Dodaj do ulubionych

Wózki dziecięce gdzie w trójmieście (Gdynia)

29.06.06, 23:15
Wiecie może gdzie w Trójmieście, najlepiej w Gdyni jest duży wybór wózków
dziecięcych, bo nigdzie nie mogę znaleźć.
Proszę o jakieś adresiki
Obserwuj wątek
    • trzonator Re: Wózki dziecięce gdzie w trójmieście (Gdynia) 29.06.06, 23:59
      Dobre wózki są przy dworcu PKP w Gdyni (Roan) Ładne i dobre.
      Na Morskiej gdzieś w okolicach salonu Skody (jadąć w strone Chylonii po lewej
      stronie)
      • Gość: Asia Re: Wózki dziecięce gdzie w trójmieście (Gdynia) IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 30.06.06, 06:59
        W sklepie Akpol; ul. Morska 122, Grabówek (chyba).
        W tym sklepie w ogóle ceny są niższe niż w innych miejscach na większość
        towarów.
    • Gość: deren Re: Wózki dziecięce gdzie w trójmieście IP: 192.11.224.* 30.06.06, 15:05
      od wielu wielu la jest sklep z wozkami na rogu grunwaldzkiej i miszewskiego w
      centrum gdanska-wrzeszcza
    • c.kapturek Re: Wózki dziecięce gdzie w trójmieście (Gdynia) 30.06.06, 23:10
      i jeszcze w geanie na ślaskiej w Gdyni jest butik z wozkami i akcesoriami dla maluchów:)
    • Gość: Majka Re: Wózki dziecięce gdzie w trójmieście (Gdynia) IP: *.chello.pl 01.07.06, 01:20
      Między Wrzeszczem a Oliwą visa vis media markt jest duży sklep "Mama i ja".
      W sklepie przy Miszewskiego 2 miesiące mnie zwodzili i w końcu nie sprowadzili tego Roana , który chciałam. Kupiłam w Mama i ja.
      • alisica do majki 03.07.06, 23:13
        ta sama sytuacja.dokładnie opisałam sprawę na forum województwa.
        na miszewskiego sprowadza wózki ten sam facet z pinokio.tylkoobiecuje i zwodzi
        ia jaki problem z reklamacją.tylko forsa i koniec!!!1
        • Gość: Majka może dobrze się stało.... IP: *.chello.pl 04.07.06, 01:22
          ....że tam nie kupiłyśmy, bo nie chciałabym wozić swojego maluszka w uwędzonym wózku :( :(
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=617&w=34433500&a=34492003
    • Gość: juz Re: Wózki dziecięce gdzie w trójmieście (Gdynia) IP: 195.245.213.* 05.07.06, 11:18
      A ja polecam Allegro. I to wcale niekoniecznie nowy. Mysmy kupili uzywany
      Quinny (rewelacyjna marka! Polecam!) w doskonalym stanie za 800 pln (za ten sam
      zestaw trzeba dac ok 3000, bo tez fotelik nosidelko byl w zestawie). Jestesmy
      bardzo zadowoleni. No, ale wiem, ze niektorzy maja klopot z uzywanem wozkiem
      dla pociechy...
      • Gość: nestor Re: Wózki dziecięce gdzie w trójmieście (Gdynia) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 14:01
        Sklep/hurtownia na Jana z Kolna na za budynkiem sądu. Nazwy nie pamiętam ale
        jest dość duzy wybór wózków. Allegro to też dobry pomysł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka