anik13 16.03.06, 12:42 Poszukuje namiary na dobrego architekta wnetrz w trojmiescie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rer Re: architekt wnetrz w trojmiescie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 12:46 Ogólnie: katalog.trojmiasto.pl/dom_i_budownictwo/aranzacja_wnetrz/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lepart Re: architekt wnetrz w trojmiescie IP: *.server.pl / 81.210.98.* 16.03.06, 14:40 Witam, jestem architektem, projektuje również wnetrza. Zapraszam na stronę: www.lepart.republika.pl - uprzedzam, że w trakcie przebudowy. Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.brzeska Lepart 16.03.06, 16:42 Gdyby była Pani DOBRYM architektem, to nie musiałaby Pani (sama!) reklamować się na jakimś forum. (Bardzo) dobrych profesjonalistów polecają INNI... PS. Tą "stronką" też radziłabym się nie chwalić. Odpowiedz Link Zgłoś
poznan.is.4.lovers Re: Lepart 16.03.06, 23:04 wbrew tym słowomn natalii.brzeskiej uwazam, ze Karolina jest bardzo utalentowana, nie nalezy zapominac, ze ma dopiero 24 lata. Nia ma w tym nic złego, że młody designer reklamuje się w tens sposób na forach, tym bardziej odpowiadając na konkretne zapytanie. Przypadkowo znałem jej prace i zrobiły na mnie duże wrażenie. "Pani" natalii polecam jelenie i wnętrza ciężko rustykalne... :) Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.brzeska Re: Lepart 16.03.06, 23:36 Wersja angielska tej strony to jeden wielki WSTYD!!!!!! Jak można coś takiego w ogóle "reklamować"? To podważa "profesjonalność" tej Pani... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Lepart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 00:27 nie jesteś czasami zazdrosną koleżanką?" Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.brzeska Re: Lepart 17.03.06, 08:32 Gość portalu: ela napisał(a): > nie jesteś czasami zazdrosną koleżanką?" nie, nie mam nic wspólnego z architekturą. Nie ma tu nic z zazdrości, udzielam dobrych rad na przyszłość, aby "koleżanka" drugi raz takiego błędu nie popełniła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Lepart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 09:29 wielkich "błędów" tutaj nie widze, stronka nie jest najlepsza ale dziewczyna pracuje nad tym, prawdopodobnie ktos inny to robi. Designer nie musi byc web-artysta, a dobry tez kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: Architekt wnętrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 12:04 Sprawdź może tą ekipę www.ah.elblag.com.pl nie są z Trójmiasta tylko z Elbląga, wkońcu niedaleko. Może sie przyda. Odpowiedz Link Zgłoś