agusja 17.04.08, 14:20 czy ktos moze polecic?znalazlam adresy do kilku w 3miescie ale moze ktos ma jakis sprawdzony Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pytek Re: hotel dla psa IP: *.chello.pl 17.04.08, 14:57 Szanowny piesek potrzebuje pokoju na doby czy na godziny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusja Re: hotel dla psa IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 19.04.08, 01:42 na tydzien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medel W Sopocie, blisko molo IP: *.chello.pl 19.04.08, 09:17 na lato ma byc gotowy luksusowy hotel Sheraton, moze tam..... Odpowiedz Link Zgłoś
mosaca Re: W Sopocie, blisko molo 24.04.08, 22:18 Witam zobacz w schronisku. Kiedyś był tez hotel w Glinczu moja znajoma z 3 lata temu zostawiała tam psa na weekend i była zadowolona . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo glincz?!!!! IP: 62.61.62.* 25.04.08, 05:56 odradzam wszystkim schronisko w Glinczu. Jak ktoś jednak się bardzo upiera to prosze przeczytać poniższe: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,3072635.html serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,68586,3099560.html Osoby które wtedy zarządzały schroniskiem są z tego co wiem włascicelami schroniska w Glinczu. ODRADZAM !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: king Re: W Sopocie, blisko molo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.09, 17:20 IDIOTA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: hotel dla psa IP: *.chello.pl 16.07.08, 16:08 Polecam www.psiok.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: hotel dla psa IP: *.nsm.pl 20.07.08, 12:18 40zl/doba-no niezle,taniej mozna dla czlowieka.Tez szukalam hotelu dla psa,ale poniewaz nie znalazlam sprawdzonego,piesek nie bedzie nigdzie zostawiony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kec Re: hotel dla psa IP: *.tdi.tktelekom.pl 07.10.10, 10:03 Ale głupie porównanie... Tobą w hotelu też musi się zajmować dedykowana osoba gotowa wyjść na spacer, gdy zechce się Tobie siusiu? Wody da, nakarmi? Przebiegnie się? Chyba, że planujesz zostawić psa w kojcu na tydzień... Może przeżyje, może nie padnie mu psycha. Typowy hotel dla psów to zło. Jedynie opieka indywidualna. Praktykowane wiele, wiele razy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cep Re: hotel dla psa IP: *.dynamic.chello.pl 26.05.11, 20:20 Dokładnie, 100% racji. Dlatego ja już od dwóch lat zostawiam Gałga w domowym hotelu dla psów Twoja Psia Niania - żadnych klatek itp. i przemiła opiekunka, która zna się na rzeczy :) Stronka to bodajże www.twojapsianiania.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
malomila Re: hotel dla psa na łąkowej 17.08.09, 17:30 polecam ja sama zostawiam tam swojego pieska jak wybywam na kilka dni /najdłużej 10/ i jestem zadowolona no i pies chyba też :) bo nie boi się wracać, przy okazji jest tam też weterynarz więc pełna kontrola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hola Re: hotel dla psa na łąkowej IP: *.dynamic.chello.pl 17.10.11, 22:04 odradzam,moja znajoma tam pracowała. Nie krzywdzą,ale małe klateczki,nie wyprowadzane na spacery,dobrze,jak psu uda sie wyjśc na siku na betonowy maleńki placyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: hotel dla psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 15:55 polecam hotel dla psów "białe bursztynki". Nie jednokrotnie mój psiak tam był. przyjechał zadowolony, czyściutki i wesoły. Ceny nie wygórowane. więcej na bbgdansk.w.interia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena S. Dziennik Bałtycki IP: *.lucent.com 24.07.08, 11:22 Ponad 130 psów trafiło od maja do gdańskiego schroniska Promyk. Pracownicy przywożą psy błąkające się po ulicach. Większość z nich wyrzucili bezduszni właściciele, bo stały się przeszkodą w urlopowych planach. Pies kupiony np. przed świętami bożonarodzeniowymi jako prezent dla dziecka pod choinkę, gdy wyrasta z pięknego szczenięcego wieku, czyli z okresu, gdy był "zabawką", zostaje porzucony. Zaczyna wadzić, przeszkadzać, zwłaszcza w wakacje. Przecież na gorące wyspy go zabrać nie można. Najprościej jest więc się go pozbyć. Niestety zdarza się, że psy przywiązywane są też do drzew w lasach. Zwierzęta, o ile nikt się na nie nie natknie, umierają straszną śmiercią z wycieńczenia. Coraz częstszym problemem jest też porzucanie czworonogów przez firmy ochroniarskie i budowlane. Po opuszczeniu terenu zostawiają stróżujące psy, które z nimi pracowały. Jeżeli nie były one oznaczone czipem, trudno udowodnić, kto był właścicielem. Na szczęście, są też ludzie, którzy adoptują niechciane zwierzęta. Miesięcznie dom znajduje 40, a czasem nawet 80 psów z gdańskiego schroniska, w którym mieszka ich zwykle ponad 350. Znacznie pomaga galeria na stronie internetowej (www.schroniskopromyk.pl). - Często ludzie przychodzą po konkretnego psa, którego zobaczyli w internecie - mówi Piotr Świniarski, kierownik schroniska. - Ale decyzja o adopcji musi być przemyślana, nasze psy wiele już przeszły - uczula. Dla osób, które nie mają z kim zostawić psa, a chcą mu zapewnić jak najlepsze warunki, dobrym rozwiązaniem będzie hotel dla zwierząt. W Trójmieście jest kilka takich placówek. Ceny zakwaterowania zwierzęcia wynoszą od ok. 20 zł na dobę za małego psa do 50 zł za psa olbrzyma. Hotele, za dodatkową opłatą, zapewniają szkolenia, zabiegi pielęgnacyjne, a nawet SPA. Oferty można znaleźć w internecie, np. na stronie www.hoteledlapsow.com albo www.petsitter.pl, gdzie ogłaszają się również indywidualni opiekunowie. Magdalena Sapkowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Dziennik Bałtycki IP: *.nsm.pl 24.07.08, 12:13 Obawiam sie,ze to niepotrzebnie jest tu wklejane,bo akurat tu osoba szukala hotelu dla psa.Gdyby sie chciala go pozbyc,to by sobie nie zawracala tym glowy.Ja z kolei jade sama zamiast z kims na wakacje,by domownik zostal z psem.Poza tym w Polsce jesli jest wyjazd,pies zawsze jest z nami. Krotko mowiac-nie tu ten artykul jest potrzebny. Nie mowiac juz o niescislosciach w artykule,pies wyrastajac z podobno cudownego wieku szczeniecego wlasnie staje sie mniej uciezliwym (jesli w ogole mozna tak powiedziec) domownikiem,bo w wiekszosci jest nauczony czego sie od niego wymaga,nie niszczy itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: hotel dla psa IP: 94.254.139.* 22.07.09, 22:30 JESLI NIE MASZ CO ZROBIC ZE SWOIM ZWIERZACZKIEM PODCZAS SWOJEJ NIEOBECNOSCI LUB WYJEZDZASZ TO ZAPRASZAM DO PRZYTULNEGO DOMU DLA ZWIERZAT. DUŻY OGÓD BLISKO JEZIORO. TUTAJ TWOJ ZWIERZAK BEDZIE CZUL SIE NAPRAWDE DOBRZE. ZAPRASZAM DUZE PSY 40ZL- DOBA SREDNIE 30ZL MALE 20ZL INNE ZWIERZETA 15ZL polecam !!! tel 505270071 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: hotel dla psa IP: *.chello.pl 24.07.09, 13:44 Czy mogłaby Pani napisać, gdzie znajduje się ten hotelik, Gdańsk, Gdynia czy Sopot? Czy ma Pani strone internetową swojego hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizi Re: hotel dla psa IP: *.chello.pl 21.08.09, 10:52 Żenada ku... żenada!!!! Biedne psy..wakacje wazniejsze niż czworonog cierpiący!! Ja bym nie pojechała na wakacje a psiaka nie zostawiał w jakis zenujacych hotelach przecież to jest Żenada!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doda Re: hotel dla psa IP: *.centertel.pl 26.08.09, 23:04 OK ja niestety nie mam innego wyjścia ponieważ wychodzę za mąż i potrzebuję opiekuna dla dwóch psów na dwa dni. Oddałabym ich pod opiekę rodziny albo znajomych, ale niestety wszyscy będą na weselu. Chyba, że znajdzie sie kompetentna osoba, która pojechałaby z nami i zajęła się naszymi pupilami !? Odpowiedz Link Zgłoś
malomila zizi aleś wymyslił 26.08.09, 23:12 to co jest lepsze wywalić to zwierze ?? ja wyjeżdżam i zostawiam psa w hotelu, i nie uważam że robię coś złego, przecież trzeba od czasu do czasu wyjechać i nie można uwiązać się na stałe w domu bo można się wykończyć a wtedy pies będzie kulą u nogi a nie przyjacielem Odpowiedz Link Zgłoś
ololusia Re: hotel dla psa 17.01.10, 18:31 Znam bardzo profesjonalny hotel w którym nie boje sie o moje psy i czuje się swobodnie.moje psy wielokrotnie tam zostawały i mogę go tylko bardzo gorąco polecić wszystkim. www.dogville.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizi Re: hotel dla psa IP: *.chello.pl 18.01.10, 00:00 to co jest lepsze wywalić to zwierze ?? No niestety zwierze to odpowiedzialność. Ja Zrezygnowałabym z wyjazdu. A jak Ty bys była małym dzieckiem i mama oddała by cię do hotelu na 2 tyg pod opieke obcych osób.Ponieważ popsułabyś plany wyjazdowe, jakbyś się czuła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizi Re: hotel dla psa IP: *.chello.pl 18.01.10, 00:02 można się wykończyć a wtedy pies będzie kulą u nogi a nie przyjacielem to to samo jakby dla twoich rodziców byłabyś kulą u nogi.postaw się w tej sytuacji i pojmij co czuje to zwierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mdx Re: hotel dla psa IP: *.85-237-164.tkchopin.pl 21.01.10, 20:09 aha czyli rodziców oddających dzieci do przedszkola, kiedy ida do pracy i nie maja co z nimi zrobic jak nazwiesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: hotel dla psa IP: 94.254.187.* 14.09.10, 18:22 Polecam hotel dla psów u Pani Marty na Jasieniu ceny niewysokie, opieka super, przytulny domek moj pupil i ja jestesmy zachwyceni dla zainteresowanych tel 505270071 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: hotel dla psa IP: 94.254.187.* 14.09.10, 18:24 Polecam hotel dla psów u Pani Marty na Jasieniu ceny niewysokie, opieka super tel 505270071 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psiara Re: hotel dla psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.10, 22:50 Polecam z czystym sumieniem hotel "Psi Raj"..adekwatna nazwa do miejsca. www.psiraj.webpark.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wozak Re: hotel dla psa IP: *.vc.shawcable.net 28.05.11, 03:09 A gdzie????? dla KONIA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: hotel dla psa IP: *.206.244.1.jpk.pl 22.06.11, 11:07 Polecam Panią Sylwię z Twoja Psia Niania.Ceny może nie są najniższe- coż za fachową opiekę trzeba płacić. Przynajmniej mam pewność, że mój pies jest w dobrych rękach u profesjonalistów. Swoją drogą Pani Sylwia uzdrowiła mojego psa, który był bardzo agresywny w stosunku do innych psów. Nie sądziłam, że kiedykolwiek zobaczę go bawiącego się z innymi. Terapia i opieka w jednym- serdecznie polecam wszystkim! Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: hotel dla psa IP: *.206.244.1.jpk.pl 22.06.11, 11:22 www.TwojaPsiaNiania.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: hotel dla psa IP: *.net.stream.pl 18.07.11, 19:29 Zapraszam do domowego hotelu dla psów wszystkich, którzy na okres wyjazdu, urlopu bądź w wyniku innych zdarzeń szukają opieki dla swojego pupila. Mój hotelik jest kameralny, gwarantuje domowa atmosferę, pieski nie są zamykane w boksach lecz swobodnie poruszają się po mieszkaniu, każdy z nich sam decyduje o tym gdzie spi [oczywiście w granicach rozsądku ;-)] Trzy razy dziennie wyprowadzane są na długie spacery. Przez cały czas towarzyszy im mój psiak Lola. W opiekę wkładam dużo serca i cierpliwości! Zapraszam !!! działam od niedawna, warto sprawdzić Cena za dobę: W zależności od wielkości psa od 20 do 40 zł na dobę. Województwo: Pomorskie Miejscowość: Gdańsk, Żabianka, ul. Gospody Kontakt: email: lolalu@amorki.pl tel.: Marta 507 525 967 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doj Re: hotel dla psa IP: 70.79.39.* 22.07.11, 22:27 Ciagle hotel slysze potrzebny dla psa,a gdzie dla ----KONIA-----???????????-------Doj------ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ginka Re: hotel dla psa IP: *.dynamic.chello.pl 27.07.11, 22:31 dla konia?? w spodniach ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.walkdog.pl Re: hotel dla psa IP: *.chelmnet.pl 28.08.11, 18:16 www.rumaki.eu/stajnie A przy okazji, jeśli już wszyscy się tu zareklamowali mniej lub bardziej oficjalnie to zapraszam na www.walkdog.pl, aby dowiedzieć się, co oferuję. Z góry informuje, że wolne terminy dopiero pod koniec września. youtu.be/qM5FdMIqh4Y Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doj Re: hotel dla psa IP: 70.79.39.* 06.09.11, 21:14 Wszedzie tylko dla psa,a,gdzie dla-----KONIA---iha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wena Re: hotel dla psa IP: *.dynamic.chello.pl 17.10.11, 22:08 a czy fakturę u Pani otrzymam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: hotel dla psa IP: *.dynamic.mm.pl 01.04.12, 15:22 www.hotelaza.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: hotel dla psa IP: *.244.206.91.rev.jpk.pl 03.06.12, 14:03 "Twoja Psia Niania" to domowy, przyjazny hotel dla psów położony w przepięknej, malowniczej miejscowości 1.5 kilometra od Gdańska. Zdarza się, że musisz zostawić swojego pupila w domu na cały dzień, a nie chcesz, aby był sam lub wyjeżdżasz na dłużej i nie ma kto się nim zaopiekować- jesteśmy po to aby Ci pomóc. Oferujemy opiekę w domowych warunkach pod czujnym okiem certyfikowanych opiekunów zwierząt. Podczas pobytu psa czuwamy nad nim 24 godziny na dobę dostarczając mu odpowiedniej dawki aktywności fizycznej, ćwiczeń, dyscypliny i przede wszystkim czułości. "Twoja Psia Niania" to idealna alternatywa dla wlaścicieli, którzy obawiają się zostawić swojego czworonożnego przyjaciela w klatce w tradycyjnym hotelu dla psów. W naszym hotelu nie ma kojców ani klatek! Psy nigdy nie zostają same i nie są izolowane w oddzielnych pomieszczeniach. Jeśli Twój pies będzie potrzebował opieki z przyjemnością przyjmiemy go do siebie i sprawimy, że nawet nie poczuje, że jest z dala od domu. Oferujemy: - Opiekę całodobową - opiekę w ciągu dnia - opiekę w domu właściciela - pomoc w socjalizacji - przyswajanie podstawowych komend - Psie Taxi - profesjonalna sesja zdjęciowa Twojego pupila Ceny: Psiaki małe/średnie- 40zł/ doba Psiaki duże oraz olbrzymie- 50zł/doba Przy tej kwocie, prosimy wziąć pod uwagę,to że Państwa pupil nie będzie przebywał w warunkach schroniskowych-w klatce- lecz w domu z dużym wybiegiem. Przyjmując do siebie czworonoga opiekujemy się nim 24 godziny na dobę, w 100% poświęcając się wtedy pracy z psem. Nie zmieniamy nawyków żywieniowych psa, w związku z tym- właściciel zapewnia futrzakowi wyżywienie na okres pobytu u nas. Przy dłuższym pobycie (powyżej 2 tygodni) 10% zniżki. Cena za pobyt psa powyżej 3 tygodni ustalana jest indywidualnie. Serdecznie zapraszamy na wcześniejsze spotkanie zapoznawcze, na które najlepiej umówić się mailowo: (biuro@twojapsianiania.pl). Proszę nie zapomnieć wziąć ze sobą pupila;-)Zapraszamy od poniedziałku do piątku w godzinach 8-15. Z racji tego, iż nasz hotel cieszy się sporym zaufaniem Klientów oraz jest dość oblegany- a ilość miejsc jest niewielka- prosimy o rezerwację ze dużym wyprzedzeniem. Więcej na: www.TwojaPsiaNiania.pl a także: www.facebook.com/twojapsianiania oraz: www.youtube.com/user/TwojaPsiaNiania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: hotel dla psa IP: *.21-109-163.tkchopin.pl 03.06.12, 19:33 akurat! przyjazny! raz oddalam psa do tego hotelu TWOJA PSIA NIANIA w Straszynie- przyjmowal go wlasnie pan adam. Odebralam psa po tygodniu - byl ZAGLODZONY, ZMECZONY i PRZESTRASZONY. Odebralam go o 10.00 rano posikiwal i zalatwial swoje potzreby po drodze, a na trawniku znalazl kawalek czegos do jedzenia co polknal - prawdopodobnie rano nie zostal wyprowadzony, ani nakarmiony. Dopiero PO TYGODNIU pies doszedl do siebie. NIE POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: hotel dla psa IP: *.244.206.91.rev.jpk.pl 03.06.12, 20:34 Wystarczy spojrzeć na treść wypowiedzi poprzednika,aby zorientować się, iż był on pisany przez osobę niepoważną. Hotel Twoja Psia Niania znajduje się w czołówce najlepszych hoteli dla psów w Trójmieście, w związku z tym nie pozwolimy się bezpodstawnie obrażać zazdrosnej konkurencji lub znudzonym gimnazjalistom. Wszystkich zainteresowanych odwołujemy do katalogu firm na portalu trójmiasto.pl Tekst linka, gdzie można znaleźć szczere referencje NASZYCH KLIENTÓW,a nie tak jak w niektórych przypadkach- opinie pisane przez samych siebie.... Pozdrawiamy i zapraszamy wszystkie sierściuchy! Twoja Psia Niania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: hotel dla psa IP: *.21-109-163.tkchopin.pl 04.06.12, 12:43 szanowna pani Sylwio jak najbardziej jestem osoba powazna. Oddala mi Pani psa w strasznym stanie - zabiedzonego i wyglodzonego, a byl u was raptem tydzien. Do tego warunki jakie panstwo oferujecie sa skandaliczne - w pokoiku w ktorym trzymane sa psy olbrzymia dziura na srodku i schody prowadzace do podpiwniczenia. Ta dziura jest dla zwierzat niebezpieczna! Poza tym nie mozna trzymac 60 kg psow z psami wazacymi 4 kg. Zwierzeta nalezy karmic - a jesli sa za male zeby walczyc o miske z duzymi psami to trzeba nad nimi stac i zadbac o to zeby sie najadly. Co wiecej pierwszy spacer o godzinie 10.00 to chyba troche za pozno. Nie sadzicie panstwo? Wiec nie opowaiadajcie bzdur o przyjaznym hotelu oferujac zwiezrzetom kolhozowe warunki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: hotel dla psa IP: *.244.206.91.rev.jpk.pl 04.06.12, 13:31 Nie mamy zamiaru wdawać się w jakąkolwiek dyskusje z Panią. Jesteśmy profesjonalistami i tak też oceniają naszą pracę klienci, których pozyskaliśmy dzięki naszemu zaangażowaniu i pasji do zwierząt. Jeszcze raz odwołuje Państwa do opinii na nasz temat: Referencje hotelu dla psów Twoja Psia Niania. Wszystkich zainteresowanych serdecznie zapraszamy na spotkanie zapoznawcze, gdzie bez problemu będzie można poddać ocenie warunki u nas panujące. Natomiast Pani wypowiedź zgłoszona została do moderacji, ponieważ bardzo mija się z prawdą. www.twojapsianiania.pl mail:biuro@twojapsianiania.pl www.facebook.com/twojapsianiania www.youtube.com/user/TwojaPsiaNiania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janka Re: hotel dla psa IP: *.gdynia.mm.pl 10.06.12, 18:47 6 x oddałam suczkę rasy owczarka belgijskiego do hotelu na ul. Stryjskiej w Gdyni Redłowie powiem szczerze .Hotel ten jest przyjazny zwierzakom nigdy nie miałam problemu ze swoim pupilem schudła (jej na zdrowie) karma hotelu.Super opieka i komentarze po!o pupilu chwała hotelowi .Pani Jancia Odpowiedz Link Zgłoś
logistyk242 Re: hotel dla psa 21.07.13, 23:40 Witam Odświeżę temat Hotelu dla piesków w Trójmieście ;) Polecam Hotel dla psów Gdańsk , sprawdzony, profesjonalne podejście do każdego zwierzaczka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hotele w pomorskim Re: hotel dla psa IP: *.rev.pro-internet.pl 05.02.14, 18:55 zestaw hoteli dla zwierząt - hotele pomorskie - bez schronisk. W niektórych można zostawić koty, gady, płazy, ptaki lub inne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania1773 Re: hotel dla psa IP: *.gdansk.vectranet.pl 16.04.17, 20:07 Z całego serca polecam hotel dla psów ranczoweterynarza.com prowadzi Pani weterynarz, można poczytać wiele opinii o tym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś