Dodaj do ulubionych

Obywatele pukają do polityków

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 21:54
A co z Senyszyn?? Ona cyba nie ma biura bo ludzi ma gdzieś....
Obserwuj wątek
    • Gość: AntySenyszyn Senyszyn na ludzi się wypięła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 21:58
      Senyszyn na ludzi się wypięła po wyborach!! Jej biuro nie pracuje, spotkać się
      z nią nie można, a jak się na nią ktoś przypadkowo natknie to jest niemiła i
      opryskliwa. Tylko kase bierze i "bryluje" w gazetach i TV. A gdzie ma ludzi to
      widać najlepiej po tym jak parkuje na miejscach dla niepełnosprawnych...
    • Gość: gość Fuchs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 01:54
      Marcin Fuchs znam tego gościa z uniwerku,to kompletny palant
    • Gość: Zygfryd Młody wałek zrobił wałek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 09:04
      Dlaczego młody Wałęsa przejąl lokal na Chlebnickiej 29, skoro jeszcze kilka dni
      temu był wystawiony do przetargu, a teraz nagle znikł ze strony ofertowej
      Urzędu Miejskiego. Kolejny przekręt Adamowicza związany z oddawaniem znajomym
      za bezcen lokali użytkowych. Soroczyński, Szydłowski, teraz Wałęsa...
    • Gość: th ciekawy jestem jak gazeta opisalaby biuro poslaPIS IP: *.143.111.62.revers.nsm.pl 07.01.06, 13:24
      ciekawy jestem jak gazeta opisalaby biuro posla PIS w ktorym "ulokowali sie przyjaciele" z jakiejs fundacji i spolki komercyjnej... czy tez jako "tetniace zyciem" ??
      • Gość: Ta. Re: ciekawy jestem jak gazeta opisalaby biuro pos IP: *.smgr.pl 08.01.06, 06:47
        Dajcie łapciuchom spokój, niech biorą, żyją szczęśliwie i niech się nie
        przemęczają. I tak r........ą wszystko.
    • Gość: Tadeusz biuro Tuska IP: *.task.gda.pl / 153.19.250.* 08.01.06, 18:04
      Tak się składa, że w piatek dzwonilem do biura Tuska pod numer podany na
      stronie sejmowej i żaden fax mi sie nie włączyl. Może Pan redaktor Katka
      dzwonił po jakiejś imprezce o drugiej w nocy i się nie zorientował, że Biuro
      Poselskie to nie pub dla gejów;)
    • Gość: Beata ja nie miałam problemów z wizytą u Tuska IP: *.zab.nat.hnet.pl 09.01.06, 20:15
      ja nie miałam problemu ze spotkaniem z Donaldem Tuskiem, Pani Ania prowadzaca
      biuro, jest tak kompetentną osobą, która najpierw sama chciała mi pomóc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka