Dodaj do ulubionych

Polityczny autobus

IP: *.limes.com.pl 06.11.06, 21:34
widzicie Piśśki ?? Kto mieciem wojuje od miecia ginie. Czas żebyście sobie w
te Wasze puste łby powbijali.
Obserwuj wątek
    • Gość: peaceman Re: Polityczny autobus IP: *.interecho.com 06.11.06, 22:28
      Gratuluje kultury osobistej.
      • Gość: Filip Adamczyk Platfusiacy na piechote po trojmiescie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 20:57
        Zafundowali nam korki i jeszcze zabraniaja jezdzic autobusami. Do domu z taką
        partią...
    • Gość: krk konary IP: *.gdynia.mm.pl 06.11.06, 23:32
      Mam wrażenie, że niejeden podczas tego tygodnia jazdy konarem w łeb dostał. To
      pewnie też wina PO.
    • Gość: x karnol to idiota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 07:44
      koncz wasc wstydu oszczedz a wy barany z organu prasowego platfusow skonczcie z
      cenzura postow
      • Gość: Zosia Re: karnol to idiota IP: *.chello.pl 08.11.06, 13:43
        Brak panu kultury, tak dzieła cała wasza partia - PIS. obrazić człowieka,
        zastraszyć, wyszydzić - tylko to potraficie. A pozatym proszę sprawdzić w
        słowniku kto to jest - idiota? Chyba do pana bardziej to określenie pasuje.
    • Gość: rebus Re: Polityczny autobus IP: *.interecho.com 07.11.06, 08:03
      Wyglada na to, ze wszyscy zapamietali tylko fakt, ze Karnowski zakazal jazdy po
      ulicahc temu fajnemu autobusowi ktory sie wszystkim podobal. Pewnie to nie jest
      punkt dla Karnowskiego. Pozdro 600.
    • Gość: Artemis Re: Polityczny autobus IP: *.cable.tmark.pl 07.11.06, 17:15
      no dokladnie...
      a zreszta p. Karnowski ma racje: za Policje odpowiada min. Dorn :DDD huehuehue

a tak swoja droga zawsze mowilem, ze ten kto ma prawo w nazwie ma je tez w
      dupie...!!! HAHAHA
      • Gość: sopocianka Re: Polityczny autobus IP: *.chello.pl 08.11.06, 13:47
        Całe szczęście ,że ten autobus przestał jeździć. Pierwszy raz jak go zobaczyłam
        było to orginalne, obraźliwe słowa które głosili przypominały mi czsy II wojny
        światowe. Wtedy w okupowanych miastach także jeździły takie szczekaczki. Ale co
        jak przez parę dni - zwłaszcza w sobotę zakłócał moją ciszę to miałam dosyć. Z
        wszystkiego trzeba korzystać z umiarem
        • Gość: student Re: Polityczny autobus IP: *.chello.pl 08.11.06, 18:42
          Partia PRAWA jeżdzi autobusem bez aktualnego badania sprawności pojazdu ????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka