Dodaj do ulubionych

Karaibska Republika Żeglarska

02.10.02, 07:29
Donoszę niniejszym, że reprezentacja forumowiczów w składzie Macko74 i Belissarius gościła w
poniedziałek na imprezie wieńczącej regaty Polonia Race 2002, w których wzięło udział kilkanaście
załóg z Chicago i okolic. Bylim, Cuba Libra pilim, a co było do powiedzenia w gazecie opowiemy, a
Gdańskiej Loży przekażemy gdy czas pozwoli :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Obserwuj wątek
    • bonzo_madrid Pytanie osobiste 02.10.02, 10:29
      Do Belarissariusa:
      Czy jesteś Białorusinem, tudzież fanem tego kraju? A może przekornie?
      Pozdrawiam,
      • belissarius Re: Pytanie osobiste 03.10.02, 08:16
        Nie rozumiem... Ale nie szkodzi, weź ociupinę waleriany i zaraz ci się poprawi :)))))
        • philip_marlowe A wiesz kim był Belissarius?? 03.10.02, 10:44
          Zaispirował mnie twój nick i powęszyłem trochę.
          --
          Kłopoty to moja specjalność.
          • pumeks Re: A wiesz kim był Belissarius?? 03.10.02, 11:21
            philip_marlowe napisał:

> Zaispirował mnie twój nick i powęszyłem trochę.

Hehe.. Belis nigdy nie ukrywał skąd ten nick... nawet nie tak dawno wspominał o
            wyczynak swego praszczura w Afryce w 533 r. Ja go też kiedyś nazwałem Pogromcą
            Ostrogotów ;c)
            • philip_marlowe Wow!! 03.10.02, 12:14
              No to ja przepraszam. Młody jeszcze jestem stażem na forumowym padole. Ale jest
              też inny Belissarius mieszkajacy w Polsce. I nawet medale posiada.
              • pumeks Re: Wow!! 03.10.02, 12:44
                philip_marlowe napisał:

> No to ja przepraszam. Młody jeszcze jestem stażem na forumowym padole. Ale
                > jest też inny Belissarius mieszkajacy w Polsce. I nawet medale posiada.

Medale? czyżbyś trafił na jakiegoś wyścigowego rumaka o tym historycznym
                imieniu?
                • philip_marlowe No cos w tym guście... 03.10.02, 12:53
                  Ale linka nie podam,bo nie wiem czy nie palne głupoty, proponuje poszperać.
                  Podpowiedź: rzecz dotyczyła Legnicy.
                  • Gość: maciek karaibska....... IP: *.chcg3.il.corecomm.net 04.10.02, 23:54
                    no i widzisz beli tak to z republiki ( jestem obywatelem od 17.03.97 ,akt
                    naturalizacyjny #34) zeszlo na ciebie.
                    podobno nawet medale masz? (a moze to ten w Polsce).
                    napisz lepiej jak tam bylo.
                    ja jakos przegapilem ta impreze bo byla reklamowana tylko w radio a tego nie
                    slucham. zdaje sie ze Prezydent puszczal film o bankiecie w Kolobrzegu. bylem
                    na czyms takim bodaj dwa lata temu a relacje z tegorocznego mam od kolesia (tez
                    ob.) ......prawie nic nie pamieta.
                    ja moj bankiet tez opuscilem dosc szybko z powodu .......znuzenia.
                    czy Prezydent oferowal jakies kasety video z tej uroczystosci ?
                    pozdrowienia,
                    m

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka