Dodaj do ulubionych

paznokcie żel/akryl

25.07.08, 07:59
Gdzie zrobię DOBRZE ładne paznokcie zelowe/akrylowe? Interesuje mnie
Gdansk lub Sopot.
Obserwuj wątek
    • szafirek7 Re: paznokcie żel/akryl 28.07.08, 17:47
      help, proszę o polecenie sprawdzonego miejsca
      • xmartei Re: paznokcie żel/akryl 29.07.08, 11:47
        Ja robie w gdyni i jestem zadowolona. Niestety w gdańsku ani w
        sopocie nie wiem ...
    • Gość: pati Re: paznokcie żel/akryl IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.08, 23:30
      paznokcie-zelowe-gdynia.blog.onet.pl/
      • diastema Re: paznokcie żel/akryl 18.12.08, 19:19
        ale kontaktu na tej stronie brak ;/
        • Gość: pati Re: paznokcie żel/akryl IP: *.adsl.inetia.pl 18.12.08, 23:40
          Przecież jest podany numer GG oraz e-mail
          • akrylek2 Re: paznokcie żel/akryl 23.03.09, 13:16
            Ja polecam z czystym sumieniem Panią Anetę mieszka w gdańsku robi paznokcie
            akrylowe u siebie w mieszkaniu kontakt 503-049-865 odpisuje nawet na smsy i jest
            nie droga
            • Gość: polecam Re: paznokcie żel/akryl IP: *.chello.pl 18.04.09, 23:18
              paznokcie-gdynia.jasky.pl
            • Gość: Zadowolona Re: paznokcie żel/akryl IP: 193.26.131.* 21.10.09, 21:06
              Ja też polecam Panią Anetę robi na dobrych akrylach nie zapowietrzają się i nie
              łamią oraz wyglądają naturalnie bardzo miła dziewczyna chodzę już do niej od
              roku i jestem zadowolona tanio robi i zdobienia gratis
            • Gość: Marlena Re: paznokcie żel/akryl IP: *.chello.pl 26.06.10, 11:02
              niestety pani Aneta już nie robi:(
    • Gość: kasias Re: paznokcie żel/akryl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 17:01
      a kto wie u kogo najlepiej w gdyni zrobic ladne paznokcie akrylowe ale
      koniecznie na tipsie nie na formie?? chodzilam przez dlugi czas do super
      babeczki ale zrezygnowala z wykonywania paznokci :( wiec teraz szukam kogos
      dobrego i w przystepnej cenie.
      • Gość: niteczka Re: paznokcie żel/akryl IP: *.portgdansk.pl 22.04.09, 11:52
        Ja robie paznokcie u Magdy 0660 760 663 i jestem bardzo zadowolona -
        robi żel i jest niedroga:)
        • Gość: kas Re: paznokcie żel/akryl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 22:48

ale robi tez akryl na tipsie?
          • Gość: niteczka Re: paznokcie żel/akryl IP: *.portgdansk.pl 23.04.09, 11:24
            Jezeli chodzi o Magde to robi tylko żel na tipsie:)
          • Gość: minia02 Re: paznokcie żel/akryl IP: 94.254.236.* 30.12.09, 17:27
            Akryl na tipsach rewelacyjnie robi pani Asia w Galerii Fryzur na Armii Krajowej
            38. Jestem jej klientką od kilku lat.
    • Gość: anios Re: paznokcie żel/akryl IP: *.portgdansk.pl 22.04.09, 14:42
      Polecam pazurki Pani Sylwi z salonu Glamour w Pruszczu - niestety
      daleko, rewelacyjne pazurki robi też Magda centrum Gdańska
      (660760663)
      • Gość: aga Re: paznokcie żel/akryl IP: 94.78.138.* 29.04.09, 19:44
        Polecam salon "GRACe". Bardzo blisko centrum Gdańska. Pazury robię
        tam u Kasi od ponad 4 lat. Laska jest naprawdę niezła- Kasia
        513095607

Salon znalazłam w necie www.grace.net.pl
        • Gość: viwian Re: paznokcie żel/akryl IP: *.chello.pl 30.04.09, 09:15
          przepraszam jak te paznocie z w/w strony są ładne to chyba nie widziałas
          ładniejszych
          Masakraa jakas
          • Gość: Abra Re: paznokcie żel/akryl IP: *.chello.pl 30.04.09, 20:18
            żel + akryl
            paznokcie-gdynia.jasky.pl
            paznokcie-agnieszka-zdrojewska.blog.onet.pl
            • www.mt-store.pl Re: paznokcie żel/akryl 05.06.09, 11:39
              www.mt-store.pl Zapraszamy do internetowego sklepu kosmetycznego.
              Duży wybór towarów, szybka realizacja zamówień.

U nas znajdziesz:

Akcesoria
              Balsamy, Kremy
              Depilacja
              Frezarki, Frezy
              Kleje
              Lakiery, Farbki do paznokci
              Metody przedużania paznokci
              Mikrodermabrazja
              Odtłuszczacze płytki paznokcia, Primery
              Odżywki do paznokci
              Ozdoby
              Pilniki, Polerki
              Podkłady, Utwardzacze, Wysuszacze
              Preparaty do Pedicure
              Preparaty do pielęgnacji skórek
              Płyny antyseptyczne, Alkohol
              Sztuczne rzęsy
              Tatuaże
              Tipsy, Sztuczne paznokcie
              Urządzenia elektryczne
              Zabiegi parafinowe, ciepły Manicure
              Zdobienie paznokci Pistoletem AIR BRUSH
              Zmywacze, Usuwacze sztucznych paznokci i kleju
    • Gość: blix Re: paznokcie żel/akryl IP: *.gdynia.mm.pl 06.06.09, 10:18
      Najlepsze paznokcie akrylowe, ja przynajmniej, każę sobie robic u Pani Kandelabry De Lanoche-Zamojskiej. Świetnie robi tipsy, a pochodzi z Krochmielna w byłym woj. zielonogórskim - starej szkoły akrylu. Pozdrawiam.
    • Gość: mała barbi Re: paznokcie żel/akryl IP: *.chello.pl 22.08.10, 00:11
      Dajcie spokój z tymi akrylami. To coś ohydnego. Dowiedziałam się niedawno, że w
      akrylu bardzo dobrze namnażają się bakterie. I chodzisz tak potem z E. coli albo
      Helicobacter czy gronkowcem z banknotu na rękach i nie wywabisz żadnym mydłem
      czy spirytusem, bo w pory akrylu to wszystko włazi i się tam namnaża. Syf.
    • damara1 Re: paznokcie żel/akryl 31.08.10, 18:24
      Polecam salon w Sopocie na Kościuszki, naprzeciwko wyjścia z
      kolejki, na piętrze nad cukiernią i bankiem lub na Brodwinie u
      kosmetyczki Ani.
    • Gość: olA Re: paznokcie żel/akryl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.10, 19:33
      szczerze polecam panią gosię z gdanska wrzeszcza 507 559 522 jestem jej
      klientka od wielu lat
      • Gość: asia Re: paznokcie żel/akryl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.10, 00:02
        ja robie paznokcie u hiacynty we wrzeszczu. nigdy wczesniej nie mialam lepiej zrobionych paznokci , no i ceny rewelacyjne. polecam. 791-646-797 p Agnieszka
        • Gość: Małgorzata W Re: paznokcie żel/akryl IP: *.dynamic.chello.pl 19.10.11, 23:39
          Chciałabym gorąco polecić panią Agnieszkę Zdrojewską z Gdyni oto jej strona www.paznokcie-gdynia.jasky.pl Szukałam dobrej stylistki paznokci bardzo długo Robiłam u pani Agnieszki pierwszy raz paznokcie na ślub i zostałam stałą klientką. Paznokcie są idealnie dopracowane ,wszyscy na około oglądają moje dłonie z podziwem ,że tak ładnie można wykonać sztuczne paznokcie. Nadmienię ,że czynnie gram w siatkówkę i ani razu nie złamałam paznokcia!! Az nie mogłam uwierzyć ,że paznokcie mogą być tak trwałe.Wcześniej korzystałam z usług innych stylistek ale zawsze coś nie grało. Jestem naprawdę zadowolona z paznokci pani Agnieszki.Poleciłam panią Agnieszkę dwóm koleżankom z pracy i teraz we trzy cieszy się pięknymi paznokciami! Do pani Agnieszki chodzi również moja mama która była przeciwniczką sztucznych paznokci!! Ale po tym jak zobaczyła co pani Agnieszka wyczarowała jej na dłoniach zmieniła zdanie! W ogóle nie widać ,że mama nosi sztuczne paznokcie! wręcz przeciwnie są wykonane bardzo naturalnie. Dlatego jako stała klientka pani Agnieszki postanowiłam wystawić jej opinię. Ja już na pewno nie zmienię stylistki. Polecam dziewczynom które chcą cieszyć się pięknymi paznokciami bo naprawdę warto.
          Małgorzata Wiśniewska ; mwisniewska@wp.pl
          • Gość: Justyna Re: paznokcie żel/akryl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.12, 13:14
            Ja także przyłączam się do pozytywnych opinii klientek pani Agnieszki Zdrojewskiej z Gdyni. Szukałam dobrej stylistki i zachęciłam się zdjęciami pazurków na stronie panią
            Agnieszki. Potrzebowałam coś orginalnego a jednocześnie bardzo eleganckiego na wyjątkową okazję. Zrobione przez nią paznokcie mam od tygodnia. Rewelacja. Zrobiły furorę na imprezie. Koleżanki zazdroszczą co do jednej. Profesjonalizm, poczucie piękna i stylu, dbałość o szczegóły, to cechy pani Agnieszki. Ponadto świetna atmosfera. Pani Agnieszka to inteligentna, ciepła, przyjazna osoba. Dwie godzinki mijają jak jedna chwila. Zachęcam wszystkie młodsze i starsze dziewczyny - zobaczcie najpierw fotki na stronie www.paznokcie-gdynia.jasky.pl, a potem skuście się. Rzeczywistość przewyższy oczekiwania. Naprawdę polecam. Ja stylistki także już nie zmienię.
    • Gość: laughing_man Re: paznokcie żel/akryl IP: *.dynamic.chello.pl 25.10.11, 21:44
      co dodać wiecej...
      • Gość: laughing_man Re: paznokcie żel/akryl IP: *.dynamic.chello.pl 25.10.11, 21:45
        ogloszenia.trojmiasto.pl/kosmetyka/piekne-stylowe-kobiece-profesjonalna-stylizacja-paznokci-ogl4165380.html
        • Gość: Basia Porczłańska Re: paznokcie żel/akryl IP: *.dynamic.chello.pl 31.05.12, 12:45
          Polecam panią Agnieszkę Zdrojewską z Gdyni! Paznokcie bezkonkurencyjne ,dokładnie wykonane i najważniejsze przestrzegana higiena! do każdej klientki nowy pilniczek , czyste narzędzia nie mam obaw ,że zarażę się grzybicą. (a miałam już takie historie w innych gabinetach) .Polecam pazurki są cieniutkie , naturalne i trzymają się długo.
          oto stronka www.paznokcie-gdynia.jasky.pl
          • Gość: Basia Porczłańska Re: paznokcie żel/akryl IP: *.dynamic.chello.pl 31.05.12, 12:50
            o widze ze nie tylko ja polecam p Agnieszke! wiec polecam polecam polecam.Bo fajna i utalentowana z niej stylistka:))) a poważnie. Jeszcze nigdy nie byłam tak zadowolona. A to chyba najwazniejsze
            • Gość: magdalena Re: paznokcie żel/akryl IP: *.wapgw.era.pl 25.07.12, 17:50
              Z PEŁNĄ ODPOWIEDZIALNOSCIĄ POLECAM PAZNOKCIE U PANI AGNIESZKI ZDROJEWSKIEJ. TRAFIŁAM DO TEJ PANI NA PAZNOKCIE UFAJĄC WSZYSTKIM POZYTYWNYM OPINIOM NA TEJ STRONIE I NIE ZAWIODŁAM SIĘ! PANI AGNIESZKO DZIĘKUJĘ ZA CUDOWNE PAZURKI ZYSKAŁA PANI NOWĄ KLIENTKĘ.:-)DODAM JESZCZE ZE KORZYSTAŁAM Z WIELU USŁUG ALE JESZCZE TAK IDEALNIE ZROBIONYCH PAZNOKCI NIE WIDZIAŁAM .DZIĘKUJĘ I POLECAMd
              • Gość: Marlena Re: paznokcie żel/akryl IP: *.dynamic.chello.pl 03.10.12, 09:09
                Chciałabym również podłączyć się pod opinie wyżej. Robiłam paznokietki u p Agnieszki z warszawskiej na slub znalazłam panią na trójmiejskich ogłoszeniach a tu wystawiam opinie .Paznokcie trzymaja sie niesamowicie wytrzymały piec tygodni bez dopełnienia ,wytrzymaly slub wesele i wyjazd zagranice. W ogóle tych paznokci nie oszczedzałam robiłam w nich wszystko.Załuje ze musiałam zdjąć ze wzgledu na prace jaka wykonuję. Ale jesli bede znów potrzebowała zrobic paznokcie to tylko u pani Agnieszki Zdrojewskiej polecam kazdej pani.
                • Gość: maja m. Re: paznokcie żel/akryl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.13, 12:50
                  Paznokcie daję robić już od ładnych paru lat i z tej przyczyny "zaliczyłam" sporo trójmiejskich stylistek. Około trzech miesiecy temu, zachęcona pozytywnymi opiniami, trafiłam do Pani AGNIESZKI ZDROJEWSKIEJ z Gdyni. Od tego czasu byłam u niej już drugi raz i na dniach wybieram się po raz kolejny (mam zarezerwowaną wizytę). Tym wpisem potwierdzam wszystkie słowa uznania jakie pod jej adresem zamieszczone są na tym forum. Wysoki profesjonalizm Pani Agnieszki, dbałość pod każdym względem o klienta i jego samopoczucie, cudowny klimat. A przy tym wszystkim ogromny talent do zrobienia z każdych paznokci małych arcydzieł sztuki. To wszystko moim zdaniem stawia Panią Agnieszkę na pierwszym miejscu w rankingu stylistek paznokci. Zobaczcie zresztą, miłe panie, jej stronę internetową. Podpisuję się pod tym stwierdzeniem jako "już stała klientka".
                  • Gość: beatamichalak Re: paznokcie żel/akryl IP: *.dynamic.chello.pl 25.02.13, 13:13
                    byłam u P Agnieszki .Przystępne ceny i profesjonalne wykonanie. polecam
                    • Gość: Ania z Redy :) Re: paznokcie żel/akryl IP: 89.79.204.* 14.03.13, 00:42
                      Muszę również się podpisać pod słowami na temat p Agnieszki z ul warszawskiej w Gdyni. Panią Agnieszkę znalazłam właśnie na tym forum i po tym jak przeczytałam ile ma pozytywnych opini na wielu stronach i forach postanowiłam że spróbuję. Wiele razy korzystałam z roznych usług w salonach szczególnie i ciagle byłam nie zadowolona. Bałam się ,że i tym razem może być coś nie tak ale pomyslałam tyle opini spróbuje to bedzie ostatni raz. I słuchajcie padłam z wrażnienia. Nowy pilnik ,rękawiczki ,czyste narzedzia i biurko a paznokcie,trwałe jak nigdy! piekne ,równiutkie.Mogłabym wypisywać tu same pochwały achy i ochy ale chciałabym głownie powiedzieć i przestrzec jedynie dziewczyny by uwazały kogo wybieraja na swoją stylistkę bo 50 zł wydać łatwo a pozbyć się grzybicy jest bardzo trudno. . Jezeli komuś zalezy na tym by mieć NAPRAWDE piekne paznokcie i czysto wykonane to polecam p Agnieszke całym sercem.Ja na pewno jeszcze skorzystam z jej usług.Bo jestem mega zadowolona.
              • Gość: KLIENTKA Re: paznokcie żel/akryl IP: *.dynamic.mm.pl 31.03.13, 23:44
                CO DO WYPOWIEDZI NA TEMAT ROBIENIA PAZNOKCI PRZEZ PANIĄ AGNIESZKĘ.Z,TO NIE WIEM SKĄD SIĘ BIORĄ POZYTYWNE OPINIE,BYŁAM JEJ KLIENTKĄ NA SZCZĘŚCIE TYLKO RAZ NA DRUGI DZIEŃ OD ZROBIENIA PAZNOKCI ,WIĘKSZOŚĆ Z NICH SIĘ POZAPOWIETRZAŁA A PANI AGNIESZKA STWIERDZIŁA ŻE TO WINA MOICH PAZNOKCI,BYŁAM JEJ KLIENTKA PARE LAT TEMU,DZIŚ PAZNOKCIE ROBIE JUZ OD 6 LAT,I PARE KOSMETYCZEK POZNAŁAM I TERAZ WIEM ZE TO NIE WINA MICH PAZNOKCI TYLKO TA PANI NIE UMIE ICH WYKONYWAĆ!!!!!.A JEŚLI KTOŚ CHCE MIEĆ NAPRAWDE PIEKNE PAZNOKCIE,KTORE BEDA SIE TRZYMAŁY TO ZAPRASZAM DO PANI BOZENY GOLANOWSKIEJ Z GDYNI KTORA ROBI NIE TYLKO NAJLEPSZE PAZNOKCIE ZELOWE W POLSCE TO JESZCZE ROBI PIEKNE RZESY!!!!!WYSTARCZY WPISAC JEJ IMIE I NAZWISKO W WYSZUKIWARKE I ZNAJDZIECIE JEJ BLOG Z PRACAMI I NUMER DO NIEJ,UZALEZNICIE SIE OD NIEJ BO JEST NAJLEPSZA!!!!!!!
                • Gość: Ania z Redy :) Re: paznokcie żel/akryl IP: *.dynamic.chello.pl 01.04.13, 22:02
                  Ojojo skoro była pani u pani Agnieszki aż 6 lat temu a przynajmniej parę lat temu to wcale się nie dziwie że taka opinia. Pani Agnieszka wykonuje paznokcie juz dziesięć lat ma spore doświadczenie.Ja jestem bardzo zadowolona i chętnie czytam jej opinie tutaj i sama się wpisałam powyżej. Pani może powiedzieć niewiele bo była pani tylko raz i to KUPĘ LAT TEMU :) Co jezt zabawne. A pani jest zwyczajnie zawistna. Proszę wejsc na strone pani Agnieszki i obejrzeć prace oraz zobaczyc ile ma pozytywnych opini oraz klientek.Wszyscy kiedyś zaczynali Pani Agnieszka również.żeby było śmieszniej p Agnieszka zna się z p Golanowska i o ile mi wiadomo mają bardzo dobre relacje Bo p Agnieszka gdy ma duzo pracy poleca klientkom p Bożenę i klientki p Bożeny trafiają do p Agnieszki , a pani to niech lepiej pokaże swoje paznokcie ,bo mniemam twierdzić ,że nawet nie ma pani swojej galerii.Jest pani Nieuczciwą konkurencją ktora nie ma zbyt wiele do zaoferowania . Ja polecam i będę polecac p Agnieszę.
                  • Gość: Ania z Redy :) Re: paznokcie żel/akryl IP: *.dynamic.chello.pl 01.04.13, 22:12
                    www.paznokcie-gdynia.jasky.pl strona pani Agnieszki Zdrojewskiej. Polecam Serdecznie raz jeszcze. Ludzie mają oczy i umieją czytać. mamy 2013 rok droga pani Każdy sie kiedyś uczył.Ja tutaj trafiłam po opiniach pozytywnych .I sie nie zawiodłam
                • Gość: P. Paulinka Re: paznokcie żel/akryl IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.04.13, 14:34
                  Pewnie Pani Agnieszka te 6 lat temu nie robiła tak świetnie paznokci jak teraz.Jestem jej stałą klientką od 3 lat,jest mega sympatyczna,profesjonalna.Myslę,że powższy komentarz to wynik konkurencji,która nie ma klientów. Aga jest mega utalentowana,w domu jest schludnie,sterylnie.:)Polecam.
    • Gość: Paula :) Re: paznokcie żel/akryl IP: *.centertel.pl 22.03.13, 14:15
      Witam drogie Panie,
      mam do zaoferowania paznokcie przedłużone metodą akrylową na tipsie bądź na formie, wedle gustu :):)
      Cena pazurkó wynosi 25 zł :) wykonanie może troszeczkę dłużej potrwać z racji tego, że z akrylem bawię się krócej niż z żelem :) Żelowe pazurki wykonuję już ponad 6 lat:)

Dodam również, że posiadam certyfikaty z przedłużania paznokci metodą żelową oraz akrylową wraz z certyfikatem ze zdobienia :):)

Zainteresowane Panie zapraszam na profil na fb, znajdują się tam zdjęcia wraz z cenami pazurków :):)
      www.facebook.com/paznokcie.gdynia
      Nadchodzi wiosna kochane Panie, więc warto zadbać o swoje pazurki :):)

ZAPRASZAM SERDECZNIE!!
      kontakt mailowy paznokciegdynia@interia.pl :):)
      • Gość: Agelika Rejmus Re: paznokcie żel/akryl IP: *.ip.netia.com.pl 09.04.13, 22:25
        Postanowiłam i ja wypowiedzieć o paznokciach pani Agnieszki Z. Ponieważ tez byłam jej klientką. Chodziłam do Pani Agnieszki na paznokcie 3 lata. Niestety z rodzina wyjechaliśmy za granicę na jakiś czas i musiałam znaleźć inna Pania w Anglii , i niestety żadna z pan nie spełniła moich oczekiwań prócz właśnie Pani Agnieszki Zdrojewskiej z Gdyni . Ale wrocilismy i zamierzam znow sie do Niej wybrac .Jestem zaskoczona powyższą negatywna opinia . Nie rozumiem jak mozna pisać takie rzeczy o Pani Agnieszcze . Paznokcie które Pani Agnieszka robi są przesliczne i trzymają 5 tygodni , przynajmniej ja chodziłam do Pani Agi co 1,5 miesiąca .Nie miałam żadnych podpowietrzen ani odpryskow jestem pewna ze Pani Agnieszka jest profesjonalną stylistką i nie uwierzę w to ze ktoś mógłby sie zarazić do jej pracy. Ponieważ chodziłam do Niej miesiąc w miesiąc przez trzy lata .
    • Gość: kashmir spa Re: paznokcie żel/akryl IP: *.gdansk.vectranet.pl 02.04.13, 14:04
      Kashmir Spa Zapraszamy:)
      • Gość: Maria Re: paznokcie żel/akryl IP: *.158.216.48.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.04.13, 18:56
        Ja dziś po wizycie u pani Agnieszki znalazłam
        Ja na tym forum . Potwierdzam wszystkie pozytywne opinie Polecam te stylistykę każdej klientce która chce mieć idealnie położone paznokcie i rzęsy . Uważam ze nie ma w Gdyni lepszej stylistyki .
        • Gość: magdawo@wp.pl Re: paznokcie żel/akryl IP: *.ip.netia.com.pl 15.04.13, 21:25
          WITAM. POLECAM PAZNOKCIE U PANI AGNIESZKI ZDROJEWSKIEJ Z ULICY WARSZAWSKIEJ W GDYNI. W SOBOTĘ BYŁAM NA PIERWSZEJ WIZYCIE ROBIŁAM ŻEL NA RĘKACH I STOPACH (WIOSNA W PEŁNI:)) ZNALAZŁAM JĄ NA TYM FORUM RÓWNIEŻ JAK POPRZEDNICZKI I POSTANOWIŁAM PO WYKONANEJ USŁUDZE NAPISAĆ KOMENTARZ POTWIERDZAJĄC POZYTYWNE OPINIE.POLECAM PRACA WYKONANA PROFESJONALNIE CZYSTO I W MIŁYM TOWARZYSTWIE. MAGDA
          • Gość: Marta Buczko Re: paznokcie żel/akryl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.13, 15:33
            Po przeczytaniu w/w opinni pozytywnych postanowiłam zaryzykować w "ciemno" udając się na wizytę do Pani Agnieszki Z z Gdyni na rzęsy . Nadmienię ,iż jestem wybredną klientką i już korzystałam z wielu "profesjonalistek" w Gdyni zarówno paznokci jak i rzęs. Byłam między innymi u Pani Bożeny o ktorej wyżej mowa , i po ktorej wizycie niestety nie byłam zadowolona. Pani Bożena choćby się wydawała doświadczoną stylistką jednak swoją pracę wykonuje niestarannie i jak na moje oko w dość malo sterylnycvh warunkach. Pracuje dość szybko co może jest atutem ale niestety przekłada się na jakosc jej usług , taki efekt mnie nie interesuje. Dlatego spróbowałam i wolałam poszukać kogoś innego , może bardziej kompetentnego ? Oddałam więc swoje rzęsy oraz paznokcie osobie ktora być może nie idzie na ilość ale na jakosc wykonywanych usług. I taką osobę znalazłam. Jest Nią Pani Agnieszka Zdrojewska z Gdyni z ul Warszawskiej. Naprawdę brak mi słow by opisać jak wspaniałe rzęsy i paznokcie wykonała mi Pani Agnieszka , nie moglam uwierzyć ,że jeszcze znajdę kogoś kto w pelni spełni moje oczekiwania. Wiem za co zapłaciłam!!! .I bedę Polecać Panią Agnieszkę kolejnym klientkom bo naprawdę warto , Jestem bardzo zadowoloną klientką i napewno wrócę do Pani Agnieszki.
            • Gość: Renata Re: paznokcie żel/akryl IP: *.146.32.223.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.06.13, 19:35
              Witam. Sama zajmuje sie paznokciami i chętnie sie tu zareklamuje , ale to moze potem:). Byłam pare razy u Agnieszki na paznokciach jako klientka , po za tym kilka razy miałam klientki od Agnieszki i naprawdę z czystym sumieniem polecam paznokcie u Agi. Jest to stylistka która angażuje sie w klientki poświęca czas jest dokladna i nie spieszy sie bo czeka druga klientka. Szanuje klientki ,Coś co jest mało spotykane w naszej branzy .Ceny adekwatne do jakości. Widać ze to pasja Agnieszki . Ktoś komu zależy na profesjonalizmie napewno doceni jej paznokcie , bo to wykonanie z wysokiej półki. To prawda ze jest duża konkurencja na rynku i z tym sie zgadzam ze jest duży wybór stylistek , ale Aga jako nieliczna stylistka sie wyróżnia i jest ponad to. Dlaczego odemnie taka opinia ? Bo uważam ze sie Adze należy . Nie mam tylu klientek co Aga ale uczę sie od niej jest moim wzorem do naśladowania . I w dodatku noszę jej pazurki :)) polecam
              • Gość: Halina Re: paznokcie żel/akryl IP: *.npnet.org 18.09.13, 22:21
                Trafilam do Pani Agnieszki z tego forum i podpisuje sie pod wyżej wymienionymi wpisami na temat Pani Agnieszki z ul warszawskiej w Gdyni. Paznokcie bardzo trwałe , noszę je minimum miesiąc a i zdarza sie ze dwa i dalej sie trzymają bez zapowietrzeń i odpryskow. Nie pamietam bym kiedyś miała wykonana tak fachowo usługę . Opłaca sie wydać te pieniądze . Moim zdaniem ceny przecietne a jakoś wysoka , sprzet profesjonalny , nic nie boli ,polecam każdej dziewczynie która marzy o trwałych paznokciach .
                • Gość: Agnieszka Źółkowsk Re: paznokcie żel/akryl IP: *.182.195.141.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.10.13, 14:23
                  Jestem klientka Pani Agnieszki Zdrojewskiej juz 2 lata i rownież polecam usługi u tej Pani . W szczególności pedicure i manicure hybrydowy.
                  • Gość: Basia opinia Re: paznokcie żel/akryl IP: *.158.216.110.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.06.14, 19:14
                    Polecam usługi u Pani Agnieszki Zdrojewskiej z Gdyni ul warszawskiej . Skorzystałam z usług pedicure z hybryda i przedłużanie paznokci plus hybryda . Ze stopami mam problemy i żaden salon nie usunął mi tak odcisków jak to zrobiła Pani w Sunnails spa . Pani Agnieszka nie dość ze jest dokładna w tym co robi to doskonale zna sie na potrzebach klienta. Ma bardzo duża wiedzę na temat chorób stop praz wad postawy . Jestem bardzo miłe zaskoczona ze kosmetyczka ma wiedzę niemalże medyczna! Paznokcie u rąk przedluzylam na papierku. Efekt bardzo naturalny. Jestem zadowolona i obiecałam o tym napisać . To była moja pierwsza usługa ale napewno nie ostatnia .pozatym atmosfera fenomenalna zero skrępowania .polecam !!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka