam,jakas inaczej??
                            caluski
                            • orissa Re: Do Gepcia :-) 25.09.02, 17:24
                              gepard1 napisał:

> To jak??Orisso?? To juz znam,jakas inaczej??
                              > caluski
                              > gepard))))))
                              Gepciu, na czacie tylko bylam isk, teraz na czat nie chodze (hmm...chyba juz
                              drugi tydzien leci jak mnie tam nie bylo) a login zawsze mialam "orissa" wiec
                              niech tak zostanie, albo po imieniu, w koncu i tak wszyscy wiedza jak mam na
                              imie :-)))
                          • Gość: binka Re: Do Gepcia :-) IP: *.mpsz.pl / *.gdynia.mm.pl 25.09.02, 21:51
                            orissa napisała:

> Qrka i nie mow do mnie isk! Oj, masz zaleglosci straszne Gepciu! :-))
                            >
                            • orissa Re: Do Binki :-) 25.09.02, 22:32
                              Gość portalu: binka napisał(a):

> Wybacz,że mówiłam do ciebie isk ,ale nie wiedziałam ,że nie lubisz i jak
                              można
                              > inaczej /iskierka na czacie to trochę długo/.Szkoda,że nie moge być z wami w
                              > sobotę! Miłego spotkania :-)!
                              Binka :-)))
                              Mi chodzilo o to, ze na forum jak ktos mowi do mnie isk to inni moga nie
                              kojarzyc o co chodzi ;-)) Na forum mam inny login po prostu.
                              Ja tez zaluje ze znow bedziesz nieobecna, ale mam nadzieje, ze kiedys... :-))
                              • orissa Re: Gepard! :-) 26.09.02, 10:20
                                Gepcio niestety chlopaki najpierw jada do Miastka dlatego w piatek nie
                                przejezdzaja przez Gdansk tylko przez Torun i dalej inna trasa.
                                • gepard1 Re: Gepard! :-) 26.09.02, 10:25
                                  Dzieki za info elu.Trudno jakos to przezyje.Swoja droga ze nie wiem czy nawet
                                  bym mogl sie ruszyc za duzo spraw na glowie.
                                  Zycze wam udanego spotkania,pogaduchy tak na forum oczekiwanej.
                                  Mam nadzieje ze frekwencja dopisze.Postarajcie sie trojmieszcanie!
                                  pozdrawiam,
                                  • orissa Re: Gepard! :-) 26.09.02, 10:30
                                    Szkoda Gepcio, wychodzi na to, ze spotkamy sie latem, jak juz slonce bedzie i
                                    dasz sie skusic na powtorke z weekendu na Kaszubach :-) Ja niestety nie zjawie
                                    sie juz w Wawie, ale pozostana mi mile wspomnienia :-)
                                    • gepard1 Re: Gepard! :-) 26.09.02, 10:33
                                      Elu w mych myslach tez pozostaly mile wspomnienia z naszych pogaduszek do
                                      bladego switu,grillowanka,pifeczkowania.Dzieki jeszcze raz za te chwile.A kto
                                      wie moze wczesniej sie spotkamy niz myslimy?Zycie rozne niespodzianki daje.
                                      Pozdr.
                                      • orissa Re: Gepard! :-) 26.09.02, 10:55
                                        Gepciu wiem wiem, zycie lubi platac figle, mi wlasnie takiego figla splatalo,
                                        dlatego zero Wawki a przyjmowanie gosci dopiero byc moze od lata buuu :-((
                                        Przeciez mowilam ze nie jestes na biezaco,
                                        a u mnie sie tyle pozmienialo echh :-(
                                        Dobrze ze chociaz przez forum mamy jakis kontakt ale to i tak sie urwie bo SDI
                                        mam tylko do 7 pazdziernika.
                                        Buziaki :-))
                                        • rena_pierwsza Do orissy:))) 26.09.02, 14:58
                                          Odzywam się na trójmiejskim forum, tak jak pani prosiła.. hihi. I wiem, że już
                                          nie iski, więc się stosuję do zaleceń. Będę w sobotę... mogę się trochę
                                          spóźnić. A z tym sdi to kłopot taki??? Masz jakieś problemy kochana???
                                          Pomożemy:)))))
                                          Pozdrawiam
                                          rena
                                          • orissa Re: Do Reny :))) 26.09.02, 15:07
                                            Rena kochana, fajnie ze bedziesz, a co do mojego sdi to sie dowiesz w sobote,
                                            dzieki za dobre checi, ale hihi sama sie przekonasz, ze
                                            ...ciii, do soboty ;-)))))
                                            • gepard1 Re: Do :))) 26.09.02, 15:31
                                              Oj poczytam te wasze przygotowanka na spotkanko oj poczytam (w sumie tyle mi
                                              zostalo).
                                              • orissa Re: Do :))) 26.09.02, 15:37
                                                Gepciu zapomnialam sie zapytac, czy Wojtek przekazal Ci plyty, ale chyba tak,
                                                skoro mnie nie molestujesz o oddanie ich?;-))))
                                                • gepard1 Re: Do Eli :))) 26.09.02, 16:42
                                                  Szczerze mowiac ze dwa razy sie umawialismy teoretycznie ale nie doszlo do
                                                  skutku wiec nie mam ich jeszcze.Ale to nie zajac nie uciekna.Musze wojtka
                                                  namierzyc i jakos sie umowic.Spoko.
                                                  • krzysiek_n Re: spotkanie... 26.09.02, 17:13
                                                    ... niestety, beze mnie :-(
                                                    A szkoda. Niemniej wzniosę za Was toast Becherovką (mniam), gdyż jak dobrze
                                                    pójdzie - w sobotę będę sie włóczył po czeskich Sudetach...
                                                  • cze67 Re: spotkanie... 27.09.02, 12:53
                                                    Snilo mi sie, ze bylem na tym spotkaniu! Powiedzialem, ze jestem Cze67 i ...
                                                    nikt mnie sobie nie kojarzyl...
                                                  • zoppoter Ty to ale masz sny. 27.09.02, 13:20
                                                    cze67 napisał:

> Snilo mi sie, ze bylem na tym spotkaniu! Powiedzialem, ze jestem Cze67 i ...
                                                    > nikt mnie sobie nie kojarzyl...

Przedziwneeeeee czasem snyyyy sięęę maa...
                                                    dziesięć w skali Beauforta!!!!
                                                  • orissa Re: spotkanie... 27.09.02, 13:23
                                                    cze67 napisał:

> Snilo mi sie, ze bylem na tym spotkaniu! Powiedzialem, ze jestem Cze67 i ...
                                                    > nikt mnie sobie nie kojarzyl...

Cze i pewnie jestes teraz nie wyspany po takich koszmarach ??? Ja Ci moge
                                                    zagwarantowac, ze sobie skojarze....;)))
                                                    P.S. Jakies szczegolilki jeszcze z tego snu? Moze cos sie sprawdzi?;)))
                                                  • cze67 Re: spotkanie... 27.09.02, 13:29
                                                    Szczegoliki byly takie, ze Ty orisso mnie przywitalas, nie kojarzac, i bylas
                                                    dosc niska, ladna i sympatyczna dziewczynka. Inne sympatyczne dziewczynki
                                                    zupelnie nie wiedzialy ktom zacz. Spotkanie odbywalo sie w parku, wszyscy
                                                    siedzieli na lawkach.
                                                    I co, jestes niska i ladna? Bo ze sympatyczna to wiadomo...
                                                  • zoppoter Ojej... 27.09.02, 13:36
                                                    cze67 napisał:

> Szczegoliki byly takie, ze Ty orisso mnie przywitalas, nie kojarzac, i bylas
                                                    > dosc niska, ladna i sympatyczna dziewczynka. Inne sympatyczne dziewczynki
                                                    > zupelnie nie wiedzialy ktom zacz.

Aż się spłoniłem. Ja też byłem sympatyczną dziewczynką...?
                                                  • cze67 Re: Ojej... 27.09.02, 13:39
                                                    zoppoter napisa?:
                                                    >
                                                    > Az˙ sie˛ sp?oni?em. Ja tez˙ by?em sympatyczna˛ dziewczynka˛...?

No wlasnie, w tym caly szkopul, Zoppotera (ani w ogole zadnych mezczyzn!!!) w
                                                    tym snie NIE BYLO!!! Dlaczego? Nie wiem, ale Freud by mial pewnie cos na ten
                                                    temat do powiedzenia.
                                                  • orissa Re: spotkanie... 27.09.02, 13:55
                                                    cze67 napisał:

> Szczegoliki byly takie, ze Ty orisso mnie przywitalas, nie kojarzac, i bylas
                                                    > dosc niska, ladna i sympatyczna dziewczynka. Inne sympatyczne dziewczynki
                                                    > zupelnie nie wiedzialy ktom zacz. Spotkanie odbywalo sie w parku, wszyscy
                                                    > siedzieli na lawkach.
                                                    > I co, jestes niska i ladna? Bo ze sympatyczna to wiadomo...

Ojejku az zaniemowilam...przyjdz i zobacz jaka jestem, przekonasz sie ze nijak
                                                    sie mam do tego opisu :))
                                                    (170cm to malo ? a co do reszty to wole sie nie wypowiadac....)
                                                  • gepard1 Re: spotkanie... 27.09.02, 13:35
                                                    A mi sie snila bzdura na resorach.Cholera zapomnialem!:( ale przypomne
                                                    se.Zapodam natomiast sen ktory co jakis czas kontynuuje zamawiajc temat snu
                                                    przed zasnieciem.
                                                    Otoz wyobrazcie sobie 12 klatkowy i 10 pietrowy budynek mieszkalny znany z
                                                    plyty wielkiej.Miesci sie on pod huta w-ska.pomiedzy huta a blokiem jest polana
                                                    spora.Na widnokregu widze....hmmm -prosze sie nie smiac tylko-...godzille!
                                                    Uciekam do piwnicy,godzilla grasuje i sieje zamet kolo bloku.Cholera wie czy
                                                    chce mnie czy nie.Dochodze do wniosku ze chcialbym zobaczyc ja wiec wjezdzam
                                                    winda na 10 pietro.Widze to bydle.Jest 2x wieksze od budynku.Stoi plecami do
                                                    mnie wiec dochodze do wspanialej mysli i przeistaczam sie w podobna Godzille!Heh
                                                    Dochodzi do lekkiego starcia, ja uciekam wwiercajac sie w ziemie!Heh!Potem
                                                    wylaze z tego klepiska jako czleczyna i wsiadam do autka.Uciekam
                                                    (znowu!).Bestyja goni mnie i zaczyna mnie doganiac...ale wtedy to ja sie budze.
                                                    Przyznam ze lubie fantastyke.Jesli bedziecie ciekawi dalszych mych snow to
                                                    dajcie znac.Troszke ich mam hihih.
                                                  • gepard1 Re: spotkanie....sci fiction 27.09.02, 13:40
                                                    A mi sie snila bzdura na resorach.Cholera zapomnialem!:( ale przypomne
                                                    se.Zapodam natomiast sen ktory co jakis czas kontynuuje zamawiajc temat snu
                                                    przed zasnieciem.
                                                    Otoz wyobrazcie sobie 12 klatkowy i 10 pietrowy budynek mieszkalny znany z
                                                    plyty wielkiej.Miesci sie on pod huta w-ska.pomiedzy huta a blokiem jest polana
                                                    spora.Na widnokregu widze....hmmm -prosze sie nie smiac tylko-...godzille!
                                                    Uciekam do piwnicy,godzilla grasuje i sieje zamet kolo bloku.Cholera wie czy
                                                    chce mnie czy nie.Dochodze do wniosku ze chcialbym zobaczyc ja wiec wjezdzam
                                                    winda na 10 pietro.Widze to bydle.Jest 2x wieksze od budynku.Stoi plecami do
                                                    mnie wiec dochodze do wspanialej mysli i przeistaczam sie w podobna Godzille!Heh
                                                    Dochodzi do lekkiego starcia, ja uciekam wwiercajac sie w ziemie!Heh!Potem
                                                    wylaze z tego klepiska jako czleczyna i wsiadam do autka.Uciekam
                                                    (znowu!).Bestyja goni mnie i zaczyna mnie doganiac...ale wtedy to ja sie budze.
                                                    Przyznam ze lubie fantastyke.Jesli bedziecie ciekawi dalszych mych snow to
                                                    dajcie znac.Troszke ich mam hihih.
                                                  • orissa Re: spotkanie....sci fiction 27.09.02, 13:58
                                                    Gepcio!!! Czy Ty za duzo filmow przypadkiem nie ogladasz?;))) Ja to bym sie
                                                    bala isc spac po takim snie...;)))
                                                  • gepard1 Re: spotkanie....sci fiction 27.09.02, 14:19
                                                    No to moze cos dla jaj(i to doslownie jak sie okaze!).
                                                    Wyobrazcie sobie pokoj ok.12m2 w tymze samej wielkiej plycie na parterze w
                                                    mieszkaniu 3 pokojowym.
                                                    Jest ok.godz 22.00 ciemno,ksiezyc lekko oswietla teren zieleni za oknem
                                                    pomiedzy budynkami.
                                                    Zerkam przez okno,zywego ducha nie widac.W pewnym momencie dostrzegam
                                                    przemykajaca sie chylkiem.Jego ruchy wzbodzily we mnie uczucia
                                                    zaniepokojenia.Ni to sylwetka szla ni sunela.Lekko pochylona postac skosami sie
                                                    poruszala w strone mego bloku.W pewnym momencie dostrzegla mnie!COfnalem sie
                                                    przerazony na wersalke pod scina po przeciwleglej stronie niz okno.Siedzialem
                                                    bojac sie ruszyc.Tak trwalo jakis moment.Po czym spostrzeglem cien za oknem.
                                                    Do momentu kiedy dostrzeglem lufcik otwarty bylem spokojny .Patrze a ta
                                                    lachudra laduje sie przez ten lufcik!Wystrzezyl gebe i widze rzad zebow!Dwa
                                                    przednie szczegolnie przyciagaly uwage (wampir).wladowala sie bestia i dawaj do
                                                    mnie.Zepchnela mnie na wersale.Siedzialem na wersali i bronilem sie nogami
                                                    (pare razy dostala bastia).
                                                    W koncu sie wkurzylo wampirysko i energicznym ruchem rozhcylilo moje nogi na
                                                    boki.I tu -uwaga teraz scena komiczna- wepchnal swoj ryj prosto w me krocze.
                                                    Myslalem ze bedzie chcial szyje czy inne miejsce tetnicze a ten lapie sie za
                                                    hmmm me jaja.Tylko zerknalem jeszcze tylko czy wsio ok i bestyja uciekla.Ufff
                                                    bylem caly i cholera do tej pory nie wiem o co mu chodzilo :)))).
                                                    Pozdr.
                                                  • gepard1 Re: dodatek wiekowy do snow 27.09.02, 14:27
                                                    Tylko dodam ze powyzsze sny mialem majac lat 10 i 11
                                                  • gepard1 Re: dodatek wiekowy do snow 27.09.02, 14:27
                                                    Tylko dodam ze powyzsze sny mialem majac lat 10 i 11
                                                  • lucy_z Re: Spotkanie 28.09.02, 13:10
                                                    Orisso:) Napiszesz jak było???
                                                  • rena_pierwsza Do Orissy:)))) 28.09.02, 16:02
                                                    Iski, zaraz wychodzę z domu i mam nadzieję, że mimo iż nie odzywałaś się jakiś
                                                    czas, to nic się nie zmieniło. Pozdrawiam wszystkich, do zobaczyska...
                                                    Rena
                                                  • orissa Re: I po spotkaniu...... 28.09.02, 21:19
                                                    :-))))))))))))))))))))
                                                  • zoppoter Re: I po spotkaniu...... 29.09.02, 08:02
                                                    Ale impreza była...
                                                  • iwa.ja Re: I po spotkaniu...... 29.09.02, 09:45
                                                    Poproszę o szczegóły!!!
                                                  • o__o Re: I po spotkaniu...... 29.09.02, 12:27
                                                    iwa.ja napisała:

> Poproszę o szczegóły!!!

??????????????????????
                                                    Ja też, ja też !!!!!!!
                                                  • o__o Re: I po spotkaniu...... 29.09.02, 15:08
                                                    Czy wszyscy jeszcze odsypiają imprezę? :-)
                                                  • zoppoter Szczególy. 29.09.02, 19:55
                                                    Dllaaszszszegho mie sie tach pićśśś chchchce...? Przrzesieżżz wszszoraj tyle
                                                    wyyypiłeeem...
                                                    A czkawki nie miałyscie wczoraj...?
                                                  • gepard1 Re: Szczególy. 30.09.02, 08:29
                                                    No tak takie szczegoly ze zoppoter mial kaca heh.A moze cos wiecej?no wiem ze
                                                    w/g regol nie mowi sie ludzikom ktorzy nie byli ale co ja biedny w tym wypadku
                                                    mialem zrobic?Podzielcie sie co i jak.jestem tez bardzo ciekaw.
                                                    Pozdr.
                                                  • zoppoter Re: Szczególy. 30.09.02, 08:45
                                                    gepard1 napisał:

> No tak takie szczegoly ze zoppoter mial kaca heh.A moze cos wiecej?

Jaaaa? Kaca??? Wypraszam sobie...

> no wiem ze
                                                    > w/g regol nie mowi sie ludzikom ktorzy nie byli

Są takie reguły? Nie wiedziałem...

> ale co ja biedny w tym wypadku
                                                    > mialem zrobic?Podzielcie sie co i jak.jestem tez bardzo ciekaw.

Noooo, Ty tez powinienes był mieć potężną czkawkę....

Orissa lepiej niech opowie. Ona lepiej wszystkich tam znała. No i ładniej ode mnie mówi.

• orissa Re: Szczególy. 30.09.02, 08:59
                                                    zoppoter napisał:

> Orissa lepiej niech opowie. Ona lepiej wszystkich tam znała. No i ładniej ode
                                                    m
                                                    > nie mówi.

Ja??? Alez ja nic nie moge powiedziec, nic nie pamietam a poza tym nie mowie
                                                    ladniej bo sie jąkam ;))))
                                                    Pozdrawiam :))
                                                  • orissa Re: Szczególy. 30.09.02, 08:56
                                                    zoppoter napisał:

> Dllaaszszszegho mie sie tach pićśśś chchchce...? Przrzesieżżz wszszoraj tyle
                                                    > wyyypiłeeem...
                                                    > A czkawki nie miałyscie wczoraj...?

Jakos nie doszlam jeszcze do siebie...a co my dzis mamy? Niedziele ..? nie..
                                                    oj, poniedzialek ;))))
                                                    Wiec witam w poniedzialek :)))))))
                                                  • zoppoter Re: Szczególy. 30.09.02, 09:08

> Jakos nie doszlam jeszcze do siebie...a co my dzis mamy? Niedziele ..? nie..
                                                    > oj, poniedzialek ;))))
                                                    > Wiec witam w poniedzialek :)))))))
                                                    >
                            • Gość: binka Re: Do Gepcia :-) IP: *.proxy.aol.com 12.01.03, 06:47
                              orissa napisała:

Qrka i nie mow do mnie isk! Oj, masz zaleglosci straszne Gepciu! :-))
    • poison1 Re: Trojmiejskie spotkanie 30.09.02, 12:05
      Kurcze, poszłabym kiedyś na takie spotkanie, ale co ja powiem w domu?
      • lucy_z Re: Trojmiejskie spotkanie 30.09.02, 12:52
        Orissa i Zoppoter:) Trochę więcej szczegółów bo ciekawość mnie zżera;)))
        • zoppoter Re: Trojmiejskie spotkanie 30.09.02, 12:55
          lucy_z napisała:

> Orissa i Zoppoter:) Trochę więcej szczegółów bo ciekawość mnie zżera;)))
          >
        • pumeks Re: Trojmiejskie spotkanie 30.09.02, 12:55
          lucy_z napisała:

> Orissa i Zoppoter:) Trochę więcej szczegółów bo ciekawość mnie zżera;)))

Oni muszą pewnie najpierw uzgodnić wspólną wersję wydarzeń zanim to
          opublikują ;c))))))
          • lucy_z Re: Trojmiejskie spotkanie 30.09.02, 12:59
            Że Orissa jest super to ja wiem, nie muszę jej widzieć:)))
            Mam nosa do ludzi;))
            • cze67 Re: Trojmiejskie spotkanie 30.09.02, 13:12
              Ja tez jestem zaniepokojony tym milczeniem uczestnikow spotkania. Moze czegos
              nie doczytalem w dzisiejszych gazetach?...
              • zoppoter Re: Trojmiejskie spotkanie 30.09.02, 13:17
                cze67 napisał:

> Ja tez jestem zaniepokojony tym milczeniem uczestnikow spotkania. Moze czegos
                > nie doczytalem w dzisiejszych gazetach?...

Trzeba było być...
                • lucy_z Re: Trojmiejskie spotkanie 30.09.02, 13:22
                  Zoppoter! A chociaż spiewałeś??? No opowiedz coś!!!!!;)
                  • zoppoter Re: Trojmiejskie spotkanie 30.09.02, 13:25
                    lucy_z napisała:

> Zoppoter! A chociaż spiewałeś??? No opowiedz coś!!!!!;)
                    >
                • cze67 Re: Trojmiejskie spotkanie 30.09.02, 13:22
                  Wiesz, ze nie moglem, nie znecaj sie nade mna psychicznie...
                  • cze67 Re: Trojmiejskie spotkanie 30.09.02, 13:23
                    Lucy, pewnie bylo beznadziejnie, i dlatego nie chca nic pisac...
                    • zoppoter Re: Trojmiejskie spotkanie 30.09.02, 13:25
                      cze67 napisał:

> Lucy, pewnie bylo beznadziejnie, i dlatego nie chca nic pisac...

Hi hi hi, chciałbyś...
                      • cze67 Re: Trojmiejskie spotkanie 30.09.02, 13:43
                        zoppoter napisa?:

> Hi hi hi, chcia?bys´...

Jak mozesz mnie podejrzewac o tak niskie pobudki? Po tym co razem
                        przeszlismy...
                        Po prostu ciekawym...
                        • zoppoter Re: Trojmiejskie spotkanie 30.09.02, 14:00
                          cze67 napisał:

> zoppoter napisa?:
                          >
                          > > Hi hi hi, chcia?bys´...
                          >
                          > Jak mozesz mnie podejrzewac o tak niskie pobudki? Po tym co razem
                          > przeszlismy...
                          > Po prostu ciekawym...

Ojej,no. Wywołałes we mnie wyrzuty sumienia (czego???). Bardzo miło było i szkoda, że nie przyjechałeś.
                          I już.
                          • pizmak31 Re: Trojmiejskie spotkanie 30.09.02, 14:54
                            Ale czy bedzie jakis riplej? Na przyklad z moim udzialem i brata mego tym
                            razem??????????????????
                            • zoppoter Re: Trojmiejskie spotkanie 30.09.02, 15:26
                              pizmak31 napisała:

> Ale czy bedzie jakis riplej? Na przyklad z moim udzialem i brata mego tym
                              > razem??????????????????

Dobre pytanie... Ale ja nie podejmuję się podejmowac decyzji za Was...
                              • iwa_ja Re: Trojmiejskie spotkanie 30.09.02, 16:39
                                Wszystko wskazuje na to, że w dniach 9 - 11 października przebywać będę 360 km
                                od miejsca zamieszkania. Oznacza to więc, że mały ripejik w tym czasie byłby
                                mile widziany (nawet, jeżeli różni zasłaniają się nieśmiałością, kurcze)!!!
                                • zoppoter Re: Trojmiejskie spotkanie 30.09.02, 19:25
                                  iwa_ja napisała:

> Wszystko wskazuje na to, że w dniach 9 - 11 października przebywać będę 360
                                  km
                                  > od miejsca zamieszkania. Oznacza to więc, że mały ripejik w tym czasie byłby
                                  > mile widziany (nawet, jeżeli różni zasłaniają się nieśmiałością, kurcze)!!!

Zabierz Pizmaka i Geparda ze sobą...
                                  • orissa Re: Trojmiejskie spotkanie 01.10.02, 08:53
                                    No dobra, nie bede taka, powiem jak bylo - w moim odczuciu bylo SUPER i chce
                                    jeszcze :-))))
                                    Za dwa tygodnie jest kolejne spotkanie (to tak wstepnie) a za 3 ja jade do Wawy.
                                    Pozdrawiam :-)))
                                    • gepard1 Re: Trojmiejskie spotkanie 01.10.02, 09:02
                                      Ze zeze ze coooo?!!! Jedziesz do wawy?!NO!Acha i jakis replay??Jeju ale sie
                                      porobilo!.
                                      A tak poza tym dalej nic nie wiemy.Wiem ze byla oriska i zoppoter.Czy ktos
                                      jeszcze?
                                      Pozdr.
                                      • zoppoter Re: Trojmiejskie spotkanie 01.10.02, 09:12

> A tak poza tym dalej nic nie wiemy.Wiem ze byla oriska i zoppoter.Czy ktos
                                        > jeszcze?

Patrz Orissa, jeszcze mu mało....
                                        • orissa Re: Trojmiejskie spotkanie 01.10.02, 09:21
                                          Gepcio !! :))) Sama nie wierze w to ze jade, ale moj kuzyn sie wybiera autkiem
                                          i moze mnie zabrac :)) Oczywiscie z Waldkiem no bo wiesz jak jest hihi
                                          Zoppoter, chodz powiemy im ze bylismy sami dwoje hihi ;)))))))))
                                          • zoppoter Re: Trojmiejskie spotkanie 01.10.02, 09:35
                                            orissa napisała:

> Gepcio !! :))) Sama nie wierze w to ze jade, ale moj kuzyn sie wybiera autkiem
                                            > i moze mnie zabrac :)) Oczywiscie z Waldkiem no bo wiesz jak jest hihi
                                            > Zoppoter, chodz powiemy im ze bylismy sami dwoje hihi ;)))))))))

No, bo bylismy sami we dwoje przecież, hi hi hi. Niezapomniany wieczór...
                                            • gepard1 Re: Trojmiejskie spotkanie 01.10.02, 10:29
                                              Heheh.Sami akurat bylista.a waldka niet?:)No to juz 3 osoby...a sugerujecie
                                              jeszcze kogos hmmm.
                                              • orissa Re: Trojmiejskie spotkanie 01.10.02, 12:25
                                                gepard1 napisał:

> Heheh.Sami akurat bylista.a waldka niet?:)No to juz 3 osoby...a sugerujecie
                                                > jeszcze kogos hmmm.
                                                >
                                            • rena_pierwsza Re: Trojmiejskie spotkanie 02.10.02, 18:32
                                              Rzeczywiście byli sami we dwoje, a ja siedziałam przy stoliku obok i wstydziłam
                                              się podejść...
                                              pozdrawiam
                                              hihi
                                              rena
                                              • orissa Re: Trojmiejskie spotkanie 02.10.02, 18:48
                                                rena Ty maupo jedna ! Jescze raz taki numer zrobisz i siadziesz obok i sie
                                                jeszcze nie przyznasz ze to Ty !!!
                                                Buzka kochana :)))))
                                                • rena_pierwsza Re: Trojmiejskie spotkanie 03.10.02, 01:27
                                                  Iski, następnym razem wyślę ci sms-a z powiadomieniem.. gdzie i z kim siedzę..
                                                  i kogo wołam, ok?
                                                  pozdrawiam
                                                  rena
                                                  • orissa Re: Trojmiejskie spotkanie 03.10.02, 09:17
                                                    Rena, sms o tresci "Obroc sie jak Cie wolam"?;)))))))
                                                    I co Ty tu robilas o 01:27 w nocy co??? To dlatego masz zamglone oczy?;))))
                                                    Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka