Gość: Wojtek IP: *.waw.cdp.pl 19.11.01, 11:51 Czy ktoś wie gdzie są w Trójmieście giełdy zimowego sprzętu sportowego? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beast Re: Giełda sprętu sportowego IP: 192.168.140.* 19.11.01, 14:14 Kiedys były na wydziale ekonomii(Sopot),podobno odbywaja się także na AWFie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Giełda sprętu sportowego IP: *.waw.cdp.pl 26.11.01, 11:49 Tylu Gdańszczan odwiedza to forum i nikt naprawdę nie wie gdzie można kupić używane narty lub snowbord? Gdańszczanie POMOCY Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Giełda sprętu sportowego IP: 192.168.140.* 26.11.01, 18:23 Gość portalu: Wojtek napisał(a): > Tylu Gdańszczan odwiedza to forum i nikt naprawdę nie wie gdzie można kupić > używane narty lub snowbord? > Gdańszczanie POMOCY > Pozdrawiam Giełdy się pewnie zaczną jak spadnie pierwszy śnieg,wtedy gdy ktos sie na taką natknie to Ci powie.Może. A sprawdzałes tam gdzie pisałem?(chociazby przez wywiad srodowiskowy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Giełda sprętu sportowego IP: *.waw.cdp.pl 27.11.01, 07:45 Beast dzięki, na Ciebie zawsze można liczyć. Mój wywiad jest bardzo słaby i donosi mi, że giełda kiedyś była na AWF oraz w II LO w Gdyni ale bez szczegółów. Może ktoś jeszcze coś wie? Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Giełda sprętu sportowego IP: *.waw.cdp.pl 27.11.01, 09:54 W hali Oliwia (czy Olivia?) jest komis ze sprzętem sportowym, pare sklepów z używanymi nartami itp. odwiedziłam dwa lata temu w Sopocie, ale nie pamiętam nazw ulic. Może sprawdź w "Panoramie firm"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Giełda sprętu sportowego IP: *.waw.cdp.pl 27.11.01, 13:34 Dzięki Jolu Byłem w sklepie z używanym sprzętem na ulicy Chopina w Sopocie. Nic tam nie ma, trop w Olivii sprawdzę. A może ktoś z forumowiczów ma do sprzedania używany snowbord dla 10-cio latka? wbw@poczta.onet.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś