Dodaj do ulubionych

chce poznac ludzi

30.09.03, 19:47
mieszkam w Gdansku od 3 miesiecy. skonczylam szkole i od razu przyjechalam tu
do pracy. do tej pory nikogo nie poznalam. moze to wynika z mojego trybu
zycia, jaki tu prowadze (praca-dom-praca-dom etc), wiec nie mam okazji
poznania zadnych ludzi. dlatego czuje sie tu nieco samotna. jestem ciekawa,
czy jest tu wiecej ludzi, ktorych los rzucil w to miejsce i tez sie czuja
nieco samotni?
Obserwuj wątek
    • melia Re: chce poznac ludzi 01.10.03, 10:17
      nie mowisz nic o sobie ile masz lat, co cie interesuje, nawet jak nie masz
      czasu by pielegnowac swoje zainteresowania, to jednak jakies chyba masz. Moze
      napisz cos wiecej o sobie, a chetnych na zawarcie znajomosci napewno
      znajdziesz :)
      Jakby co, to zawsze mozesz napisac do mnie :)
      Pozdrawiam
      • jot6 Re: chce poznac ludzi 01.10.03, 15:15
        jw, pzdr
        • pankracea Re: chce poznac ludzi 02.10.03, 19:09
          mam 23 lata. trudno mi powiedziecc czym sie interesuje. lubie ksiazki fantasy
          (czytac i wymaslac wlasne historie), chociaz ostatnio zaczytuje sie w
          Danikenie. poza tym lubie piesze wedrowki, szczegolnie przez las (ostatnie
          szlam na piechote przez las z Wrzeszcza do Auchan'a. a potem tylko 2 godziny
          chodzenia po samym hipermarkecie w celu zbadania, co gdzie jest (w Gdansku w
          oszołonie bylam pierwszy raz). fascynuje mnie Islandia.....
          poza tym trudno mi powiedziec cos jeszcze. nie zebym byla nieciekawa czy nudna
          osoba, poprostu nie wiem i nie umiem o sobie pisac.
          jesli jestescie zainteresowani dajcie znac.
          • melia Re: chce poznac ludzi 02.10.03, 21:00

:) wiesz, troche chyba jestesmy podobne. Musze to napisać :) bo deanikena jakis
            czas temu rowniez namietnie czytałam, na wycieczce nasypem kolejowym z
            wrzeszcza bylam niedawno :) aha no i jestem prawie w twoim wieku tzn mam 24.
            Tyle ze ja jestem z urodznia gdanszczanką, a nie tak jak ty z wyboru. Jesli
            zatem masz ochote kiedys wyskoczyc na piwko pogadac np. o gdansku to
            zapraszam :)

Tymczasem zycze ci milych i owocnych poszukiwan bratnich duszyczek w 3miescie :)
            • pankracea Re: chce poznac ludzi 04.10.03, 14:58
              dzieki moze kiedys skorzystam. mieszkam tu z siostra cioteczna (pochodzi z
              mojego miastka, ale studiowala w Gdansku) i wybieramy sie na piwo juz od
              miesiaca i wybrac sie nie mozemy, ale jak sie wybierzemy (to bedzie znak, ze
              jestem do tego zdolna, a chodzi tu o sama kwestie zebrania sie i ruszenia z
              domu i pojsciu wlasnie na piwo, bo wszedzie indziej udaje nam sie wyjsc, nawet
              wczesnym rankiem), to sie odezwe i sie umowimy, jesli Twoja propozycja jest na
              powaznie.
              pozdrwaiam serdecznie..... ;)
              • Gość: obszczymurek Re: chce poznac ludzi IP: *.proxy.aol.com 04.10.03, 16:40
                piwo najlepiej pic przed 8 rano-zapraszam
                • pankracea Re: chce poznac ludzi 04.10.03, 18:32
                  o 8 rano to ja lubie spac niz gdzies wychodzic. chyba, ze to konnieczne, a piwo
                  nie jest konieczne.
                  • Gość: leutnant Re: chce poznac ludzi IP: 62.233.169.* 12.11.03, 05:37
                    nie zwracaj na obszczymurka uwagi to debil na tym forum,posługuje się kilkoma
                    nickami.
                    pzdr.l
                    • Gość: IP:62.233.169* Re: chce poznac ludzi IP: *.Red-81-34-18.pooles.rima-tde.net 12.11.03, 16:10
                      Gość portalu: leutnant napisał(a):

> nie zwracaj na obszczymurka uwagi to debil na tym forum,posługuje się kilkoma
                      > nickami.
                      > pzdr.l

...a najczęściej występuje pod ksywą KRÓLIK - obszczywa nie tylko murki, ale i
                      większość wątków. To taki śmieszny obszczywać forumowy!!!
          • Gość: Marcin Re: chce poznac ludzi IP: *.aster.pl / *.acn.pl 12.11.03, 00:39
            pisz do Michał z www.islandia.org.pl
            jest wolny - to moj zapracowany kumpel
          • Gość: filut Re: chce poznac ludzi IP: 62.233.169.* 12.11.03, 06:43
            pankracea napisała:

> lubie piesze wedrowki, szczegolnie przez las ..........

W telegazecie (program 3) na stronie 702 regularnie pojawia się proram
            wycieczek pieszych. Przyłącz się do którejś (do każdej na zmianę). Różni ludzie
            tam się spotykają. Ciekawi też.
            Pozdrawiam
            Fil
    • Gość: zły dotyk Miła Pankraceo, chcę Cię ostrzec przed... IP: *.Red-81-44-156.pooles.rima-tde.net 12.11.03, 12:14
      ...zbyt pochopnym i łatwowiernym zawieraniem znajomości internetowych i
      korzystaniem z "doradztwa" takich różnych milusińskich, którzy już i
      także "objawili" się na Twoim wątku. Szczególnie uważaj na tych, którzy
      proponują Ci jakieś szemrane wycieczki w plener, czy np. wspólne podglądanie
      łabędzi... Czy wiesz ile dziewcząt zostało pokrzywdzonych? A niektóre wogóle
      już nie zostały odnalezione. Pozdrawiam Cię i bądź ostrożna. Twoja Zuza.
      • Gość: nbv Re: Miła Pankraceo, chcę Cię ostrzec przed... IP: 62.233.169.* 12.11.03, 16:27
        *.Red-81-44-156.pooles.rima-tde.net ty głopia mendo kurwo zapchlona

• Gość: wujek Wania Miła Pankraceo, są tu i psychopaci, jak widzisz!! IP: *.Red-81-34-18.pooles.rima-tde.net 12.11.03, 16:37
        Choćby ten nbv=leutnant=KRÓLIK.
      • filut Re: Miła Pankraceo, chcę Cię ostrzec przed... 12.11.03, 16:45
        Gość portalu: zły dotyk napisał(a):

> ...zbyt pochopnym i łatwowiernym zawieraniem znajomości internetowych i
        > korzystaniem z "doradztwa" takich różnych milusińskich, którzy już i
        > także "objawili" się na Twoim wątku. Szczególnie uważaj na tych, którzy
        > proponują Ci jakieś szemrane wycieczki w plener, czy np. wspólne podglądanie
        > łabędzi... Czy wiesz ile dziewcząt zostało pokrzywdzonych? A niektóre wogóle
        > już nie zostały odnalezione. Pozdrawiam Cię i bądź ostrożna. Twoja Zuza.

Nie bierz poważnie tego tego, co pisze żałosny psychopata z adresu Red-81-44...
        To taki regionalny błazen. Jego komentarz, do mego postu wynika, z uwielbienia
        mej osoby. Niestety bez wzajemności. Jest regularnie olewany i dlatego zawsze
        ma mokre spodnie.:))))
        Pozdrawiam
        Fil
        • Gość: "prawnik", ot co! Uderz w stól...a sikający prymityw się odezwie... IP: *.Red-81-34-18.pooles.rima-tde.net 12.11.03, 16:58
          filut napisał:

> Gość portalu: zły dotyk napisał(a):
          >
          > > ...zbyt pochopnym i łatwowiernym zawieraniem znajomości internetowych i
          > > korzystaniem z "doradztwa" takich różnych milusińskich, którzy już i
          > > także "objawili" się na Twoim wątku. Szczególnie uważaj na tych, którzy
          > > proponują Ci jakieś szemrane wycieczki w plener, czy np. wspólne podglądan
          > ie
          > > łabędzi... Czy wiesz ile dziewcząt zostało pokrzywdzonych? A niektóre wogó
          > le
          > > już nie zostały odnalezione. Pozdrawiam Cię i bądź ostrożna. Twoja Zuza.
          >
          >
          > Nie bierz poważnie tego tego, co pisze żałosny psychopata z adresu Red-81-
          44...
          > To taki regionalny błazen. Jego komentarz, do mego postu wynika, z
          uwielbienia
          > mej osoby. Niestety bez wzajemności. Jest regularnie olewany i dlatego zawsze
          > ma mokre spodnie.:))))
          > Pozdrawiam
          > Fil
          • filut Re: Uderz w stól...a sikający prymityw się odezwi 12.11.03, 17:59
            Może ja jestem prymityw, ale sikam tylko na kiepskich błaznów. Twojego pokroju!
            Szanuję błaznów z klasą. Ty jej nigdy nie osiągniesz!
            Czym ty jesteś? Żałosnym socjopatą, powtarzjącym na okrągło zwroty
            o "bełkoterze" lub "katolykach"! To twoja obsesja, odpadku życiowy.
            Od pojawienia się na forum 3M, nie napisałeś żadnego sensownego postu.
            Potrafisz tylko "podessać" się pod cudzy i złośliwie go komentować lub wręcz
            obrażać autora.
            Nie mścij się na innych za krzywdy doznane w dzieciństwie. Spróbój się leczyć,
            choć rokowania są raczej kiepskie. Zbyt dużo w tobie nicości. Nie spodziewaj
            się dalszej korespondencji. Nie zawsze mam dzień dobroci dla psycholi.

Pan Filut kończy, ponieważ nie wierzy, że kiepski błazen coś zrozumie.

Szanowna Pankraceo!
            Przepraszam za to "zanieczyszczenie" Twego wątku. Przy okazji miałaś możność
            poznania osobliwości tego forum.
            Pozdrawiam
            Fil
            • Gość: leutnant Re: Uderz w stól...a sikający prymityw się odezwi IP: 62.233.169.* 12.11.03, 21:54

brawo Fil 100% prawdy.
              pzdr.l
            • Gość: veni, vidi, vici! SUKCES ! SUKCES ! SUKCES !...ciężka praca popłaca! IP: *.Red-81-44-62.pooles.rima-tde.net 13.11.03, 10:56
              Samoobronny sojusz lumpenproletariackiego KRÓLIKA-leutnanta i sikającego estety
              Fila-filuta jest już faktem! Tygodnie ciężkiej pracy zaowocowały - knajacki
              mariaż zaistniał na naszych oczach! Triumfalnie rozbrzmiewa mi Mendelssohn!.
              A teraz "słodcy chłopcy" do roboty: kraj nadwiślański potrzebuje kolejnych stad
              KRÓLICZO-Filucich. Macie na to moje katolycko-katolikierskie błogosławieństwo!!!
              • Gość: fil`et z królika Re: SUKCES ! SUKCES ! SUKCES !...ciężka praca pop IP: *.Red-81-37-107.pooles.rima-tde.net 13.11.03, 14:02
                Gość portalu: veni, vidi, vici! napisał(a):

> Samoobronny sojusz lumpenproletariackiego KRÓLIKA-leutnanta i sikającego
                estety
                >
                > Fila-filuta jest już faktem! Tygodnie ciężkiej pracy zaowocowały - knajacki
                > mariaż zaistniał na naszych oczach! Triumfalnie rozbrzmiewa mi
                Mendelssohn!.
                >
                > A teraz "słodcy chłopcy" do roboty: kraj nadwiślański potrzebuje kolejnych
                stad
                >
                > KRÓLICZO-Filucich. Macie na to moje katolycko-katolikierskie
                błogosławieństwo!!
                >
                Redzie samochwało - nie tyleż Twoja ciężka praca, co ich głupota:
                podłożyli się na własne życzenie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka