Dodaj do ulubionych

Giełda sprętu sportowego

IP: *.waw.cdp.pl 19.11.01, 11:51
Czy ktoś wie gdzie są w Trójmieście giełdy zimowego sprzętu sportowego?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: beast Re: Giełda sprętu sportowego IP: 192.168.140.* 19.11.01, 14:14
      Kiedys były na wydziale ekonomii(Sopot),podobno odbywaja się także na AWFie.
    • Gość: Wojtek Re: Giełda sprętu sportowego IP: *.waw.cdp.pl 26.11.01, 11:49
      Tylu Gdańszczan odwiedza to forum i nikt naprawdę nie wie gdzie można kupić
      używane narty lub snowbord?
      Gdańszczanie POMOCY
      Pozdrawiam
      • Gość: beast Re: Giełda sprętu sportowego IP: 192.168.140.* 26.11.01, 18:23
        Gość portalu: Wojtek napisał(a):

> Tylu Gdańszczan odwiedza to forum i nikt naprawdę nie wie gdzie można kupić
        > używane narty lub snowbord?
        > Gdańszczanie POMOCY
        > Pozdrawiam

Giełdy się pewnie zaczną jak spadnie pierwszy śnieg,wtedy gdy ktos sie na taką
        natknie to Ci powie.Może.
        A sprawdzałes tam gdzie pisałem?(chociazby przez wywiad srodowiskowy;)
        • Gość: Wojtek Re: Giełda sprętu sportowego IP: *.waw.cdp.pl 27.11.01, 07:45
          Beast dzięki, na Ciebie zawsze można liczyć.
          Mój wywiad jest bardzo słaby i donosi mi, że giełda kiedyś była na AWF oraz w
          II LO w Gdyni ale bez szczegółów.
          Może ktoś jeszcze coś wie?
          Pozdrowienia
          • Gość: Jola Re: Giełda sprętu sportowego IP: *.waw.cdp.pl 27.11.01, 09:54
            W hali Oliwia (czy Olivia?) jest komis ze sprzętem sportowym, pare sklepów z
            używanymi nartami itp. odwiedziłam dwa lata temu w Sopocie, ale nie pamiętam
            nazw ulic. Może sprawdź w "Panoramie firm"?
            • Gość: Wojtek Re: Giełda sprętu sportowego IP: *.waw.cdp.pl 27.11.01, 13:34
              Dzięki Jolu
              Byłem w sklepie z używanym sprzętem na ulicy Chopina w Sopocie. Nic tam nie ma,
              trop w Olivii sprawdzę.
              A może ktoś z forumowiczów ma do sprzedania używany snowbord dla 10-cio latka?
              wbw@poczta.onet.pl
              Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka