Dodaj do ulubionych

Co tu się dzieje???

IP: *.nsm.pl 31.07.01, 11:52
Skąd sie biora te wątki z odległej przeszłości,przez nikogo nie
odświeżane,mające niby kilkanaście postów a "w środku" ledwie kilka?
Obserwuj wątek
    • Gość: beast Re: Co tu się dzieje???Burdel jak cholera. IP: *.nsm.pl 31.07.01, 12:11
      To są jakies jaja!Skąd się biora te "wirtualne" posty???
      Uspokajam wszystkich z nami rywalizujących;) w ilości postów,nie są
      uwzględniane na głownej stronie forum.I dobrze...
      • Gość: mcroti Re: Co tu się dzieje???Burdel jak cholera. IP: *.ibngr.edu.pl 31.07.01, 12:20
        O to samo chciałem zapytać bo myslałem, że to tylko u mnie. Cos się złego dzieje ale co???
        • Gość: beast Re: Co tu się dzieje???Burdel jak cholera. IP: *.nsm.pl 31.07.01, 12:28
          Gazeto do pracy,kurde,do pracy,bo to zniechęca do pisania!
          • Gość: beast Burdel jak cholera.Wszedzie tak samo. IP: *.nsm.pl 31.07.01, 12:42
            Sprawdziłem na chybił trafil Poznań,Szczecin i Bydgoszcz-wygląda na to,że
            wszedzie jest podobnie.
            • Gość: mcroti Re: Burdel jak cholera.Wszedzie tak samo. IP: *.ibngr.edu.pl 31.07.01, 12:58
              Zgłosiłem juz gdzie trzeba usterkę. Mają się temu przyjrzeć
              • Gość: beast Re: Burdel jak cholera.Wszedzie tak samo. IP: *.nsm.pl 31.07.01, 13:40
                Juz chyba wszystko w porzadku.
                PS
                Świetny wątek stworzyłem,w którym ponad 70% wpisów pochodzi ode mnie samego;)
                • Gość: mcroti Re: Burdel jak cholera.Wszedzie tak samo. IP: *.ibngr.edu.pl 31.07.01, 14:51
                  Najwazniejsze, że się admini wykazali. Nie?:))))))
                  • Gość: beast Re: Burdel jak cholera.Wszedzie tak samo. IP: *.nsm.pl 31.07.01, 17:35
                    No:)))
                    A swoją drogą,czesto ostatnio jakies przypadłości trapią to forum,ciekawe co
                    bedzie jutro(odpukać!).
                    • Gość: mcroti Re: Burdel jak cholera.Wszedzie tak samo. IP: 10.10.41.* 31.07.01, 21:01
                      Pocieszające jest tylko to, że jak juz trafi je cos to u wszystkich a nie tylko w gdańsku
                      • Gość: beast Re: Burdel jak cholera.Wszedzie tak samo. IP: *.nsm.pl 31.07.01, 23:02
                        :)to było w stylu psa ogrodnika,ale faktycznie jest to pocieszające.
      • Gość: KAM Re: Co tu się dzieje???Burdel jak cholera. IP: 195.205.37.* 31.07.01, 13:43
        Cos sie chyba rabie. Na forum poznanskim - ten sam szajs. Przypuszczam, ze ktos
        z "Gazety" rozpoczal cenzure i stara sie cos poprawic na poziomie baz danych.
        Zapewne docieraja do nas skutki tych "poprawek".
        • Gość: Lucy Re: Co tu się dzieje???. IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 01.08.01, 09:30
          Co tu się dzieje? Wszyscy jeszcze śpią? Pozdrowienia
    • Gość: mcroti Post-ghost IP: *.ibngr.edu.pl 02.08.01, 13:28
      Znowu mamy posta co siem sam rozrasta:))))
      • Gość: beast Re: Post-ghost IP: *.nsm.pl 02.08.01, 13:37
        Który to?
        • Gość: mcroti Re: Post-ghost IP: *.ibngr.edu.pl 02.08.01, 13:41
          ten z gatunku "Czy moge się dowiedzieć....."
          • Gość: beast Re: Post-ghost IP: *.nsm.pl 02.08.01, 14:12
            Nie,w porzadku jest popatrz dokładniej.Było tam tzw.odświeżenie od środka;)
            • Gość: mcroti Re: Post-ghost IP: *.ibngr.edu.pl 02.08.01, 14:33
              A to przepraszam za fałszywy alarm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka