Gość: impet IP: *.infinity.net.pl 20.06.01, 16:03 na wakacje wzmożone zostaną patrole niebieskich, ale my i tak zrobimy swoje... pozdrówki wszystkim aktywnym ekipom 3miasta "jedno wiem na pewno..." impet.WSCrew Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cmd26 Re: GRAFFITI 3miasto IP: 192.168.3.* / *.interecho.com 20.06.01, 16:09 Gość portalu: impet napisał(a): > na wakacje wzmożone zostaną patrole niebieskich, ale my i tak zrobimy swoje... > pozdrówki wszystkim aktywnym ekipom 3miasta > > > "jedno wiem na pewno..." > impet.WSCrew Hmmmm, tak sie zawsze zastanawialem, co czuje takie mlody czlowiek niszczac cudza wlasnosc. Powiedz mi, jak bys sie poczul, gdyby w przyszlosci, ktos pomalowal Twoj nowy piekny bialy dom w jakies kolorowe wzorki (i Ty bys musial zaplacic za ponowne pomalowanie domu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy Re: GRAFFITI 3miasto IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.06.01, 19:04 Grafficiarz tak szybko nowego domu się nie dorobi. Prędzej będzie miał ślniący samochód. Więc pomalujmy mu ten samochód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cmd26 Re: GRAFFITI 3miasto IP: 192.168.3.* / *.interecho.com 20.06.01, 19:52 Gość portalu: jerzy napisał(a): > Grafficiarz tak szybko nowego domu się nie dorobi. Prędzej będzie miał ślniący > samochód. Więc pomalujmy mu ten samochód. Pomalowac mu samochod? Nie, to nie w moim stylu. Ja bym chcial powszechny dostep do broni (oraz kodeks karny tak pozmieniany, abym mial duze prawa) i jakbym zobaczyl, ze taki jeden maluje jakas moja wlasnosc to bym mu reke odstrzelil (i by wtedy zapamietal na cale zycie, ze nie wolno niszczyc cudzej wlasnosci). Kiedys sie pytalem takiego jednego na ulicy czy on sie nie boi policji - odpowiedzial mi tak: "a od czego sa nogi, bezproblemu im spierd*****". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: GRAFFITI 3miasto IP: *.nsm.pl 20.06.01, 20:06 Bez przesady.Zgadzam się że malowanie bezsensownych "wzorków" na budynkach (obojętne czy świeżo czy nie pomalowanych) jest to wandalizm.Ale jadąc SKM graffiti to jedyna ciekawa rzecz wzdłuz torów na której można zatrzymac wzrok (oczywiście jak się nie ma gazety ze sobą;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cmd26 Re: GRAFFITI 3miasto IP: 192.168.3.* / *.interecho.com 20.06.01, 20:19 Gość portalu: beast napisał(a): > Bez przesady.Zgadzam się że malowanie bezsensownych "wzorków" na budynkach > (obojętne czy świeżo czy nie pomalowanych) jest to wandalizm.Ale jadąc SKM > graffiti to jedyna ciekawa rzecz wzdłuz torów na której można zatrzymac wzrok > (oczywiście jak się nie ma gazety ze sobą;) widocznie ja sie na tym nie znam, po prostu ja nie potrafie zatrzymac na tych wzorkach oczu. Juz chyba wole popatrzec sie na jakies budynki za oknem, jakas ladna pania siedzaca na przeciwko mnie (zartowalem:)) , ale najlepsza jednak jest gazeta (i nie musi to byc wyborcza). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: GRAFFITI 3miasto IP: 10.10.41.* 20.06.01, 20:26 Wróciłem!;) Podzielam zdanie przedmówcy ale przychylam się do opinii beasta. W końcu lepiej oglądać z kolejki namalowane z pewnym manieryzmem krzykliwe wzorki niż wulgarne Arka to ch... itp. Grafitti jest sztuką dla której na murach trzeba znaleźć miejsce (także na murach). Najlepiej nadają się do tego własnie mury fabryczne dlatego mam prosbę do artystów - patrzcie i myslcie gdzie sprajujecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: GRAFFITI 3miasto IP: *.nsm.pl 20.06.01, 20:35 O! Jak zwykle;) nie mogę się nie zgodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: GRAFFITI 3miasto IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.06.01, 00:00 Szkoda tylko , że mojego zdania;) nie podziela autor wątku :-( Odpowiedz Link Zgłoś