Dodaj do ulubionych

radio maryja

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 10:02
pan Cymanski w wypowiedzi dla dziennika mowi ze radio maryja nie
istnialo by bez o.Rydzyka a tak naprawde to o.Rydzyk nie istnialby
bez rzeszy ludzi zaslepionych w boga tak jak hitler nie istnialby
bez rzeszy swoich pacholkow.
Obserwuj wątek
    • wioskowy1308 Re: radio maryja 13.04.08, 18:53
      Gość portalu: armani napisał(a):

> pan Cymanski w wypowiedzi dla dziennika mowi ze radio maryja nie
      > istnialo by bez o.Rydzyka a tak naprawde to o.Rydzyk nie istnialby
      > bez rzeszy ludzi zaslepionych w boga tak jak hitler nie istnialby
      > bez rzeszy swoich pacholkow.

GW natomiast nie istniałaby bez rzeszy zadufanych w sobie i chamskich bez reszty
      redaktorów, takich jak ba_nita. Nie dość, że cała dyskusja w wątkach polega na
      ominięciu istoty rzeczy, to następuje najbardziej chamskie obrzucenie błotem
      autora niewygodnego tematycznie wątku, na koniec następuje wycięcie wątku. Znamy
      skądś te metody.

Nie macie moralnego prawa wypowiadania się w ten sposób o Radiu Maryja. Z
      pewnością obrażacie uczucia religijne wielu osób. A potrzebna jest u was samych
      kontrola moralności. Osobiście oczekuję przeprosin. No i proszę ponownie wsadzić
      wycięty wątek- ten o rocznicy wymordowania polskiej ludności Gdańska przez
      Krzyżaków, 14 listopada 1308 roku.
      • ziutek7 Re: radio maryja 13.04.08, 20:46
        z Torunia żeś się urwał, to jest forum trójmiasta wracaj pod sutannę
        ojca dyrektora.
        • wioskowy1308 Re: radio maryja 13.04.08, 20:53
          ziutek7 napisał:

> z Torunia żeś się urwał, to jest forum trójmiasta wracaj pod sutannę
          > ojca dyrektora.

Tylko, że w Toruniu to ja byłem przeciw Radiu Maryja. Ale nadzwyczaj chamska i
          prymitywna postawa redaktorów GW w Gdańsku zmusza człowieka do powrotu na łono
          Kościoła. Najpierw, jeśli chcesz ze mną rozmawiać to mnie przeproś i zwróć
          wycięty wątek, w którym obnaża całą redakcję twój kolega, ba_nita.
          • Gość: morses Re: biblia-nalepsza w kiblu IP: *.chello.pl 14.04.08, 21:14
            mocherowa sektę jak i te calą złodziejską organizacje jaką jest kościół
            i te niby radio ma-ryja powinno sie ustawą zlikwidować lub zaorać a dziadostwo w
            sutannach do roboty w kamieniołomach zagonić jezeli ja obrazam czyjes uczucia
            religijne to mam to gdzies poniewaz katole maja
            gdzieś to ze obrażają mnie tą swoją chorą indoktrynacją
            konstytucja gwarantuje mi to ze polska jest krajem świeckim a wiec katole won
            • wioskowy1308 zamknąć redakcję GW za chamstwo- od zaraz 15.04.08, 11:15
              Gość portalu: morses napisał(a):

> mocherowa sektę jak i te calą złodziejską organizacje jaką jest kościół
              > i te niby radio ma-ryja powinno sie ustawą zlikwidować lub zaorać a dziadostwo
              > w
              > sutannach do roboty w kamieniołomach zagonić jezeli ja obrazam czyjes uczucia
              > religijne to mam to gdzies poniewaz katole maja
              > gdzieś to ze obrażają mnie tą swoją chorą indoktrynacją
              > konstytucja gwarantuje mi to ze polska jest krajem świeckim a wiec katole won
              >

Wiele, oj wiele napisałem krytycznych słów o Radiu Maryja, mówiąc też o
              zamknięciu tego radia za ksenofobię, antysemityzm, homofobię..... Najgorszym
              grzechem redakcji (rady biskupów) jest ingerowanie do polityki....
              Proponowałem jednak zastąpienie Radiem Watykan- chodzi bowiem o niezwykle ważną
              rzecz głównie dla ludzi starych, o uczestniczeniu czynnym we wspólnocie w
              kontaktach z Bogiem.

Dziwi mnie to, że redaktor GW (to mogę udowodnić) wulgaryzuje nie licząc się z
              ponad 90% społecznością katolicką, nie licząc się z uczuciami większości ludzi w
              Polsce- dziwne, naprawdę dziwne, że ktoś jeszcze na Wybrzeżu kupuje GW. Takie
              działanie przecież prowadzi do oczywistego konfliktu społecznego- tego chcecie?
              • lech.niedzielski Re: zamknąć redakcję GW za chamstwo- od zaraz 15.04.08, 11:35
                Co wolno wojewodzie, to nie tobie... Tak można określić wypowiedź
                rzecznika episkopatu, który uważa za niedopuszczalne wywieranie
                nacisku na wewnętrzne sprawy Kościoła w związku z prawdopodobną
                nominacją abp. Głódzia na metropolitę Gdańska.

Dlaczego rzecznik nie protestował, gdy Tadeusz Rydzyk ustalał listę
                kandydatów na posłów, nawoływał do głosowania na PiS i organizował
                moherowe marsze na Warszawę? To są zakłamanie i obłuda.
                • wioskowy1308 Re: zamknąć redakcję GW za chamstwo- od zaraz 15.04.08, 11:48
                  lech.niedzielski napisał:

> Co wolno wojewodzie, to nie tobie... Tak można określić wypowiedź
                  > rzecznika episkopatu, który uważa za niedopuszczalne wywieranie
                  > nacisku na wewnętrzne sprawy Kościoła w związku z prawdopodobną
                  > nominacją abp. Głódzia na metropolitę Gdańska.
                  >
                  > Dlaczego rzecznik nie protestował, gdy Tadeusz Rydzyk ustalał listę
                  > kandydatów na posłów, nawoływał do głosowania na PiS i organizował
                  > moherowe marsze na Warszawę? To są zakłamanie i obłuda.

Tak, to jest zakłamanie i obłuda. Właśnie o tym pisałem, wszystkie te już
                  bulwersujące nawet katolików sprawy są odrzucane przez prokuraturę w Toruniu
                  jako bezzasadne. Nie mamy bezzawisłych sądów.

To wszystko jednak to sprawy episkopatu, szkoda że to tak właśnie trafia do
                  katolickiej rozgłośni mającej nieść pokrzepienie ludziom starym i niedołężnym-
                  często mają tylko swoje RADIO.
                  • Gość: gienio Re: zamknąć redakcję GW za chamstwo- od zaraz IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.08, 14:09
                    niezawisłych sadow dziecko, niezawisłych... a tak ogolnie to o co ci chodzi bo
                    to jakis bełkot. daj se spokoj zajmij sie czyms pozytecznym nie wiem zasiej
                    rzodkiewke, przewietrz sie bo cos nie halo
                    nerka
          • ba_nita Re:Ćwoczku - do ZOO.nt 15.04.08, 14:17

• wioskowy1308 Re:Ćwoczku - do ZOO.nt 15.04.08, 14:45
              ba_nita napisał:

>

Koniec, koniec, koniec. Nie było mi miło pisać z debilami.

P.S.
              Czy w redakcji GW obcięli już wam jaja?
              • Gość: morses wiochowyn1308 IP: *.chello.pl 15.04.08, 20:05
                wiochowy 1308 to nie nasza wina ze cztery lata w kondonie za oknem wisiałeś az w
                końcu stary sie zlitował po czym na porodówce jak cie zobaczył to krzykną tylko
                shit heppens to tak za "debili" gwałcicielu małoletnich jeży
      • ba_nita Re:Wioskowy głupek nie ma ryja. Ma gębę. 15.04.08, 15:41
        Jaj też nie ma. Jak na kastrata przystało.
        • lech.niedzielski Barwo, brawo katolicy ! 16.04.08, 12:21
          Tak pięknie weptaliści go w zimię ! Po katolicku.
          Szkoda tylko, że nie jesteście chrześcjanami ... .
          • Gość: co niedzielski, zasmiecasz wszystkie fora w kraju ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 20:23
            fioła masz ?
            • wioskowy1308 Re: niedzielski, zasmiecasz wszystkie fora w kraj 19.04.08, 13:28
              Gość portalu: co napisał(a):

> fioła masz ?

Owszem, ma. Zamiast o naszym ukochanym abp Głódziu to pisał o jakimś pedofilu z
              Bydgoszczy. Wystaw głowę czasami na deszcz dla ochłody, może to coś da, kto wie.
              • Gość: Anatol Re: niedzielski, zasmiecasz wszystkie fora w kraj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 17:26
                zazdroszcze wam nowego abpa
                • Gość: Ada Re: niedzielski, zasmiecasz wszystkie fora w kraj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.08, 19:37
                  lubie słuchać radia Maryja
                  • Gość: UIC60 Re: niedzielski, zasmiecasz wszystkie fora w kraj IP: *.chello.pl 03.05.08, 22:23
                    Gratuluje dobrego gustu !!!!Dzieki takim parasolom jak ojciec dyrektor /ani on
                    ojciec ani dyrektor,jesli juz to samozwanczy / ludzie odchodza z
                    Kosciola.Kosciol to Bog,to wiara,cos bardzo osobistego,wewnetrznego a nie
                    pasibrzuchy czesto z czerwonymi nosami.....czy tez biznesmeni/??? skad oni maja
                    kase..moze by tak fiskus w koncu sie tym zainteresowal !!! / w stylu x.Rydzyka
                    czy Jankowskiego.Zamiast o wierze wcinaja sie w sprawy kraju i w sprawy osobiste
                    ludzi,piep... co wolno czego nie wolno i wspomagaja wiernych "dobrym slowem" i
                    watykanska waluta ..."Bog zaplac".Natomiast gdy prasa krytykuje decyzje Kosciola
                    to mamy do czynienia z wtracaniem sie w wewnetrzne sprawy Kosciola.OBLUDA !! Co
                    do abp.Glodzia..jesli bedzie rzadzil diecezja pod dyktando Radia / :-)))) /
                    Maryja to zostanie tylko z mocherowymi beretami.
    • piesek.kupke.musi.zrobic Re: radio maryja 03.05.08, 22:55
      Wypraszam sobie. Można powiedzieć, że radio ma oblicze a nie...z
      przeproszeniem ryja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka