Dodaj do ulubionych

Koczurowska Jolanta

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 17:05
moj syn jest w dsrodku w matarni,jestem wam wdzieczna za ratowanie mu zycia
Obserwuj wątek
    • Gość: mimi Koczurowska Jolanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 19:52
      szkoda, że robią wszystko na pokaz
    • ala.ked Re: Koczurowska Jolanta 12.12.06, 20:07
      Dobrych parę lat temu, gdy byłam w liceum p. Koczurowska w ramach zajęć
      dodatkowych z psychologii zaprosiła nas na spędzenie dnia w tym ośrodku w
      Matarnii. Powiem tyle: dzień ten pamiętam do dziś a widok tych dzieciaków i
      tego co przeżywają, jakie życie sobie zgotowali na starcie skutecznie
      odstraszył mnie od próbowania jakichkolwiek narkotyków.
    • Gość: nimfa Koczurowska Jolanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 19:00
      Jest "słodką żmijką". Na początku słodkie uśmiechy a dopiero później pokazuje
      swoje prawdziwe oblicze-lubi mieć kontrolę nad innymi i lubi ludzi uzależniać od
      siebie. Nie znosi sprzeciwów i musi być tak jak sama chce.To nie jest zdrowe i
      normalne.
      • Gość: gosc Re: Koczurowska Jolanta IP: *.pro-internet.pl 10.03.07, 21:29
        slyszalem te opinie od wielu jej pracownikow
    • Gość: zdrowy Koczurowska Jolanta IP: *.crowley.pl 25.06.07, 22:29
      No cóż, zgadzam sie z przedmówcami. Znam tą kobietę kupę lat. W stosunku do
      młodzieży jest przez pewien czas wręcz genialna. Niestety po jakimś czasie
      okazuje się fałszywa do potęgi. Nikt mnie chyba tak nie rozczarował oprócz
      mojego ojca alkoholika.
      Pozdrawiam ekipe lata 1999 - 2001
      • Gość: gość Re: Koczurowska Jolanta IP: 83.238.116.* 26.06.07, 19:19
        Jestem pod wrażeniem że ludzie nie boją się przedstawiać drugiego jakże
        niemoralnego oblicza tak znanej osoby. Uważam że tylko prawda może wyzwolić nasz
        kraj od obłudy i zakłamania a przede wszystkim pomaga ludziom wyjść z nałogu. Z
        drugiej strony to straszne że osoba pracująca od wielu lat z uzależnionymi ma
        dwa oblicza.

• Gość: ??? Re: Koczurowska Jolanta IP: *.pro-internet.pl 26.06.07, 21:48
          dwa oblicza?
          • Gość: gość Re: Koczurowska Jolanta IP: 83.238.116.* 06.07.07, 19:05
            z jednej strony na poczatku genialna do młodzieży a potem fałszywa?
            Jak inaczej można to nazwać? Po prostu dwa oblicza
            • Gość: pytanie Re: Koczurowska Jolanta IP: *.pro-internet.pl 06.07.07, 23:44
              "- Mamy w nim taką filozofię, wedle której człowiek jest największą wartością. Mówimy o tym, że każdy ma prawo do zmiany, że w życiu różnie bywa, że ważniejsze od zdobywania jest dzielenie się".

więc to nie jest prawdą (wyłącznie hasłem), czy jest?
              • Gość: zdrowy Re: Koczurowska Jolanta IP: *.crowley.pl 07.07.07, 16:02
                Filozofia jest ok, w koncu nie Jola K ją wymyslila tylko podopieczny z jednego
                z pierwszych ośrodków społeczności terapeutycznej. W filozofie należy uwierzyc
                jeśli chce się odnieśc sukces w terapii i nie tylko.
                • Gość: gostek Re: Koczurowska Jolanta IP: 83.238.116.* 20.07.07, 19:29
                  Człowiek jest największą wartością i każdy o tym wie. Mam jednak wrażenie,że nie
                  o filozofie tutaj chodzi tylko o osobę, która pracuje z uzależnionymi. A
                  właściwie o to jaka jest. Po przeczytaniu opinii i komentarzy najbardziej
                  zaintrygował mnie komentarz zdrowego, który nie wypowiada się zbyt pochlebnie.
                  To przykre, że tak taka osoba postępuje.
              • Gość: gość Re: Koczurowska Jolanta IP: 83.238.116.* 22.07.07, 20:02
                co-krytyki nie lubimy?
                • Gość: nobodyperfect Re: Koczurowska Jolanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 15:35
                  Nikt nie jest doskonały...
                  Ale z tonu dyskusji wynika, że Koczurowska jest zauważalna i że
                  zaczyna "wystawać" ponad tzw. poziom ogólny.
                  No to my ją za nogi i na dół!

• Gość: gość Re: Koczurowska Jolanta IP: 83.238.116.* 30.07.07, 18:45
                    Jest zauważalna chociażby dlatego, że jest szefem Monaru. Ale niestety ta
                    "odsłona" pokazuje,że nie jest taka super jak się wydaje ludziom.
                    • Gość: Kamila Re: Koczurowska Jolanta IP: *.opera-mini.net 11.12.08, 22:56
                      Każdy człowiek ma swoje wady i zalety. Jola tez. W jej przypadku to co dla innych na stopie przyjacielskiej jest uciążliwe dla jej pacjentów to bardzo dobrze cechy. Znam to za autopsji, byłam pacjetka jej ośrodka. JESTEM ZDROWA I SZCZĘŚLIWA:) DZIEKI JOLI!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka