Gość: cysio IP: *.gdynia.mm.pl 05.11.06, 21:20 Pan prezydent był wtedy w domu... no i cała ckliwa historia z dziećmi Karnowskiego się wali... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcin i Karolina Re: Karnowski: PiS straszy moje dzieci IP: *.such.nat.hnet.pl 05.11.06, 21:27 Panie Prezydencie. Prosze się nie matwić. Żal mi, że tak Pana rodzina jest doświadczana tymi głupimi zachowaniami. To zło obróci się przeciwko tym ludziom. Jest Pan wspaniałym Prezydentem i Sopocianinem i bez problemu wygra Pan z tymi małymi ludzmi. Powodzenia. Marcin i Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
tcl PiS - Dzicz i swołocz. 06.11.06, 08:15 Prostaki i durnie dostali się na świecznik. Chamstwo i wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: PiS - Dzicz i swołocz. IP: *.aster.pl 06.11.06, 08:23 W Warszawie na Gocławiu PiS-owcy nie dali wyjść po mszy wieczornej wiernym z terenu kościoła. Utworzyli swoistą ścieżkę zdrowia i każdemu na siłę wlepiali materiały propagandowe swej partii. To jest karygodne i żenujące. Taką natarczywością i prostactwem zrażą ludzi. Nie będę głosował na kandydatów tej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obojetny Re: PiS - Dzicz i swołocz. IP: *.aster.pl 06.11.06, 09:02 Ciekawe kiedy PiSuary zaczną malować przeciwnikom na drzwiach "PO raus" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 12:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis +++Nie złamałem regulaminu+++ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 13:21 Ostrzegam przed faszystami. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Byly Ruskie, teraz Tuskie!!! Won do hitlerlandu!!! 06.11.06, 13:57 Nie potrzebujemy w Polsce "Wehrmachtu". Pokazali w gdanskim 2 liceum jaki jest ich program edukacji i wychowania mlodziezy polskiej. Tak rzadzi PO: "- Media robią tu tylko niepotrzebną sensację. A nam trzeba ciszy i spokoju, by dyrekcja szkoły mogła wykonywać należne czynności - oświadczyła na schodach "dwójki" wiceprezydent Gdańska ds. oświaty Katarzyna Hall. - Tę sprawę trzeba wyciszyć." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Na pochybel PiS Won !!! Nie chcemy tu drugiego PZPR-u !!! IP: 217.158.219.* 06.11.06, 14:20 Komusze metody PiSiorow, ktore zblizaja Polske coraz bardziej do Bialorusi nie powinny miec miejsca w cywilizowanym kraju. Komuna juz byla, ale sie skonczyla, bo sie panstwowe rozdawnictwo (czyt. zlodziejstwo) nie sprawdzilo. Chamskie metody i proby kontroli wszystkiego i wszystkich (moze z wyjatkiem Leppera, ktory osmieszyl Kaczorow, pokazujac ich prawdziwe oblicze, ludzi zadnych wladzy za wszelka cene) to jedyne co ma PiS do zaproponowania. ------------------------------------------------------------------------ "Nie chodzi o to, zeby zmieniac swinie przy korycie, tylko o to zeby im te koryto zabrac". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neutral-obserwator +++++++++ Tchórz Robi Tarczę z Dzieci ! ++++++++++ IP: *.magnitiki.gr 06.11.06, 14:59 Ten Karnowski to drugi tchórzliwy płaczek Rokieta ! nie wytrzymał nerwowo spieprzył z domu a teraz zasłania sie dziecmi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am jego dzieci tam mieszkają IP: *.aster.pl 06.11.06, 17:02 nie uważam, aby sprawy polityczne, służbowe, czy jakiekolwiek inne przenosić do domów prywatnych. czy dzieci pod obecność ojca nie będą się bać bandy napastników ?! to jest żałosne, a twój post świadczy że jesteś sadystą, który dla swojej sprawy poświęci wszystkich, którzy są przeciw, oraz ich rodziny. jak sobie wyobrażasz, że osoby niezadowolone z działalności twojej firmy,czy twoi niezadowoleni twoi współpracownicy przyjdą do twojego domu i urządzą burdę?! nie pogonisz ich w czorty? przemyśl to ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: +++++++++ Tchórz Robi Tarczę z Dzieci ! +++++ IP: *.chello.pl 06.11.06, 18:21 Sadzac po twoim adresie, byles tam i widziales to na wlasne oczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek spadaj na szczaw... IP: *.chello.pl 06.11.06, 21:57 ty gó..any neutralu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie ty pierwszy a co z przestępczą faszystowską koalicją IP: *.puck.net.pl 06.11.06, 15:27 ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antynaszyzm a totalitarne metody i praktyki zakazane - art. 13 IP: *.puck.net.pl 06.11.06, 15:29 ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a nie dawno Karnowski uważał, że można wszystko... IP: *.puck.net.pl 06.11.06, 15:31 ! Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: PiS - Dzicz i swołocz. 06.11.06, 09:02 U mnie tylko powiesili wczoraj na klamce ulotkę ze swoim kandydatem. Ale jak zobaczyłem jakiego kandydat ma ryja, to się wystraszyłem, mimo że był dzień. -- www.frant.tivi.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antysamopis Maja 12 tys czlonkow a wystawili 30 tys kandydatow IP: *.toya.net.pl 06.11.06, 10:15 na jednego pisiaka wypada prawie trzech kandydatow na radnych? Zwolali kolegow i rodziny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys Re: Maja 12 tys czlonkow a wystawili 30 tys kandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 11:13 jak do tej pory we Wrocławiu, wszystkie plakaty jakie widziałem z pis ( oprócz bilbordów) były podarte :) a w radiu puszczają o tym jak piękny stał się Wrocław od kiedy są we władzach Wrocławia, a są od dwóch lat. aż krew się gotuje jak tego się słucha Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh piss we władzach wrocławia? buhehe :)) 06.11.06, 13:58 wrocław rozwija się najlepiej w polsce dlatego że NIGDY od 89 nie rządziła w nim lewica i pseudo prawica[czyli lewacy]. idźcie z bogiem, głupki z piss - nie macie we wrocławiu żadnych szans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Room Boorack Więcej ulotek na gumkach! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 11:22 A ja lubię jak mi wieszają na klamkach ulotki na gumkach. Takie gumki mi się bardzo przydają. Dziekuję i proszę o więcej! P.S. Ulotek, rzecz jasna, nie czytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiamak Re: Więcej ulotek na gumkach! IP: *.centertel.pl 06.11.06, 14:31 no mi te gumki tez sie przydaja do mocowania poidła dla tchorzofretki :) z tego powodu takie ulotki na gumkach to jedyne jakie akceptuje i chetnie wezme kazda ilosc bo fretka notorycznie te gumki przegryza i wciaz potrzeba nowych (tak z 9-18 tygodniowo) :> :D Odpowiedz Link Zgłoś
sugarbox Re: PiS - Dzicz i swołocz. 06.11.06, 12:31 Miałam dokładnie to samo! I jeszcze złość za zaśmiecanie klatki schodowej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: will Re: PiS - Dzicz i swołocz. IP: 80.50.108.* 06.11.06, 13:55 zaśmiecają ludzie, którzy nie potrafią wyrzucić niechcanej ulotki do kosza tylko gdze popadnie. Jak kandydaci maja inaczej zaprezentować się wyborcom jeśli nie poprzez ulotki. A jeśli ktoś nie wie co to kosz na śmieci to już nie ich wina. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 Przestępczej PO trzeba mówić NIE 06.11.06, 10:57 Gwałciciel 16 latki z PO w areszcie. Chodzi o Andrzeja C., który szefuje jednemu z prywatnych poznańskich liceów i jest kandydatem Platformy Obywatelskiej na radnego (6. miejsce w okręgu I - Śródmieście i Wilda). W środę został zatrzymany we własnym mieszkaniu przez policjantów, w czwartek na trzy miesiące aresztował go sąd. Prokuratura podejrzewa go o wielokrotne zgwałcenie 16-letniej dziewczyny. - Mamy mocne dowody - przekonuje Mirosław Adamski, rzecznik Prokuratury Okręgowej. - Zeznania dziewczyny są logiczne i spójne, w dodatku ich autentyczność potwierdził biegły. Zebraliśmy też inny materiał, ale na tym etapie nie mogę o tym mówić. Zatrzymanie 54-letniego Andrzeja C. miało niecodzienny przebieg. Oprócz policjantów brali w nim udział antyterroryści. To dlatego, że dziewczyna zeznała, że mężczyzna ma broń palną, którą groził jej przed gwałtami. Okazało się jednak, że dyrektor miał imitację broni - ręczny miotacz gazu obudowany w taki sposób, że wyglądał dokładnie jak pistolet glock. Mężczyzna zaraz po zatrzymaniu został przesłuchany. Nie przyznał się do zarzucanych mu czynów. Mimo to, Sąd Rejonowy w Środzie Wielkopolskiej zdecydował się na zastosowanie aresztu, co potwierdza tezę, że dowody zebrane dotychczas przez prokuraturę sa mocne. Kierownictwo poznańskiej Platformy Obywatelskiej jest w szoku: - To jedyne słowo, które oddaje to, co czujemy - mówi poseł Dariusz Lipiński. - Zareagowaliśmy tak szybko, jak było to możliwe. O całej sprawie dowiedzieliśmy się o godz. 15, a już o 17 zwołaliśmy posiedzenie zarządu miejskiego. O godz. 18.30 zarząd wydał oświadczenie. Poinformował w nim, że złożył do Regionalnego Sądu Koleżeńskiego wniosek o bezzwłoczne zawieszenie Andrzeja C. w prawach członka. - A co z jego startem do Rady Miasta? - pytamy. Dariusz Lipiński: - Nie możemy go wycofać, musi sam zrezygnować. Podjęliśmy natychmiastowe działania w celu nakłonienia go do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danny Re: Przestępczej PO trzeba mówić NIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 11:07 napisz lepiej coś o tym gwałcicielu europarlamentarzyście. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 Re: Przestępczej PO trzeba mówić NIE 06.11.06, 11:15 Wykluczeni z PO pójdą do sądu? Bagno PO chlapie i cuchnie! Jan Artymowski, Sławomir Potapowicz i Jan Dziubecki - trzej z dziesięciu warszawskich działaczy wykluczonych w środę z Platformy Obywatelskiej przez zarząd krajowy partii - zamierzają odwołać się od decyzji o ich wykluczeniu do krajowego sądu koleżeńskiego Platformy. Nie zgadzają się ze stawianymi im zarzutami, a władze Platformy oskarżają o tworzenie "partii wodzowskiej". Zarząd krajowy Platformy zdecydował w środę o usunięciu z partii 10 dotychczasowych warszawskich działaczy Platformy, pod zarzutem szkodzenia wizerunkowi partii. Osoby te kojarzone są w mediach z b. prezydentem Warszawy Pawłem Piskorskim. Piskorski pod koniec kwietnia został usunięty z Platformy, w związku z pojawiającymi się niejasnościami wokół jego działalności jako przedsiębiorcy. PO jest partią wodzowską Artymowski, Potapowicz i Dziubecki zaprzeczają, jakoby kiedykolwiek mieli szkodzić wizerunkowi Platformy, domagają się też skonkretyzowania stawianych im zarzutów. Zapowiadają, że jeśli sąd koleżeński nie uzna ich wniosków, skierują do sądu powszechnego sprawę o naruszenie ich dobrego imienia. - Jesteśmy zaszokowani nie dlatego, że nie zdajemy sobie sprawy, że w każdej partii możliwa jest walka wewnętrzna, ale dlatego, że rozmiary ataków wewnętrznych w PO przekroczyły jakiekolwiek dopuszczalne granice. Dziś PO nie jest obywatelska. Jest partią wodzowską. Stała się swoim własnym zaprzeczeniem - powiedział Artymowski. - Jeśli znajomość i współpraca z Pawłem Piskorskim ma być kryterium tego, czy ktoś nadaje się na członka Platformy, to pierwszy powinien z niej zostać wykluczony Donald Tusk, a drugi - Grzegorz Schetyna (sekretarz generalny partii) - powiedział Dziubecki. Praca za lojalność? Artymowski twierdzi, że on i pozostali działacze zostali wykluczeni dlatego, że nie ukrywali, iż różnią się zasadniczo z szefem Platformy Donaldem Tuskiem co do tego, w jaki sposób partia powinna funkcjonować i jak powinna być zarządzana i chcieli o tym mówić na niedzielnej konwencji krajowej partii. Dziubecki powiedział, że we wtorek emisariusz zarządu partii zaproponował mu, że nie znajdzie się na liście działaczy do wyrzucenia, jeżeli zrezygnuje z kierowania kołem Platformy na Ursynowie i zobowiąże się, że nie będzie kandydował do rady krajowej na niedzielnej konwencji. Dodatkowo miano mu zagwarantować, że jeśli zgodzi się na te warunki, będzie miał pracę w warszawskim samorządzie po wyborach. Dziubecki odmówił. Wykluczeni działacze uważają, że liderzy PO są w błędzie twierdząc, że od decyzji zarządu o wykluczeniu nie ma odwołania. Przedstawili zapis statutu Platformy, z którego wynika że mają 14 dni na odwołanie się od decyzji o wykluczeniu, więc decyzja zarządu jest nieprawomocna, a oni nadal są członkami PO. Zarząd Platformy uważa natomiast, że od decyzji o wykluczeniu można się odwołać tylko wtedy, jeśli podjął ją sąd regionalny, a nie - jak to było w środę - zarząd. Potapowicz, Artymowski i Dziubecki są delegatami na niedzielną konwencję krajową PO, dlatego - mimo wykluczenia z Platformy - zamierzają wziąć w niej udział. Artymowski zadeklarował, że jeśli mandaty delegatów na konwencję nie zostaną im w niedzielę wydane, to zaskarżą wyniki konwencji - wszelkie decyzje, które wówczas zostaną podjęte. Potapowicz zaprotestował też przeciwko stawianiu jego, Dziubeckiego i Artymowskiego "w jednym szeregu" z Maciejem Świderskim, który w środę sam zrezygnował z członkostwa w Platformie. Świderski - były asystent Jana Rokity, radny PO na Targówku - na początku maja zawiesił członkostwo w PO w związku z zarzutami "ustawiania" przez niego przetargów w bemowskim TBS. Kiedy Świderski pracował w tej spółce, odpowiadał właśnie za zamówienia publiczne. Potapowicz - dotychczasowy wiceszef mazowieckiej PO powiedział, że już w lutym wnioskował o ukaranie Świderskiego, wniosek ten jednak "trafił do biurka Donalda Tuska". Potapowicz mówił o Świderskim jako o bliskim współpracowniku Hanny Gronkiewicz-Waltz, kandydatki PO na prezydenta Warszawy, która w ubiegłym roku kierowała odtwarzaniem warszawskich struktur partii po ich rozwiązaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
podprefekt Re: Przestępczej PO trzeba mówić NIE 06.11.06, 12:31 Kobieto,szkoda prądu!Nikt cie nie czyta. Odpowiedz Link Zgłoś
zorro_zx Re: Przestępczej PO trzeba mówić NIE 06.11.06, 14:20 W ten sposób Platforma zostanie oczyszczona z szumowin. Gdyby podobne intensywne działania śledcze zastosować w stosunku do PiS, LPR i SO, należałoby wtedy zlikwidować w/w partie ze względu na braki kadrowe. Odpowiedz Link Zgłoś
pamflecista Re: Przestępczej PO trzeba mówić NIE 06.11.06, 12:36 A Ty ciagle na przepustce? Przeciez dawno pownnas byc w zakladzie abslutnie zamknietym i byc leczona, leczona, leczona... Golym okiem widac psychoze hipomaniakalna o najwiekszym, jaki do tej pory widzialem, natezeniu!Koledzy psychiatrzy miejcie litosc nad ta nieszczesliwa... Odpowiedz Link Zgłoś
mamara A potem bojówki będą stały pod "złymi" sklepami 06.11.06, 13:07 i biły ludzi, którzy zechca do nich wejść. Gdzieś już to widziałem. Na jakimś filmie dokumentalnym z pierwszej połowy XXw. PiS ma godnych siebie przodków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lewak z Gdańska Re: Przestępczej PO trzeba mówić NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 16:04 Każdy myślący człowiek widzi, że PO to organizacja przestępcza(przynajmniej ta trójmiejska i warszawska). Jeśli ktoś ogląda cały dzień polsat, a żeby uzupełnić obytki w wiedzy FAKTY TVN to nie ma co się dziwić że popiera POpulistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Jolka do garów... IP: *.chello.pl 06.11.06, 22:02 staremu zupala na jutro gotowac,a nie w necie siedziec!!! I tak nic nie kumasz z tej polityki,tylko cytujesz jakies pseudo-dziennikarskie cytaty.Twoja epoka "wczesnego Gierka" i "cudownej komuny" dawno minęła! Gotuj kapuśniak bo bedą bęcki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Lepper, Misztal, Rutkowski IP: 194.75.37.* 06.11.06, 12:50 Filipek, Hojarska i wielu innych. Ciekawe ilu poslow Samoobrony nie ma wyrokow? Odpowiedz Link Zgłoś
zenutek Re: Przestępczej PO trzeba mówić NIE 06.11.06, 17:31 Jolu - zapomniałaś dodać, że jest to kuzynka Andrzeja C, która chodziła do tej szkoły tylko na prośbę właśnie Andrzeja C. Także zapomniałaś dodać, że owa kuzynka została wyrzucona z poprzedniej szkoły i skazana wyrokiem sądowym za posiadanie narkotyków.... Tak właśnie płaci się za dobre serce rodziny, za pomoc w trudnej sytuacji.... Znając przeszłość tej niby-zgwałconej, ciekawa staje się jej wiarygodność..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lob1 Re: PiS - Dzicz i swołocz. IP: *.stk.vectranet.pl 06.11.06, 08:52 to przypomina dochodzenie Adolfa do władzy.Zaglądać do historii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: PiS - Dzicz i swołocz. IP: *.lanet.net.pl 06.11.06, 09:40 tak, to prawda. Z aczyna się bowiem bojówkarstwo (lpr bojówkarstwem posługuje się zresztą już od jakiegos czasu). Niby jeszcze nie łamią prawa, ot - tak sobie są na jego granicy. Ale w latach 30-tych w Niemczech też tak było. Ciekawe - nie ma jakiegoś paragrafu na zakłócanie spokoju w miejscu prywatnym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski PIS urzadzi 'krysztalowa noc' dla kandydatow i ... IP: 61.68.169.* 06.11.06, 10:15 zwolennikow PO.'NAROD TRZEBA ZMUSIC DO MILOSCI !!' - Adolf Hitler. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zega Kandydatamu z PiS są gdzieniegdzie kryminaliści IP: *.aster.pl 06.11.06, 10:14 i oszuści, nawet skazani prawomocnym wyrokiem. Dziennikarzom proponuję poprzyglądać się im bacznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski O 'prawie i sprawiedliwosci' tez opowiadal swgo .. IP: 61.68.169.* 06.11.06, 10:21 czasu wuja Adolf. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alamakota [...] IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.06, 09:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lindow1 Re: PiS - Dzicz i swołocz. 06.11.06, 16:13 tcl napisał: > Prostaki i durnie dostali się na świecznik. Chamstwo i wstyd. Że prostaki to fakt. Ale to nie durnie. Jeśli Pan Prezydent z Panem Premierem zachowują się jak prostacy,to zgoda ale to są b. mądrzy obywatele tej spod biało-czerwonej z Panienką Jasnogórską na czele. Dobrać taką zgraną ekipę, toż to czysta neobolszewia. Dobrać od Bałtyku po Giewont i gdzie tylko wzrok nie sięga, to mogą zrobić tylko mądrzy ludzie. Albo ten prosty ludek od 3. stuleci nie zasługuje na nikogo lepszego u Panienki Jasnogórskiej jedynej Królowej tego zadupia mentalnego i końca cywilizowanej Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pis=socjalizm Spieprzajcie dziady . n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 13:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alalmkota [...] IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.06, 09:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jańcio wodnik Re:PiS, po trupach do celu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 08:48 Gł.drogowskazy PIS: 1. Po trupach do celu 2. Cel uświęca środki Ale niestety, dla wszystkich innych: Pisowskimi intencjami jest piekło wybrukowane. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek45-1 Re: Karnowski: PiS straszy moje dzieci 06.11.06, 10:05 cóż chamstwo Pisiu się rozlewa po całym kraju, autobus z ryczącymi głośnikami jeździł tez po Wawrze kilka dni temu, jak zagroziłem policją to wyłączyli natychmiast. proponuje wszystkim stosować ta metodę. U nas w Wawrze zadziałała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Re: Karnowski: PiS straszy moje dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 12:10 Nie cierpię PiSu i nie pochwalam takiego zachowania ale Karnowski to kawał gnoja i najwyża pora żeby zszedł ze sceny......już dawno należa mu sie baty za to ilu ludzi skrzywdził... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Karnowski: PiS straszy moje dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 13:34 Czym belferku skrzywdził,kogo konkretnie?Domagam sie odpowiedzi.Mieszkam w Sopocie i nic nie słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
zorro_zx Re: Karnowski: PiS straszy moje dzieci 06.11.06, 14:12 Polityczne błoto zmyje wyborczy deszcz. Już niedługo. W Sopocie, Warszawie, Poznaniu i innych miastach. Krzykacze i oszuści z PiS odejdą w niebyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mehele [...] IP: *.limes.com.pl 05.11.06, 21:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Karnowski: PiS straszy moje dzieci IP: *.chello.pl 05.11.06, 22:02 Paranoja i Schirofrenia, ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekoss panowie z PiS-u zajechali swoim autobusem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 22:13 dzisiaj panowie z PiS-u zajechali swoim autobusem "londyńskim" pod dom prezydenta Karnowskiego włączając swoje szczekaczki i rycząc na całą dzielnicę.mieszkam w sąsiedztwie więc wkurzona kazałam się im wynosić i iezakłócać spokoju ulicy.jeden z bojowników chwiejąc się nieco(wiatru nie było)zaczął mi grozić,że zapamięta gdzie mieszkam.na moją uwagę,że jest pijany zaczął się rzucać,ale na moją sugestię,że ściągnę policję z alkomatami cały autobus z niejakim pośpiechem odjechał.czekam teraz aż ktoś powybija mi szyby a może coś innego zbroi.Oto jak działają bojówkarze sprawiedliwi podrużując londyńskim "autobusem-wskazówka żeby wyjechać?Duch Kurskiego wiecznie żywy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to juz skandal! Re: panowie z PiS-u zajechali swoim autobusem IP: *.zab.nat.hnet.pl 05.11.06, 22:45 metody Kurskiego.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucusia Re: panowie z PiS-u zajechali swoim autobusem IP: 212.244.186.* 06.11.06, 07:58 OBRZYDLIWOŚĆ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: panowie z PiS-u zajechali swoim autobusem IP: *.pronet.lublin.pl 06.11.06, 10:48 ale mi opowieść ... zmień lepiej dilera, bo bredzisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krk tak to jest jak się nie ma programu IP: *.gdynia.mm.pl 05.11.06, 22:24 Tak to jest jak się nie ma programu, trzeba nadrabiać jazgotem. Trzeba by sprawdzić, czy aby napewno ten autobus jest dopuszczony do ruchu, ma ważne badania techniczne i spełnia wszelkie normy. Bo że kandydaci nie spełniają, to na pierwszy rzut oka widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunio Karnowski: PiS straszy moje dzieci IP: *.chello.pl 05.11.06, 22:44 w życiu nie czytałem wiekszych bzdur. Pan Karnowski widać nie wie juz za co sie chwycić więc rozpocząl walkę niewinnym dzieckiem. Wstyd Panie Karnowski. I co oni takiego złego krzyczą z tego autobusu? Że niegospodarnie Pan rządził? Że wiele osób zostalo skrzywdzonych? Że mają program naprawy dla miasta? To tak Pana denerwuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rondo Re: Karnowski: PiS straszy moje dzieci IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 05.11.06, 23:54 został im tydzień rozpaczliwej kampanii opartej na jednym założeniu. Karnowski to aferzysta. jeżeli tego nie udowodnią, nie mają szans. Dlatego używają wszystkich chwytów. DJ Rachoń robi co może. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Nie jesteś Sopocianiniem ! Skoro nie widzisz jak 06.11.06, 08:13 zmieniło się miasto. Na plus. Odpowiedz Link Zgłoś
peryklejtos Re: Karnowski: PiS straszy moje dzieci 06.11.06, 09:07 Pan Karnowski widać nie wie juz za co sie > chwycić więc rozpocząl walkę niewinnym dzieckiem. Wstyd Panie Karnowski. I co > oni takiego złego krzyczą z tego autobusu? Że niegospodarnie Pan rządził? Że > wiele osób zostalo skrzywdzonych? Że mają program naprawy dla miasta? To tak > Pana denerwuje? Istotą kampani jest zwracanie się bezpośrednio do wyborców, a nie najeżdżanie prywatnej posesji kontrkandydata. Tylko niedorozwój umysłowy może tego nie rozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b52h Re: Karnowski: PiS straszy moje dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 10:10 popraw mnie ale prezydent Karnowski do niedawna mieszkał w bloku więc mówienie o posesji... Przyjechali na osiedle po prostu... BTW uważam (a mieszkam w S.) kampanię PiS za merytorycznie do bani (np. podstawowy zarzut dot tzw. centrum Haffnera jest mówiąc delikatnie chybiony) ale robienie afery z tego że z autobusu pokrzyczeli przed domem też jest przegięciem.... Odpowiedz Link Zgłoś
peryklejtos Re: Karnowski: PiS straszy moje dzieci 06.11.06, 10:49 Ok załóżmy że Ty byłbyś kandydatem-dotychczasowym prezydentem Sopotu. I taki autobus podjechałby pod Twój blok - oczywiście wszyscy na osiedlu wiedzą, że Ty tu mieszkasz. Potem padają słowa pod TWOIM adresem (a nie hasła z programu kandydatów PiS do samorządu), chcą żebyś wyszedł, Ciebie nie ma (oni o tym wiedzą). Twoja 12-letnia córka jest sama w domu i nie wie dlaczego ktoś wywołuje jej ojca. Potem krzyczą, że się boisz wyjść. Świetne standardy zachowania politycznego, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b52h Re: Karnowski: PiS straszy moje dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 12:40 > Świetne standardy > zachowania politycznego, prawda? tak uważasz? bo ja nie... imho gó..arskie zachowanie, i kiepski pomysł z tym głośnikiem... jakby każdy kumitet to skopiował to by była niezła kakofonia... ale czy jest afera godna tego żeby trąbić na całą Polskę, też nie... btw ja mam zwyczaj w wyborach samorządowych głosowac na ludzi, których znam a nie na kumitety i wzw z tym agitkę typu Ps vs Pis mam głęboko w d... Odpowiedz Link Zgłoś
peryklejtos Re: Karnowski: PiS straszy moje dzieci 06.11.06, 13:55 > ale czy jest afera godna tego żeby trąbić na całą Polskę, To jest właśnie główna bolączka naszej mentalności. Udajemy, że sie nic nie stało, nie reagujemy... Świństwo trzeba nazwać świństwem, kłamstwo - kłamstwem. W przeciwnym wypadku zacierają się granice między dobrem i złem, a sprawcy rozzuchwalają się coraz bardziej. Czy ktokolwiek już pamięta o nagraniach Beger lub o zarzekaniu się premiera, że nie będzie więcej rozmawiał z warchołami albo wypowiedzi Kaczyńskiego dotyczące samoobrony sprzed wyborów? PiS ma znakomity PR, który doskonale wykorzystuje reguły zwracania się do masowego odbiorcy. Ludzie dają się na to nabierać. A opozycja jest w swoich działaniach beznadziejna. Dobrze, że jestem gdynianinem i nie dotyczą mnie dylematy mieszkańców Sopotu. W Gdyni ani PiS ani PO nie mają szans - mieszkańcom Gdyni nie grozi partyjniactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski PiS -owi pomylil sie program z pogromem. IP: 61.68.169.* 06.11.06, 10:32 Myslalem, ze pisaki sa inteligentniejsze, ale jak sie okazuje,jest to taka sama holota jak ich koalicjanci, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Karnowski: PiS straszy moje dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 13:43 Program PiS-u dla Sopockiego kurortu,to 3 kaplice i 4 kościoły.Brawooo!! Wczasowicze ucieszą się! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Karnowski: PiS straszy moje dzieci 06.11.06, 00:26 Tyle lat mąż działa w polityce, ale z takim chamstwem i agresją jeszcze nigdy się nie spotkałam. - Daje głowę, że PiS nie ma z tym nic wspólnego - stwierdza Jankowska. *************************************** A jestem w stanie się założyć o każdą sumę, że PiS za tym stoi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sopocianin Karnowski: PiS straszy moje dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 00:51 Kilka lat temu byłem w Przychodni na Chrobrego. Wrzask jaki usłyszałem był niczym w porównaniu z megafonami PiS-u. Wrzask był mniej więcej treści następującej:...co??? wyników nie ma??? mają być nie po 15.00 tylko natychmiast..czy wy wiecie kim ja jestem??? ....Tak wiemy...Pani jest Panią Prezydentową Karnowską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.Karnowski Re: Karnowski: PiS straszy moje dzieci IP: 212.2.99.* 06.11.06, 01:24 15 minut przed zajsciem rozmawiałem z panią pani Aleksandro, przed szkołą na Mickiewicza i są na to świadkowie. dobrze wiedzieliscie, że nie ma mnie w domu. Gdzie pani miała kłopoty ze zrobieniem spotkań? Dlaczego tak często mylicie się z prawdą, dlaczego te oskarżenia zamiast debaty. A co z Centrum Haffnera? Nie wstyd wam? Moja żona odbiera wyniki nie w tej przychodni drogi panie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: Karnowski: PiS straszy moje dzieci IP: *.crowley.pl 06.11.06, 07:56 Niech sie Pan nie martwi , na szczęście ludzie mają oczy i widza jakimi sposobami PiS chce dostac sie do władzy - poprostu innych sposobów nie znaja . Po drugie powinni zmienić nazwe partii bo ta nic a nic nie pasuje do polityki ( jażeli tak ją mozna nazwac )jaka uprawiaja ! Odpowiedz Link Zgłoś
topewnieja Re: Karnowski: PiS straszy moje dzieci 06.11.06, 08:11 proszę być silnym , jeszcze tylko tydzień a miny im zrzedną :D pozdrowienia z Gdańska . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atakowac prl [...] IP: *.hsd1.or.comcast.net 06.11.06, 08:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koscniezgody Re: Karnowski: PiS straszy moje dzieci IP: *.crowley.pl 06.11.06, 10:21 ojjj pan prezydent się pojawił bo napisano słówko prawdy o sklandalicznym zachowaniu jaśnie oświeconej małżonki? jednym z wielu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldess Re: Karnowski: PiS straszy moje dzieci IP: 212.160.172.* 06.11.06, 11:52 Słówko prawdy? To może na całość-córka się nie uczy a dziadek był w wermachcie. "pozdrowienia" dla Kurskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
wowa.sopot Re: Karnowski: PiS straszy moje dzieci 06.11.06, 10:31 witam panie prezydencie, z cala swiadomoscio chcialbym stwierdzic, ze wielko strato dla naszego miast byloby stracic takiego prezydenta, jest pan mozna powiedziec w sile wieku , z ogromnym doswiadczeniem, posiada pan oczywiscie pewne ludzkie slabosci, ale zycze panu z calego serca reelekcji , gdyz wiem od ojca, ze posiada pan kregoslup moralny, a ja swojemu ojcu ufam.Znam ja srodowisko mlodych z sopockiego pisu czy tez ludzi zwiozanych z gangiem tenisowym i na prawde dreszcz mi przechodzi po plecach na mysl jakby mieli oni sprawowac uzrzedy w sobocie. dziwie sie , ze na sile probujo znalesc jakies naduzycie panskiego prezydentowania, ale pocieszajoce jest to, ze mimo kilku letniej kampani dedektywistycznej, nic im sie nie udalo znalesc, zadnych formalnych oskarzen - co jest najlepszym dowodem porzadnie sprawowanej przez pana prezydentury. mozna pana lubic bardziej lub mniej, ale nie mozna panu zarzucic braku profesjonalizmu - jest pan dobrze wykwalifikowanym urzednikiem - prezydentem i dobrze by bylo gdyby mogl nim pan zostac jak najdluzej - jest pan panie Jacku ogolnie w porzadku pozdrowienia - Wojtas z Belfastu PS - a u nas ostatnio wybuchla bomba nie bylo ofiar, odnosze wrazenie , ze to jest element lokalnego folkloru Odpowiedz Link Zgłoś
kiniu25 Sopt jest miastem ludzi rozumnych. 06.11.06, 10:47 Tu populizm i burzenie piany jest bezsensem. Tak samo jak rozdawanie ulotek na Brodway'u przez pracownika firmy którą zarządza jeden z koandydatów partii Prawej i Sprawiedliwej, tak ich metody tylko podkopują zaufanie do tych krzykaczy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter@Dublin Re: Karnowski: PiS straszy moje dzieci IP: 62.40.38.* 06.11.06, 12:16 Panie Jacku, Pan sie trzyma i nie obawia! Wszyscy Rozsadni Sopocianie beda glosowac na Pana a PISowi na pohybel!! Jak cos sie bedzie dzialo bedziemy organizowac odpowiednie dzialania odwetowe!!! Jestem co prawda w Dublinie teraz ze wzgldu na warunki w kraju, ale trzymam kciuki i patrze co sie dzieje!! Troche znajomych sie ma, wiec jakby co bedziemy sie trzymac razem!! Spieprzajcie Dziady z PIS!!! Sopocianie do URN!! Precz z PISem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arekzsopotu Re: Karnowski: PiS straszy moje dzieci 06.11.06, 12:24 A teraz czas na kilka słów prawdy. Otóż, od dłuższego czasu po Sopocie grasują bojówki PO. Ich głownym celem jest likwidacja plakatów innych partii i zastraszanie młodzieży opozycyjnej. Dochodzi do takich absurdów, że kadnydaci komitetu BUDUJEMY NOWY SOPOT są zmuszeni do zdejmowania swoich bilbordów na noc. I jeszcze jedna zabawna rzecz.. Mopa (Pan Prezydent Jacuś) w każdą niedziele uczestniczy we mszach świętych w większości sopockich kościołów...chyba zalicza wszystkie godziny ;) Oczywiście babcie są zachwycone ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piskupa Karnowski: PiS straszy moje dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 02:06 zenada za duza pala mozgi wyzarte i glupi z urodzenia gdyby rodzice tych palantow z pis uzywali prezerwatyw oszczedzilui by normalym ludziom tej zenady aha komentarz na poziomie pis i kurskiego w koncu czegos sie mozna nauczyc ja bym wampo prostu obil morde tak ze odechcialoby sie wam straszenia dzieci i zaden ziobro by mbnie nie przestraszyl szmaciarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obon Trzymajcie się z daleka PiSowcy ! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 06.11.06, 03:08 Jesteście bandą chorych na władze gó..arzy! Nie macie rodzin, dzieci, wszędzie węszycie spiski i oskarżacie innych! Donosicie na swoich, księży (że zrywają plakaty, szczujecie jednych przeciwko drugim, nie potraficie uszanować prywatności domu rodzinnego. Dla was polityka to zabawa na długiej przerwie między dzwonkami lekcyjnymi! Gdyby Pani Jankowska miała rodzinę i dzieci, pewnie by się tak nie dziwiła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateusz Brudna polityka IP: *.mofnet.gov.pl 06.11.06, 07:38 Skąd wiesz, że był w domu? Widziałeś? Kolejny wietrzący spisek liberałów? Odpowiedz Link Zgłoś
4bani W jaki sposób prezydent może utrudniac spotkania 06.11.06, 07:41 z mieszkancami?Tego nie wiem , ale chciałbym sie dowiedziec.Może wysypuje zboże? Moze załozył bojówke? A moze po prostu ta niewiasta konfabuluje!? Odpowiedz Link Zgłoś
genyo Re: W jaki sposób prezydent może utrudniac spotka 06.11.06, 08:19 co to jest, ze wszystkie proPiSie teksty tu sa takie chamskie i prymitywne? Odpowiedz Link Zgłoś
4bani To taki pisowski styl. Zgnoic, zaszczuc 06.11.06, 08:32 obrzucic stekiem wyzwisk i pomówien.Doktor prawa na czele rządu wespół z przetepcą.Tego nawet Bareja nie wymysliłby:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi1010 Karnowski: PiS straszy moje dzieci IP: *.asta-net.com.pl 06.11.06, 08:03 Bo to pisdecja jest-tylko spiski, uklady, agenci, teczki, na kazde zlo jedynym remedium represja Kiedy wreszcie zapanuje normalnosc i pisuary zawisna tam gdzie ich miejsce - w WC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyPiSdzielec Karnowski: PiS straszy moje dzieci IP: *.93.classcom.pl 06.11.06, 08:11 PiSowcy wracać do obory! Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Karnowski: PiS straszy moje dzieci 06.11.06, 08:13 Takie same metody buszowskie jak w Stanach. Zaczyna sie. Desperaci dostaja bialej goraczki,bo sni im sie sredniowieczny feudalizm. A Polacy to przeciez pokorny narod - na wszystko pojdzie byleby z fasonem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lech Karnowski: PiS straszy moje dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 08:18 jak tak można , to jest obrzydliwe Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Ach jaki biedny "poszkodowany" lewak 06.11.06, 08:19 Ten artykuł przypomina mi programy w TVP o Tymińskim w latach 90tych, gdy dzień czy dwa przed wyborami gdy konkurował z Wałęsą w TV mówili że bije żonę i dzieci. To jest właśnie "demokracja" i "wolność słowa" w wydaniu lewaków. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Jesteś taka głupia sama z siebie czy Ci za to 06.11.06, 08:22 płacą ? Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 "Kultura" lewaków wychodzi... 06.11.06, 08:32 Towarzysze jak "Magister" Kwasniewski nic nie pokończyli i teraz potrafią tylko inwektywami rzucać bo na konstruktywne komentarze trudno się zdobyć. Odpowiedz Link Zgłoś
4bani A ja "pokonczyłem". 06.11.06, 08:42 I nie jestem apologetą lewicy. Niestety z przykroscia konstatuje, ze obecny układ rzadzacy...Pocóz mam sie wysilac intelektualnie.Wypier.. zboze, wzniose kilka okrzyków unoszac reke w znanym pozdrowieniu, i poprosze ksiedza o rozgrzeszenie z tytułu braku "kregosłupa moralnego".Niech sie ta bajka o bandzie trojga jak naszybciej skonczy. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: A ja "pokonczyłem". 06.11.06, 08:59 I kto w zamian PO+SLD. Mi to nie odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: A ja "pokonczyłem". IP: 195.85.249.* 06.11.06, 09:26 Za to odpowiada ci premier kłamca wespół z premierem przestępcą. czym taki premier się np różni od kwaśniewskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: A ja "pokonczyłem". 06.11.06, 10:18 Oj przesadzasz. Każda partia koloryzuje trochę w obietnicach wyborczych. W ten sposób powinniśmy usunąć wszystkich polityków nie tylko w Polsce ale także we Francji, Niemczech, USA, UK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: A ja "pokonczyłem". IP: 195.85.249.* 06.11.06, 10:46 Tu nie chodzi o obietnice wyborcze. Chodzi mi to co PIS robi teraz. Nie przepadam za sld. Nie widzę jednak żadnych różnic pomiędzy jedną partią a drugą. A szkoda. Miałem nadzieję na duże zmiany a się pomyliłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Room Boorack palestrina2005 = hipokrytka2006. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 11:37 > Każda partia koloryzuje trochę w obietnicach wyborczych. Twój "ulubiony" prezydent Kwaśniewski przecież też tylko "troche koloryzował" ze swoim wyższym wykształceniem - w końcu miał przecież absolutorium i pięć lat studiów za sobą... Wiesz co to takiego hipokryza i podwójne standardy moralne? W każdym razie nadzwyczaj sprawnie je stosujesz. Płacą Ci za to, czy tak Ty tak sama z siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: palestrina2005 = hipokrytka2006. 06.11.06, 12:07 Z tego co pamiętam to Pan "Magister" chyba nawet absolutorium nie miał... Zresztą co innego kłamać na temat przeszłości a co innego obiecywać przyszłość. PiS zawsze może powiedzieć że jakby sam rządził zrealizowałby obietnice w 100% - a koalicja wymaga kompromisów. Co do mieszkania - ja w tym roku właśnie wprowadziłem się do nowego mieszkanka w mojej ukochanej Warszawie - dużo większego i bardziej komfortowego niż mieszkałem do tej pory - tak wiec wobec mnie PiS zrealizował swoją obietnicę wyborczą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawianka Re: palestrina2005 = hipokrytka2006. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 12:20 Na pewno. Nie wiedziałam że aż tak was hołubią! Swoim szczekaczkom dobrze płacą - nawet stanowiska ministrów tworzą, poszczekaj jeszcze to może jakim sekretarzem zostaniesz! za moje, kuu...va pieniądze!!! palestrina2005 napisał: > Z tego co pamiętam to Pan "Magister" chyba nawet absolutorium nie miał... > > Zresztą co innego kłamać na temat przeszłości a co innego obiecywać przyszłość.> PiS zawsze może powiedzieć że jakby sam rządził zrealizowałby obietnice w 100% -> a koalicja wymaga kompromisów. > > Co do mieszkania - ja w tym roku właśnie wprowadziłem się do nowego mieszkanka > w mojej ukochanej Warszawie - dużo większego i bardziej komfortowego niż > mieszkałem do tej pory - tak wiec wobec mnie PiS zrealizował swoją obietnicę wyborczą... PS. Spadaj do Włoszczowej, póki tam pociąg staje - w moim mieście nie chcemy kret...nów Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Z kulturą widzę na bakier Towarzyszko 06.11.06, 13:36 Czyżbyś była „przyjezdną” z Piotrkowa czy Łodzi (tam podobno dużo prominentnych czerwonych) i tatuś z PZPR załatwił Ci po znajomości posadkę w Warszawie ?????? To dlatego tak nie lubisz PiS ???? Bo teraz drżysz o swoją posadkę załatwioną po znajomości ???? Twoja „kultura” i słownictwo pokazuje, że masz poważne luki w wielu dziedzinach, a wykształeceniem pewnie dorównujesz "Magistrowi" Kwaśniewskiemu. Ja nie potrzebowałem protekcji żeby dostać pracę. Pracuję w prywatnej firmie i wszystko co mam zawdzięczam sobie. A „spadać” z Warszawy to możesz Ty do swojego miasteczka, bo ja urodziłem się w Warszawie i mieszkam tu całe życie. Więc jest to bardziej „moje miasto” niż Twoje. A ministrem zostanę..... jak kiedyś będę miał na to ochotę.... Dla Ciebie to nieosiągalne, bo postkomuna odeszła na polityczny śmietnik… Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh postkomuna rzeczywiście odeszła - wróciła 06.11.06, 14:05 na jej miejsce komuna w czystej postaci. jak za gomułki. dalej, go!mułki cwałujcie i brykajcie bo wasz zmierzch nadchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
peryklejtos Re: Z kulturą widzę na bakier Towarzyszko 06.11.06, 14:06 Nie pogrążaj się. Znowu wyzywasz adwersarzy od komunistów, tylko dlatego, że się z Tobą nie zgadzają. Co do tytułów zawodowych i naukowych naszych obecnych i eks prezydentów: Kaczyński co prawda tytuł profesora ma, ale niestety forma i treść jego wypowiedzi pozostawia wiele do życzenia. Swoją droga ciekawe, że opozycjonista zrobił karierę naukową w PRL... Kwaśniewskiemu natomiast można wiele zarzucić: kłamstwo odnośnie wykształcenia, zapalenie "goleni", małą wyrazistość poglądów, ale generalnie jego prezencja i zachowanie pozwalały na dobre reprezentowanie Polski. W przypadku prezydenta kraju prezencja i elokwencja to PODSTAWA. Kaczyński pod tym względem nie dorasta Kwaśniewskiemu do pięt. A w porównaniu do intensywności działań prezydenta Wałęsy jest po prostu mega-leniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usiruf Kurski na Forum?! IP: 158.180.192.* 06.11.06, 14:09 > A ministrem zostanę..... jak kiedyś będę miał na to ochotę.... > Dla Ciebie to nieosiągalne, bo postkomuna odeszła na polityczny śmietnik… wprawdzie pisze ze jest z Wawy, ale teraz to z Wawy jest juz kazdy. Nawet pan Kazimierz z Gorzowa. Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh aaa... to mamy odpowiedź skąd jesteś 06.11.06, 14:02 takim dupowłazem :] mieszkanko się dostało? - jak za starych dobrych czasów dla swoich zawsze jest. piss = pzpr Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: aaa... to mamy odpowiedź skąd jesteś 06.11.06, 14:16 "wprowadziłem" i "dostałem" to dwa różne słowa. Ja swoje mieszkanko kupiłem za zarobione przeze mnie pieniądze. I nie potrzebuję protekcji jak niektóre komuchy aby dostać robotę. A Kaczyński przyczynił się tym, że teraz przy dobrej koniunkturze gospodarczej i spadającym bezrobociu można bez obawy inwestować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: A ja "pokonczyłem". IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 14:10 " a ja pokończyłem..."No,własnie,pokończyłeś,a pisać nie potrafisz. "MI" hahha do,re,mi,fa...Masz jeszcze czas,skoćz do jakiejś podstawówki. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: A ja "pokonczyłem". 06.11.06, 14:17 Nie jest to błąd ortograficzny... Użyłem slangu, bo nie piszę książki tylko na forum i chciałem podkreślić nieuctwo "Magistra" Kwasniewskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: "Kultura" lewaków wychodzi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 14:05 Sam dyplom niczego nie gwarantuje,a nawet jak widzimy tytuły naukowe także.Panu Kwaśniewskiemu do pięt nie dorósł pan doktor prawa i profesorek. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 "Magister" Kwach nie dorasta do pięt Kaczyńskiemu 06.11.06, 14:18 Kwach tylko potrafił kłaniać się w pas elytom w UE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: "Magister" Kwach nie dorasta do pięt Kaczyńsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 14:23 Na tym polega p o l i t y k a,kłaniać się też trzeba umieć i wiedzieć komu. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: "Magister" Kwach nie dorasta do pięt Kaczyńsk 06.11.06, 14:24 Ale w UE najwięcej dostają Ci co najgłośniej krzyczą... Zresztą Polska razem z UK powinna dążyć do zreformowania UE. Odpowiedz Link Zgłoś
historyk12 [...] 06.11.06, 08:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Nie ma to jak "konstruktywna" krytyka 06.11.06, 08:30 pełna inwektyw... Mentalność lewaka-Kalego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K8 Re: Nie ma to jak "konstruktywna" krytyka IP: *.com 06.11.06, 10:46 Palestrina, jesteś wspaniałym odzwierciedleniem pełnego hipokryzji PiSu. Naskakujesz na prezudenta Sopotu, nazywając go Lewakiem, obrażasz Kwaśniewskiego jakimiś plotami rodem z faktu, a potem masz czelnosć pisać o kulturze dyskusji, rzeczowej rozmowie? Pomyśl zanim cos napiszesz, o ile ten proces nie jest Ci obcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majofonez Re: Ach jaki biedny "poszkodowany" lewak IP: *.centrala.kaczmarski.pl 06.11.06, 08:26 SDądzę,że ta wredna niewiasta straci głowę już niedługo...Generalnie PiSowcy to buraki,na tym forum też to wychodzi!!Jak pod moim domem takie gó.. by stanęło tobym chyba szału dostał-wolnoć Tomku w swoim domku!! Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Cóż za kultura ?? - jak "Magister" Kwaśniewski... 06.11.06, 08:29 Cóż za wyrafinowane słownictwo i kultura ze strony kolegi. Zachowujecie się Towarzyszu prawie jak guru lewaków nieuk "Magister" Kwaśniewski co się pijany po cmentarzu przechadzał. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk40 Re: Cóż za kultura ?? - jak "Magister" Kwaśniewsk 06.11.06, 08:59 Twoje zachowanie też nie jest "wykwintne". Nie możesz napisać nawet jednego posta bez wyzywania interlokutorów lewakami. To taka figura retoryczna stosowana z powodzeniem przez PiS - kto nie z nami ten lewak. Szkoda że jeszcze do Ciebie nie dotarło, że ludzie mają różne poglądy i nie dzielą się tak jak chce PiS na dobrych i złych Polaków. Specjaliści od brudnej walki i podziałów. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Cóż za kultura ?? - jak "Magister" Kwaśniewsk 06.11.06, 09:01 Ja nie rzucam przekleństwami co jest słownictwem codziennym na tym forum wśród przedstawicieli lewicy. Odpowiedz Link Zgłoś
pacal2 ale na tym forum nie ma przedstawicieli lewicy 06.11.06, 13:26 A w każdym razie jest ich tu bardzo niewielu. Coś się Szanownemu Panu w główce pomieszało. Tu się odzywają głosy zwyczajnych, uczciwych ludzi, którzy mają dosyć krzykliwych, zakłamanych i do tego niewiele myślących zwolenników PiSu. Jak - nie przymierzając - sopocka ekipa z londyńskiego busa. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: ale na tym forum nie ma przedstawicieli lewic 06.11.06, 13:37 A skąd ta pewność że na forum nie ma byłych członków PZPR na przyklad... czyli uczciwych inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Cóż za kultura ?? - jak "Magister" Kwaśniewsk IP: *.teleton.pl 06.11.06, 09:05 Ty, Palestrina, jesteś natomiast ikoną dobrego wychowania i kultury osobistej. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Cóż za kultura ?? - jak "Magister" Kwaśniewsk 06.11.06, 09:17 Dokładnie. Wyrażam się zawsze kulturalnie i nie używam przekleństw pod adresem innych forumowiczów. Niestety niektórzy przedstawiciele lewicy nie potrafią spokojnie i rzeczowo rozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
peryklejtos Re: Cóż za kultura ?? - jak "Magister" Kwaśniewsk 06.11.06, 09:44 Obawiam się jednak, że nie bardzo rozumiesz pojęcie "lewica", którym szafujesz dość często. Niestety nie możesz nazywać przedstawicielami lewicy ludzi, którzy mają jedynie odmienne od Ciebie poglądy. W Polsce zresztą nie ma ani partii czysto lewicowej ani czysto prawicowej, a poziom dyskusji na temat lewicy i prawicy jest mierny. Poniższe cechy lewicy i prawicy prezentuje zarówno PIS, PO, czy SLD. W Polsce mamy po prostu bałagan polityczny. Podstawowe założenia lewicy: promowanie idei równości i sprawiedliwości społecznej (socjalizm), ochrona jednostki przez państwo, dobro ogółu ponad interesem jednostki, rozbudowane przywileje socjalne, idea państwa opiekuńczego, państwowy system edukacji i opieki zdrowotnej, interwencjonizm, duża progresja podatkowa, rozdział instytucji religijnych od państwa, liberalizm w kwestiach światopoglądowych, eliminacja dyskryminacji jakichkolwiek grup społecznych, postęp (przebudowa istniejącej struktury społecznej). Za podstawowe cechy prawicy uznaje się: konserwatywny światopogląd (przywiązanie do tradycji i autorytetów), przywiązanie do własności prywatnej; często liberalizm gospodarczy, przywiązanie do wartości wolności i samostanowienia obywateli, dla „nowej” prawicy postulaty minimalizacji ingerencji państwa w różne dziedziny życia; dla prawicy „starej” szczególny szacunek dla autorytetu państwa i prawa („państwo powinno być proste, twarde i skuteczne”), sprzeciw wobec zmian rewolucyjnych, sprzeciw wobec interwencjonizmu państwowego, sprzeciw wobec rozbudowanej polityki socjalnej państwa, prywatna służba zdrowia i edukacja, postulaty uproszczenia systemu administracji państwowej, systemu podatkowego, prawa, sprzeciw wobec prób sztucznej regulacji rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Cóż za kultura ?? - jak "Magister" Kwaśniewsk 06.11.06, 10:21 Dlatego są dwa rodzaje lewicy światopoglądowa i ekonomiczna. Obydwie mi się nie podobają. Dlatego PiS nie jest dla mnie idealnym rozwiązaniem (za bardzo lewicowi ekonomicznie), ale w tej chwili nie widzę lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh wierzysz w lewaków - piss trudno nawet 06.11.06, 14:13 lewicą nazwać - w europejskim znaczeniu. im bliżej do narodowego socjalizmu niż do lewicy, a prawicą to można nazwać jedynie ich prawe ręce - a i to jedynie przy ogromnej dozie dobrej woli - przecież większosć tych tępaków ma dwie lewe ręce! Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 lewica Europejska jest żałosna 06.11.06, 14:20 Jedynie w UK coś potrafi zrobić ale Blair tak naprawdę tylko udaje lewicę. Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh nie protestujesz czyli zgadzasz się ze mną 06.11.06, 16:44 jak rozumiem. ja też się z toba zgadzam. lewica europejska jest w większości rzeczywiście żałosna. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: nie protestujesz czyli zgadzasz się ze mną 06.11.06, 17:03 Ja nie mówię że PiS jest idalne. Mi by pasował podatek 15% - zyskałbym bo płace 40%. I faktycznie dla rozwoju Polski byłoby lepiej i pewnie bezrobocie by jeszcze bardziej spadło. I rozdawnictwa górnikom tez nie lubię. Ale z drugiej strony nie wierzę Tuskowi - w koalicji z SLD nie obniżą podatków. Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh obniżą. będziesz miał okazje to sprawdzić. 07.11.06, 08:13 nawet jak wejdą w koalicję z częścią lewicy. co nie jest wcale takie pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: praslin Re: Cóż za kultura ?? - jak "Magister" Kwaśniewsk IP: *.chello.pl 06.11.06, 09:51 a pis to prawica ? ciekawe bo program mają bardziej lewy od sld Odpowiedz Link Zgłoś
genyo Re: Cóż za kultura ?? - jak "Magister" Kwaśniewsk 06.11.06, 11:32 palestrina2005 napisał: > Dokładnie. > Wyrażam się zawsze kulturalnie i nie używam przekleństw pod adresem innych > forumowiczów. > Niestety niektórzy przedstawiciele lewicy nie potrafią spokojnie i rzeczowo > rozmawiać. przeciez PiS to czysty PRLbis, sama jestes lewakiem znacznie wiekszym od tych, ktorych przezywasz lewakami. Kiedys mowilo sie zydokomuna, ale czy Gierek, Gomulka, Moczar, Grudzien i cale to towarzystwo, to na pewno byli Zydzi??? To byla raczej komuna laicka, teraz jest katokomuna i w realizacji i metodach nie rozni sie to niczym od tamtej. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Cóż za kultura ?? - jak "Magister" Kwaśniewsk 06.11.06, 12:09 Nie sama tylko sam. Proponuję google +Palestrina +kompozytor ... poducz się trochę "inteligencie" Odpowiedz Link Zgłoś
pacal2 trochę umiaru, człowieku 06.11.06, 13:39 To nazwisko nie należy do kanonu wiedzy ogólnoludzkiej. Co chciałeś tamtemu udowodnić? Mogę ci wymienić listę 100 nazwisk o światowej renomie w mojej działce, o których nie będziesz miał zielonego pojęcia, dopóki nie skorzystasz z googla. Tylko w jakim celu? Moim skromnym zdaniem twoja niewiedza w tej dziedzinie, nie upoważnia mnie do nazywania Cię "inteligentem" i nie odbiera Ci prawa do wyrażania poglądów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: socjolog Kwaśniewski był najlepszym Prezydentem RP IP: *.aster.pl 06.11.06, 12:05 Na nic się zdadzą zaklęcia oszołomów prawicowych, na nic zdadzą się wszelkie najbardziej wymyślne pomyje tak hojnie wylewane na Kwaśniewskiego. Pan Aleksander Kwaśniewski był i pozostanie najlepszym Prezydentem Rzeczpospolitej Polskiej. Kwaśniewski był politykiem który jednoczył naród, nie dzielił na "swoich" i obcych. Znakomita znajomość realiów politycznych, świetna znajomość języków obcych ( miernoty wsadzcie sobie w tyłek wasze tytuły magistrów, profesorów, skoro z ledwością posługujecie się tylko polszczyzną) pozwalała Panu Prezydentowi nawiązywanie bezpośrednich kontaktów a największymi tego świata. Docenił to sam Papież Jan Paweł II, jako jedynego polityka zaprosił do swego papamobile. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 ... bo miał za konkurenta Wałęsę i Jaruzelskiego 06.11.06, 12:13 . Hahahaha. Pan "Magister" od chodzenia po pijaku po cmentarzu i kłanianiu się elytom w UE. "Wprowadził" Polskę do UE tak jakby gdyby Olechowski czy Kuroń zostali Preziami to by Polska nie weszła do UE... Hahaha... Prawdopodobnie inni negocjowaliby lepiej niż "Magister" i Miller. A UE nie lubi Kaczyńskiego bo po prostu się im stawia a nie chodzi na klęczkach jak Kwach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polska Re: Prezydent z klasą, choć bez magistra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 12:27 Pewnie lepiej, jakby nie poszedł, i zamiast 'sraczki dyplomatycznej' dostał? To był dopiero wstyd na całą Europę!!! Stawia się? Sraczki ze strachu dostaje! Brat go na stanowisko wypchnął ('melduje Prezesie, zadanie wykonane'), i się biedak męczy.. Aż żal bierze... Cóż, magisterium to Kwaśniewski może i nie miał - absolutorium miał, choć oczywiście pisowską metodą piszesz 'podobno nie' - podobno nie jesteś normalna/y - uczę się? :), ale po polsku mówił dobrze, nie sepleniąc, plując i 'przede wszystkiem' (słowa twego ulubionego knypla) umiał hymn Polski zaśpiewać... O językach obcych nie wspomnę, bo zwolennicy ksenofobów co przez 50 lat za granicę nie wyjeżdżali tego nie potrafią nawet docenić... Polska dla Polaków! Wolacy precz do Wolski! palestrina2005 napisał: > . Hahahaha.> > Pan "Magister" od chodzenia po pijaku po cmentarzu i kłanianiu się elytom w UE.> "Wprowadził" Polskę do UE tak jakby gdyby Olechowski czy Kuroń zostali Preziami> to by Polska nie weszła do UE... Hahaha... > Prawdopodobnie inni negocjowaliby lepiej niż "Magister" i Miller. > > A UE nie lubi Kaczyńskiego bo po prostu się im stawia a nie chodzi na klęczkach> jak Kwach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al95 Re: Prezydent z klasą, choć bez magistra IP: *.ny325.east.verizon.net 06.11.06, 13:32 Jak już używasz nicka "Polska" to dodaj coś od siebie np. polska bladz albo polska rura, to pasuje do twojego tekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
pacal2 ty za to popisałeś się elokwencją 06.11.06, 13:49 BTW. "bladź" to regionalny białostocki rusycyzm. Zdradza w tobie zaściankowego typka z podlaskiej wsi, który po emigracji do kraju "american dream" wypłynął na szerokie wody Jackowa i nagle błyszczy na polskich forach ogładą, nadal nie mając pojęcia o świecie... Myślisz czasem samodzielnie, czy tylko używasz mózgu do przetwarzania cytatów z ulubionej gazety/radia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Cóż za kultura ?? - jak "Magister" Kwaśniewsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 14:28 Czy palestrina mogłaby zażyć coś odświeżającego mózg,jeżeli wogóle coś takiego jest pod ręką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palestrina_anty Re: Ach jaki biedny "poszkodowany" lewak IP: *.toya.net.pl 06.11.06, 09:34 tylko lewacy i komunisci... powiesz kiedys cos madrego??? nie kierujac sie nienawiscia a rozsadkiem??? Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Cóż za sukces mam już swojego "Anty" 06.11.06, 10:22 Jestem z siebie naprawdę dumny. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Co oznacza słowo "lewak", jest jakaś definicja? 06.11.06, 09:49 Czy Jarosław Kaczyński też jest "lewak"? Czy może mały "prawik"? Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Co oznacza słowo "lewak", jest jakaś definicj 06.11.06, 10:28 Moja definicja lewaka: Lewak to gość ze światopoglądem lewicowym i doprowadzoną do absurdu "poprawnością polityczną", która jednak umożliwia ograniczenie wolności słowa jeśli narusza to interesy i poglądy lewaków. Kaczyński to ideologicznie prawicowiec, a ekonomicznie takie centrum z odchyłem w lewo (niestety). A odchył ten spowodowała koalicja z Lepperem zamias PO (niestety). Tak jak Marcinkiewicz uwazam że najlepsza byłaby koalicja POPiS ale niestety PO nie opłacało się (sondaże) w taką koalicję wchodzić. Tak więc widze złe strony PiS ale w tej chwili partia ta jest najlepszą opcją (walka z korupcją i postkomunizmem). Odpowiedz Link Zgłoś
pacal2 Wyjaśnij mi jedno 06.11.06, 13:57 Dlaczego hurtem nazwałeś wszystkich, którzy potępili nie mieszczące się w standardach walki politycznej cywilizowanego świata działania autobusiarzy - "lewakami"? Czy tylko dlatego, że autobusiarze byli z PiS, więc przeciwnicy z założenia muszą mieć "światopogląd lewicowy i doprowadzoną do absurdu poprawność polityczną [...]"? Przypominasz mi podmiot doświadczenia takiego pana Pawłowa... ktoś krytykuje partię/zwolenników PiS? => wyzwę od lewaków Przemyśl lepiej, czy takim globalnym podsumowaniemm wystawiasz laurkę innym, czy raczej sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Wyjaśnij mi jedno 06.11.06, 14:23 Ci co ostro krytykują PiS to lewactwo i tylko tak ich można sklasyfikować. Ludzi o liberalnych ekonomicznie przekonaniach i prawicowych poglądach ideologicznych (np. UPR) krytykują PiS ale rozsądnie - widzą także pozytywne strony - a nie tylko krytykują wszystko jak leci. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Na razie ty krytykujesz wszystko jak leci. 06.11.06, 18:11 Nie na tym rzecz polega żeby coś palnąć a potem się tłumaczyć, bo to każdy potrafi, nawet średnio inteligentna małpa lub poseł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max PiS ma wielkie oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 08:36 "Przecież oni doskonale wiedzieli, że mnie nie ma w domu, bo kilka minut wcześniej widzieli mnie na drugim końcu Sopotu." Z jaką prędkością porusza się w takim razie prezydentowa Karnowska, skoro w kilka minut pokonała z psem drogę przez cały Sopot? Zaznacz właściwą odpowiedź: a. większą niż zmotoryzowani mieszkańcy Trójmiasta b. typową dla mistrzyni Europy w chodzie z siatami c. niewielką, ale tego dnia była ciągnięta na sankach przez rozpędzonego psa rasy husky Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: PiS ma wielkie oczy IP: *.icpnet.pl 06.11.06, 09:51 a gdzies przeczytal, ze byla z tym psem na drugi koncu miasta???? to PREZYDENT byl na drugim koncu, a nie ona. Ech, analfabetyzm sie szerzy... Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Z centrum można dojść wszędzie w 15 minut. 06.11.06, 09:53 Sopot jest malutki a ty o tym nie wiesz i cała twoj alogika jest z palca wyssana mądralo z podstawówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: król maciuś 14 Re: PiS ma wielkie oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 22:26 dodajmy ze z psem który obsrywa okoliczne boiska dla dzieci. czy straż miejsca tego nie iedzi, czy jest to po prostu podójna moralność tudzież hipokryzja świętszych od Papieża członków PO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Karnowski: PiS straszy moje dzieci IP: *.udn.pl 06.11.06, 08:36 a mnie juz nic nie zdziwi w wykonaniu PISu,ci ludzie sa niebezpiecznymi fanatykami,zdolnymi do czynienia zla w imie partii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczycielka Re: Karnowski: PiS straszy moje dzieci IP: *.chello.pl 06.11.06, 14:05 przeczytałam tylko parę wypowiedzi zamieszczonych natej stronie. Wszyscy zapominacie Państwo o jednym. Zastraszano nas w komunie, od 1990 roku już w niej nie żyjemy. A może jednak? Może po wygranej przez PIS tak będzie wyglądała rzeczywistość - wyciąganie kłamliwych teczek, podpisywanie list lojalności, paszporty tylko dla wybranych. Ja to przeżyłam, młodzież w tamtych czasach też była zastraszana przez bojówki, myślący inaczej nie mogli znaleźdź pracy. W tym wszystkim jest jeszcze zapominamy o małym dziecku. Przeczytałam wypowiedź pani Jankowskiej - jest pani oschłą i wyrachowaną osobą i chyba lepiej,że nie ma pani dzieci. Bo co pani by im przekazała? Wszystkie chwyty dozwolone , aby dojść do celu? Proszę o tym pomyśleć i spytać swojej mamy jak czuła się wtedy 12 letnia dziewczynka, gdy pani gwardia ją zastraszała. Odpowiedz Link Zgłoś
kornaccy A propos Magistra Kwaśniewskiego. Kliknij 06.11.06, 08:36 Czepiacie się tego, czy Kwaśniewski był magistrem? Teraz macie "profesora" prawnika, który wszędzie z tłumaczem za granicę musi jeździć!!!! A tak bełkocze po polsku, że po własnym kraju będzie musiał jeździć z tłumaczem. Odpowiedz Link Zgłoś
sanha Re: Karnowski juz za dlugo jest prezydentem 06.11.06, 09:07 Trzeba troche swiezej krwi. Karnowski odwalil kawal dobrej roboty, ale poczuł sie za pewnie, i stad te drobne "nieprawidlowosci", ktore sie zdarzaja (bliskie zwiazki z NDI, najem lokali uzytkowych). To ciezka decyzja, bo zawsze glosuje na Platforme, uwazam ze PiS to oszolomy, a mimo wszsytko uwazam , ze Karnowskemu przyda sie przerwa w rzadzeniu i utrata pewnosci siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
kiniu25 Re: Karnowski juz za dlugo jest prezydentem 06.11.06, 10:54 To wyobraż sobie jak wyglądałby Sopot po 4 latach rządów PiS ?? Pewnie Jak Warszawa po prezydenturze KLaczyńskiego.... Odpowiedz Link Zgłoś
koniecbanialuki Mądrzejszy?Tylko bolszewik, tylko bolszewik -z mąd 06.11.06, 10:46 roscią, to ma niewiele wspólnego. Ani z wykształceniem tym bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Londyńskim autobusem? Nawet oni wiedza co dobre :) 06.11.06, 08:41 duIpa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PC Karnowski: PiS straszy moje dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 08:41 "(...) Aleksandra Jankowska (...) - To nasz pomysł na kampanię, bo prezydent Karnowski utrudnia nam organizację spotkań z mieszkańcami.". Szanowna Pani, widocznie pan Karnowski wziął sobie za wzór byłego prezydenta Warszawy Lecha Kaczyńskiego. O problemach jakie PiS robił w Warszawie innym komitetom w czasie wyborów prezydenckich (2005) mógłbym opowiadać długo i namiętnie. Aczkolwiek dodam , że ignorancja niektórych komitetów była równie duża co złosliwość ex-prezydenta Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś