joakle 30.04.06, 13:33 hej! Polećcie mi jakieś fajne knajpi, w Sopocie i ścisłym centrum Gdańska, gdzie można niedrogo zjeśc,coś dobrego.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eduardo Re: jedzonko w Trójmieście IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 30.04.06, 13:57 niedrogo i dobrego ewie sprzecznosci Odpowiedz Link Zgłoś
joakle Re: jedzonko w Trójmieście 30.04.06, 15:08 Gość portalu: eduardo napisał(a): > niedrogo i dobrego > ewie sprzecznosci bez przesady Odpowiedz Link Zgłoś
molowiak Re: jedzonko w Trójmieście 01.05.06, 16:26 'Sphinx' na Długim Targu albo 'Green Way' na Garncarskiej jak wolisz coś swojskiego to jest jeszcze bar 'Neptun' na Długiej Odpowiedz Link Zgłoś
molowiak Re: jedzonko w Trójmieście 01.05.06, 16:28 chodz o Gdańsk - dopiero teraz zobaczyłam, że pytałaś też o Sopot :) Odpowiedz Link Zgłoś
joakle Re: jedzonko w Trójmieście 01.05.06, 16:37 Dzieki za odpowiedź, bo mysłałam juz, że w Trójmieście się nie jada :)))) Bardzo lubię oba wasze miasta (i jeszcze Oliwę),ale jakoś nigdy nie mogę trafić na jakies knajpki z dorym nie za drogim jedzeniem. Wymyśliłam, więc, ze zapytam na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bOb Re: jedzonko w Trójmieście IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 01.05.06, 21:17 Spinxa nie polecam, to knajpa szybkiej obsługi w której kelner tylko czeka aż skończysz, dodatkowo straszny gwar. Dużo jest dobrych pizzeri, oferujących nie tylko pizze. Nie ma jednak niczego specjalnego w Gda. Za to proponuje wycieczkę do Gdyni, do np. Pueblo. Odpowiedz Link Zgłoś
gregor_1976 Re: jedzonko w Trójmieście 01.05.06, 21:29 Tawerna Rybaki w Sopocie, ale naczekasz sie troche na zarcie - mimo to warto. Odpowiedz Link Zgłoś
misiafisia Re: jedzonko w Trójmieście 01.05.06, 23:30 Sopot - "Wieloryb" na Podjeździe i "Marco Polo" na Grunwaldzkiej Odpowiedz Link Zgłoś
robertaa Re: jedzonko w Trójmieście 02.05.06, 12:57 fenix w gdasku na kolobrzeskiej, ooogromne, smaczne porcje za nieduze pieniadze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filip Bar Neptun IP: 192.11.185.* 02.05.06, 14:18 Niedrogo i smacznie w barze Neptun na ul. Długiej naprzeciwko kina Neptun Odpowiedz Link Zgłoś
matemi Re: jedzonko w Trójmieście 03.05.06, 23:05 Gdynia i LA VITA na ul. Władysława IV POLECAM, moja ulubiona restauracja, eleganckie dania, niedrogie i pyyyyyyszne. Jeszcze KWADRANS przy Skwerze KOściuszki, ale to już mniej eleganckie, ale tez pyszne i dużo:) Odpowiedz Link Zgłoś
kolczuga Re: jedzonko w Trójmieście 09.05.06, 14:15 Karczma w Sopocie "Irena" na ul. Chopina, świetne żarcie o super wystrój wspomniany wcześniej Wieloryb jest bardzo drogi;-( jak już to naprzeciwko wieloryba bar "Elita" albo bulaj pub między molo a kolibą 20 m od enzymu (niepasteryzowane i niefiltrowane piwo Żywe z kija - niebo w gębie;-) no i super jedzonko ceny ciut wyższe niż średnie pzdr Odpowiedz Link Zgłoś