Gość: ajka IP: *.glenvan.glenayre.com 29.05.02, 20:09 Czy ktos moglby polecic mi dobrego/sprawdzonego logopedy dzieciecego w Trojmiescie (najchetniej Gdansk lub Sopot). Bede wdzieczna za kazda informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: logopeda dzieciecy IP: 213.77.19.* 31.05.02, 17:08 Dowiesz sie o takiego przy ulicy Waryńskiego - w Poradni Dysleksji i Dysgrafii. Niestety nie mam do nich numeru telefonu. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajka Re: logopeda dzieciecy IP: *.glenvan.glenayre.com 31.05.02, 22:43 Dziekuje za odpowiedz. Musze isc prywatnie bo przyjezdzam z zagranicy i nie mam ubezbieczenia (zalezy mi na polskojezycznym logopedzie). Mam nadzieje, ze do normalnej przychodni tez moge isc prywatnie (zupelnie nie znam polskich realiow). Jeszcze raz dzieki ajka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: logopeda dzieciecy IP: 213.77.19.* 01.06.02, 18:17 Tego nie wiem, bo moi już dawno z tego wyrośli, ale w tej na Waryńskiego we Wrzeszczu - i tak zapłacisz, więc bez łachy Cię "załatwią". pozaa tym, ona jest prywatna, więc lepiej tam trafić niż do tzw. "państwowej". Tam mają więcej cierpliwości dla dzieciaczka. Wiedzą że sa dla dzieci, nie na odwrót... :-))) powodzenia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolanta Re: logopeda dzieciecy IP: *.dynamic.chello.pl 15.03.18, 14:31 Polecam 2 logopedów, przemiłe Panie z poradni Pegaz w Gdańsku. Dokładnie na Suchaninie się mieści placówka. Chodzę z synkiem i efekty są bardzo zadowalające. Odpowiedz Link Zgłoś