Gość: inż. obserwator IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 07.11.02, 17:30 Panie Majewski - moje gratulacje. Panie Formela - do roboty, już pora. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janek Re: Marek Formela zastąpi Henryka Majewskiego na IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.02, 22:27 Panie Formela !Moje gratulacje! Jak nie da rady być prezydentem Gdańska,trzeba cieszyć się z prezydenta "Wybrzeża". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Truj Miasto Niezły posunięcie przed 2 turą wyborów panie Formela.. IP: *.hnet.pl / 172.20.6.* 08.11.02, 10:35 ... mam tylko nadzieję, że efekty pana prezesowania nie będą podobnych do tych, jakie przyniosły działania pana Jacka Kurskiego - też polityka. Majewski już dawno powinien odejść, ale mam wrażenie, że to będzie jak z tym stryjkiem i kijkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alaszek Re: Marek Formela zastąpi Henryka Majewskiego na IP: *.hnet.pl 08.11.02, 17:28 była Gazeta Gdańska, była TVP o/Gdańsk, teraz czas wykończyć GKS Wybrzeże. A odnośnie rozmowy z prezesem Rafinerii (której nie było), pan Marek zapomniał, że w Gdańsku od 5-ciu lat są numery 7-mio cyfrowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MzM Re: Marek Formela zastąpi Henryka Majewskiego na IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 10:49 I co? I nic? Za pięć lat nieudacznictwa, kontrakt polityczny? Kontrakt na złość wrogom , kontrakt na bezkarność? Szkoda, że "gazetka" jak nigdy, pozostała na etapie informacji. Może jednak zdobędzieci się, na coś choć troszkę opiniotwórczego. No, nie dajcie się prosić, no... Odpowiedz Link Zgłoś