Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.03, 01:20 I jestem! Jestem padnieta, z mojej bluzki można wyciskać wode :) A w butach... nie wiem co mi odbiło, żeby nałożyć buty na obacasie/szpilce i z dłuuugim czubem??? Czubek ze mnie. Och, ale wytańczyłam sie, jutro znów, tyle, ze na wsi! Zasówam pod prysznic i do łóżeczka, tylko bede musiała konkretnie przesunać mojego współlokatora na dzisiejsza noc... bo z tego co widze, to pozostało mi 13,5 cm. szerokości łóżka :| Miłych snaów Wam życzę, a Tobie Żabko miłej pracy :) czy ju nie? Teraz u Ciebie coś ok. 16:30? O.K. lece, pozdrawiam/oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 209.121.151.* 30.08.03, 18:02 Witam wszystkich, dzien dobry, w ten piekny rzeski sobotni poranek. Slonce pieknie swieci, znowu bedzie upalnie w poludnie. Wlasnie zabieram sie za sniadanko :) a Wy juz pewno po obiedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.03, 19:09 Witaj Żabko... Oliwka jeszcze śpi...zaimprezowana.No tak młodość ma swoje prawa-heh.. Rzucam palenie.Już jestem bez papierosa dwie doby,wyobrażacie sobie?Dwoe doby,całe dwie doby bez fajki...nno sam sobie nie wierzę.Tak,ale to prawda. Przyznam się,że to Oliwka mnie motywuje do tego.Bo jak pójdę z Nią kiedyś na dyskotekę (a wierzę,że tak będzie),to chciałbym kondycyjnie dotrwać do końca jednnej z wielu z tych dziwnych figur parkietowych, pseudo-tanecznych.Heh... Z uszami wytrzymam,bo są jakieś tam stopery,a niechciałbym tak paść,jak ten delikwent,co zostawił Oliwce 30 cm. do spania w jej własnym łóżku!!!No podbudowałem się psychicznie,a teraz idę oglądać informacje,na swoim nowym, z resztą telewizorku.Kiedyś było prościej wystarczyło obejrzeć jeden dtv,bo więcej nic nie było....Paaaa.Buziaki dal wszystkich (dziewczyn oczyw....) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.03, 20:19 Jeszcze nie ma Oliwki?Zaczynam się martwić...Czyżby te 30 cm. miało tak duże znaczenie?Jak myślisz Żabko? No statystycznie człowiek zajmuje w czasie snu ok 1,52 m. kw. razy 7h. snu,daje to 10,64 m.kw./h snu... to może jeszcze spać do rana - praktycznie.Trochę się uspokoiłem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 21:51 Gość portalu vidmo napisał: > (...) co zostawił Oliwce 30 cm. do spania w jej własnym łóżku!!! Nie we własnym łózku, w tym problem. Hmm, noc była tragiczna. Nie dosyc, że sąsid z góry tez wróciła z jakiejs imprezy i zaczał zwracać, ale tak głośno :) To nad ranem niestety robił to samo mój łózkowy towarzysz (brat ;)). Ale nie żałowałam go, za bardzo wszystko zmieszał i to właśnie konsekwencje... Vidmo, bardzo sie ciesze, że przestajesz palić - to zły nawyk, i ... smierdzący :)), zreszta sam doskonale o tym wiesz! Co do wspólnej dyskoteki to oczywiście, że kiedys na nia pójdziemy, mam nadzieje, że nawet Żabka ze swoim facetem przyjedzie! Mateuszek pobawi sie z Bartkiem. A dzis było grollowanie u mnie na wsi, ale było tak zimno,że wszyscy siedzielismy w domu na podłodze przy duuuzym kominku. Vidmo - Twoje marzenie sie spełnia, za 2 dni koniec tych cudownych wakacji :( Szkoda... Ale za 10 miesięcy znów będą, w tym roku to nawet krócej. O.K. dzis i wczoraj były wspaniałe dni, popzdrawiam Was. Całuje wszystkich... (dziewczyny tez :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.03, 22:09 Nareszcie jesteś,wczoraj chyba pisałaś o grillowaniu na wsie,zapomniałem. Tak wakacje się kończą,ale zaczyna się równie piękna pora roku-jesień. Ilu poetów pisało o jesieni?A ilu o lecie... POra spać...dobranoc,miłych snów.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 23:15 Helo! Nareszcie jestem :) Tak, jesień to moja ulubiona pora roku. Uwielbiam chodzic jesienia w kozaczkach, spudniczce, sweterku i płaszczyku do parku... Jest tyle wspaniałych kolorowych liści na trawie. Ochhhh, kocham jesień! Polską jesień. A jaka jest jesień w Kanadzie Żabko? :) Padam z nóg, przed chwila poraz kolejny obejrzałam epoke lodowcowa z siostra cioteczna... Nie mogę, kto ma głowe do wymyslania takich dialogów? :) Jutro do kościoła, przyda sie pójść do spowiedzi, a nie bardzo lubie to robić... brzuch mnie zawsze boli :) Ale to normalny objaw - bo moją mame też zawsze boli. A teraz sie uzbierało kilka grzeszków... Vidmo, oglądałeś mecz siatkówki? Teraz leci, ale ja nie mam siły. Położe sie zaraz, "rozwale" na łózku, mam juz troche więcej miejsca niz wczoraj... Ale poczytam jeszcze trochę, lubie czytać. Vidmo - miłych snów, dobranoc. Żabka - ok. 14:15 u Ciebie, miłego popołudnia. Pozdrawiam i maszeruje do łazienki. Oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.03, 09:29 Witajcie w niedzielę... W Gdańsku zimno...Cały czas zanosi się na deszcz. Kredki i ołówki kupiliście? (jak się nie ma co powiedzieć,to nie zabiera się głosu.)Pa,narazie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 31.08.03, 11:36 Witam Nie masz co powiedzieć?... Jasne, że kupiłam sobie juz kredki, malowanki, plecaczek :) Ale bayer, mówię Wam... W Siedlcach pogoda wspaniła, tylko wczoraj była paskudna, akurat w ten dzień, kiedy ja chciałam pochodzić po sklepach... to normalne! Byłam juz w kościele, na 10:00, cały czas stałam, mnóstwo ludzi! Przepraszam ale w niedziele zawsze jestem małomówna, to ten szary dzień... Więc też nie zabieram głosu :) Pozdrawiam/Oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 31.08.03, 20:07 ............ Właśnie wyjechała moja rodzina... do Włodawy. Było wesoło. Wujek (Vidmo, opowiadałam o nim, to ten, który pije i jest chory na serce), hmm, ten wujek - ja nie wiem co o Nim myśleć. Odkryłam w nim cos nowego przez te 2 dni... Świetnie mi się nim rozmawia, wypił tylko jedno piwko, kelt - musiał spróbować :) Miał humorek i na tym koniec, wiedział, gdzie jest granica! Ale nie o tym chciałam pisać. Przyjechali i pojechali. A ja już za nimi wszystkimi tęsknie... chociaż wiem, że zobaczymy się za tydzień, wybieram się do nich! Ale najbardziej martwię się o moja babcie. Została u siebie, sama z dziadkiem. Mieszkają w małej wiosce, gdzie wszyscy ludzie siedzą w domu zamknięci na cztery spusty. Starsi ludzie. Babcia lubi widzieć żywe dusze, wtedy czuje, że nie jest sama z dziadkiem. Ale po drodze przed Jej domem rzadko ktoś chodzi... Zastanawiam się nieraz co ja bym robiła, gdybym była na miejscu babci. Czy siedziałabym w domu, piła herbatę i rozwiązywała krzyżówki, nieraz wyszła do sadu - a maja przecudny sad! Czy może ja będę taka jak babcia ze strony matki - codziennie na rowerku jeździ do córek. Chodzi po mieście, jeździ na rowerze na wieś, lata samolotem do Ameryki. Może jeść i pić wszystko. Tamta babcia je tylko suchy chleb z masłem, boi się jeść co innego - ciągle bierze leki, nie wychodzi bez nich nawet do kościoła! Podobno lekomania... Wiecie co? Ale jak tak patrzę na charakter mój i mojej siostry - to wydaje mi się, i nie tylko mi, że ja wdałam się w babcie od strony mamy, a Kasia w tamta. Chyba tak... mam jej charakterek - czyli jestem podobna do mojej mamy, siostra do taty. Widać to. Sorry, nie prowadzę prywatnego pamiętnika i czasem musze się wypisać, pisze to o czym w tej chwili myślę. Zaraz będę pewnie myślała co jutro ze sobą zrobię. Albo czemu moja nowa bluzka leży na podłodze?!?!?!?!?! Przecież schowałam ją do szafy! Qrcze. Sprawa Bartka, on mi zawsze grzebie w szafie, nie wiem tylko czego on tam szuka? Minęła niedziela, dość ciekawie... Pozdrawiam/oliwka Potem wpadne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.03, 02:45 Witaj Oliwko. Wczoraj to ja coś troszkę zaniemogłem. Poszedłem wcześniej spać i widzisz, która godzina, a ja przy kompie. Jest 2,00... Żaba wcale się nie odezwała? To jest niepodobne do niej...Zobaczymy może jutro rano się odezwie, a jak nie to trzeba zacząć poszukiwania... Jeżeli chodzi o Twoje babcie-to wydaje mi się, że...Szczególnie dla babć jest to trudne, dziadkowie sobie z tym lepiej radzą. Chodzi mi o opiekuńczość, troskę o potomstwo. Tak się składa, że nadchodzi moment, w którym, te „ptaszki wylatują z gniazdka”. Pozostaje spory nadmiar miejsca w tym gniazdku i duuuuużo wolnego czasu. Jest to moment, w którym człowiek zauważa, że zrobił się stary...Zaczyna się wsłuchiwać w swój organizm, a tu kłuje, tam trochę boli... To taki rodzaj jak ja to nazywam „starczej hipochondrii”(nie lubię tego przymiotnika. Ale aby określenie miało sens musi być tak użyte.). Zaczął się wrzesień, opustoszały ośrodki wypoczynkowe...W Gdańsku ul. Długa, też opustoszała. Gdzieniegdzie jakiś zabłąkany spacerowicz w krótkich spodenkach i z plecakiem zatrzyma się przy wystawie...Za to regularnie zaczynają przemierzać-w zwartych i zdyscyplinowanych, kilkunastoosobowych grupach-turyści z Niemiec. Cechą charakterystyczną każdej z tych grup jest wiek uczestników. Wyobraź sobie tam nie ma ludzi przed 60 rokiem życia...Ale...eeech...Pozdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
les1 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 01.09.03, 03:48 Nie powinienem ale... Kiedys, tam na poczatku wszedlem na wasz watek i wydawalo mi sie , ze jest raczej prywatny, wiec wiecej nie zagladalem... Ale wlasnie dzisiaj , widzac, ze macie juz przeszlo 900.....poniosla mnie ciekawosc.... Sorki za podgladanie ale podoba mi sie to co zobaczylem.... Wszystkiego majlepszego.... :-) les1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 01.09.03, 10:28 Dzieki les1 :) I zapraszam częściej :) Ochhh, piękna pogoda, a mnie trochę zaczyna bolec głowa... Dziś miałam sen: World Trace Centrum mi sie śniło! Och jejku, to juz za 10 dni... Vidmo, wyjeżdzasz gdzies czy bedziesz siedział w urlop w domu i konkretnie odpoczywał? W Gdańsku pewnie jest mnóstwo atrakcji. Byłam dzisiaj u spowiedzi - czuję sie taka lekka i... czysta w środku. Mam odrazu lepszy nastrój :) Lece coś zjeść, pozdrawiam/oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.03, 11:20 ...No,no masz szczęście, że, to nie ja byłem tym spowiednikiem. Miałabyś pokutę, że,hoho... Witaj Oliwko. Rocznica za 10 dni? Jak ten czas szybko leci...Zostaję w domu, nie wyjeżdżam nigdzie. A gdzie mi będzie lepiej niż w moim ukochanym mieście...Czy teraz będą imprezy, to nie wiem? Już po sezonie. Odbywa się wielkie sprzątanie i wielkie liczenie pieniędzy. Chociaż powiem Ci, że, ani jednego, ani drugiego nie widzę. Wprawdzie na liczenie pieniędzy macham ręką, ale te sprzątanie to chciałbym zauważyć. Co jest z Żabką? Oliwko nie wiesz?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 01.09.03, 12:00 Pewnie ma duzo pracy, albo jest przyziebiona? Luz. Hmm, wole nie myslec co za pokute bys mi dał... :o) Zimno mi jest!!! Mam gęsią skróke. W Siedlcach nadal sa jakies imprezy, tu przez cały rok coś sie dzieje, przynajmniej tam gdzie ja byłam, zawsze cos sie działo... Już kiedys pisałam, że chciałabym mieszkac w Gdańsku? Jak nie to własnie pisze. Miałam iść dzisiaj na miasto ale nigdzie nie ide, musiałabym założyć kurke puchową! Ale na basen sie wybieram, trzeba troche pocwiczyć. Żaba - daj znak, ze zyjesz :) Pozdrawiam Cie Vidmo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.03, 22:20 Witaj Aniu... Coś tak smutno się zrobiło.Tęsknota za wakacjami?Żaby też nie ma,co sie dzieje,chyba nie jest chora?Napisz Jej maila Aniu,znasz adres...chyba? Pierwszy dzień urlopu minął.Chybas jednak wolałbym iść do pracy.Nie mam żadnego planu na jutro.Ech jak pracujesz,to marzysz o odrobinie odpoczynku.Jak odpoczniesz,a wystarczą trzy dni,to tęsknisz za pracą.Zaczynam rozumiec dlaczego emeryci tak szybko odchodza...Pa,Oliwko-Aniu milych snów...do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 209.121.151.* 02.09.03, 02:26 Witam, to ja! Zyje, jestem zdrowa, a na dodatek mamy tzw. "long weekend", no i poniedzialek mielismy wolny...ciagle jeszcze mamy :) U nas ciagle upaly , ponad 30! To juz chyba mi przypieklo i czlowiek nie ma sily pisac ani myslec... Wybralismy sie dzisiaj nad nasze ulubione jeziorko, dojezdzamy, a tam sie okazuje, ze wjazd jest zakazany :( a wszystko przez te upaly. Wiecie kiedy u nas ostatni raz padalo??? 20 maja!!!!!!! Tak jakos wyszlo, ze mialam to zapisane...Jest okropna susza. Jest calkowity zakaz podlewania trawnikow. A najgorsze jest to , ze nic nie zapowiada zadnego deszczu :((((((((( Ide usiasc pod drzewko. Tam jest cien i chlod! Mamy ogromny cedr w naszym ogrodku. No nic, papapapapapapapappa! Do jutra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.03, 04:49 Witaj Żabko Nareszcie jesteś...tzn odezwałaś się. Ten długotrwały brak brak deszczu,to jakieś anomalie klimatyczne. Kanada o ile pamiętam leży częściowo w umiarkowanej strefie klimatycznej i częściowo w chłodnej.Brak wody to kataklizm,po za tym - my ludzie,jako społeczność świata, nie potrafimy i nie znamy potrzeby oszczędzania wody.A woda jest podstawą życia,ale dla nas to brzmi tak irracjonalnie... Ostatni wpis Oliwki jest z ubiegłego dnia (to normalne)z godziny 12 w południe (to już trochę nienormalne).Była u spowiedzi...i mam pewne podstawy przypuszczać,że jako pokutę za grzechy (jakie Oliwka ma grzechy,hehehe), może mieć zakaz dostępu do netu.I w tym miejscu mam apel... "Drogi Księże Spowiedniku,niech ksiądz zdejmie tę anatemę z naszej Oliwki,bo ten wątek będzie tracił na uroku z każdą chwilą jej nieobecności.Może istnieje możliwość zamiany tej kary na inną.Np na zakaz chodzenia przez najbliższy miesiąc po sklepach...Za załatwienie sprawy z góry dziękuję." Tak swoją drogą to,gdybym miał taką władzę (karania za grzechy),to tak karałbym płeć piekną i dodatkowo orzekałbym zakaz zbliżania się na odległość wyciągniętej ręki do męskich portfeli.Pozdrówka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 209.121.151.* 02.09.03, 06:09 A co Ty tak wczesnie juz na nozkach? Jestes w koncu na urlopie! A co do tych zakupow to Ty lepiej uwazaj! ;) he he he he he pa pa pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.03, 07:17 ...wiem,wiem że Wam się narażam.Robię to dla dobra forum :)) Właśnie od pewnego czasu mam kłopoty ze snem,stąd tak wczesne moje wpisy. W Gdańsku zimno,nawet bardzo.I pada,pada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 02.09.03, 12:10 Gość portalu: vidmo napisał: > ...wiem,wiem że Wam się narażam.Robię to dla dobra forum :)) > Właśnie od pewnego czasu mam kłopoty ze snem,stąd tak wczesne moje wpisy. > W Gdańsku zimno,nawet bardzo.I pada,pada... Oj uwazaj uwazaj, bo sie narażasz :) Witam :) Dostałam inna pokute :), a to pewnie dlatego, ze zapomniałam wspomniec o tym, ile przesiaduje na necie... Cóż, powiedziałam potem, ze wiecej grzechów nie pamietam, ale żałuje :) Za wakacjami troche tesknie, jakas choroba mnie bierze - oczy bolą, głowa, i mam katarek lekki... Vidmo, nie jestem zadowolona, że zarywasz noce! Spójrz na to z tej strony - brak snu szkodzi urodzie! pamietaj... O.K. musze wypic goraco herbate z rumem, może bedzie lepiej. Pozdrawiam... Oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.03, 13:47 Nareszcie, obudziłaś się...A więc witam. Martwię się Twoimi infekcjami, czyżby już letnio-jesienne przesilenie? Taak, herbatka (byle nie u Tadka) z rumem to stary, wypróbowany zwyczaj marynarzy. Kiedyś bardzo dawno, dawno temu rejsy były znacznie dłuższe niż obecnie. Wiadomo żagle. Marynarz schodził na ląd w opłakanym stanie. Jedną z najczęstszych dolegliwości trapiących współczesnych majtków był szkorbut. A lekarstwem na to okazała się zwykła kapusta kiszona. Zaczęto zabierać w długie rejsy beczki kiszonej kapusty i po problemie. Możesz tego też spróbować...ze względu na witminy.Paa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 02.09.03, 18:07 Herbtaka, byle nie u Tadka, tylko u Vidma :) Odrazu by pomogło! Byłam na mieście, kupiłam sobie materiał, i przemarzłam do kości!!! Zaraz sie ogrzeje. Ale nadal mnie boli oko, prawe. To jest taki ból jakby zaraz miał sie na nim (na powiece) zrobic konkretny siniak. Jak zamykam powieki to mnie boli, jak dotykam to jeszcze bardzij. Byłam w sklepie komputerowym przy garnizonie, jest tam taki przystojny sprzedawca, znow mi puszczał oczko i sie uśmiechał. Chyba zacznę cześciej tam kupowac czyste płyty, lub jakies inne drobiazgi. Kiszonej kapusty niestety nie mam... pewnie tez by pomogła na rozpoczynające sie przyziebienie... O.K. postaram sie jeszcze wpaść. Pozdrawiam Was iściskam/oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 02.09.03, 20:07 Oj jaka ja glodna jestem....mam dzisiaj pyche kanapke, zaraz ja zjem :) co slychac u Was? Oliwko, jak Twoje oko? Vidmo, jak spedzasz urlop? Ja mam wolne 3 dni w przyszlym tygodniu. Bedzie to poniedzialek, sroda i piatek. No to pa! Ide jesc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 02.09.03, 21:32 ... nie ukazał sie mój wpis, który napisałam jakies 30 minut temu... Cóz, jestem padnieta, wiec jutro spróbuje to wszystko powtórzyc. Pozdrawiam/oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.03, 22:15 Dobranoc dziewczyny...do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 03.09.03, 00:50 ..............ciekawe co Wam sie teraz sni.............? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.03, 06:26 Witaj Żabko Chyba nic mi się nie śniło...nie pamiętam.Sny,snami ciekawe co nam przyniesie dzisiejszy dzień.Oby był lepszy od poprzednich,tego Wam dziewczyny na początku dnia życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 08:11 Witajcie! Żabko, mi tez się nic nie śniło, chyba, nie pamiętam. Vidmo, dzięki za zyczenie. U mnie ranek mroźny, w nocy było 7 stopni :( , ale ja mam porządne okno i było mi ciepło :) Kiedyś w zimę musiałam wstawać jak mocniej zwiało, bo myślałam, że wyleci łącznie z futryną! Z okiem jest już dużo lepiej, czuje ból, ale lżejszy niż wcześniej. Życzę Wam miłego dnia :o) Potem zajrzę! Paaaa/oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.03, 08:37 Oo,witaj Oliwko.Już wstałaś?Co sprawiło że swoje sznowne ciałko [mniam,mniam:)],tak wcześnie zrzuciłaś z łóżeczka? Najważniejsze że,juz Ci lepiej.Ciekawi mnie czy to lepsze samopoczucie sprawiła herbatka "nie u Tadka",czy rum ?Aaaa,wszystko jedno,ważne że jest Ci lepiej.Paaaa narka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 15:02 Gość portalu: vidmo napisał(a): > Oo,witaj Oliwko.Już wstałaś?Co sprawiło że swoje sznowne ciałko > [mniam,mniam:)]... Witaj kochany Vidmo ;) Teraz dzień jest krótszy, i nie wolno marnowac go na sen! Dzisiaj jade na wieś zrywać aronie... Oko jest juz w bardzo dobrym stanie! Nic mnie nie boli... ciekawe co pomogło? Muszę sobie pomalowac paznokcie... i te paseczki przykleic, bo juz się kończy czas odkrywania palców u stóp :\ O.K. ide się przebrac i pojade na wieś. Pozdrawiam Was/oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 03.09.03, 17:55 Helonko! Mnie tez sie dzisiaj nic nie snilo, ale za to dobrze sie spalo. U nas ciagle temperatura powyzej 30! Oliwka pewno jeszcze jest na wsi, a Vidmo? Moze TV oglada, albo poszedl sobie gdzies na spacerek. A ja juz w pracy jestem. Na drogach od razu odczuwa sie , ze dzieciaki wrocily do szkoly. Od razu wiecej samochodow, ludzie odstawili dzieciaki do szkoly i sami wrocili do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 20:50 Hi!!! Brzuch mnie boli! Zjadłam 3 gruszki :) Pycha... Dzisiaj kupiłam sobie płyn do kapieli o zapachu truskaweczek (mniem...) i ide sie zanurzuć w wannie, bo mam bardzo zimne dłonie, i nie tylko dłonie. Więc pozdrawiam i wpadne jutro ;) Paaaaaaaaaaaaaaaaa/oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 21:56 Dobranoc Vidmo, żabko miłego dnia. Kąpiel była wspaniała, ide powtórzyc - hihi. Ania-Oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.03, 22:26 Też już idę spać.Miłych snów dziewczyny, z Patrickiem Swazie w roli głównej... hihihih,heh a może Bogartem? On mi jest bliższy,szczególnie w Casablance... papapapapa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 03.09.03, 23:17 Oj pewno juz sobie smacznie spicie. Mi jeszcze pozostaly 2 godzinki pracy. WIecie, mam dosc tych upalow! Prosba ogromna, przyslijcie deszcz! Pozdrawiam! Wlasnie zajadam sie jogurtem ze swiezutkimi owocami! PYCHA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 06:51 Witajcie dziewczyny. Napiszcie jak się spało,i co sie sniło? Ja nie mogę spać,budzę się o 4 rano.Jestem zły...nie mogę sobie nawet zapalić. Takie mam założenia żeby nie wiem co się stało to nie zapalę. Zastanawiam się nad tym co czuję...Wiecie co...?Złość i satysfakcję.To powinno się wzajemnie wykluczać...a jadnak. No dobra,życzę Wam,dziewczyny miłego dzionka(Żabie,to chyba miłych snów-jak zwykle mam z tym kłopoty)i dużo radości...Do poczytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 04.09.03, 07:55 Czesc Vidmo, no wlasnie, ja znowu sie klade spac :) nocka ciagle przede mna. Dobre wiesci: zapowiadaja deszcze na sobote. Tylko teraz pytanie: czy faktycznie bedzie padac??? OK. To ja zasuwam do lozeczka. Pa pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 14:33 Hello! I jak mija dzień? U mnie ziiiimno... Ale ja jestem głupiotka. Kładąc się myslałam, że zamknełam okno, ale w zła strone przekreciłam klamke, zamiast do dołu, zrobiłam do góry... nocą było mi potwornie zimno, kiedy wstałam, zobaczyłam 3 centymetrowa szczeline! Puknełam sie w głowe, i przez pół dnia zastanawiałam sie, czy ja przypadkiem nie powinnam zmienic koloru włosów na blond? Ostatnio zaczyna mi sie wydawac, że blondynki sa madrzejsze! O.K. ide zrobic obiadek. Pozdrawiam Was/oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 14:42 głupiotka = głupiutka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 15:05 Oj,Oliwko...ale przede wszystkim witaj.To że zmarzlaś to nic,ale jak ktoś wszedłby po przez tę szczelinkę?Ha,a może wszedł?Tylko nie chcesz nic mówić,bo jesteś pod wrażeniem:)?Ja na szczęście mieszkam na piętrze,ale nic bym nie mówił,jakby ktoś wszedł do mnie,oczywiście ona, i mogłaby być nawet blondynką. ehhh,marzenia Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 04.09.03, 15:15 Harcerz śpi zawsze przy otwartym oknie, bo to jest tak, jakby spał w namiocie. Gdyby przyszła blondynka, to by była zdziwiona, dlaczego to wejście takie ciasne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 19:49 Hi ! Ha ha, naśmiewacie się ze mnie??? Właśnie ważne było to, że zmarzłam a jakby ktoś wszedł to... wygoniłabym go :) Najpierw trzeba się na listę oczekujących zapisać... a nie tak ukradkiem przez okno! Byłam na basenie, zmarzłam! znowu :) Jestem straszny zmarzluch... Ochhh, tęsknie jednak za „latem", a w zimę???? o jejku, ja zamarznę w zimę! :| Zaraz chyba wskoczę pod kocyk i poczytam książkę! Dokończę "Smak świeżych malin" bo mam już kolejna książkę i strasznie chce zacząć ja czytać! Uwielbiam czytać... moja siostra tez, za to moi bracia przeczytali w życiu ok. 4 książki. Artur dostał kiedyś od Kasi książkę na urodziny "Zaklinacz koni" (fajowa), a On, kochany braciszek odpowiedział: "Co ja Ci zrobiłem że kupiłaś mi książkę? aż tak mnie nie lubisz???" Ona nie mogła z siebie słowa wydusić! Artur chce dostawać wędki, haczyki, rybki gumowe, spławiki etc... Na każdy rodzinny wyjazd w reklamówce zabiera kilka ciuchów a w torbie podróżnej wędki! i ta resztę, która wymieniłam... Ochhh idę cos zjeść, bo po basenach zawsze chce się jeść :) Pozdrawiam Was/oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 04.09.03, 20:14 hej hej a co Wy tak na blondynki tu najezdzacie ;) Alez mam dzisiaj durny dzien w pracy! ale nic to, i to sie wytrzyma :) gorsze rzeczy sie juz zdarzaly. Pozdrawiam z UPALNEGO Vancouver! Oliwko, przyjezdzaj tutaj! Jeszcze zalapiesz sie na upalne dni! Ciagle +30! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 20:31 Żabo, witaj. W tamtym roku powaznie planowałam wylot do Vancouwr, nawet miałam juz pieniadze (prawie ;)) i w tym wrzesniu miałam tam byc, miesiąc... Jednak jak widzisz nie ma mnie tam, moze za rok wypali... moze za dwa :| Echhh, pozdrawiam/Oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 04.09.03, 21:04 www.polonia-online.com/scripts/business/business.asp Jeżeli to wszystko prawda, co na tym linku widnieje, to w Vancouver istnieje kawałek Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 04.09.03, 21:59 Czesc Razowiec, nawet nie wiedzialam o istnieniu tego linku. Z ciekawosci zajrzalam tam i powiem Ci, ze nie wszystkie businessy istnieja albo nie sa tutejsze, ale wiekszosc jest. Ale i nie wszystko tez tam jest co tutaj jest....hmmmm? czy to ma jakis sens? ;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 21:06 Witajcie dziewczyny...Złapałem się na tym, że lubię stawiać kropki. A to wcale nie z tego powodu, że jestem konkretny. Po prostu lubię kropki. Dwukropek to nie, bo z tego nic nie wynika. A kropka jest taka mała, a tak wiele znaczy. Wykrzyknik zupełnie jest do niczego. Jest taki hałaśliwy, aż bezczelny. Nie lubię go, i nie lubię ludzi, którzy go nadużywają. Hmmm, przecinek..? Tak ogólnie może być. On zawiesza cały tok myślenia i zawsze jest nadzieja, że będzie jeszcze coś ciekawego. Nadzieję też lubię, chociaż mówią, że to matka głupich. No, ale się rozgadałem...Na razie dziewczyny, jeszcze wpadnę. I kropka......yyyhmcmok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 04.09.03, 22:01 no ja mysle, ze zawitasz ktoregos pieknego lata w te strony. tylko nie za dlugo zwlekaj bo ja moge pierwsza wyladowac w Polsce :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 04.09.03, 22:04 oooops.........sorry Vidmo, nie chcialam sie wpychac...ale jakos tak wyszlo. a tak w ogole to ja tez uwielbiam stawiac kropki.................powaznie mowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 22:29 Ja tez uwielbiam je stawiac (kropki) :) Nieraz nawet musze troche ich poskreslac bo az za duzo ich poustawiałam... Hmm, zaczełam ogladac idola, ale przepraszam - moje uszy nie maja az tyle cierpliwości, musza odpocząć, nie rozumiem, powinni do tego programu zgłaszac sie ludzie, którzy potrafia śpiewac, a nie kogos nie dopóścili do drugiej edycji to pcha sie do trzeciej! (sorrki za wykrzyknik, on musi tam stać :)) Witaj Razowiec, ja zaraz wpadne na forum siedleckie, enty raz dzisiaj :)... Ale jestem zmeczona, to zimno mnie wykańcza..., a dzisiaj mi sie sniło, że kupiłam choinke i powiesiłam na niej świeczki, stała tak do świat - ale bezsensu sen :)) Postaram sie jeszcze tu wpaść, może mi sie juz to nie udac, ale wiedzcie, że próbowałam.. :) O, zauwazyłam, ze lubie stawiac te buźki, a to dlatego, że często sie usmiecham... :) Nie przeszkadza Wam to??? Pozdrawiam/oliwka/ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 22:43 „oooops.........sorry Vidmo, nie chcialam sie wpychac...” Żabko wśród przyjaciół to nie ma najmniejszego znaczenia, a takimi jesteśmy. Dobranoc dziewczyny, idę spać. Życzę Wam kolorowych snów.Paaaaaaa................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 22:45 Dobranoc Vidmo... ja tez juz ide sie polożyc, marze o moim łożeczku... Paaa/Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 04.09.03, 23:48 a ja sobie chrupie jabluszko i pracuje :) milych snow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 11:33 Ale dziś w Gdańsku pogoda...Słoneczko,cieplutko złota polska jesień (chociaż to jeszcze lato,chyba).Idę na spacer,chętnie bym Was wziął. Na Długą,na Długie Pobrzeże...teraz pusto,można pochodzić.O zabrał bym was jeszcze do kościółka św.Brygidy,tam zobaczyłybyście 1,5 m. wysokości monstrancję całą z bursztynu.To kościół najsłynniejszego prałata na świecie.On nawet przyćmił J.Em. A-bpa Ordynariusza Gocłowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 13:08 Witajcie... Weekend, wreszcie :) Cała moja rodzinka wyjeżdza do Włodawy i Różanki, Kasia z Radkiem maja weselu przyjaciela, brat z zoną ida na jakis firmowy piknik... A ja zostaje w Siedlcach i odpoczywam, pewnie pojade do Golic... autobusem, na rower za zimno. Hmm, ja tez bym Was chciała zbrac w pewne miejsce w Siedlcach, np. do pałacu Ogińskich, ale nie wiem czy zdążę, bo u nas wszystkie zabytki zaczynają rozwalac, więc kto wie, moze pałac tez rozwalą... Zaraz ide do lekarza, pobrano mi krew i musze odebrac wyniki... Pozdrawiam Was/oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 05.09.03, 17:59 Dzien Dobry! Oj z checia poszlabym na spacer po Starowce. Tyle lat czlowiek mieszkal w Gdansku....echhhhh....I po Siedlcach bym sobie podreptala. Tam tez przeszlam nie jedna ulice z kuzynkami i zesmy lataly po sklepach. Mam nadzieje, ze przestana burzyc juz Siedlce. Skad oni maja te pomysly??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 05.09.03, 18:00 Czy zauwazyliscie jak szybko zblizylismy sie do 1000?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-)))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 18:10 żaba napisała: > Czy zauważyliście jak szybko zbliżyliśmy się do 1000?? Żabko, o tym samym w tym momencie myślałam... Bardzo szybko, chyba najszybciej z tym wszystkich wpisów piszemy od 900 - 1000. Hmm, dlaczego burza Siedlce... szczerze mówiąc chyba nikt nie zna na to pytanie odpowiedzi: jedni mówią, ze budynki groza zawaleniem, ale jak stały przez 60 lat (cytuje razowca) to nie powinny się rozwalić akurat wtedy. Inni mówią, że można lepiej wykorzystać plac na, którym to "badziewie" stoi, np. postawić kolejna biedronkę :| albo jakiś inny kiczowaty sklep! (tak-wykrzyknik)... denerwuje mnie to, bardzo... Już nie ma za bardzo gdzie pójść na spacer w Siedlcach - park, pałac, plac wolności, Jacek, muzeum... to chyba na tyle, a co będzie jak i to rozwala??? Nie wiem. Ludzie będą chodzili zwiedzać hipermarkety. Echhhh, szkoda słów... Lecę na spacer z psem. Pozdrawiam Was/oliwka PS ciekawe co Vidmo porabia...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 05.09.03, 18:17 najwyrazniej ktos zaciera raczki i liczy pieniazki jakie jemu/jej moga wpasc "z okazji" budowy kolejnego super-hiper-mega-sklepu...........ale nie bedziemy bawic sie w politykowanie. nie o to chodzi. Wlasnie, wlasnie, a gdzie jest Vidmo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 20:07 Hej! Nie wiem gdzie jest Vidmo :) Mam tylko nadzieje, że wszytko z nim w porządku (!). Wypozyczyłam sobie 3 filmy, i mam zamiar je dzis obejrzec w miłym towarzystwie... Zaczynam ok. 23:00 jak się wyrobie ze wszystkim... Zaraz znów skoczę na spacerek z Dinem, ktoś strzela pedardami i mój pies biega po całym domu jak zwariowany, boi sie ich strasznie. O.K. Żaba - miłego... hmm, niech obliczę :) przedpołudnia, bo u Ciebie ok. 11:10... tak? A dla Vidma zycze miłego wieczoru. Pa pa pa pa, ja jestem jeszcze jakis czas na necie, więc bede tu coraz zaglądała. Buźka/oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 05.09.03, 21:24 ufffff.....jak goraco! Vidmo, gdzie Ty jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 22:02 Hej,dziewczyny-jestem... Oliwka bierze się za oglądanie filmów,a tu trzeba robić przyjęcie jubileuszowe. Oliwko masz już gotową mowę z okazji "1000" postu?Musisz mieć,bo Ty jesteś szefową.No dobra to chyba jutro ten tysiączny post wypadnie. Żabko my jutro ładnie się ubierzemy i będziemy świętować,nie zapomnij kupić balonika jubileuszowego Mateuszkowi.Papapa,już drżę z emocji... Ps Oliwko nie oglądaj za długo tych filmów i za dokładnie,żeby cos z tego nie wypadło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 22:15 A co by miało wypaśc Vidmo...? Hmm, przemowa, pozwól drogi przyjacielu, że nie odbiore Ci tej przyjemności, i powierzam przemowe Tobie - facet powinien przemawiać :) Oglądałam fil "40 dni, 40 nocy" ale taki sobie... zaraz obejrze "Podróz przedslubna" z facetem J.Lo. To na tyle, ide pozamykać okna w domu, bo nie uwierzycie, ale siedze w bluzie, kamizelce i koszuli... a jest mi zimno, nie mieszkam w zandnej kamienicy... Pozdrawiam i oczywiście jeszcze sie dzisiaj wpisze. Oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 05.09.03, 22:50 995...............hmmmm...mam nadzieje, ze nie przespie naszego jubileuszu. Chyba bede dzisiaj siedziec extra godziny. A jutro bede padnieta he he he. Ale to nie szodzi. Tylko raz "obchodzi sie" 1000 postow! A ciekawe kto nas odwiedzi? Moze Dav wpadnie? Albo Kolec? Albo Razowiec? Albo.....ktoz to wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 23:49 Ide po raz kolejny z psem :)bo po raz kolejny mnie o to prosi... A Vidmo juz pewnie juz smacznie spi... i sni o mnie - hi hi O.K. ide z tym psem, bo mi zaraz porwie nogawke. I zaczne ogladac kolejny film... ochhh, ide. Na razie, miłego dzionka Żaba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 06.09.03, 06:03 Wy spicie a ja czekam na Was. Posiedze dluzej, moze uda mi sie nie przespac naszego "1000-posta" ;) Pa!pa! Mam juz szampana w zamrazalniku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.03, 08:14 WitajŻabko Dziś rano poszedłem do sklepu.Słoneczko ładnie świeci,a już chłodno.Chyba masz sznsę na tego "1000" posta,bo Oliwka będzie spała do południa,zmęczona wrażeniami z filmów.Narazie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.03, 08:16 ...no Żabko,zostawiam Ci tego jubileuszowego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 06.09.03, 08:51 ..............a jednak! no to niech nam sie dobrze "postuje" przez kolejne 1000 postow. tutaj wznosze toast za nasza Oliwke, ktora to ten watek rozpoczela i ktora to mialam okazje poznac! I za Ciebie Vidmo, rowniez za to ze mialam okazje Ciebie poznac, no i mam nadzieje, ze spotkamy sie ktoregos pieknego dnia na naszej Starowce Gdanskiej! Hip-hip hooray! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 06.09.03, 09:14 no wiec teraz moge juz isc spac. czekalam jeszcze bo myslalam, ze moze ktos tu zajrzy, ale Oliwka pewno spi, a Vidmo? moze sniadanko je? no wiec rozpoczelismy kolejny TYSIACZEK. Rany julek! Niezle, co nie? Papapapapapapaaaaaaaaa! Buziaki. Ide spac. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 06.09.03, 09:35 Cześć :-o WOW Juppi, świetnie. Kochani, jestem dumna z siebie i z Was, że ze mną wytrwaliście, a to nie jest łatwe... Wpisałam się tu po raz pierwszy 14-03-2003 o 21:45, Vidmo kochany mnie zauważył 15-03-2003 o 06:12, Dav 27-03-2003 o 21:47, a najpiękniejsza i najfajniejsza Żaba wpisała się do Nas 11-05-2003 o 09:17 :) Nie spałam do 05:28 bo czekałam i czuwałam, ale padłam na stojąco... To co? Może wzniesiemy toast... najlepszym siedleckim mlekiem, naprawdę jest pyszne, nie przepadam za mlekiem, a to przypadło mi do gustu :)... O jejku, co tu dużo pisać, UWIELBIAM Was :) Żabko i Vidmo, i wszystkich którzy czytają ten wątek, wpiszcie się proszę tym razem (!) :) O.K. dosyć bo się zaraz rozpłaczę... Wpadnę potem, a to potem będzie ok. południa pewnie bo musze iść odebrać sukienkę dla mojej cioci, poprosić pana z PKS żeby ja zawiózł do Włodawy a tam już ktoś będzie na nią czekał... Całuje Was moooooooocno, buźka :))) Oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 06.09.03, 15:35 Cześć... Mam kiepski nastój, dzis mnie czeka powazna rozmowa, trzymajcie kciuki :| A teraz jestem umówiona z moją wierną przyjaciółką, wypłacze sie jej w ramie :) Pojeżdzimy we dwie rowerami po Siedlcach, po parku... pojade nad zalew... i jeszcze gdzie nas koła poniosą. Ale przed tem wyjde z psem, dzisiaj mnie obudził o 6:00, ledo sie połozyłam a juz musiałam z nim wychodzić... Pozdrawiam Was/oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 06.09.03, 16:05 Uffff, juz po trudnej rozmowie, wszystko w porządku :) Ale mi sie nogi trzęsą :))) Ide na rowerek. Papatki/oliwka PS hmm, a gdzie jst Vidmo??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 06.09.03, 20:06 uuuuuuuuuffffff...Oliwko. Grunt, ze jakos znioslas te rozmowe. Teraz glowa do gory! Pozdrawiam Was! papapapapapa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 06.09.03, 20:35 Jest juz po wszystki, w porządku :) Słuchajcie, byłam na rowerku, dotleniłam sie konkretnie, byłam na placu, gdzie był papież, pod krzyżem tez byłam :) Odwiozłam paczke, juz pewnie dostarczona... Przygotowałam sobie juz kapiel, lece/pa pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.03, 20:54 WITAJCIE I jubileusz miną,jak mnie nie było.Byłem na działce,jestem zmęczony.Ie spać. Żabo gratuluję "1000" posta.Miłej nocki dziewczyny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 06.09.03, 20:55 Oho, u mnie znów zapowiada sie siedzenie do 05:00 i gawedzenie z przyjaciółka... :) Dobranoc Vidmo, miłej i spokojnej nocki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.03, 22:48 I ja bym z Wami pogawędził:)heh Dobranoc Oliwko,pozdrów przjaciółkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 11:25 Przyjacółka dziękuje za pozdrowienia, i tez Cię pozdrawia :) Byłam dzisiaj w kościele na 10:00, tzn. doszłam tam o 10:08 bo sie troche przedłużyła wizyta w łazience przed lustrem... A teraz ide sobie odgrzac bigosik :) mniam mniam... chcecie trochę? Ale jestem szczęśliwa, cudowna pogoda, nawet nie było mi zimno bez rekawków :) Fajowo. Pozdrawiam Cie Vidmo i życze miłego dnia, Żabko - miłych snów... Oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.03, 12:16 Witajcie w niedzielne przedpołudnie... Nareszcie wiem co robi Żaba-śpi!!!heh Zawsze mam klopoty ze zlokalizowaniem pory dnia w Kanadzie. Oliwko spóźniłaś się do kościoła? tak? To msza jest nieważna ... Powinnaś zostać o tyle dłużej na następnej,ile się spóźniłaś. W Gdańsku jest piękna pogoda, taka jaka lubię. Nie za ciepło i słonecznie. Pozdrówka i jeszcze tydzień mam urlopu, hmmm ale czym ja zaimponuje Oliwce? Ona ma cały czas urlop. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 12:35 Ja mam cały czas urlop... o jejku, nie wiesz co piszesz :) A czym bys mógł mi zaimponowac? hmm, jest bardzo wiele takich rzeczy :))) Tak, Żaba spi teraz u niej ok. 05:40... Ide wypic kawke, a potem oczywiście poczytam, jak zwykle... Pozdrawiam i ściskam/Oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.03, 22:11 Witajcie Co dziś tak świętujecie?NIkt nie ma czasu zajrzeć?NIedziela,wiadomo... sama nuda.Powiem Wam,dziewczyny,że już tęsknię za pracą...Tydzień starcza,aby zregenerować siły,to co będę robił na emeryturze? Chyba pora spać...też mamz tym kłopoty,ale trzeba spróbować. Dobrej nocki i miłych snów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 22:29 Witam !!! Idę spać, jestem wykończona. Właśnie wróciłam z długiego spaceru, chodziłam po mieście... fajowo było! Lece, pozdrawiam i zycze miłej nocki :) Buźka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 14:59 Witam... Dosyc mam tych upałów! W Siedlcach gorąco az mi sie płakac chce, nie cierpie skwarów. Wiecie co? jak jest zima to marze o upalnym lecie, jak jest mi lato to marze o baaardzo chłodnej pogodzie! Matko, niech zacznie padać... Ide sobie kupić wode z lodówy, pozdrawiam/oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.03, 16:38 Cześć,witam wszystkich Kupiłełem mini huba usb na cztery wejścia i mam kłopot, na zasadzie kupila se baba kozę,bo nie miała kłopotu.W założeniu moim mają dzialać wszystkie urządzenia peryferyjne bez przekładania kabli,a tu guzik nic nie działa. I najgorsze jest to że nie wiem czy komp "widzi" tego huba...I co mam zrobić? Niedziała skaner,aparat fot,drukarka jeszcze nie wiem czy działa.Jestem zły,jak...no... jak mocno można być zły?No tak że aż w gębie mi zaschło-z nerwów. Oliwko i Żabko powiedzcie mi,że ja się znam na kompach (a ja wcale się nie znam-lepiej znam sie na kobietkach,hehehe)i sobie poradzę..ię kombinować,a już siedzę ze tzry godz,z przerrwami na szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 19:56 Hehehehehe, ale sie usmiałam :) Na kobietkach sie lepiej znasz - nie mam żadnych co do tego wątpliwości!!! Nawet to zauważyłam ;) Cięzki dzień minał, zaraz zacznie sie nastepny. Nie moge, ciagle mi sie chce smiac z Ciebie Vidmo :)))) A raczej z tych kabli... Ale jak Ci takie cos wcisneli? Ooops, nie mam pojecia... O.K. brzuszek mnie troszeczke boli, jestem niedysponowana! :( Dobra, lecę, dowanny, chyba uda mi sie jeszcze dzis tu wpaśc, jak nie to życzę miłej nocki! Vidmo Tobie zyczę powodzenia... spedzisz wieczór wśród kabli, buźka :) Oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 19:58 Aha - Vidmo oczywiście, ze znasz sie na komputerach - umiesz go włączyc, i nawet wyłączyć :) Oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.03, 21:33 No właśnie,tyle wesołości Ci dostarczyłem,a mnie nie do śmiechu.NO więc tak mnie więcej to wygląda... Drukarka drukuje przez hub, ale skaner za chiny nie chce. Musi być bezpośrednio podłączony do usb. Trzęsły mnie nerwy dziś cały dzień, a tu nawet papierosem nie mogłem się podeprzeć Trudno, już idę spać. Pewnie, że wolałbym spędzić wieczór w towarzystwie jakiejś uroczej dziewczyny, a nie wśród kabli. Mam nadzieję że nie będą mi się śniły, chociaż nie wykluczam tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 206.116.187.* 08.09.03, 21:57 wpadne do Was wieczorkiem i bede wszystkie wpisy po kolei czytac. teraz lecimy na mala wycieczke. jestem dzisiaj w domu! mam wolne. papapapapapaaaaaaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 22:50 No tak... nie powinnam sie smiec, tylko wspierac Cie Vidmo... :) Ja też idę spac. Dobranoc/Oliwka Żabko, miłej wycieczki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 15:47 Witam! Co u Was? Vidmo, poradziłeś sobie z kablami??? W Siedlcach nadal ciepło, ale już zimniej niz wczoraj, hurra. Dzisiaj pomaluje sobie na płótnie... ciekawe co z tego wyjdzie :) No i jeszcze mnie czeka gruuuba książka o starożytnej architektórze :) Kolejna lektura na mroźne wieczory! O.K. lece na miasto po pendzelek. Pozdrawiam Was gorąco ;) Oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.03, 19:04 Yes,yes,yes...juz chodzi-poradziłem sobie. Otóż skaner ma zasilanie po przez port usb,i musi być bezpośrednio podłączony.Natomiast drukarka ma swoje zasilanie i może przesyłać dane przez huba.Mam nadzieję że aparat foto bęszie mógł współpracować z hubem.bo ma swoje zasilanie (baterie).Jestem wielki...Oliwko juz znam się nie tylko na kobietkach...hehehehe.narka do wieczorka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 19:47 vidmo napisał: >Jestem wielki... Jasne, że jestes, nigdy w to nie wątpiłam... :) Extra wieczór w Siedlcach, z przyjemnościa przejechałam głównymi ulicami czwórką :) (autobus). Ochhhh, życie mi sie zaczyna podobać... nawet dostrzegłam dobra strone siedzenia nad architektórą... he he/ Pozdrawiam i Vidmo - podziwiam CIĘ !!! Masz ode mnie całusa. Żabko, co słychac??? Pozdrawiam Was/oliwkia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 09.09.03, 20:31 kochani, dzisiaj nie mysle.....od wczoraj jestem w trakcie zalatwiania pewnej sprawy i caly czas tylko o tym mysle....mam nadzieje, ze wszystko bedzie juz dzisiaj zalatwione, bo jak nie to ja chyba zwariuje........! nawet jak zasypialam ( a i z tym mialam problem !) to tylko o tym myslalam....o boy...mam dosc. na cale szczescie nie jest to zla sprawa, ale bardzo mi na czyms zalezy....o rety...na razie. papapa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 09.09.03, 21:43 wiem! wiem! wiem! och jak sie ciesze! i wszystko skonczylo sie tak jak ja chcialam!!!!!! (te wykrzykniki to ze szczesci ;)) oj jaka jestem szczesliwa! nareszcie moge cos zjesc! la la la la la.........aaaaaaaaa..la la la :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 206.116.26.* 10.09.03, 08:02 hmmmmmmmmmmm..........pewno jak bedziecie czytac moje poprzednie 2 posty to pewno stwierdzicie, ze Zaba zwariowala! ale nic to. juz wszystko w miare jest okay. wiem na czym "stoje". Z tego wszystkiego zapomnialam Wam napisac, ze w koncu po tak dlugim czasie nareszcie spadl deszcz! Suuuuuuuuuuuuuper :) Co prawda nie do konca to rozwiazalo problemu z pozarami, ale cos juz pomoglo. A jaka pogoda w Gdansku i w Siedlcach? Pozdrawiam bardzo serdecznie :D Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 10.09.03, 11:37 W Siedlcach piękna koncówka lata. Już nie gorąco, ale mile ciepło, słonecznie i tak trochę grzybowo-bajkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 15:27 Witam!!! Żabko, po przeczytaniu tych dwóch postów pomyslałam: zawsze wiedziałam, że Ona jest zwariowana, i taka Cie kocham :) W Siedlcach faktycznie ciepło... Wiecie co? nigdy nic nie miałam do Natali Kukulskiej, a wczoraj nie wiem skąd znalazłam na płycie jej piosenke "Dłon"... az mi łezka poleciałą... Teraz tez leci. To jest do Jej mamy... o jejku, smutna... Załozyłam sobie sweter, który zrobiła moja siostra na drutach, cieplutki z golfem, bezowy :) I jak tam TDP, ogladacie? uwielbiam patrzec na facetów, którzy jada pochyleni nad ramą... zmeczeni... fajowy widok :) O.K. ide popatrzec... pa pa pa... PS ciekawe co u Vidma, pewnie ciagle sobie fotki pstryka.. i drukuje jakies malowidła :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.03, 05:43 Witajcie,witajcie... Wczoraj niestety łącze padło.Strony otwierały się przez 5 min.Byłem znowu zły jak diabli. W Gdańsku też jest piękna pogoda. Widziałem przygotowania do startu TPD,ruszali z ul. Długiej z pod Neptuna. Poczta Polska jest chyba jednym ze sponsorów wyścigu,przygotowała oczywiście raklamę. Postaswili śliczny samochodzik z lat 20 ub. stulecia.Cacko,mówię wam cacko.Dwuosobowy,sportowy z otwieranym dachem.Cały pomalowany na żółto z granatowym pasem poniżęj linii szyb.Na tym pasku duży napis czerwnymi literami "Poczta Polska".Zadbany, wszystkie części oryginalne i dużo niklu,jak to w tamtych czasach,ale wszystko na wysoki połysk.Do tego kierowca w przedwojennym uniformie pocztowym-super. Ale oczywiście zawszecoś trzeba spieprzyć,kierowca miał współczesne buty (chyba Adidasy). I jeszcze jedno-przegrałem batalię z kablami.Wcale nie jestem taki wielki. Pozdrówka,i podzielam radość Żaby z powodu deszczu.Cieszę się razem z Nią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 11.09.03, 08:09 a tak w ogole to zabki lubia wode ;) .......no i ciagle pada :D wiecie, w tym miesiacu mam urodzinki...ale juz lepiej nie mowie ktore! bo sama sie przerazilam ;) a moj maly dziubek skonczyl 3 i pol roku. on tez jest Rybka, tak jak i moj maz. Moj maly mezczyzna jest z marca a duzy z lutego. A tak w ogole to Mateusz mial sie urodzic dokladnie w urodziny Taty, ale nie wyszlo. chyba juz wtedy sie zbuntowal, ze nie chce dzielic z nikim urodzin i prezentow ;) he he he a jeszcze dodam to podobno w sredniej szkole bylam jedna z bardziej zwariowanych osobek...hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 14:13 A ja podobno byłam i mi teraz mówia jestem zwariowana... tez rybka :) Urodziłam sie w lutym. Ale dziś miała straszny i bardzo dziwny sen... echhh, obudziłam sie w środku nocy i rozmyslałam, co on może oznaczać, nic nie wymysliłam, bo zasnełam... Dzis 11 września... o jejku, znów mam przed oczami ten samolot... O jeju, dzisiaj nie biore do ust żadnych słodkich napojów ani słodyczy, w sumie ostatnio wcale togo nie jem/pije, ale jakby co to mam postanowienia... Pozdrawiam/oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.03, 14:59 Tak rzeczywiście,dziś smutna rocznica...ajajaj,ile to smutnych rocznic musi człowiek przeżyć...a ile jeszcze przed nim? Dziś usunąłem zęba...Dziękuję Panu Bogu,że skazał nas-mężczyzn tylko na taki ból.Jakie to szczęście,że nie musimy rodzić.Chociaż to inny podobno w odbiorze ból,ból szczęścia,ale i tak wolę nie... Wiecie stałem w poczekalni w przychodni i nachodziły mnie rożne refleksje... M. in. taka związana z wyjściem dentystki do jednej z pacjentek,również oczekującej w kolejce.Wszystko wskazywało na to że to jej znajoma.Za chwilę weszła i...strasznie długo siedziała w gabinecie.A mnie mieszał się strach z oburzeniem i nerwami.Wtedy to naszła mnie taka refleksja,że jedyne miejsce gdzie najmniej obchodzi zainteresowanego sposób i szybkość załatwienia sprawy,oraz całkowita ignorancja dla materialnego poparcia (czyt.łapówki) jest... zakład pogrzebowy,cholera! Narazie,buźka. Acha skończyłem walkę z kablami sukcesem,mimo wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
oliwka2702 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 11.09.03, 15:48 Hmm, wyrywanie zeba to faktycznie nie przyjemna sprawa, ochh, az mnie ciarki przeszły... U mnie nadal pada... to w sumie dobrze, dla roslinek... Nie wiem co mam pisac, mam pustke w głowie... To przez ta pogode... albo przez ten zamach... Wieczorem pewnie bede miała wiecej do opowiedzenia... przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 20:45 Witam :o) Co słychac? O 20:00 postawiłam na oknie moja najładniejsza świeczke, zapaliłam ja i płomien palił sie przez 30 minut, zgasiłam, bo moje nowe rolety by sie zjarały... zjarały - rzedko kiedy uzywam tego słowa... :) Hmm, przegrałam sobie piosenki "z kompa" na płyte... same poscielówy :) ale i takich można czasem posłuchac... żeby zrobic dobrze dla ucha. W Siedlcach nadal pada, czyli Bóg nadal płacze, i pewnie tak bedzie do północy, az minie 11 września... Mój brat z ojcem pojechali wczoraj na grzybki, zerwali troche, nawet soporo, i duże są, tzn. były... ja ich nie jadłam, nie jem grzybów, nie lubie ich, ale robie wyjatek w Wigilie - wtedy z bigosem przymusowo... rodzina mi sama nakłada :) No właśnie, niedługo świeta... trzeba zacząć myslec nad prezentami (mam nadzieje, że żadne dziecko nas nie czyta...) ja zawsze o tym mysle z dwumiesiecznym wyprzedzeniem... i akurat sie wyrabiam ze wszystkimw do połowy grudnia... znów te kropki, mnóstwo ich. Oooops, zjadłam dwie gruszki, i cos mi sie zaczyna w brzuch przewracać :) lece do wanny, w końcu chwila relaksu, piatek i WEEKEND. Ooo, Vidmo, urlop Ci sie kończy... szkoda, chociaz Ty sie chyba cieszysz? Kiedys wspominałes, że tydzień z pewnościa by Ci wystarczył... Papatki od zakochanej nastolatki - wow, rymuje sie, ale niestety to do mnie nie bardzo pasuje :) Pozdrawiam/Oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 11.09.03, 21:52 a ja sobie buty kupilam. super! ze skorki. czarne. beda pasowac i do spodni i do spodnicy. oj nie ladnie, nie ladnie tak sie przechwalac...;) tutaj jak sie rozpadalo to konca nie widac, ale troszke slonca sie przebija i znow zapowiadaja slonce na weekend. Ale ten deszcze byl konieczny, tak wiec Zaba przestan narzekac! ;) a tak naprawde to sie ciesze. wiecie co mowili w wiadomosciach raptem tydzien temu? ze jak nie spadnie deszcz do polowy pazdziernika to wody zabraknie! ale mam nadzieje, ze to juz nam nie grozi, a przynajmniej jak na razie. no to pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.03, 22:56 Hmmm...zastanawiam się nad Twoim ostatnim zdaniem. Zdradzę Ci Oliwko przy okazji pewną tajemnicę. Otóż jak wygląda nasza Żabka to mam pewne wyobrażenie. Jeżeli chodzi o Ciebie, to zawsze wtrącisz coś, co burzy mój pogląd na twój wygląd (hehe,ale mi wyszło). W związku z tym bardzo Cię proszę uściślij, co do Ciebie nie pasuje- zakochanie czy nastolatka? Bo w tym momencie to mnie zaskoczyło. Sprawa druga to dotyczy stawiania świeczek w oknie... No i tu bardzo łatwo jest przekroczyć pewną barierę, i z tym trzeba uważać. Świeczki w oknach mieszkańców miłościwej RP są dobrem ogólnonarodowym. Już ponad pół wieku temu niejaki kpt. Kloss vel J-23 kazał stawiać świeczki w oknach gdyby w rzeczonym lokalu, konspiracyjnym zresztą był kocioł. W późniejszym okresie świeczki w oknach były symbolem protestu ogólnopolskiego, przeciw np. powstaniu w budynku przy ul.Polnej 13 no...wiadomo, jakiej instytucji, bądź też wyrazem solidarności na przykład z mieszkańcami czerwonej planety. W końcu to wszystko się tak zlało, że niewiadomo kiedy był protest, a kiedy poparcie. Jeżeli Twoje świeczki w oknie były znakiem „droga wolna” dla bliskiej Ci osoby, to użycie ich jest uzasadnione i nie ma sprawy... I tym sympatycznym świeczkowym akcentem mówię wszystkim...Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 12.09.03, 13:14 Hmm, brak mi słów... Jejku, jak Ty sobie mnie wyobrażasz...? az sie boje pomysleć :) >"W związku z tym bardzo Cię proszę uściślij, co do Ciebie nie pasuje- zakochanie czy nastolatka" - hmm, zdradze w połowie mój wiek, ale czym tu sie wstydzić? jestem jeszcze nastolatką - świetny wiek :), a zakochana... sama nie wiem czy to uczucie, którym kogos darzę mozna nazwac miłością... to sie okaże w najbliższym czasie - mam nadzieje. Co do świeczki - postawiłam ja na oknie zamiast jechac do Ameryki pod zburzone WTC, ku wszystkim ofiarom. -Droga wolna ku bliskiem Ci osoby ... hm W Siedlcach nadal ciepło... liście brązowieje, zółką... pieknie wygląda park Ogińskich... dzisiaj sie tam wybiorę. Wreszcie weekend, chociaz dzisiaj mam jeszcze kilka męczących zajęć, ale wieczorem bedzie luks, pójdę na basen, juz dawno nie pływałam... Żabko, a jak wyglądaja te buty? Ja też sobie chciałam kupic na jesień, płaszczyk bedzie szyty, pewnie z , a byty chciałam nie na obcasie, nie z czubami, jakies proste. Rok temu kupiłam sobie bezowe kozczki ze skóry. Wiecie co? jednak buty ze skóry to są porządne buty... chociaz mój tata kupił sobie z GiinoRossi pantofle, i dośc szybko mu sie sknociły... ale to chyba zalezy od tego, jak sie w nich człowiek porusza - zreszta nie wiem... O.K. troche sie rozpisałam... dziś jeżdze na rowerku, macie ochote sie przyłączyć?! Bedę jezdziłą Sokołowską, Słowackiego, 10 Lutego... widzimy się za 3 godziny na rogu czerwonego krzyża... :) -- Oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 12.09.03, 13:17 Ja też sobie chciałam kupic na jesień, płaszczyk bedzie szyty, pewnie z = ze sztruksu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 12.09.03, 18:14 Oliwko, ja tez lubie proste wygodne buty. te co sobie kupilam to wygladaja tak: zakryte palce i pieta, podeszwa jest taka z przodu raczej plaska, ale stopniowo zwieksza sie i w efekcie ma wysokosc moze 3-4 cm. nie jest to obcas. po prostu od przodu do tylu stanowi jednosc tylko sie zwieksza....hmmm...czy ja to dobrze okreslilam? no i co najwazniejsze WYGODNE! mnie tez by sie plaszczyk przydal. mowisz, ze bedziesz sobie szyla? fajnie. takie sa najlepsze, bo masz co chcesz! i ze sztruksu! to moj ulubiony material. no i dzins. no i bawelna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.03, 20:18 Witajcie Tylko o butach?A wydaje mi się że to co w nich jest,to jest godniejsze uwagi. Pozdrówka dzieweczyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 12.09.03, 20:36 Witaj Vidmo. Sorry. Faktycznie, juz kiedys zesmy "rozmawiali" na temat zakupow. Jak dzionek minal? Ja jeszcze troche posiedze w pracy, ale to juz tylko kilka godzin i weekend! W poniedzialek mam wolne, tak wiec w pewnym sensie mam tzw. dlugi weekend. Tyle,ze w poniedzialek musze kilka spraw zalatwic tak wiec jedynym plusem wolnego poniedzialku bedzie to , ze sobie pospie do 8:00 :D Znowu sloneczko zaswiecilo. Ale dzieki tym deszczom, pozary zostaly juz praktycznie ugaszone. Ostatnio Oliwka sprawila, ze zaczelam sie zastanawiac nad tym ile ona moze miec lat?? Cos tam sie domyslam, ale mimo to nie wiem...Na pewno jest mlodsza ode mnie :) hmmm??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 12.09.03, 21:07 Hej! nie zastanawiajcie sie nad moim wiekiem, jest duzo fajniejszych spraw :) Np. to, że dzisiaj namalowałam ładny obraz... Siedziałam nad kartka przez 20 minut nie mając absolutnie żadnego pomysłu... aż w końcu dorwałam jakis wazon z ususzonymi kwiatami i go nmalowałam... ładnie to wyszło. Żabko, ja jutro ide na miasto, musze sobie upolowac jakies butki... a płaszczyk szyje mi moja mamcia - ma taletn kochana kobieta. Będę musiała wziąć od Niej kilka lekcji... Vidmo, widziałam dzisiaj na mieście świetne autko, extra - bez dachu, srebrn, w srodku czerwona skóra mniam... a jak zapalił to uuu, powiało grozą :) ale nie znam marki, zapatrzyłam sie na kierowce - jechała nim jakaś dziewczyna w rózowych włosach... może ja bym sobie przefarbowała??? he he. O jeju, jechałam dzisiaj czwórką, zapakowałam sie jakis cudem do autobusu z moja ogromna teczką... a ciezka jest kosmicznie. O.K. jestem w autobusie... jade spokojnie, nadszedł czas aby z niego wysiąść...a tu, nie wyrobiłam sie, ja byłam juz za tym pojazdem, moja teczka w nim a reka zaklinowała sie w drzwiach :( myslałam, że ukatrupie kierowce, ale naszczęście drzwi sie spowrotem otworzyły, a juz miałam łzy w oczach :) I wróciłam ok 12 minut temu, i siedze wygodnie w moim ciepłym, przytulnym mieszkanku :) Ooo, cos sie zaczyna dziac z moim brzuchem, żołądkiem, nie moge sie ruszac, bo zaraz cos narusze, ok, siedze nieruchomo. Papapa, nie moge pisać. -- Oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 12.09.03, 21:49 Oliwko, a jak stan Twojej reki? Mam nadzieje, ze nic sie nie stalo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 12.09.03, 21:47 wlasnie zjadlam nektarynke...a zaraz zjem jabluszko...chrupiace, soczyste i slodziutkie...a potem pojde na spacerek...oj co za dzien! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 12.09.03, 22:12 Nektarynke sobie wsuwasz... smacznego. Moja reka w dobrym stanie... teczka gorzej wygląda... Ide spac, jutro mnie czeka dłuugie chodzenie po mieście, i po sklepikach :) Pozdrawiam/Oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 12.09.03, 22:33 milego dnia i zakupow Ci zycze :) jak cos kupisz to pisz. papapapapapapaaaaaaaaaaaaaaaaa...zaba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 13.09.03, 08:44 Cześć !!! I zaraz ide na polowanko... nie wiem jak jest na dworku, jedni chodza w bluzach i spodenkach, a panie w długich spodniach i kurteczkach jesiennych... :\ chyba musze wyjść na balkon... Paaaaa -- Oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 14.09.03, 06:28 Witajcie w ten piekny sobotni wieczor. W ogole nie chcialo nam sie z podworka przychodzic. Zauwazyliscie jak juz szybko ciemno sie robi? Dni juz coraz krotsze...ale mowiac szczerze nie narzekam. W tym roku wyjatkowo dlugo nacieszylismy sie latem. I najwyrazniej wszystko wskazuje na to , ze jeszcze z nami troche pobedzie. Oliwko, a jak polowanko? Na co a moze raczej na kogo Ty polujesz? Vidmo, a gdzie Ty sie podziales? Pozdrawiam Was cieplutko. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 206.116.196.* 14.09.03, 07:34 ide spac kochani. milego dnia Wam zycze. pa pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 14.09.03, 11:21 Witam :) Ja polowałam na cos, nie na kogos :) Ale nic nie upolowałam. W Siedlcach otwieraja nowy sklep,- Reserved, w końcu. Często kupowałam tam ciuszki z Kasia, ale ja musiałam specjalnie jeżdzic do Warszawy, a Ona musiała zostawać na nocki w stolicy po pracy. Ale w końcu. Ja sie bardzo ciesze, gorzej z moim znajomym. Ma nie duzy sklep z ubraniami (Mrówka) i on chyba nie przetrwa za długo, i na dodatek Mrówa jest bardzo blisko budynku, gdzie bedzie R... :| A ja już dzisiaj byłam w kosciele, na 09:00, w Siedlcach cieplutko, ale wczoraj była znakomita pogoda :))) Nie było wiatru, nie było gorąco, tak w sam raz, nie było mi ani zimno ani ciepło, akurat ;) Mój telefon ma słaba baterie, musze naładować... o jeju, ale gdzie ja ładowarke wsadziłam...? Musze iśc na spacer z psem. Pozdrawiam/oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 14.09.03, 20:26 Vidmo, gdzie sie podziewasz??? Pewnie prasujesz garnitur na jutro do pracy... ;) A ja zaraz ide sie połozyć... poczytam jeszcze troche. Pozdrawiam i miłej nocki -- Oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.03, 22:38 Witajcie Dziewczyny... To też Oliwko,z tym garniturem...jest cos znacznie gorszego.Syn mój,jeden- pierworodny nie dopuszcza mnie do kompa :( Gra w jakimś Batelnecie... Ja nie mam siły walczyć.Oglądam tv,nie mam wyjścia. A teraz idę spać.Pozdrówka...Paaaa dużo buziaków na noc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 14.09.03, 23:00 Hmm, to nieźle Cie syn urzadził ;) Ja tez juz ide spac, bo padam z nóg... Dobranoc i słodkich snów zyczę. Cmok/Oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 15.09.03, 02:40 Znowu sobie dzisiaj cos kupilam. Dzinsowa kurtke (katane), ale taka "kobieca". Bardzo mi sie podoba. No wlasnie, tutaj sklepy sa otwarte prawie na okraglo...i w niedziele tez. nie ma wyjatkow. a co u Was slychac? jak tam po pierwszym dniu pracy po urlopie Vidmo? a nie, Wy jeszcze spicie....oooops. zycze Ci milego dnia. ja mam wolne jutro, ale i tak bede latac, mam pare spraw do zalatwienia. miedzy innymi to, ze moj syn idzie do przedszkola. on bedzie chodzil do grupy, ktora ma zajecia codziennie po 2 i pol godziny tylko. nie jest to calodniowe przedszkole. no i co dla mnie jest najwazniejsze jest to przedszkole z programem pani Montessori. A poza tym maja jezyk francuski (jako dodatek), muzyka, sztuka (chodzi o malowanie/rysowanie) i wiecie co jeszcze maja jako dodatkowe zajecie??? Tae-Kwon-Do! Wyobrazacie sobie takich malych szkrabow cwiczacych Tae-Kwon-Do (oczywiscie oni maja specjalny program dla 3-4 latkow ;))? he he he. Super. no to pa pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 206.116.123.* 15.09.03, 09:03 aaaaaaaaaaaaaaaa....ide spac. dobranoc kochani! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 15.09.03, 16:23 Hello! Żabko, francuski u takiego małego szkraba... wow :) Ale na dobre mu to wyjdzie w przyszłości... W Siedlcach bardzo gorąco, jak w lipcu... Dzisiaj wybieram sie na rower, troche poćwicze no nogi... ostatnio doszłam do wniosku, ze bardzo lubie na nim jeździć :) O.K. muszę wyjść na miasteczko, wstapić do księgarni - upatrzyłam sobie tam bardzo ciekwa książkę. PS Dzisiaj byłam w bibliotece miejskiej, i wiecie na kogo wpadłam? Na chłopaka, który gra w serialu polskim "Ma jak miłośc" Piotrka :) miły chłopak, miszka blisko mnie w Siedlcach... To na tyle, lece, ciekawe czy kaiążki jeszcze nikt nie wykupił...? Pozdrawiam Was baaaaardzo gorąco! -- Oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 22:34 Witajcie Byłem dzis w pracy,kurczę odwykłem. To niesamowite,ale odwykłem...Co tu robić,żeby nic nie robić i mieć kasę? Tymczasem idę spać,dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 16.09.03, 07:32 Dzien dobry :) Pobudka wstaaaaaaaaaaaaaaaac ;) Oj jak ten dzien minal dzisiaj w tempie expresowym. I jutro znow do pracy. Wiesz Vidmo, mi sie nie chce wracac po jednym dniu, a co dopiero po tygodniu lub dwoch :] Ale mowiac szczerze to nie jest zle. W ogole to lubie swoja prace :D Skoro juz o pracy mowa, a co za tym idzie $$$ wiecie co mi sie tutaj naprawde baaaardzo podoba? Wyplata, ktora dostaje sie co 2 tygodnie. Wlasnie w piatek mam wyplate. No to ide spac :) pa pa pa do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 16.09.03, 17:59 Kochani moi, Oliwka! Vidmo! Gdzie Wy sie podziewacie?? Ja juz w pracy. Ledwo wstalam dzisiaj. Za oknem szaro, buro, ponuro...deszcze pada. Odpowiedz Link Zgłoś