Dodaj do ulubionych

WRÓŻKA w trójmieście

• ninakolb Re: WRÓŻKA w trójmieście 10.07.18, 18:00
      Mam sprawdzoną wróżkę, podaję nr tel 500 273 383, anioł nie kobieta, wiele razy korzystałam przez telefon i sprawdza się wszystko, poza tym niezwykle ciepła, delikatna i empatyczna osoba, gotowa do pomocy o każdej porze dnia i nawet późnym wieczorem, NIEDROGA
    • ninakolb Re: WRÓŻKA w trójmieście 15.08.18, 15:47
      Zdecydowanie najlepsza wróżka, sprawdzona, podaję nr 500 273 383, chodzę od lat, wyjątkowa sprawdzalność, ciężko się do niej dostać ale wróży też przez telefon, niedroga. Podaje wszystkie szczegóły, dogłębnie wnika w sytuację. Żadne tam ogólniki. Ta Pani to nowy wymiar wróżbiarstwa, łączy elementy doradztwa duchowego, psychologii, naturopatii, oczyszcza energetycznie. Rozmowa z nią dodaje skrzydeł, jest ciepła, empatyczna i eteryczna. Cieszę się, że na nią trafiłam POLECAM!!!!
    • mira1954 Re: WRÓŻKA w trójmieście 18.08.18, 22:27
      Zastanówcie się kobiety zanim zaczniecie chodzić do szarlatanow...
    • Gość: nieważne Albo ktoś wierzy w Boga, albo w duchy. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.09.18, 23:40
      Albo ktoś wierzy w Boga, albo wierzy w duchy i czary.

Jedni wierzą w Boga:

commons.wikimedia.org/wiki/File:Europe_belief_in_god.svg
      Inni wierzą w duchy i czary:

commons.wikimedia.org/wiki/File:Europe_belief_in_Spirit_Life_Force.png
      Potwierdzają to swoją własną osobą: pisarka Maria Nurowska, reżyserka Agnieszka Holland i filozofka Magdalena Środa, które przyznają się do fascynacji czarną magią:

warszawskagazeta.pl/kraj/item/5876-pisarka-maria-nurowska-rezyserka-agnieszka-holland-i-filozofka-magdalena-sroda-przyznaja-sie-do-fascynacji-czarna-magia

www.fronda.pl/a/czarna-magia-i-okultyzm-w-polityce-ks-prof-pawel-bortkiewicz-dla-frondy%2C112858.html
    • dagnapera Re: WRÓŻKA w trójmieście 11.10.18, 17:16
      Szanowni Państwo!
      Wychodząc naprzeciw Państwa oczekiwaniom chciałabym zaoferować ze swojej strony usługi wróżbiarskie.
      Mam do zaoferowania Państwu:
      - szczegółowe e-maile z opracowaniem wszystkich sfer życia,
      - wróżby dotyczące konkretnej sfery;
      - wróżby dotyczące kilka pytań bądź wszystkich;
      - wróżbę roczną bądź obejmującą większych zakres czasowy,

serdecznie pozdrawiam! :)

e-mail pod którym można się ze mną skontaktować : dagnapera@wp.pl
    • laurabutter Re: WRÓŻKA w trójmieście 11.03.19, 12:13
      Nie jestem wróżką, która chce naciągnąć na pieniądze ale pomóc. Opinie ludzi zawsze będą podzielone co do rzetelności wróżek, ale ja podchodzę do wróżb rzetelnie i poważnie.
      Oferuję rozkład kart Tarota, aby rozwiać wszystkie wątpliwości Klienta, a także przedstawiam obszerny opis na najbliższe miesiące, w odniesieniu do wszystkich sfer. Staram się odpowiedzieć bardzo rzeczowo na każde pytanie.

E-mail: laurabutter@wp.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka