Dodaj do ulubionych

3G w trójmieście

19.01.07, 12:20
Witam
Chcialem zapytac wszystkich jak jest z telefonia 3G w trojmiescie. Czy dziala,
z jakiej sieci, jak dziala, czy to korzystacie z internetu, czy z
videorozmowy, czy z mobilnej telewizji. jestem ciekaw, czy te uslugi maja sens...
Obserwuj wątek
    • Gość: deren Re: 3G w trójmieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 12:23
      pewnie ze mają sens. tranfer danych masz ze srednia predkoscią ok 400 kB/s
      • volver6000 Re: 3G w trójmieście 19.01.07, 12:27
        a w jakiej sieci tak masz i czy na terenie calego trojmiasta??
        • Gość: deren Re: 3G w trójmieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 01:15
          w najlepszej sieci, czyli erze. cale 3city
    • Gość: blix Re: 3G w trójmieście IP: *.chello.pl 19.01.07, 17:29
      Możesz w bardzo prosty sposób sprawdzić mapę zasięgu telefoni 3G na stronach
      operatorów.
      • les1 Re: 3G w trójmieście 19.01.07, 20:45
        Operatorzy nie maja zielonego pojecia co u nich pracuje i gdzie?
        Zgodnie z ich zapewnieniami mozna laczuc sie z czechami i kims tam
        jeszcze....ale to napewno nie jest 3G......
        Chyba, ze myslimy lokalnie?
        :-)
    • Gość: man Re: 3G w trójmieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 13:05
      mam busines everywhere w orangu i mieszkam w sopocie, generalnie jest ok, prawie
      caly czas jedzie po umts, jak jest w gdansku i gdyni to jeszcze nie wiem, bo mam
      od niedawna
      • Gość: morze Re: 3G w trójmieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 16:26
        mieszkam na babich dolach, tutaj zasieg w orangu jest ok, nie wiem jak z innymi
        sieciami...
    • poranaherbate Re: 3G w trójmieście 22.01.07, 18:59
      u mnei dziala, mam telefon w sieci orange:) zdecuydowanie videokonferencje,
      internetu nie uzywam....
      • Gość: molo Re: 3G w trójmieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 13:38
        w gdynii nie mam zadnych problemow z 3g, czasem gdzies na chwile zniknie, ale
        pojawia sie zaraz po kilku sekundach. Internet smiga do 300-400kb/s wiec nie
        jest zle. nei narzekam. jest to lepsze rozwiazanie niz neostrada.
        pozdrawiam
        • Gość: molo Re: 3G w trójmieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 13:39
          aa, i zapomnialem dodac: mam oranga
          • Gość: janusz p. Re: 3G w trójmieście IP: 66.194.5.* 29.03.07, 17:49
            Jestem totala ciemnota w tych sprawach, moze ktos zyczliwy mi podpowie...

Co potrzeba kupic/zalozyc/zaprenumerowac, zeby uzyskac bezprzewodowe polaczenie
            z internetem, od zera? Mam laptopa i elektrycznosc w chalupie na Wdzydzach, to
            wsio. Zamierzam tam troche pomieszkac, popracowac w spokoju. Potrzebuje sie
            polaczyc ze swiatem wirtualnym, zalezy mi na predkosci lacza, cena mniej
            istotna, choc wolalbym uniknac podpisywania umowy na 2 lata... Czy jest
            mozliwosc dzialania na karte, podobnie jak do telefonu komorkowego? Ktora firma
            oferuje najlepsze polaczenie akurat na Wdzydzach (Czarlina)? Co jeszcze jest
            istotne w tej kwestii?

Z gory dziekuje za informacje i porady.
            janusz
            • cheng1 Re: 3G w trójmieście 20.04.07, 17:35
              Mam kolege akurat w Czarlinie ktory ma internet. Wiem ze zalatwil to w
              Koscierzynie ale niestety nie pomne gdzie i na jakich to jest warunkach.
              Dziala niestety dosc wolno w porownaniu z chello.
              Z
              • Gość: olo PLAY IP: *.chello.pl 20.04.07, 20:56
                Najszybszy jest PLAY, wiem bo testowałem. Ta sieć jest nastawiona na multimedia.
            • totutotu Re: 3G w trójmieście 23.04.07, 12:52
              ERA ma maszt w Wąglikowicach - nie powinno być problemów z zasięgiem z Czarliny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka