Dodaj do ulubionych

Karnowski: PiS straszy moje dzieci

• silesius.monachijski22 Karnowski: Tusk straszy moje dzieci (i nie tylko) 06.11.06, 13:19
      www.youtube.com/watch?v=j1LQsWszOUE&eurl=
    • Gość: Antypis [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 13:36
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Kiepski Dość PO w Sopocie ,koniec korupcji. IP: *.chello.pl 06.11.06, 13:40
      Już dosyc złodziejstwa i marnowania publicznych pieniędzy.Koniec aferałów z PO
      (wcześniej UW i KLD).
      • Gość: az tera my - brunatni przywrócimy porządek IP: *.pronet.lublin.pl 06.11.06, 14:07
        Razem z moralnym i prawym Lepperem i chrześcijanami od Giertycha i Rydzyka. A
        ziemia i tak jest płaska, bo inaczej wszystkie by pospadały (Konopielka)
      • Gość: warszawianka Re: Dość PO w Sopocie ,koniec korupcji. IP: 80.72.40.* 06.11.06, 14:10
        > Już dosyc złodziejstwa i marnowania publicznych pieniędzy.

Masz na myśli peron za 3 mln we Włoszczowej czy fakt, że Pan Prezydent lata z
        Warszawy do Łodzi samolotem zamiast jeździć samochodem? A jak ostatnio samolot
        nie doleciał, to pieniadze poszły całkime na rozkurz, prawda? Masz rację, to
        faktycznie afera.
    • Gość: Wojtek caly PiS IP: 82.148.37.* 06.11.06, 14:02
      brunatny PiS...
    • felerynka Karnowski: PiS straszy moje dzieci 06.11.06, 14:13
      PiSowskie metody.Zasdtraszyć!..o rany broń nas Panie Boże przed takimi ludzmi i
      takimi metodami. a Pani rzecznik PiSu..jak bezczelna.Nawet sloganowo nie
      rzuciła prasie że postara sie sprawe wyjaśnic. Co za wstyd! Gdzie ja
      żyje..Państwo Kaczyńskich" mnie przeraża...ciemnota i brak podstaw dobrego
      wychowania. Nic dziwnego że cały świat sie śmieje z nas..
      • Gość: nauczycielka Re: Karnowski: PiS straszy moje dzieci IP: *.chello.pl 06.11.06, 14:18
        Wstydzę się za wypowiedź pani Jankowskiej - kobieto bez serca spytaj mamy co
        czuje zastraszona 12 letnia dziewczynka
    • Gość: mirek Karnowski: PiS straszy moje dzieci IP: *.interecho.com 06.11.06, 14:14
      pis prowadzi bardzo podstepną i brudna kampanie bo wie ze sopot to cywilizowani
      mieszkancy i tu wygra jacek karnowski i jego partia
    • Gość: Sopocianin Re: Karnowski: PiS straszy moje dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 14:16
      A ja sobie tak czytam i myślę sobie że po wyborach w Sopocie psy dalej będą sr..
      bezkarnie,
      Tak mnie właśnie naszło, przed paroma minutami wlazłem w psią kupę......
      • Gość: zosia Re: Karnowski: PiS straszy moje dzieci IP: *.chello.pl 06.11.06, 14:20
        ale może już czerwony autobus nie będzie wrzeszczał za oknem, a kupki psie
        powinien sprzątnąć właściciel czworonoga.
        • napletekgandalfa Re: Karnowski: PiS straszy moje dzieci 06.11.06, 14:26
          Gość portalu: zosia napisał(a):

> ale może już czerwony autobus nie będzie wrzeszczał za oknem, a kupki psie
          > powinien sprzątnąć właściciel czworonoga.
          To napewno sie nie zmieni...
      • Gość: neutral-obserwato ++++++++++ Tchórz Robi Tarczę z Dzieci ! +++++++++ IP: *.magnitiki.gr 06.11.06, 15:03
        Ten Karnowski to drugi
        tchórzliwy, zniewieściały
        płaczek Rokieta !

nie wytrzymał nerwowo
        zrobił w gacie,
        spieprzył z domu
        a teraz zasłania sie dziecmi !
        • Gość: ytong Re: ++++++++++ ++++ IP: 212.160.206.* 06.11.06, 17:18
          masz dzieci? założe, się że nie masz. Polityka to nie wszystko młody człowieku.
    • niewir Idzie "nowe" 06.11.06, 15:19
      Na początku lat trzydziestych XX wieku ludzie Hitlera tez na poczatku tylko
      straszyli... Czyżby w IV RP szło nowe?
    • tajemniczy_don_pedro I krowa mliko też przestała dawać przez te PISy! 06.11.06, 15:51
      :)
    • rsrh A na mojej ulicy dzieci boją się zdjecia Tuska!!!! 06.11.06, 18:29
      jw
    • galeski Re: Karnowski: PiS straszy moje dzieci 06.11.06, 19:08
      Co ciekawe jakos nie wierze w tłumaczenie ludków z pisu, pewnie samemu bogu bym
      nie wierzy gdyby z pisu był. Ciekawe dlaczego, petejtoł może powiesz coś na ten
      temat :-]
    • Gość: gregor100@gazeta.p TYLKO KURSKI!!!! IP: *.mlyniec.gda.pl 06.11.06, 19:30
      Jedynym ,godnym przeciwnikiem Karnowskiego był by Kurski ,i w morde -gdy by
      wybrał to był by dopiero karnawał -a wszystkie pieski Karnowskiego biegały by z
      ostrą sraczką!!!:-)))Sopocki PiS jest niestety do d.. ale rządzący tym miastem
      nie mniej. Pełni pychy i buty platformersi zgrywający okopanych chłopców w
      lidze krajowej na własnym poidwórki maja zagrywki lokalnych watażków a na
      takich piutbul był by najlepszy
      pozdro!
      • Gość: Odrowąż Re: TYLKO Tempczyk!!!! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 06.11.06, 20:10
        Pani J. Dogadała sie z Panem K. Trzeba być ślepym, żeby tego nie widzieć. Panie
        Lechu - czas na zmiany!
    • Gość: Jerzy PiS oszukuje i przestrasza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 20:03
      I znów towarzysze z PiS muszą Przeprosić i S...ć.
      To jest trzecia z koleji paria kłamców i oszustów. Pierwsze miejsce ma LPR a
      drugie Samoobrona. Z tym, że Lepper wyprzedza Giertycha w kłamstwach. Jest po
      prostu znacznie lepszy. Gietycha kłamstwa są mniej finezyjne. Ale tuż za nimi są
      bracia. Obiecują nam życie coraz lepsze, a staje się coraz gorsze. Wszytko idzie
      w górę prócz naszych pensji i naszego dobrego bytu.
    • grenzik Karnowski: PiS straszy moje dzieci 06.11.06, 20:40
      PiS tak się ośmieszył przez rok rządów, że teraz wszystko już zrobi ... hehe...
      mnie najbardziej bawią ich zwolennicy obecnie... to już trzeba mieć ładnie
      nakładzione, żeby jeszcze latać za pisiakami
    • Gość: antymoher Karnowski: PiS straszy moje dzieci IP: *.server.ntli.net 06.11.06, 21:44
      Pisowskim ku..om wydaje sie ze juz im wszystko wolno. To sie jeszcze okaze.
      • Gość: wfi Re: Karnowski: PiS straszy moje dzieci IP: *.interecho.com 07.11.06, 09:02
        Widze tu same popisowy Platformersow ze zlamanym ego. Powodzenia w zgoszkanialym
        zyciu.
        • peryklejtos Re: Karnowski: PiS straszy moje dzieci 07.11.06, 09:22
          > Widze tu same popisowy Platformersow ze zlamanym ego. Powodzenia w
          zgoszkanialy
          > m
          > zyciu.

A ja widzę w Tobie osobę, która nie zna podstaw ortografii :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka