Gość: Wróblewski II,h.Ślepowron z od Re: Statek holenderskiej organizacji Kobiety na f IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.03, 22:55 szkoda ,że Ciebie to nie dotyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytion Re: Statek holenderskiej organizacji Kobiety na f IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.03, 23:09 Skoro nie chcą wpuścić tego statku to domagam się: Delegalizacji LPR (łamanie konstytucji - tego paragrafu o zakazie funkcjonowania organizacji o ideologii lub charakterze totalitarnym) Delegalizacji Kościoła Katolickiego (ale byłby dym ;-) - z tego samego paragrafu... A bardziej serio. Skoro tak już bronią życia poczętego, to proponuję apartheid. Dla Katolików osobne prawo (zakaz aborcji, antykoncepcji, pracy w niedzielę jak i zakupów, do tego zakaz zabaw głośnych w czasie stosownych okresów w roku, zakaz prawny spożywania mięsa w piątek i wielki post). Dla ateistów i bezwyznaniowców pełnia praw (i obowiązków) liberalnego prawa. Zobaczymy ile zostanie katolików w Polsce. :-)) WPUŚCIĆ TEN STATEK! KOMU ON SZKODZI??? PRZECIEŻ TE KOBIETY TYLKO EDUKUJĄ INNE KOBIETY (I MĘŻCZYZN PRZY OKAZJI INFORMUJĄ, ŻE KOBIETA NIE SŁUŻY TYLKO DO GOTOWANIA, PRANIA, PRASOWANIA I SPUSZCZANIA SIĘ W NIĄ) ps. jestem jak najbardziej facetem :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hcytreig Zalecenia Dalajlamy na 3 tysiąclecie - ciekawe! IP: *.stenaline.com 21.06.03, 23:15 Wklejam wart zastanowienia wątek z Forum Świat. Ciekaw jestem Waszych opinii. Zwłaszcza Lpraków - zaslepioneych religianctwem i nienawiscią. Pozdr. ================= Mantra Dalajlamy na trzecie tysiąclecie Autor: Gość: Janusz IP: 62.233.201.* Data: 22-01-2003 15:29 ------------------------------------------------------------------------------ Mantra Dalajlamy na trzecie tysiąclecie: 1. Weź pod uwagę, że wielka miłość i wielkie osiągnięcia wiążą się z wielkim ryzykiem. 2. Gdy coś tracisz, nie przegap tej wewnętrznej lekcji. 3. Stosuj zasadę 3 S: Szacunek dla siebie, Szacunek dla innych, Stuprocentowa odpowiedzialność za wszystkie swoje czyny. 4. Pamiętaj, że nieotrzymanie tego, czego pragniesz jest czasami cudownym zrządzeniem losu. 5. Naucz się zasad, tak, abyś wiedział, jak je właściwie łamać. 6. Nie pozwól, aby małą niezgoda zburzyła wielką przyjaźń. 7. Kiedy zdasz sobie sprawę, że popełniłeś błąd, natychmiast poczyń kroki, aby go naprawić. 8. Codziennie spędź trochę czasu w samotności. 9. Bądź otwarty na przemiany, ale nie porzucaj swoich wartości. 10. Pamiętaj, że milczenie jest czasami najlepszą odpowiedzią. 11. Prowadź dobre, godne życie. Kiedy zestarzejesz się i będziesz je wspominał, będziesz mógł się nim cieszyć jeszcze raz. 12. Atmosfera miłości we własnym domu jest podstawą twojego życia. 13. Podczas sprzeczki z kochanymi osobami odnoś się tylko do aktualnej sytuacji, a nie przywołuj przeszłości. 14. Dziel się swoją wiedzą. To droga do osiągnięcia nieśmiertelności. 15. Okaż przyjaźń twojej planecie ziemi. 16. Raz w roku udaj się do miejsca, w którym jeszcze nie byłeś. 17. Pamiętaj, że najlepsze partnerstwo to takie, w którym wasza wzajemna miłość przewyższa wasze wzajemne potrzeby. 18. Oceniaj swój sukces poprzez pryzmat tego, z czego musiałeś zrezygnować, aby go osiągnąć. 19. Podchodź do miłości i gotowania z beztroskim oddaniem. Na zakończenie dość wymowne słowa Dalajlamy: "Możemy odrzucić wszystko: religię, ideologię, nabytą mądrość. Niezbędne jest tylko jedno: miłość i współczucie. To jest właśnie moja prawdziwa religia, moja prosta wiara. Z jej punktu widzenia nie potrzebujemy świątyń, kościołów, meczetów, synagog ani wyrafinowanych filozofii, doktryn i dogmatów. Świątynią jest nasze własne serce i nasz własny umysł. Doktryną - współczucie. Wszystko, czego nam trzeba - to miłość do innych i szacunek dla ich praw i godności, niezależnie od tego, kim lub czym są. Dopóki praktykujemy tę miłość i szacunek w codziennym życiu, dopóki mieszka w nas współczucie wobec innych i, powodowani poczuciem odpowiedzialności, postępujemy powściągliwie, to - wykształceni czy prości, wierzący w Buddę, Boga, coś innego lub zgoła nic - bez wątpienia będziemy szczęśliwi." tekat autorstwa Daniel www.berdi.prv.pl/ pozdr janusz polecam stronę www: tsering.wroclaw.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytion Re: Piekne. Ale nie rzucaj perel przed...LPRowcow IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.03, 23:20 Czemu nie... Może któryś zacznie myśleć... :-))) PS. Czy ktoś już zwrócił uwagę, że na obecnym ustawodastwie najwięcej zarabiają ginekolodzy???? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ire` Re: Piekne. Ale nie rzucaj perel przed...LPRowcow IP: *.lodz.dialog.net.pl 21.06.03, 23:46 Gość portalu: Pytion napisał(a): > Czemu nie... Może któryś zacznie myśleć... :-))) > PS. Czy ktoś już zwrócił uwagę, że na obecnym ustawodastwie najwięcej zarabiają > > ginekolodzy???? > :-))) Oczywiście! Ginekolodzy i organizatorzy wyjazdów `turystycznych`. Pisałem już kilka dni temu na tym forum, że prawo bezskutecznie usiłuje ingerować w te dzidziny życia społecznego, które i tak zachowają swoją autonomię. Wszelka, szeroko rozumiana, prohibicja wywołuje popyt, który jest zaspokajany przez `czarną strefę` Przykładów w historii - bez liku. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Ja.Caly czas mowie o cenie "wywolania miesiaczki" 22.06.03, 04:33 Ginekolog bierze kilkadziesiat razy DROZEJ, nizli wynosi cena pigulki RU na Zachodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOSIEK Re: Piekne. Ale nie rzucaj perel przed...LPRowcow IP: *.net 22.06.03, 00:18 Proszę: www.wjc.org.il/wojac/jewish_and_arab_refugees.html Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Ciekawy link, FASZYSTO. Ale ni slowa o ABORCJI !!! 22.06.03, 04:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barnaba Odpowiedz sobie sam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.03, 23:54 Gość portalu: Hcytreig napisał(a): > > Wklejam wart zastanowienia wątek z Forum Świat. > Ciekaw jestem Waszych opinii. Zwłaszcza Lpraków - zaslepioneych > religianctwem i nienawiscią. > > Pozdr. > > ================= > > Mantra Dalajlamy na trzecie tysiąclecie > Autor: Gość: Janusz IP: 62.233.201.* > Data: 22-01-2003 15:29 > ------------------------------------------------------------------------------ > > Mantra Dalajlamy na trzecie tysiąclecie: > > 1. Weź pod uwagę, że wielka miłość i wielkie osiągnięcia wiążą się z wielkim > ryzykiem. > 2. Gdy coś tracisz, nie przegap tej wewnętrznej lekcji. > 3. Stosuj zasadę 3 S: Szacunek dla siebie, ****Szacunek dla innych, Stuprocentowa > odpowiedzialność za wszystkie swoje czyny.**** > 4. Pamiętaj, że nieotrzymanie tego, czego pragniesz jest czasami cudownym > zrządzeniem losu. > 5. Naucz się zasad, tak, abyś wiedział, jak je właściwie łamać. > 6. Nie pozwól, aby małą niezgoda zburzyła wielką przyjaźń. > 7. Kiedy zdasz sobie sprawę, że popełniłeś błąd, natychmiast poczyń kroki, > aby go naprawić. > 8. Codziennie spędź trochę czasu w samotności. > 9. Bądź otwarty na przemiany, ale nie porzucaj swoich wartości. > 10. Pamiętaj, że milczenie jest czasami najlepszą odpowiedzią. > 11. Prowadź dobre, godne życie. Kiedy zestarzejesz się i będziesz je > wspominał, będziesz mógł się nim cieszyć jeszcze raz. > 12. Atmosfera miłości we własnym domu jest podstawą twojego życia. > 13. Podczas sprzeczki z kochanymi osobami odnoś się tylko do aktualnej > sytuacji, a nie przywołuj przeszłości. > 14. Dziel się swoją wiedzą. To droga do osiągnięcia nieśmiertelności. > 15. Okaż przyjaźń twojej planecie ziemi. > 16. Raz w roku udaj się do miejsca, w którym jeszcze nie byłeś. > 17. Pamiętaj, że najlepsze partnerstwo to takie, w którym wasza wzajemna > miłość przewyższa wasze wzajemne potrzeby. > 18. Oceniaj swój sukces poprzez pryzmat tego, z czego musiałeś zrezygnować, > aby go osiągnąć. > 19. Podchodź do miłości i gotowania z beztroskim oddaniem. > > Na zakończenie dość wymowne słowa Dalajlamy: > "Możemy odrzucić wszystko: religię, ideologię, nabytą mądrość. Niezbędne jest > tylko jedno: miłość i współczucie. To jest właśnie moja prawdziwa religia, > moja prosta wiara. Z jej punktu widzenia nie potrzebujemy świątyń, kościołów, > meczetów, synagog ani wyrafinowanych filozofii, doktryn i dogmatów. Świątynią > jest nasze własne serce i nasz własny umysł. Doktryną - współczucie. > ****Wszystko, czego nam trzeba - to miłość do innych i szacunek dla ich praw i > godności, niezależnie od tego, kim lub czym są.**** ****Dopóki praktykujemy tę miłość > i ***szacunek*** w codziennym życiu, dopóki mieszka w nas ***współczucie*** wobec innych > i, powodowani poczuciem ***odpowiedzialności,*** postępujemy powściągliwie,**** ***to - > wykształceni czy prości, wierzący w Buddę, Boga, coś innego lub zgoła nic - > bez wątpienia będziemy ***szczęśliwi.***" > tekat autorstwa Daniel > www.berdi.prv.pl/ > pozdr janusz > polecam stronę www: > tsering.wroclaw.pl/index.php Święte słowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hcytreig Zalecenia Dalajlamy na 3 tysiąclecie - słodkie! IP: *.stenaline.com 22.06.03, 16:51 > > Mantra Dalajlamy na trzecie tysiąclecie: > 5. Naucz się zasad, tak, abyś wiedział, jak je właściwie łamać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczciwy Wysterylizowac feministki !!! (Kazdemu, zo lubi) IP: *.sympatico.ca 21.06.03, 23:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee Re: SO , YOU NEWER EAT PUSEE... IP: *.proxy.aol.com 21.06.03, 23:21 ...gabrysiu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loki Re: Bo nie jestem lesbijka, durniu jeden!!! IP: *.interserv.net.pl / 192.168.2.* 22.06.03, 17:36 Lesbijką może nie, ale osobą niekulturalną tak. Odpowiedz Link Zgłoś
camrut Re: SO , YOU NEWER EAT PUSEE... 22.06.03, 22:40 glupota nie tlumaczy chamstwa, seksizmu i fanatyzmu.... Przyzwyczailes wszystkich na tym forum do swojego poziomu 'elokwencji' - wybacz za naduzycie tego slowa, ale niewybredne post'y rzucaj przed rodzina i ewentualnym kregiem znajomych, niezaleznie od tego jak waskim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wróblewski II,h.Ślepowron z od Re: Wyrok na narodzie polskim. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.03, 23:27 Kiedy ludzie biznesu totalnie zepsuci "kapitalistyczną" propagandą wolą mieć psa i kota niż własne dziecko DZIECKO. ONZ już wyliczyła ile nas bedzie za niedługi czas -dwadzieścia parę milionów. Karol de Ślepowron-Wróblewski. Rżnąć wszystkich "Koniecpolskich" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smilla Re: Wyrok na narodzie polskim. IP: *.ramtel.com.pl / *.radio-gazeta.pl 21.06.03, 23:51 Przecież nie chodzi o to, aby każda kobieta będąca w ciąży pozbyła się dziecka. Gdyby aborcja w ściśle określonych przypadkach była dopuszczalna to niebyłoby noworodków na śmietnikach (a ile leży zakopanych, których nikt nigdy nie odnajdzie), podziemia aborcyjnego i wielu innych dramatów niechcianych dzieci. A dla Ciebie mam proste pytanie: zakładamy, że masz córkę (i np. na dodatek nieletnią). Córka zaszła w ciążę na skutek gwałtu. Będziesz szczęśliwym dziadkiem? Kto w to uwierzy? Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey On tendencyjnie myli PRAWO do aborcji z NAKAZEM 22.06.03, 04:39 aborcji. I NIC juz mu sie nie da przetlumaczyc. Szkoda, bo miewal kiedy indziej wystapienia wielce sensowne. A moze to schizofrenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joe z Teksasu Re: Spalic na stosie ludzi ze statku IP: *.ext.ti.com 21.06.03, 23:57 Mysle, ze episkopat powinien wznowic stara chrzescijanska instytucje Inkwizycji palenia na stosie. Spalic wszystkich heretykow i bedzie bogobojne polskie spoleczenstwo. Watykan nie protestowal w czasie ostatniej wojny gdy nazisci mordowali Zydow i innych w obozach koncentracyjnych majac nadzieje, ze wiecej w niebie bedzie dusz, z na ziemi mniej zydow i komunistow. Jak LPR wzrosnie w sile, to pewnie tez ich aktywisci wloza szare mundury i zaczna robic porzadek w Polsce. W Arabii Saudyjskiej gdy muzulmanin zmieni wiare to ucina mu sie glowe - w Polsce ksieza katoliccy pewnie marza o takim samym prawie. Bardziej serio - gdy widze rosnaca nietolerancje dla niekatolikow i przeksztalcanie Polski w druga Irlandie, a moze z czasem w Iran, to jestem zadowolony, ze mnie tam nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Joe, kosciol w Irlandii sprawil, ze Irlandczycy 22.06.03, 04:44 odeszli od kosciola!!! Przyjedz do Dublina w niedziele. Idz do jakiegokolwiek kosciola w godzinach mszy. I bedziesz mial szczescie, jesli na tej mszy zobaczysz ze dwie prababcie, podtrzymywane przez kilkunastoletnie wnuczki. Bo zwykle widzisz tylko kaplana. Nb. pisze o tym w innym miejscu. A aborcja dla zamoznych dzis Irlandek nie jest zadnym problemem - RU w sprzedazy (kosciol nie rzadzi Min. Zdrowia), a i prom do Liverpoolu niewiele drozszy, nizli paczka papierosow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loki Re: Joe, kosciol w Irlandii sprawil, ze Irlandczy IP: *.interserv.net.pl / 192.168.2.* 22.06.03, 13:38 M.in Kościołowi zawdzięczają, że są jeszcze odrębnym narodem, mimo straszliwych prześladowań ze strony protestanta Cromwella. Zapytaj, czy ktoś go w Irlandii pamięta. Po upadku Cesarstwa zachodniorzymskiego w irlandzkich klasztorach pielęgnowano znajomość łaciny, gromadzono i kopiowano teksty starożytnych pisarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee R CZY WY TO ROZUMIECIE... IP: *.proxy.aol.com 21.06.03, 23:42 ...hare hare...hare kryszna ...hare ..hare... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ire` Re: R CZY WY TO ROZUMIECIE... IP: *.lodz.dialog.net.pl 21.06.03, 23:51 Newer - nie rozumię i never nie zrozumię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat chodzą tacy z ksiązkami i rozdają... za pieniądze IP: *.acn.pl / 10.64.10.* 21.06.03, 23:56 Odpowiedz Link Zgłoś
camrut Re: chodzą tacy z ksiązkami i rozdają... za pieni 22.06.03, 21:47 mowisz o LPR'owcach???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wróblewski II,h.Ślepowron z od Re: Statek holenderskiej organizacji Kobiety na f IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.03, 23:51 Mam 45-lat,syna 17-let. i c.5-let.Wsyd mi za małżeństwa ,które wolą mieć psa i kota nizz własne dziecko. Z drugiej strony znam wiele bezdzietnych małżeństw,które oddałyby wszystko co mają ,aby mieć dziecko. Jednym słowem hańba i pomsta do Nieba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee Re: Statek holenderskiej organizacji Kobiety na f IP: *.proxy.aol.com 21.06.03, 23:58 Gość portalu: Wróblewski II,h.Ślepowron z od napisał(a): > Mam 45-lat,syna 17-let. i c.5-let.Wsyd mi za małżeństwa ,które > wolą mieć psa i kota nizz własne dziecko. > Z drugiej strony znam wiele bezdzietnych małżeństw,które > oddałyby wszystko co mają ,aby mieć dziecko. > Jednym słowem hańba i pomsta do Nieba. - mam 38 -lat, syn 8..corka prawie 2 lata..i to cale moje "barachlo' lacznie z moja anna nie chca mowic po polsku...bo mowia ,ze sa urodzeni w usa... z niecierpliwoscia czekam na kobiety na fali ..kiedy tu wplyna do portu w nyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smilla Re: Statek holenderskiej organizacji Kobiety na f IP: *.ramtel.com.pl / *.radio-gazeta.pl 22.06.03, 00:00 Spytaj córeczkę czy będzie szczęśliwą zgwałconą matką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee Re: Statek holenderskiej organizacji Kobiety na f IP: *.proxy.aol.com 22.06.03, 00:14 Gość portalu: smilla napisał(a): > Spytaj córeczkę czy będzie szczęśliwą zgwałconą matką- - ha,ha...spytam sie millera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smilla Re: Statek holenderskiej organizacji Kobiety na f IP: *.ramtel.com.pl / *.radio-gazeta.pl 22.06.03, 00:40 To było do Wróblewskiego. A czemu tak sie ułożyło to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hebe Re: Statek holenderskiej organizacji Kobiety na f IP: *.devs.futuro.pl 22.06.03, 01:03 Gość portalu: Wróblewski II,h.Ślepowron z od napisał(a): > Mam 45-lat,syna 17-let. i c.5-let.Wsyd mi za małżeństwa ,które > wolą mieć psa i kota nizz własne dziecko. > Z drugiej strony znam wiele bezdzietnych małżeństw,które > oddałyby wszystko co mają ,aby mieć dziecko. > Jednym słowem hańba i pomsta do Nieba. ========= Nie moge sie nadziwic dlaczego siedzisz w necie i pierdoly pociskasz zamiast zajmowac sie swoimi dziecmi!!! Nie masz poczucia obowiazku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wróblewski II,h.Ślepowron z od Re: Statek holenderskiej organizacji Kobiety na f IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.03, 01:20 Dzień jest dla rodziny,a noc dla takich jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hebe Re: Statek holenderskiej organizacji Kobiety na f IP: *.devs.futuro.pl 23.06.03, 02:06 Gość portalu: Wróblewski II,h.Ślepowron z od napisał(a): > Dzień jest dla rodziny,a noc dla takich jak Ty. ========= Dzieki:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joda Re: Statek holenderskiej organizacji Kobiety na f IP: *.coco.pl 21.06.03, 23:56 żeby zostać w średniowieczu, wszyscy się zapierają rękami i nogami... najlepiej nie wprowadzać reform, które uwzględniają NIEJEDNOLITOŚĆ sytuacji. no bo po co wprowadzać niepotrzebny FERMENT?. najgorsze, co się może przydarzyć to decydować o samym sobie, co nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joe z Teksasu Re: palic na stosie ludzi ze statku IP: *.ext.ti.com 22.06.03, 00:02 Mysle, ze episkopat powinien wznowic stara chrzescijanska instytucje Inkwizycji palenia na stosie. Spalic wszystkich heretykow i bedzie bogobojne polskie spoleczenstwo. Watykan nie protestowal w czasie ostatniej wojny gdy nazisci mordowali Zydow i innych w obozach koncentracyjnych majac nadzieje, ze wiecej w niebie bedzie dusz, z na ziemi mniej zydow i komunistow. Jak LPR wzrosnie w sile, to pewnie tez ich aktywisci wloza szare mundury i zaczna robic porzadek w Polsce. W Arabii Saudyjskiej gdy muzulmanin zmieni wiare to ucina mu sie glowe - w Polsce ksieza katoliccy pewnie marza o takim samym prawie. Bardziej serio - gdy widze rosnaca nietolerancje dla niekatolikow i przeksztalcanie Polski w druga Irlandie, a moze z czasem w Iran, to jestem zadowolony, ze mnie tam nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee Re: palic na stosie... propaganda sld.. IP: *.proxy.aol.com 22.06.03, 00:10 Gość portalu: Joe z Teksasu napisał(a): > Mysle, ze episkopat powinien wznowic stara chrzescijanska instytucje > Inkwizycji palenia na stosie. Spalic wszystkich heretykow i bedzie bogobojne > polskie spoleczenstwo. Watykan nie protestowal w czasie ostatniej wojny gdy > nazisci mordowali Zydow i innych w obozach koncentracyjnych majac nadzieje, ze > wiecej w niebie bedzie dusz, z na ziemi mniej zydow i komunistow. Jak LPR > wzrosnie w sile, to pewnie tez ich aktywisci wloza szare mundury i zaczna robic > > porzadek w Polsce. W Arabii Saudyjskiej gdy muzulmanin zmieni wiare to ucina mu > > sie glowe - w Polsce ksieza katoliccy pewnie marza o takim samym prawie. > Bardziej serio - gdy widze rosnaca nietolerancje dla niekatolikow i > przeksztalcanie Polski w druga Irlandie, a moze z czasem w Iran, to jestem > zadowolony, ze mnie tam nie ma. - wbrew pozorom nigdy nie bylo stosow w polsce ( w calej europie zginelo na stosach ok 100 osob)...co moze zdzialc wlasna tv i propaganda bolszewicka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytion Re: palic na stosie... propaganda sld.. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.03, 00:34 W samej Hiszpanii na stosach Torquemada puścił z dymem 1200 osób (potwierdzone i udokumentowane z archiwów Inkwizycji)... Kup sobie myslący mózg drogi mee Żartowałem... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee Re: palic na stosie... propaganda sld.. IP: *.proxy.aol.com 22.06.03, 00:44 Gość portalu: Pytion napisał(a): > W samej Hiszpanii na stosach Torquemada puścił z dymem 1200 osób (potwierdzone > i udokumentowane z archiwów Inkwizycji)... > Kup sobie myslący mózg drogi mee Żartowałem... :-))) - ha,ha zabawne co zrodlo ...to smak wody inny...i jak inteligencja typowa koltuneria polska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytion Re: palic na stosie... propaganda sld.. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.03, 00:50 Mee, myślałem, że jest w tobie trochę szacunku dla ludzi o innych poglądach i umiejętność przyjmowania racjonalnej krytyki i faktów. Niestety, moja rada dotycząca mózgu przestaje być żartem. kup go sobie. Byle byś mógł myśleć. A jak mi nie wierzysz to zapraszam do lektury. Zacznij od beletrystyki (np. Cepik, Torquemada - ma WYKAZ ŹRÓDEŁ I BIBLIOGRAFIĘ na końcu, jak poczytasz to pogadamy) Aha i nie odchodź od tematu dyskusji. Dyskutujemy o prawie kobiety do autonomii, a nam facetom nic do ich brzucha (choć jeśli byłoby to moje dziecko poprosiłbym o skonsultowanie decyzji ze mną. SKONSULTOWANIE!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee Re: palic na stosie... propaganda sld.. IP: *.proxy.aol.com 22.06.03, 01:02 Gość portalu: Pytion napisał(a): > Mee, myślałem, że jest w tobie trochę szacunku dla ludzi o innych poglądach i > umiejętność przyjmowania racjonalnej krytyki i faktów. > Niestety, moja rada dotycząca mózgu przestaje być żartem. kup go sobie. Byle > byś mógł myśleć. A jak mi nie wierzysz to zapraszam do lektury. Zacznij od > beletrystyki (np. Cepik, Torquemada - ma WYKAZ ŹRÓDEŁ I BIBLIOGRAFIĘ na końcu, > jak poczytasz to pogadamy) > Aha i nie odchodź od tematu dyskusji. Dyskutujemy o prawie kobiety do > autonomii, a nam facetom nic do ich brzucha (choć jeśli byłoby to moje dziecko > poprosiłbym o skonsultowanie decyzji ze mną. SKONSULTOWANIE!!!) - ty o autonomi ja o zabijaniu dziecka w lonie matki...ty czytasz ..i ja czytam...ale to wszystko zalezy od zrodla...stwierdzilem juz na tym forum ,ze polskie prawo aboracyjne jest b. wyrozumiale...szkoda ...wybiorcza przed textem o kobietach na fali... powinna w skrocie przedstawic polske prawo do aborcji... dyskusja nie polega na dogadywaniu typu ...kop sobie mozg...lub myslalem ,ze jestes taki czy taki...bo jak mowi stare polskie przyslowie...indyk myslal o niedzieli a w sobote lep ucieli...pzr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytion Re: palic na stosie... propaganda sld.. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.03, 14:11 Zabijaniu??? Mam pytanie lepsza jest aborcja czy niemowlę na śmietniku? Polska to taka piękna kraj gdzie bardziej wszyscy są zainteresowaniu tym by dziecko się narodziło niż by miało jak żyć. Osobiście uważam, że ważniejsze jest by zapewnić dziecku komfort życia a nie ciągłe wegetowanie. Dlatego jestem za prawem do aborcji, którą można wyeliminowac tylko w jeden sposób - poprzez dobrą i racjonalną edukację seksualną nie ograniczającą się do zaślinionego transwestyty w czarnej sukience mówiącego, że to "grzech". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nath Re: palic na stosie... propaganda sld.. IP: *.245-202-24.mtl.mc.videotron.ca 22.06.03, 01:09 Gość portalu: Pytion napisał(a): > Mee, myślałem, że jest w tobie trochę szacunku dla ludzi o innych poglądach i > umiejętność przyjmowania racjonalnej krytyki i faktów. > Niestety, moja rada dotycząca mózgu przestaje być żartem. kup go sobie. Byle > byś mógł myśleć. A jak mi nie wierzysz to zapraszam do lektury. Zacznij od > beletrystyki (np. Cepik, Torquemada - ma WYKAZ ŹRÓDEŁ I BIBLIOGRAFIĘ na końcu, > jak poczytasz to pogadamy) > Aha i nie odchodź od tematu dyskusji. Dyskutujemy o prawie kobiety do > autonomii, a nam facetom nic do ich brzucha Oooo, naprawde? :)) Powaznie, jako kobieta wcale nie uwazam, ze mezczyzni nie maja prawa wypowiadac sie w sprawie aborcji. To bzdura. Aborcja to problem moralny a moralnosc jest jedna dla wszystkich. Nikt nie mowi np. ze kobieta nie ma prawa wypowiadac sie w sprawie wojny i pokoju dlatego, ze w wojsku sluza glownie mezczyzni. Takze jak chlop mowi, ze aborcja to sprawa kobiety, to wzruszam ramionami i uwazam ze chowa glowe w piasek...W koncu jesli to jego dziecko to tez i jego odpowiedzialnosc, wiec powinien miec jakies zdanie. Rownie dobrze mozna twierdzic, ze o aborcji moga sie wypowiadac tylko te kobiety ktore juz mialy dzieci (no bo co np. taka jak ja, ktora ich jeszcze nie miala moze wiedziec o ciazy), albo tylko te ktore mialy niechciane dziecko... i siegamy absurdu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytion Re: palic na stosie... propaganda sld.. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.03, 14:17 Wreszcie ktoś ze mną polemizuje :-) Twoje zdanie jest całkiem rozsądne, ale zauważ, że w PL na temat aborcji itp wypowiadają się głównie mężczyźni i transwestyci w czarnych sukienkach. Z kobiet zaś tylko nieliczne feministki i zakonnice. Czy to normalne? Co to jest moralność? Dla mnie, jako niechrześcijanina to słowo oznacza troszkę co innego. Demokracja zaś polega m in na obronie praw mniejszości. Narzucanie prawa przez instytucje religijne jest głupie, gdyż tego typu sprawy powinny 'odbywac się w zaciszu sumienia każdego człowieka. Ale skoro KK chce by aborcja była zakazana - proponowałem apartheid dla katolików prawo zakazujące wszystkiego co KK chce, a dla niewierzących pełnia praw liberalnego społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nath Re: palic na stosie... propaganda sld.. IP: *.245-202-24.mtl.mc.videotron.ca 22.06.03, 19:23 Mowilam o moralnosci bo aborcja to dylemat moralny. Kwestia polega na tym czy uznamy, ze plod to czlowiek czy nie. Sa rozne opinie ale poki istnieje dyskusja, poty mamy do czynienia z dylematem moralnym. I jest to problem ktory wykracza poza obreb KK czy w ogole religii. Oczywiscie, KK jest mocno zwiazany za stanowiskiem antyaborcyjnym ale nie ma na nie monopolu. Takie samo stanowisko zajmuje wiele ugrupowan protestanckich, kosciol prawoslawny, wiele odlamow judaizmu (o innych religiach nie bede sie wypowiadac bo nie wiem ale tez sadze, ze sa raczej przeciwko) i w koncu wiele osob niereligijnych. Nie trzeba byc religijnym zeby sprzeciwiac sie aborcji. Groso modo sa trzy mozliwosci rozwiazania tej kwestii. Pierwsza: uznajemy, ze ten dylemat powinien byc rozstrzygany indiwidualnie a wiec zezwalamy na aborcje. Druga: uznajemy, ze w sytuacji watpliwej jaka jest czlowieczenstwo plodu rozstrzygamy na korzysc kobiet poniewaz widzimy ich cierpienie i nie mamy watpliwosci co do ich czlowieczenstwa a wiec legalizujemy aborcje ale troche z innych wzgledow. Trzecia: w sytuacji gdy czlowieczenstwo plodu jest sporne, uznajemy, ze "na wszelki wypadek" rostrzygniemy na korzysc plodu zeby nie okazac sie winnym zabojstwa, a wiec zakazujemy aborcji. Teraz jeszcze trzeba zadecydowac kto decyduje i na jakiej zasadzie - sady? (jak w Stanach), spoleczenstwo? Na zasadzie "lepszych argumentow" czy "demokratycznej wiekszosci"? No wiec sprawa jest skomplikowana... Ja bym sie sklaniala do trzeciej opcji (zakazac aborcji). Nie owijajac w bawelne jednym z powodow jest to, ze jestem katoliczka i nie mam ochoty zadzierac z kosciolem w sprawie ktora mnie nie dotyczy i moze nigdy nie bedzie (nawet jakby dotyczyla raczej nie optowalabym za aborcja). Wiem, to dosyc cyniczne ale coz...Druga sprawa to to ze wolalabym byc ostrozna w tej kwestii a wiec unikac aborcji. Po pierwsze aborcja to nie jest sposob na kontrole urodzen, ani w teorii ani w praktyce - z tym sie chyba kazdy powinien zgodzic. W Polsce liczba urodzen ciagle spada mimo zakazu aborcji. Po drugie, jezeli niechciana ciaza jest wynikiem dobrowolnego stosunku to czy czlowiek nie powienien ponosic konsekwencji swoich dzialan? Przeciez jest antykoncepcja (tak, wiem, ze KK tego tez zakazuje co mam mu troche za zle, ale tak naprawde to patrzy na to przez palce...) Moim zdaniem wiele tych niechcianych ciaz to konsekwencja lekkomyslnosci albo wygodnictwa (mowi sie np. ze bogate kobiety maja dostep do aborcji, ale dlaczego bogate kobiety nie chca urodzic jednego dziecka wiecej? Przeciez nie dlatego ze maja ich za wiele...) Moze to troche okrutne zeby wymagac od kobiety zeby placila sporym poswieceniem za chwile lekkomyslnosci ale z drugiej strony...jak sie jedzie samochodem po pijaku i skonczy na wozku to tez jest tylko chwila...A dlaczego za ta chwile lekkomyslnosci mialby placic potencjalny czlowiek? Kiedy ciaza jest wynikiem gwaltu no to problem jest powazniejszy...Tylko, ze nigdzie nigdy nie widzialam zadnych szacunkow dotyczacych frekwencji takich zdarzen. Dla mnie to troche tak jak "okolicznosci lagodzace" przy kradziezy czy zabojstwie. Prawo uznaje, ze czlowiek moze czasem zabic ale nie legalizuje z tego powodu zabojstw jako takich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nobody Re: palic na stosie... propaganda sld..n/t IP: *.stenaline.com 29.08.03, 08:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hebe Re: palic na stosie... propaganda sld.. IP: *.devs.futuro.pl 22.06.03, 00:44 Gość portalu: mee napisał(a): > > - wbrew pozorom nigdy nie bylo stosow w polsce ( w calej europie zginelo na > stosach ok 100 osob)...co moze zdzialc wlasna tv i propaganda bolszewicka... ========== Jestes niedouczony, czy tylko udajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pimpuś Re: palic na stosie... propaganda sld.. IP: *.crowley.pl 22.06.03, 12:23 ostatnią kobietę spalono na stosie w Polsce w XVIII wieku, kiedy już w wielu krajach tego procederu nie stosowano. W sumie w Polsce spalono ponad 200 osób. Oczywiście w przepranych podręcznikach histori danych się nie doszukasz, bo to był kraj tolerancyjny (w którym prawosławnych nawracano siłą na grekokatolicyzm, a arian wygnano, a tych co nie chcieli wyjechać wyrżnięto. w niektórych regionach zakaz wyznawania czegokolwiek innego niż katolicyzm, był karany śmiercią) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wróblewski II,h.Ślepowron z od Re:Prowokacja IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.03, 00:15 Ten statek to zwykły holownik.Wystarczy wejśc na pokład ,aby poronić. To ma tylko ukazać jakimi jesteśmy oszołomami. Wypierdalać z Polski!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smilla Re:Prowokacja IP: *.ramtel.com.pl / *.radio-gazeta.pl 22.06.03, 00:29 Mniej więcej wyglądało to tak: pokazani są rodzice Mussoliniego, Amina i Hitlera po czym pada zdanie: gdyby stosowali prezerwatywy i tu nazwa firmy. Niestety 45 lat temu ciężko było w Polsce o prezerwatywy i trochę wstyd kupować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee Re:Prowokacja IP: *.proxy.aol.com 22.06.03, 00:40 Gość portalu: smilla napisał(a): > Mniej więcej wyglądało to tak: pokazani są rodzice Mussoliniego, Amina i > Hitlera po czym pada zdanie: gdyby stosowali prezerwatywy i tu nazwa firmy. > Niestety 45 lat temu ciężko było w Polsce o prezerwatywy i trochę wstyd > kupować. - nie ma to jak bylo dawanie dupy na wykopkach komu popadnie..ze spiewem na ustach ooooo stalin moj bracie......a partia sld reszte skrobala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hcytreig KATOLICKI REGULAMIN ODBYWANIA STOSUNKÓW SEX. IP: *.stenaline.com 22.06.03, 02:13 Oficjalny Katolicki Regulamin Odbywania Stosunków Plciowych z Osobami Wierzacymi 1. Przygotowania do odbycia stosunku płciowego. Całość przygotowań do odbycia stosunku płciowego dzielimy na: - spowiedź - zadumę - skupienie - członków umywanie - serca oczyszczenie Uwagi: Co się tyczy zadumy i skupienia, to szczegółowe zalecenia w tym względzie należy odszukać w encyklice Papieża Sektusa CXL VI "Sursum penis". Członków umywanie opisane jest natomiast w książce Ignacego Loyoli "Societatis Jesu et Psychopathia Sexualis", wydanej przez Pomyłkę w Rzymie w 1957 r. Serca oczyszczenie polega na zmówieniu modlitw adekwatnych do sytuacji. Zalecane szczególnie są Psalm XXXI, od wersetu: "Jakobym Patrzeć nie chciał, takom zawżdy jeno sromotę postrzegał, a niewiasty, co spać ze mną pragnęły, szybkom zapładniał ku większej chwale Twojej i radości Syna Twego..."; Hymn: "Panie, i wybacz grzech nasz śmiertelny, musim jednak ku pożytkowi własnemu, a coby niewiasta nudzić się nie zaczęła, począć to małe dziecię na chwałę Twoją wieczną, a bez grzechu nijak się nie uda. Niechaj gniew Twój Panie przeciw innym się obróci, oko przymknij i pozwól nam szybko dokonać czynu tego grzesznego w imię Ojca i Syna i Ducha Świętego, Amen", a także Psalm LVI od wersetu: "Miłość ma, Panie, bezgraniczna do stworzenia wszelakiego, lebo niewiastę jeno przy poczęciu pokochać zdolnym, aliści Tyś tak chciał za co chwała Ci na wieki wieków". Kobiety powinny natomiast w takiej sytuacji zmówić następującą modlitwę: "Azaliż nie Pan nasz z żebra Adamowego stworzył niewiastę, coby radość tworzenia dała dziecku Jego? Czy nie ku większej chwale Pańskiej między nogi moje wniknie jasność wielkiego aktu Tworzenia? O Panie, choćby nawet ból ciało me przeszył na wskroś, a cierpienie rozerwało serce, dam ci te dziecię, aby imię chwały Twojej niosło poprzez świat na wieki wieków. Gloria, gloria in excelsis Deo!" Obowiązkowym zakończeniem każdej modlitwy jest słowo "Amen". 2. Wprowadzenie się w stan podniecenia. Po odbyciu niezbędnych przygotowań należy wprowadzić się w stan podniecenia, co najlepiej wykonać po ciemku i z zamkniętymi oczami. Kobiety w stan podniecenia wprowadzać nie należy, ponieważ wówczas może zostać zakłócony normalny porządek rzeczy. Podniecone kobiety zaczynają domagać się jakiejś "przyjemności" i jej brak - naturalnie przyjemność jest niemożliwa do uzyskania w żaden sposób - doprowadza je do stanu frustracji i chęci odbywania stosunku z innym mężczyzną, na ogół Szatanem. To zrozumiałe, że do takiej sytuacji dopuścić nie można. Dlatego kobieta powinna do ostatniej chwili zajmować się sprawami domowymi. W opisanej sytuacji mężczyzna może wprowadzić się w stan podniecenia ręcznie, chociaż da się spróbować innych sposobów. Kościół jednak stanowczo nie zachęca do oglądania filmów o treści pornograficznej i niebanalnej. Zalecane filmy to: "Jak Pan to robił"; "Ręka Pańska"; "Cierpienie tworzenia"; "Serce w smutku, dłoń w rozporku". Ręczne wprowadzenie w stan podniecenia polega na długotrwałym ściskaniu i głaskaniu penisa w części czołowej. Kiedy osiągnie on maksymalny rozmiar i dalsze głaskanie i ściskanie nic nie daje poza bólem, należy zawołać żonie i kazać jej ściągnąć majtki. Nic więcej nie powinna. (No, chyba że nosi spodnie, ale jaka katoliczka nosi spodnie!?) 3. Czynności poprzedzające akt stosunku płciowego. 3.1. Ułożenie ciał osób odbywających stosunek płciowy. W celu odbycia stosunku płciowego z osoba płci żeńskiej należy po przygotowaniach omówionych w punkcie 1 "Regulaminu" i wprowadzeniu się w stan podniecenia zająć pozycję, umożliwiającą sprawne wsunięcie penisa do vaginy. Kobieta więc kładzie się na wznak na jakiejkolwiek płaszczyźnie poziomej (zalecane jest łóżko, lecz mogą to np.. być drzwi wyjęte z zawiasów, lub deska do prasowania), natomiast mężczyzna umieszcza swoje ciało w płaszczyźnie równoległej do ułożenia ciała kobiety, celując penisem w otwór sromu, znajdujący się mniej więcej w odległości 1 i 1/3 długości przeciętnego penisa w stanie podniecenia poniżej pępka niewiasty, między jej udami. Srom najczęściej jest pokryty włosiem, co stanowi dodatkowy element ułatwiający rozpoznanie tego miejsca. Uwaga! NIE należy próbować celować penisem w inne owłosione miejsca na ciele kobiety, ani tym bardziej inne otwory. 3.2. Wkładanie penisa do vaginy. Po przyjęciu odpowiednio wygodnej pozycji należy spróbować umieścić penisa w vaginie. Nie jest to proste; najlepiej w tym celu poprosić o pomoc kobietę. Powinna ona ująć penisa palcami kciukiem i wskazującym lewej dłoni, zaś następnie spróbować palcami ręki prawej namacać otwór sromu i wsunąć do niego penisa. W tym czasie mężczyzna utrzymuje się ponad kobietą, podpierając rękoma. Uwaga! W sytuacji, gdy kobieta nie ma rąk, penisa powinna wsadzać osoba trzecia, najlepiej wujek, ciocia lub ewentualnie proboszcz odpowiedniej parafii. Gdy zaś nie ma rąk mężczyzna, to w zasadzie nie ma problemu. 4. Przebieg stosunku płciowego. Po włożeniu penisa do vaginy mężczyzna, starając się utrzymywać dłońmi w pewnym oddaleniu od kobiety (nie jest to konieczne; kobietę można z powodzeniem przywalić swoim ciałem, żeby oduczyć ją raz na zawsze chęci do stosunku), porusza rytmicznie biodrami, starając się nieci wysuwać i na przemian wsuwać penisa głębiej do vaginy. Siła tych ruchów nie jest istotna. Należy pchać tym mocniej, im głośniej kobieta krzyczy z bólu. 5. Poczęcie. Akt poczęcia należy do najważniejszych podczas całego stosunku. Można wręcz rzec, że stosunek jest nieważny i gdyby dało się począć naturalnie inną drogą, to byłby w ogóle niewskazany. Jak na razie niestety nie dało się. (To znaczy można począć w sposób sztuczny, lecz jest to mało katolickie i wprost potworne). Dlatego poczynać należy jednak najszybciej: optymalna ilość ruchów penisem w vaginie od momentu rozpoczęcia stosunku do aktu poczęcia nie powinna przekraczać 10. Może to liczyć kobieta dla odpędzenia nudy. Najlepiej, żeby liczyła głośno i po doliczeniu do dziesięciu robiła mężczyźnie wymówki, że jeszcze nie począł. Każdy normalny człowiek wie chyba, na czym polega poczęcie, więc opisywać go nie trzeba. W razie gdyby były jakieś wątpliwości, to prosimy się zgłosić do najbliższej Poradni Katolickiej przy kościele parafialnym. Generalnie przyjmuje się, że jeśli mężczyzna poczuje ulgę i zachce mu się spać, to już na pewno jest po poczęciu. Niezłym sposobem na skrócenie czasu poczynania jest poprzedzające akt stosunku długotrwałe masowanie penisa w części czołowej. Należy jednak przy tym uważać, aby poczęcie nie nastąpiło bez kobiety, albowiem wówczas cały akt jest nieważny i należy przed kolejną próbą udać się do spowiedzi. 6. Zakończenie. Po zakończeniu mężczyzna powinien natychmiast wysunąć penisa z vaginy. Najlepiej, gdy zajmuje się np. przeglądaniem Biblii, lub najnowszego numeru "Rycerz Niepokalanej", jeśli oczywiście umie czytać. Kobieta natomiast chwilę leży na wznak, by lepiej się poczęło, a potem może np. posprzątać lub uprać skarpetki. Po wieczornej lub porannej mszy oboje natychmiast przystępują do spowiedzi, dokładnie zdając relację księdzu zarówno z poczynionych uprzednio przygotowań, jak i samego przebiegu samego stosunku płciowego. W szczególności należy nadmienić o: - przebiegu wprowadzenia się w stan podniecenia i z jakich środków w tym celu skorzystano (w razie, gdyby były wykorzystane jakieś filmy, należy przynieść do Kościoła dla ocenzurowania); - ilości ruchów penisa w vaginie od początku stosunku aż do aktu poczęcia; - zachowaniu kobiety podczas aktu. Ksiądz spowiednik ma prawo zażądać od kobiety, aby poddała się oględzinom w celu stwierdzenia, czy stosunek odbyty został prawidłowo i nie spowodował jakowych zmian w stanie fizycznym jej ciała. Kobieta powinna ułatwić księdzu wszystkie te czynn Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Jesli nie jestescie oszolomami, to PO CO ta heca? 22.06.03, 04:53 Niech ten holownik plywa sobie gdzie chce i kiedy chce, stosujac sie WYLACZNIE do regilacji prawa morskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Statek holenderskiej organizacji Kobiety na f IP: *.labedy.pl / 192.168.0.* 22.06.03, 00:18 Jeszcze w XIX wieku kośćiół akceptował skrobanki - bodaj do 70- dnia w przypadku dziewczynki a 80 w przypadku chłopca (???). Bo po tylu dniach dusza wkraczała w ciało. Było to równie racjonalne co teraz - ciemnota i zabobon. Polecam Boya Żeleńskiego "Reflektorem w mrok" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee Re: Statek holenderskiej organizacji Kobiety na f IP: *.proxy.aol.com 22.06.03, 00:23 Gość portalu: Krzysztof napisał(a): > Jeszcze w XIX wieku kośćiół akceptował skrobanki - bodaj do 70- > dnia w przypadku dziewczynki a 80 w przypadku chłopca (???). Bo > po tylu dniach dusza wkraczała w ciało. Było to równie > racjonalne co teraz - ciemnota i zabobon. Polecam Boya > Żeleńskiego "Reflektorem w mrok" ...czerwony boy...to tylko propaganda bolszewicka na garnuszku bolszewickim...reflektorem w glowe polecam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytion Re: Statek holenderskiej organizacji Kobiety na f IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.03, 00:30 Typowy katolik z Ciebie mee, jak ktoś nie z Wami to na przypie....ć albo na stos. Ja wiem co myślę o całej sprawie i uważam, że dla katolików powinno być osobne katolickie prawo. W dowodziku będziesz miał wpisane katolik, na piersi krzyżyk i zapomnij o szyneczce w piątek czy w Wielki Post nie mówiąc o jakimkolwiek posiłeczku w Wielki Piątek... O prezerwatywkach zapomnij - kulka w łeb. Wizyta w agencji? Kastracja i do zakonu o ścisłym rygorze... A ja, będę robił co mi się będzie podobało (czyli żył w monogamicznym związku decydując o antykoncepcji itp wspólnie z moją Drugą Połową na przykład [nie odchodząc od spraw najbardziej rajcujących transwestytów w czarnych sukienkach do kostek). Ukłony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee Re: Statek holenderskiej organizacji Kobiety na f IP: *.proxy.aol.com 22.06.03, 00:48 Gość portalu: Pytion napisał(a): > Typowy katolik z Ciebie mee, jak ktoś nie z Wami to na przypie....ć albo na > stos. Ja wiem co myślę o całej sprawie i uważam, że dla katolików powinno być > osobne katolickie prawo. W dowodziku będziesz miał wpisane katolik, na piersi > krzyżyk i zapomnij o szyneczce w piątek czy w Wielki Post nie mówiąc o > jakimkolwiek posiłeczku w Wielki Piątek... > O prezerwatywkach zapomnij - kulka w łeb. Wizyta w agencji? Kastracja i do > zakonu o ścisłym rygorze... > A ja, będę robił co mi się będzie podobało (czyli żył w monogamicznym związku > decydując o antykoncepcji itp wspólnie z moją Drugą Połową na przykład [nie > odchodząc od spraw najbardziej rajcujących transwestytów w czarnych sukienkach > do kostek). > Ukłony -cepie to do tatusia ktory to.... zapomnial w pore wyjac...a moze to byl bolszewicki jakis zbir... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee Re: Statek holenderskiej organizacji Kobiety na f IP: *.proxy.aol.com 22.06.03, 00:51 Gość portalu: mee napisał(a): > Gość portalu: Pytion napisał(a): > > > Typowy katolik z Ciebie mee, jak ktoś nie z Wami to na przypie....ć albo n > a > > stos. Ja wiem co myślę o całej sprawie i uważam, że dla katolików powinno > być > > osobne katolickie prawo. W dowodziku będziesz miał wpisane katolik, na pie > rsi > > krzyżyk i zapomnij o szyneczce w piątek czy w Wielki Post nie mówiąc o > > jakimkolwiek posiłeczku w Wielki Piątek... > > O prezerwatywkach zapomnij - kulka w łeb. Wizyta w agencji? Kastracja i do > > > zakonu o ścisłym rygorze... > > A ja, będę robił co mi się będzie podobało (czyli żył w monogamicznym zwią > zku > > decydując o antykoncepcji itp wspólnie z moją Drugą Połową na przykład [ni > e > > odchodząc od spraw najbardziej rajcujących transwestytów w czarnych > sukienkach > > do kostek). > > Ukłony > > -cepie to do tatusia ktory to.... zapomnial w pore wyjac...a moze to byl > bolszewicki jakis zbir... - to wy walczycie o aborcje ...wiec po okazaniu legitymacji sld i samoobrony ...aborcja za free... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytion Re: Statek holenderskiej organizacji Kobiety na f IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.03, 00:56 Mylisz się Mee, My walczymy o prawo do decyzji (i ew aborcji) a nie o aborcję. Najlepiej by było gdyby była porządna edukacja seksualna w szkołach. I patrząc na twoje posty - nauka krytycznego myślenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee Re: Statek holenderskiej organizacji Kobiety na f IP: *.proxy.aol.com 22.06.03, 01:13 Gość portalu: Pytion napisał(a): > Mylisz się Mee, My walczymy o prawo do decyzji (i ew aborcji) a nie o aborcję. > Najlepiej by było gdyby była porządna edukacja seksualna w szkołach. I patrząc > na twoje posty - nauka krytycznego myślenia... -przepraszam, rozpedzilem sie troche jak moj przodek pod grunwaldem w 417...oczywiscie ,ze jestem za edukacja ..a nie instrukcja jak li tyko zakladac kondony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hcytreig PERFIDIA KOŚCIOŁA KAT.. W KWESTII PROKREACJI. IP: *.stenaline.com 22.06.03, 01:45 Perfidia KK polega na tym, że system nakazów i zakazów jest tak skonstruowany, że normalny człowiek zawsze jest w fazie grzeszenia. Powoduje to poczucie winy a KK oferuje łatwy sposób uwolnienia się od tego przykrego uczucia. Bezpośrednio lub pośrednio odpłatnie. Najlepszym przykładem jest, dla niektórych niejasny, stosunek koscioła do zachowań seksualnych człowieka. Tu kontrukcja jest taka: 1. nie wolno współzyć bez chęci prokreacji. 2. nie wolno używać środków poronnych, antykoncepcyjnych w tym nawet (sic!) prezerwatyw. 3. nie wolno usuwać płodów z jakichkolwiek przyczyn. 4. wolno stosować "naturalne metody zapobiegania ciąży" - przyzwolenie na "rosyjska (watykańską) ruletkę". Jest to niespójne z zakazem współżycia, które ma zawsze mieć na celu prokreację. Podsumowując, normalna para Homo Sapiens (mam nadzieję że sapiens)ZAWSZE JEST W TYCH SPRAWACH W FAZIE GRZECHU. I o to chodzi. Kosciół bez grzeszników upadłby w trzy dni. Nalezy wiec grzeszników produkować. Wojtyła robi to perfekcyjnie. Szkopuł w tym, że inne niz Polacy narody myslą i podejmuja decyzje marginalizujace KK. Cały ten system został utworzony w celu maksymalizacji zysku globalnej korporacji jaka jest kosciół katolicki, poprzez rozbudzenie poczucia winy i chęci wykupienia się z niej. Regulacja urodzin a'la Watykan również wyłącznie temu służy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Dobrze ze sie obudziles Mee IP: *.ifn-magdeburg.de 22.06.03, 21:21 Gość portalu: mee napisał(a): > Gość portalu: Pytion napisał(a): > > > Mylisz się Mee, My walczymy o prawo do decyzji (i ew aborcji) a nie o > aborcję. > > Najlepiej by było gdyby była porządna edukacja seksualna w szkołach. I > patrząc > > na twoje posty - nauka krytycznego myślenia... > > -przepraszam, rozpedzilem sie troche jak moj przodek pod grunwaldem w > 417...oczywiscie ,ze jestem za edukacja ..a nie instrukcja jak li tyko zakladac > > kondony... TYle ze troche pozno. NIe da sie juz tego belkotu ogolnego czytac. Mam nadzieje ze nawet u katolikow moralnosc to jednak sprawa indywidualna.. Edukacja to podstawa a zapominasz o wychowanku takiej matki ktora choc nie chciala to wychowuje.. Zapominasz o polskich realiach adopcyjnych. Gdzie ty zyjesz Mee? I sam sie przyznajesz ze twoje dzieci po polsku nie mowia - to pryszcz przy tym czego takie dzieci potem z domow dziecka i przytulku umiec nie beda.. I to nie z wlasnej winy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arcykr3 Re: Statek holenderskiej organizacji Kobiety na f IP: *.devs.futuro.pl 22.06.03, 20:02 Gość portalu: Krzysztof napisał(a): > Jeszcze w XIX wieku kośćiół akceptował skrobanki - bodaj do 70- > dnia w przypadku dziewczynki a 80 w przypadku chłopca (???). Bo > po tylu dniach dusza wkraczała w ciało. Było to równie > racjonalne co teraz - ciemnota i zabobon. Polecam Boya > Żeleńskiego "Reflektorem w mrok" www.mateusz.pl/ksiazki/js-pn/js-pn_45.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Kwasniewski na Prymasa Polski IP: *.z064220066.okc-ok.dsl.cnc.net 22.06.03, 00:47 Czwarte dziecko powinno byc na utrzymaniu Pieronka. Kwasniewski zmienia zdanie koniunkturalnie. Oni zapominaja o biedzie i bezrobociu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wróblewski II,h.Ślepowron z od Re: Statek holenderskiej organizacji Kobiety na f IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.03, 00:54 Wykastrowac zach.Europę. Niech żyje zach.Europa Afrykanów i Arabów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wsiewałod Re: Statek holenderskiej organizacji Kobiety na f IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.03, 01:21 Czy za 50-lat będą tu jeszcze mówic po Polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emir Edygej Re: Statek holenderskiej organizacji Kobiety na f IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.03, 01:25 Szto Ty durak?,eto budet judeogermania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee Re: Statek holenderskiej organizacji Kobiety na f IP: *.proxy.aol.com 22.06.03, 01:34 Gość portalu: Emir Edygej napisał(a): > Szto Ty durak?,eto budet judeogermania. - no to skarzyte mnie pazausta co budet z rosyja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee Re: HISTORIA LUBI SIE POWTARZAC....? IP: *.proxy.aol.com 22.06.03, 01:30 Gość portalu: Wsiewałod napisał(a): > Czy za 50-lat będą tu jeszcze mówic po Polsku. - glupio-by bylo gdyby nie...eee, holandia to tolerancja a co dopiero niemcy i francja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hcytreig Dlaczego Giertych nie został aresztowany ???!!! IP: *.stenaline.com 22.06.03, 01:43 Przecież nosi stale (również przy kobietach) narzędzie gwałtu!!! Przechowuje to paskudztwo w bokserkach!!!Może go w każdej chwili użyć!!! Proponuję zarekwirować mu narzędzie zbrodni a potem wydalić w pizdu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bron Re: Dlaczego Giertych nie został aresztowany ???! 22.06.03, 01:51 Niestety chroni go immunitet :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ire` Re: Dlaczego Giertych nie został aresztowany ???! IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.06.03, 01:57 bron napisał: > Niestety chroni go immunitet :) ------------ Immunitet nie chroni posłów złapanych na gorącym uczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hcytreig Re: Dlaczego Giertych nie został aresztowany ???! IP: *.stenaline.com 22.06.03, 02:03 Gość portalu: ire` napisał(a): > bron napisał: > > > Niestety chroni go immunitet :) > ------------ > Immunitet nie chroni posłów złapanych na gorącym uczynku. -------------- Jakoś mi nie pasuje. Gietrych i jakikolwiek gorący uczynek (w sprawach seksu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADui LUDZIE!!!! IP: *.chello.pl 22.06.03, 02:16 LUDZIE!!! Żryjcie pigułki, noście prezerwatywy, podwiązujcie nasieniowady, przerywajcie stosunki, wstawiajcie sobie spirale. AlE SIĘ NIE MORDUJCIE, NA LITOŚĆ BOSKĄ NIE MORDUJCIE się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gietrych Re: LUDZIE!!!! IP: *.stenaline.com 22.06.03, 02:35 Gość portalu: ADui napisał(a): > LUDZIE!!! > > Żryjcie pigułki, noście prezerwatywy, podwiązujcie > nasieniowady, przerywajcie stosunki, wstawiajcie sobie spirale. ---------------------- Jesteś przeciwko JP II? Szatanie. > > AlE SIĘ NIE MORDUJCIE, NA LITOŚĆ BOSKĄ NIE MORDUJCIE się!!! ------------- Teraz lepiej. Ale ma być to i poprzednie! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arcykr3 Re: LUDZIE!!!! IP: *.devs.futuro.pl 22.06.03, 20:05 Gość portalu: ADui napisał(a): > wstawiajcie sobie spirale. www.mateusz.pl/ksiazki/js-pn/js-pn_44.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ire` Re: A teraz pasuje? IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.06.03, 02:52 Gość portalu: Hcytreig napisał(a): > > Przecież nosi stale (również przy kobietach) narzędzie gwałtu!!! Przechowuje to > > paskudztwo w bokserkach!!!Może go w każdej chwili użyć!!! > Proponuję zarekwirować mu narzędzie zbrodni a potem wydalić w pizdu!!! ------ Mój post o bezskuteczności immunitetu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Statek holenderskiej organizacji Kobiety na f IP: *.cablevision.net.mx 22.06.03, 03:16 czytam i czytam wszystkie te wypowiedzi i az strach sie bac. mysle, ze nie mozemy osadzac ludzi o to co robia. Jedynie Bog ma taka mozliwosc. a wiec zacznijmy naprwiac swiat od samych siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee Re: Statek holenderskiej organizacji Kobiety na f IP: *.proxy.aol.com 22.06.03, 03:30 Gość portalu: ja napisał(a): > czytam i czytam wszystkie te wypowiedzi i az strach sie bac. > mysle, ze nie mozemy osadzac ludzi o to co robia. Jedynie Bog ma > taka mozliwosc. a wiec zacznijmy naprwiac swiat od samych > siebie. - wiesz juz ...,ze gdzies dzwoni ale nie wiesz jeszcze w jakim kosciele...ale jestes blisko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lu Re: Statek holenderskiej organizacji Kobiety na f IP: *.ne.client2.attbi.com 22.06.03, 03:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luke Re: Statek holenderskiej organizacji Kobiety na f IP: *.ne.client2.attbi.com 22.06.03, 03:46 juz z Aurory wystrzal padl GABRIEL -y ty PEDALE Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Nie tykaj Archaniola. I to tego od Zwiastowania 22.06.03, 05:07 Ciezarnej Panience. A jesli to do mnie, to wytlumacz mi, amerykanski tluku, jak heterosuksalna kobieta moze byc pedalem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |v|rowa A ja bym proponowal... IP: *.block1.tc1.rnktel.net 22.06.03, 03:58 ...aby holendzy zrobili taki statek na wzor ich "kofi-szopow" i poplyneli ratowac biednych ciemiezonych Amerykanow z ich zakazow. Zawijalby taki statek naladowany dobrym ziolem do portow, ladowal stado na poklad, wywozil na wody miedzynarodowe i po pewny czasie zwozil najarane jak szpakimtowarzystwo na ich ojczysta ziemie. Tak, to by byl piekny wklad Holendrow w walke z nieludzkimi zakazami na tym lez padole..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee Re: A ja bym proponowal...dlaczego nie... IP: *.proxy.aol.com 22.06.03, 04:03 Gość portalu: |v|rowa napisał(a): > ...aby holendzy zrobili taki statek na wzor ich "kofi-szopow" i > poplyneli ratowac biednych ciemiezonych Amerykanow z ich > zakazow. Zawijalby taki statek naladowany dobrym ziolem do > portow, ladowal stado na poklad, wywozil na wody miedzynarodowe > i po pewny czasie zwozil najarane jak szpakimtowarzystwo na ich > ojczysta ziemie. > > Tak, to by byl piekny wklad Holendrow w walke z nieludzkimi > zakazami na tym lez padole..... - to jest niemozliwe zostali -by storpedowani w ramach wymiany demokracji...gdyby tu byl clinton...to co innego..on palil ziola ale sie podobno nie zaciagal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LONGERgierT(w)YCHkoniec WYDMUSZKA IDZ JUZ SPAC IP: *.echostar.pl 22.06.03, 04:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: WYDMUSZKA IDZ JUZ SPAC IP: *.chello.pl 22.06.03, 04:34 i dobrze. kurwwa pierrdolnienata suka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |v|rowa Re: A tobie ziolo wyraznie szkodzi. I meskalina t IP: *.block2.tc1.rnktel.net 22.06.03, 14:53 Dla twojej informacji - zadnego z nich nie uzywam, skrobanek tez. Po prostu smieszy mnie takie "ratowanie" ciemiezonych. Niech poplyna do Arabii Saudyjskiej - i niech tam kobiet ratuja. Zobaczymy kto lub co ich w porcie przywita. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Na to maja monopol kolesie pana Busha. Poczytaj 22.06.03, 05:09 raporty komisji Senatu, z komisja Warrena na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrowa Re:GDZIE TO KOCHANIE... IP: *.proxy.aol.com 22.06.03, 05:19 ..skowronka chyba...1.2.3. proba mikrofona... Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey To z Szekspira? Z Romea i Julii? To nie slowik, to 22.06.03, 05:29 skowronek... Cos sie po tej trawce zrobiles liryczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrowa Re: To z Szekspira? Z Romea i Julii? To nie slowi IP: *.proxy.aol.com 22.06.03, 05:33 gabrielacasey napisała: > skowronek... Cos sie po tej trawce zrobiles liryczny. -kobieto ..jaka trawka ..ja jestem ...szczesliwy...zawsze mozesz spytac dlaczego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrowa Re: To z Szekspira? Z Romea i Julii? To nie slowi IP: *.proxy.aol.com 22.06.03, 05:48 gabrielacasey napisała: > skowronek... Cos sie po tej trawce zrobiles liryczny. - slowik to a nie skowronek...pozatym jestem na wyjezdzie w orlando - floryda...jest basen...jest bar...i piwo ...chimay ale ...odziwo prosto z belgii...pzr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska Re: Statek holenderskiej organizacji Kobiety na f IP: *.dialup.mindspring.com 22.06.03, 03:59 Gość portalu: Eli napisał(a): > Ządam badań ustalających kiedy zarodek staje sie istotą ludzka > albo zakazu zabijania ssaków na jedzenie. One też cierpią. Nie rozumiem "albo" ,reszta dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DBE)Solo OMG WTF CO CO MA BYC ??!? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.06.03, 04:21 "gestapo" ? BARANIE naucz sie CO TO BYLO gestapo cwierc inteligencie jeden qrwa. a niech ci zgwalca dziewczyne an jakies poj* imprze i sobie wychowaj to. ZROBMY REFERENDUM , NIECH SAME KOBIETY ZADECYDUJA CO MA BYC OK ? NIE ? czemu nie ?? bo ok 90% byloby na TAK. SP* i CH* w * tym, co maja zielone pojecie o psrawie, a wypowiadaja sie jakby mieli mega przejscia tego typu. TEN STATEK RZADZI ! Niech zyje wolnosc--' ps. zanim cokolwiek zjebie powiesz, zastanow sie ile zwierzat i rodzin zabijaja abys mogl sobie miche zapelnic zasrany hipokryto ! ____________ student PWR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndyNY Re: OMG WTF CO CO MA BYC ??!? IP: *.ny325.east.verizon.net 22.06.03, 04:34 Gość portalu: DBE)Solo napisał(a): > "gestapo" ? BARANIE naucz sie CO TO BYLO gestapo cwierc > inteligencie jeden qrwa. a niech ci zgwalca dziewczyne an > jakies poj* imprze i sobie wychowaj to. > > ZROBMY REFERENDUM , NIECH SAME KOBIETY ZADECYDUJA CO MA BYC > OK ? NIE ? czemu nie ?? bo ok 90% byloby na TAK. > > SP* i CH* w * tym, co maja zielone pojecie o psrawie, a > wypowiadaja sie jakby mieli mega przejscia tego typu. > > TEN STATEK RZADZI ! Niech zyje wolnosc--' > > ps. zanim cokolwiek zjebie powiesz, zastanow sie ile zwierzat i > rodzin zabijaja abys mogl sobie miche zapelnic zasrany > hipokryto ! > > ____________ > student PWR Zdecydowanie popieram, ale musze stwierdzic, ze jestes pierdolonym chamem, panie student <prawdopodobnie bez matury> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrowa Re: Statek holenderskiej organizacji Kobiety na f IP: *.proxy.aol.com 22.06.03, 04:32 ...cierpienie...a jak cierpi moj maly...ten myty( k. jak to sie pisze) codzienie ..pieszczony....i ja tu sie obawiam ...ze po tych wszystkich statkach z wiedzmami na fali ...po prostu ten moj maly powie dosyc...basta.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KPzA Chronmy zycie niepoczete! IP: *.its.unimelb.edu.au 22.06.03, 06:11 Zadam kary smierci za zabicie jajeczka badz plemnika, bo to przeciez tez tacy mali ludzie, najbardziej narazeni na aborcje! Katolik Prawdziwy z Antypodow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xiadz Idzcie na msze grzesznicy IP: *.proxy.aol.com 22.06.03, 07:05 wyspowiadajcie sie Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey To ty masz Boga tylko w Kosciele a sumienie w 22.06.03, 13:14 konfesjonale? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hcytreig Re: To ty masz Boga tylko w Kosciele a sumienie w IP: *.stenaline.com 22.06.03, 14:36 gabrielacasey napisała: > konfesjonale? ------------- On nie ma sumienia bo jest ono elementem samodzielnego myślenia i wartościowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hcytreig Wszyscy jesteśmy Żydami. IP: *.stenaline.com 22.06.03, 08:25 Gość portalu: the_cause napisał(a): > Co robić????? ------------------ Co się martwisz. Adam i Ewa byli wybrani przez boga - byli Żydami. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey I Jezus Chrystus, i Maria (Miriam), i Jozef. Dobra 22.06.03, 13:25 kompania!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hcytreig Re: I Jezus Chrystus, i Maria (Miriam), i Jozef. IP: *.stenaline.com 22.06.03, 14:24 gabrielacasey napisała: > kompania!!! -------------- I ty gabrysiu. Czy takie podejście nie uprościłoby świata? Ileż zabitych w wojnach mniej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Do wszystkich prymitywow, ktorzy uwazaja... IP: *.net.uta.at 22.06.03, 08:11 ...ze nienarodzone dziecko nie jest czlowiekiem. Tak morduje sie dzisiaj ludzi: www.abortiontv.com/images/jh9.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Prymitywie, czy to 3-5 TYGODNIOWA ZYGOTA? 22.06.03, 13:27 To plod co najmniej PIECIOMIESIECZNY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Do wszystkich prymitywow, ktorzy uwazaja... IP: *.utaonline.at 22.06.03, 08:13 ...ze nienarodzone dziecko nie jest czlowiekiem. Tak morduje sie dzisiaj ludzi: www.abortiontv.com/images/jh9.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Do wszystkich prymitywow, ktorzy uwazaja... IP: *.73.159.67.Dial1.Chicago1.Level3.net 22.06.03, 08:21 Romanie, takiej ciazy tabletka nie usuniesz. To byl przedwczesny porod, ale skad ty mozesz to wiedziec.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemysław Re: Statek holenderskiej organizacji Kobiety na f IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 22.06.03, 08:17 Co jakiś tam statek maleńkiego kraiku zwanego Holandia ma do Polski, polskich kobiet i polskich dzieci? Jeśli chcą się napić wódki, chętnie ich poczęstujemy, jeśli chcą .... bo ich chłopy już dawno zwiotczały, to u nas mnogo jurnych. Nawet po 90–ce. Zaspokoją. Ten kraj przecież jeszcze nie zdziczał. Ale co im do naszych prawnuków, wnuków i dzieci? Czy my się wtrącamy w ich prywatne sprawy? A SLD–ówki niech niech pamiętają o tym, że to Wanda Wasilewska i inne PePeRówki zafundowały nam obcą przemoc. Jeśli zdradzają swoich mężów, to niech nie zdradzają przynajmniej Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Dupa Maryny i sprawa oilska? Oh, jak ja lubie to 22.06.03, 13:33 histeryczne zadecie i tej pseudopatriotyczny zaspiew!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Statek holenderskiej organizacji Kobiety na f IP: *.73.159.67.Dial1.Chicago1.Level3.net 22.06.03, 08:17 i wkrotce mezczyzni w Polsce zadecyduja, ze kobiety maja nosic chusty na glowach...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hcytreig NALEŻY ZAKAZAĆ DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ KK. IP: *.stenaline.com 22.06.03, 08:35 W rewanżu za to, że czarni wpierdzielają się w politykę, prawo, UE - słowem tam gdzie nie powinni. Zróbmy im aborcję w kasie! Opodatkujmy dochody tej ośmiornicy z "co łaski"! Odpowiedz Link Zgłoś