Dodaj do ulubionych

Co sadzicie o szkole jezykowej Germanicus??

28.08.06, 22:45
Co sadzicie o szkole jezykowej Germanicus?? Chodzi mi o oferowane kursy angielskiego??
Obserwuj wątek
    • izagw2 Re: Co sadzicie o szkole jezykowej Germanicus?? 31.08.06, 13:27
      ja goraco polecam, uczeszcalam tam na zajecia z jezyka niemieckiego, ale
      naprawde byllo warto:) Minusem jest cena bo z tego co pamietam bylo tam raczej
      drogo, ale duze postepy w ciagu roku zrobilam.
      • Gość: yut Re: Co sadzicie o szkole jezykowej Germanicus?? IP: *.chello.pl 04.09.06, 02:40
        A co np z angielskim? Jacy sa lektorzy?
        • perculator Re: Co sadzicie o szkole jezykowej Germanicus?? 08.09.06, 06:58
          marni lektorzy. Akcent nie angielski, maly zasob profesjonalnych slow. Kalecza
          zdania. Ale jezeli jestes poczatkujacy uczen to nawet sie nie polapiesz. Skutek
          bedzie pozniej, bo jak raz wymowa, styl wejdzie w nawyk to trudno potem zmienic.
          najlepiej wyjechac do Anglii lub Ameryki, przez dwa miesiace wiecej sie
          nauczysz niz dwa lata w Polsce. I w sumie taniej.
          • Gość: gyra Re: Co sadzicie o szkole jezykowej Germanicus?? IP: *.chello.pl 21.09.06, 00:55
            A ktorzy lektorzy to tacy marni?
            • perculator Re: Co sadzicie o szkole jezykowej Germanicus?? 22.09.06, 05:54
              Niemiec i Polka, wlasciciele - ucza angieskiego. Pozal sie Boze! Kalecza jezyk,
              nie poprawnie i nie gramatycznie rozmawiaja, maja okropny akcent.
              • Gość: toemi Re: Co sadzicie o szkole jezykowej Germanicus?? IP: *.chello.pl 22.10.06, 17:26
                Slyszalam ze maja dobre progrmay biznesowe jesli chodzi o jezyk angielski
    • forwarder4 Re: Co sadzicie o szkole jezykowej Germanicus?? 27.11.06, 22:15
      Perculator, coś chyba przekręcasz i to mocno. Ja uczę się w Germanicusie juz
      drugi rok. Właściciele nie uczą języków!!! Uczą tylko lektorzy. Mnie uczy akurat
      Nativ i jest super. W tym roku rozpoczęłam english biznesowy i to jest to. A
      tak w ogóle - to uwaga dla Ciebie Perculator - zamieszczajmy na tym forum
      prawdę, a nie jakieś bzdety i przekłamania.
      • Gość: verper Re: Co sadzicie o szkole jezykowej Germanicus?? IP: *.chello.pl 29.11.06, 08:11
        Ile maja native'ow jesli chodzi o ang, ktorych lektorow polecasz??
        • Gość: werqa Re: Co sadzicie o szkole jezykowej Germanicus?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 22:31
          Te kursy angielskiego biznesowe sa podobno dobre,bo kolezanka uczestniczy,rowniez pytanie o lektorow
          czy sa dobrzy?
          • perculator Re: Co sadzicie o szkole jezykowej Germanicus?? 02.12.06, 14:53
            I've learned Polish in Poland. "English" and "Business English" in "Germanicus"
            is extremely poor. So are the teachers. Maybe they are good in German but it's
            not my language, so I cannot express an opinion.

Regards
            • hartwigos Re: Co sadzicie o szkole jezykowej Germanicus?? 03.12.06, 14:34
              Ja chodzę na angielski biznesowy razem z całą moją firmą i chwalę sobie. Mój
              lektor to native, super nauczyciel - życzyłabym sobie i innym tylko takich
              uczących. Mamy bezpłatne konsultacje zawsze wtedy, kiedy tego potrzebuję i super
              podręczniki Mój kumpel uczy się też tam hiszpańskiego i ma to samo zdanie co
              ja: warto uczyć się tam, bo jest OK. Może ten gość perculator, który tak
              ciągle kąsa, musiał mieć kiepskie wyniki w angielskim, stąd te jego nieprawdziwe
              opinie.
              • perculator Re: Hartwigos 03.12.06, 23:35
                "ten ten gość perculator, który tak ciągle kąsa, musiał mieć kiepskie wyniki w
                angielskim"

Ten gosc jest urodzony w Ameryce, z MBA z kalifornijskiego UCLA. Ale my,
                Amerykanie przeciez sami durnie jestesmy.
                Uczono mnie polskiego slowa "kesa", ale nie "kasa".

Good luck in business, whatever you do.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka