Gość: baca IP: *.cable.satra.pl 05.02.07, 22:34 no i pewnie co się bedze pan tłumaczył. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dante Re: Czy gdańscy radni dotrzymują słowa IP: *.net-htp.de 05.02.07, 22:56 Kardynalne grzechy: Numer 2. Chciwość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Czy gdańscy radni dotrzymują słowa IP: *.chello.pl 05.02.07, 23:12 chamstwo i arogancja PiS-u to norma. tyle ,ze nie przez wszystkich do przyjecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdanszczanin Czy gdańscy radni dotrzymują słowa IP: *.chello.pl 05.02.07, 23:24 "600 złotych dałem na tace koscielną...." Ludzki i hojny Pan..... i do bólu szczery...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es po wybprach możemy pocałować ich w żyć IP: *.85-237-171.tkchopin.pl 05.02.07, 23:50 taka jest podstawowa zasada demokracji przedstawicielskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin te, ekspert, a co to jest żyć? IP: *.chello.pl 06.02.07, 13:00 może chodziło ci o rzyć? Jak nie potrafisz, to nie pchaj się na afisz, bo tylko się ośmieszasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndeLaMore Czy gdańscy radni dotrzymują słowa IP: *.multicon.pl 06.02.07, 01:02 Czy tylko ja zauwazyłem że dla gdańskiego Pis-u Kościół jest w zasadzie jedyną wiarygodną "organizacją charytatywną"??;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadyw Czy gdańscy radni dotrzymują słowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.07, 01:17 buahaha, kon by sie usmial. Order Panstwowy dla GW za zwalczanie PiS'u - tylko szkoda ze przy tym redakcja sama traci twarze przez takie tanio-manipulowane tresci .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksienz jasne, widać czym sie różni PO i PiS! IP: *.cable.satra.pl 06.02.07, 03:14 Tym sie rozni po od pisu, ze jak przychodzi co do czego to PO mowi "ok, przedstawiamy dowody wplat" i jest jasne, a PiS kreci i to jak dziecko ktore umorusane czekolada tlumaczy Mamie, ze nie widzialo tej czekolady na oczy juz nie mowiac o zdjedzeniu. Co za wstyd, to ludzie naprawde marnej reputacji! Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk31 Czy gdańscy radni dotrzymują słowa 06.02.07, 07:50 Troche kręcą, ale przecież czy to w obecnych czasach cos dziwnego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziuta Re: Czy gdańscy radni dotrzymują słowa IP: 213.192.75.* 06.02.07, 08:15 Radni z PO są już którąś kadencję z rzędu. Mają wprawę i wiedzą, że media im nie popuszczą. Nowi w składzie rady PiS-owcy przez jakis czas będą się dawać wpuszczać w maliny i budzić z ręką w nocniku.Ale jedni i drudzy - po tych samych pieniądzach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klik Re: Czy gdańscy radni dotrzymują słowa IP: *.such.nat.hnet.pl 06.02.07, 09:00 Bzdura, zdecydowana większość radnych PO to żółtodzioby, pierwszy raz w samorządzie. Po dotrzymywaniu słowa widać, które ugrupowanie jest bardziej wiarygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Czy gdańscy radni dotrzymują słowa IP: *.zab.nat.hnet.pl 06.02.07, 18:45 zaintrygował mnie post w którym autor pisze, że ci z PO to juz byli to wiedzą a ci z PISu to nowi. Postanowiłam to sprawdzić i okazuje się, że w obecnej Radzie Miasta z PO jest 13 nowych radnych a z PISu 10 nowych radnych. W poprzedniej kandencji byli i Ci i Ci z tym, że PO jakie jest każdy widzi a jak nie to napiszę UCZCIWE a PIS no cóż..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał hurt im w detal! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.07, 08:14 tyle mam do powiedzenia w sprawie! Cały PiS jest taki, politycy śmierdzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Pan Lisicki nie odpowiada na maile? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 09:46 Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab Re: cel dobroczynny? IP: *.chello.pl 06.02.07, 10:24 nie wszyscy z PO są w syanie rozstać się z pieniędzmi - dziwny zbieg okoliczności - gdzie się pojawią tam jest "skok na kasę" - gdyby tak jeszcze było coś do zabrania ..... ale oddać ........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dante Kto daje i odbiera ten sie wpiekle poniewiera IP: 167.167.136.* 06.02.07, 10:38 Rozbrajajaca jest szczerosc szefa klubu PiS Kazimierz Koralewski: - Proszę nie kazać mi się za nich tłumaczyć, to dorośli ludzie. To jest politychne seppuku. Najobzydliwsze jest to, ze PiSowcy zobowjazali sie przeznaczyc wrecz wyludzone(bo ich GW na tym przylapala) panstwowe pieniadze dla najbardziej potrzebujacych i wlasnie tych potrzebujacych oszukali. Nie moge tyle jesc ile bym chcial na nich zygac, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,./ podwójna moralność prawych i sprawiedliwych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 12:40 a pomyśleć, że 10 milionów Polaków powierzyło w ich ręce sprawy kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rng Tego was nauczyli w szkole:mówić to czego oczekuje IP: *.limes.com.pl 06.02.07, 14:19 nauczyciel. Tego samego w partii: czego oczekują media. Polityczna poprawność większości radnych jest widoczna. Czy to powód by ubliżać pozostałym? nie, ale zawsze znajdą się tacy, którzy modlą się na rogach ulic, po cichu palą diabłu ogarek,a ponieważ obłudy na ogół nie widać, więc anonimowo można się wyżyć. Podsumowując: gdy słyszę lub czytam inwektywy to wiem,że to ten sam gatunek małych, malutkich ludzi, którzy kiedyś i dziś ubliżają wszystkim wokół bez przyczyny(ze zwykłej nienawiści,zazdrości),z przyczyną(krzywda),ale to ich nie usprawiedliwia.Myślę że podłych ludzi można wszędzie znaleźć, niezależnie jak ta partia się nazywa. Nie wierzę w partię świętych za jaką tu chce uchodzić jedna czy druga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dante Re: Tego was nauczyli w szkole: .... ? IP: 167.167.136.* 06.02.07, 15:32 mg: Wydaje mi sie, ze sie nie bardzo orjetujesz kim sa i jaki maja obowjaski demokratycznie wybrani reprezentancji, jak i nie rozumjesz chyba anarchistycznej i zadnych autorytetow natury internetu, forums i blogow. Jak ktos lubi dyskutowac z osobami na zywo to wybiera sie do baru albo do sejmu. W necie kazdy pisze jak umie i jak lubi bez obwy, ze ktos go bedzie prubowal szfdlakowac socjalnie czy politycznie bo ma takie a nie inne przekonania, i uzywa takich a nie innych sformuowan, obuc sie, my jestesmy wszyscy rozni! Pozatym jest ogromna roznica miedzy tymi, ktorzy przyznali sie bledu i go skorygowali, a krentaczami , arogancja gumowcy czy poprostu oszustami. Odpowiedz Link Zgłoś
starykawaler_jarek_k Bardzo bobrze Kaczyńscy, bardzo dobrze Tusk..., 06.02.07, 14:43 ... bardzo dobrze Adamowicz: "Od tego są barany, żeby je strzyc... .". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monter A to kmioty! W dyby ich i baty na goly tylek. IP: *.cable.ubr07.croy.blueyonder.co.uk 06.02.07, 16:26 Niech wiedza chamy, ze slowo jest drozsze od pieniedzy!!! Prowincjonalne prostactwo i nic wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
igda99 Czytam i.... 06.02.07, 16:53 własnym oczom nie wierzę co czytam!!!!! Gdańscy RADNI - co za beznadzieja. Nikogo nie wspierają - tylko siebie. Co za obłuda! Jednego z tych filantropów znam - pomocny................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyfrustrat też było zostać radnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 17:52 nie musiałbyś się mścić piszac anonimy w internecie, ciekawe czy wówczas byś wspierał..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyfrustrat II Re: też było zostać radnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 20:56 no i może trzeba było! Ale to nie dla mnie - jeżeli o moim wpisie piszesz. A ja na prawdę znam paru i wiem o tych sponsorowaniach. Bzdura. Chociaż ludzi lubię. Ale jako radni.......bardzo wiele do życzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rng Czy gdańscy radni dotrzymują słowa IP: *.limes.com.pl 06.02.07, 20:39 Prezydent też bo wydał 100 000 na mystery client.Pieniądze w tym mieście leżą w urzędzie tylko trzeba wiedzieć jak je wyciągnąć. Prezydent wie i to zrobił.Tego to mi szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usuniety Re: Czy gdańscy radni dotrzymują słowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 20:48 usuwaja wpisy z tego forum. swinie, guano a nie wolnosc slowa. wybiórcza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurass "Sześćset złotych dałem na tacę w kościele" buhaha IP: *.limes.com.pl 06.02.07, 20:47 dobreee, bo nie do sprawdzenia. Ten to ma tupet. Czy to nie jest czasem brat prawie prezydenta Jaworskiego omnibusa ze Stoczni Gdańskiej - PKP - Energa ?? Co to zarabia miliony rocznie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 37.gora.01.02 Czy gdańscy radni dotrzymują słowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 14:25 Przecztalem to i jestem zdegustowany.Na co liczyliscie.Radni PiS wplaca tam pieniadze.Macie poczucie humoru.Wazne aby ten ciemny elektorat poszedl na glosowanie.Reszta nalezy juz do wybranych.Ale nie ma co sie oburzac.Winni sa ci co nie poszli glosowac lub glosowali na PiS/powinno "to"pisac sie z malej litery/.Jeszcze zobaczycie nie jeden numer w wykonaniu tych prawych i sprawiedliwych. Odpowiedz Link Zgłoś