nulki 06.02.06, 18:24 Witam, dostalam oferte pracy w firmie Eaton w Tczewie. Czy mozecie mi udzielic informacji o atmosferze, zarobkach...w firmie? Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nulki Re: EATON Tczew - jak sie pracuje 09.02.06, 11:50 Up, nobody? Bardzo mi zalezy na informacji..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pratchet Re: EATON Tczew - jak sie pracuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 21:40 To zalezy w jakim dziale, na jakim stanowisku...Firme znam. Ogolnie mozna powiedziec ze warto tam popracowac... Odpowiedz Link Zgłoś
nulki Re: EATON Tczew - jak sie pracuje 10.02.06, 17:01 w dziale wspierającym, nie na produkcji, na razie nic więcej nie mogę napisac.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ku77 Re: EATON Tczew - jak sie pracuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 11:08 czy wiecie moe jakich zarobkow mozna sie spodziewac w tej firmie na stanowisku inzyniera? jak w podobnej branzy mam 5000netto, bybym zainteresowany przeprowadzeniem sie do tczewa a co za tym idzie zmiana pracy Odpowiedz Link Zgłoś