Dodaj do ulubionych

A moze Gliwice

IP: *.* 27.02.02, 08:26
Jestem ojcem 17 mies. Arka ktory jeszcze do czerwca mieszka w Krakowie a od lipca zamieszka w Gliwicach. (Żona pracuje narazie w Krakowie a od lipca dostaje prace w Katowicach. Ja pracuje w Gliwicach)Dlatego chcialbym nawiazać znajomości z osobami z Gliwic mające dzieci w podobnym wieku. Chcialbym zasiegnać informacje o żlobkach, a może ktoś ma do polecenia opiekunke? Obecnie znajduje sie pod wspólna opieka dziadków. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Bułeczka Re: A moze Gliwice IP: *.* 27.02.02, 11:11
      Czesc, a moze Gliwice- taki watek juz byl, ale chetnie sie przedstawie jeszcze raz. Mam 18 miesieczna coreczke Wiktorie i mieszkamy sobie wlasnie w Gliwicach.Z tego co wiem jest tu dosc duzo osob z tego ladnego miasta.A gdzie bedziecie mieszkac, ja sasiaduje z gliwicka radiostacja.Pozdrawiam Bozena i wiktoria.
      • Gość: Jarek Re: A moze Gliwice IP: *.* 28.02.02, 07:39
        Dziekuje za odzew!My bedziemy mieszkać prawie po drugiej stronie Gliwic bo w okolicach ul. J Słowackiego i Zygmunta Starego. Ale Gliwice nie należą do dużych miast to myślę, że mogła by mi Pani udzielić też pewnych informacji o dobrych lekarzach pediatrach w Gliwicach. Pozdrowienia
        • Gość: Bułeczka Re: A moze Gliwice IP: *.* 28.02.02, 11:04
          Pozwolilam sobie napisac na priva, daj znac czy doszlo. Ostatnio nie dochodzily moje maile.
          • Gość: Jarek Re: A moze Gliwice IP: *.* 28.02.02, 13:14
            dziekuje za informacje dotarły.
            • Gość: lidka21 Re: A moze Gliwice IP: *.* 06.12.02, 02:17
              WITAJ!MAM NA IMIĘ OLIWIA I JESTEM MAMA 16 MIESIĘCZNEGO MICHAŁKA , OD NIEDAWNA MIESZKAM W GLWICACH I SZUKAM TUTAJ NOWYCH ZNAJOMYCH JESLI BYLIBYŚCIE ZAINTERESOWANI NAWIĄZANIEM KONTAKTU TO PODAJE MÓJ MAIL oliwia_21@op.pl POZDRAWIAM SERDECZNIE I ZYCZE WSZTKIEGO DOBERGO! OLIWIA
              • Gość: Bułeczka Re: A moze Gliwice IP: *.* 09.12.02, 00:09
                Witamy w pieknych Gliwicach!!
    • Gość: mamaNikoluni Re: A moze Gliwice IP: *.* 09.12.02, 23:09
      WitamsmileJa jestem z Zabrza ale bardzo chętnie sie do Was przyłączę bo znam Gliwice bo pracowałam w Gliwicach.Bardzo się cieszę tym pomysłem na spotkanie, napewno bedzie bardzo miło.Tak wiec czekam na termin spotkania i mam nadzieję że do spotkania dojdzie.Pozdrawiam cieplutko w ten mroźny wieczór.Wiola
    • Gość: GosiaBe Re: A moze Gliwice IP: *.* 10.12.02, 20:36
      Witam,Jestem mamą 5 miesięcznej Dominiki. W Gliwicach mieszkam od 2 lat i jeszcze nie znam za wiele osób więc chętnie nawiążę nowe znajomości.Mój adresgosiab26@poczta.onet.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka