Gość: Monia IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 12.07.03, 11:36 dzis w Sopocie na molo Bjork czemu tak cicho o tym. podzielcie sie wrazeniami kmonika@poczta.interia.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rondo Re: Bjork dzisiaj!!! IP: *.pwradio.pl / 192.168.15.* 12.07.03, 13:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rondo Re: Bjork dzisiaj!!! IP: *.pwradio.pl / 192.168.15.* 12.07.03, 13:23 moze dlatego, ze na wrazenia jeszcze za wczesnie, nie uwazasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Bjork dzisiaj!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.03, 15:45 Cicho w prasie i ogólnie w mediach. ostatnio na zeszłorocznym Morcheebowskim też było cicho... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cronos Re: Bjork dzisiaj!!! IP: 192.167.2.* 12.07.03, 16:08 O konercie słychać, zwłaszcza o horrrrendalnie wysokich cenach za bilety:(( Szkoda, ja też należę do faunów Brzozy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n-rico Re: Bjork dzisiaj!!! IP: proxy / 172.17.19.* 12.07.03, 22:35 Zadnych emocji,nic??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cronos Re: Bjork dzisiaj!!! IP: 192.167.2.* 13.07.03, 08:10 Nie rozumiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
santia Re: Bjork dzisiaj!!! 13.07.03, 10:02 niech ktoś napisze jaki był ten koncert, czy sie komuś podobała Bjork, bo ja nie dałam rady dojechać na niego, za długo pracowałam w piątek ,a do Sopotu mam jakieś 350 km; także niech się ktoś zlituje i coś napisze błagam;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: Bjork dzisiaj!!! IP: 80.48.165.* 13.07.03, 14:47 Czy ktos byl? Czy moglby mi ten koncert zrelacjonowac (nieco obszerniej niz zrobiono to w artykule w portalu Gazety)? Jakie piosenki oprocz "All is full of love", "Jogi" i "Pagan Poetry" zaspiewala Bjork? Czy jej glos faktycznie brzmi na koncertach tak fatalnie (jak gdzies przeczytalam)? Chcialam przekonac sie o tym wszystkim osobiscie... nie udalo sie :( Moze kiedys... Odpowiedz Link Zgłoś
aleb60 Re: Bjork dzisiaj!!! 17.07.03, 07:55 Gość portalu: mia napisał(a): > Czy ktos byl? Czy moglby mi ten koncert zrelacjonowac (nieco obszerniej niz > zrobiono to w artykule w portalu Gazety)? Jakie piosenki oprocz "All is full of > > love", "Jogi" i "Pagan Poetry" zaspiewala Bjork? Czy jej glos faktycznie brzmi > na koncertach tak fatalnie (jak gdzies przeczytalam)? Chcialam przekonac sie o > tym wszystkim osobiscie... nie udalo sie :( Moze kiedys... Mogę Cię pocieszyć ,ze dużo nie straciłaś.Taki koncert nie powinien się odbywać w takim miejscu.Nagłośnienie "czyste",ale za cicho.Muzyka ginęła wśród rozmów ,smiechów i trzasków plastikowych kubków.Ten Koncert w "kongresowej byłby przeżyciem.Bjork na żywo brzmi jak na płytach. pzdr aleb60 Odpowiedz Link Zgłoś