Dodaj do ulubionych

logopeda dzieciecy

IP: *.glenvan.glenayre.com 29.05.02, 20:09
Czy ktos moglby polecic mi dobrego/sprawdzonego logopedy dzieciecego w
Trojmiescie (najchetniej Gdansk lub Sopot). Bede wdzieczna za kazda informacje.

Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: logopeda dzieciecy IP: 213.77.19.* 31.05.02, 17:08
      Dowiesz sie o takiego przy ulicy Waryńskiego - w Poradni Dysleksji i Dysgrafii.
      Niestety nie mam do nich numeru telefonu. :-))
      • Gość: ajka Re: logopeda dzieciecy IP: *.glenvan.glenayre.com 31.05.02, 22:43
        Dziekuje za odpowiedz. Musze isc prywatnie bo przyjezdzam z zagranicy i nie
        mam ubezbieczenia (zalezy mi na polskojezycznym logopedzie). Mam nadzieje, ze
        do normalnej przychodni tez moge isc prywatnie (zupelnie nie znam polskich
        realiow). Jeszcze raz dzieki
        ajka
        • Gość: Kasia Re: logopeda dzieciecy IP: 213.77.19.* 01.06.02, 18:17
          Tego nie wiem, bo moi już dawno z tego wyrośli, ale w tej na Waryńskiego we
          Wrzeszczu - i tak zapłacisz, więc bez łachy Cię "załatwią". pozaa tym, ona jest
          prywatna, więc lepiej tam trafić niż do tzw. "państwowej". Tam mają więcej
          cierpliwości dla dzieciaczka. Wiedzą że sa dla dzieci, nie na odwrót...
          :-)))
          powodzenia!!!!
    • Gość: Jolanta Re: logopeda dzieciecy IP: *.dynamic.chello.pl 15.03.18, 14:31
      Polecam 2 logopedów, przemiłe Panie z poradni Pegaz w Gdańsku. Dokładnie na Suchaninie się mieści placówka. Chodzę z synkiem i efekty są bardzo zadowalające.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka