basiaikrzys 25.07.08, 22:53 Polecacie czy odradzacie? Jakie są opinie? Bardzo dziękuję za każdą wypowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: popierdółka Re: Dom Turysty Na Hipodromie IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.08, 14:12 Taaa, mieszkańcy Trójmiasta tłuminie zamieszkują Dom Turysty Na Hipodromie i podziela sie z Toba opiniami. Odrobine wyobraźni. Odpowiedz Link Zgłoś
basiaikrzys Re: Dom Turysty Na Hipodromie 26.07.08, 15:18 Nie prosze o wypowiedź w Twoim stylu, nie jest mi potrzebna... Ja mieszkając w swoim mieście, doskonale wiem do którego ośrodka, domu wczasowego, czy hotelu warto jechac. Ponieważ opinia krąży między mieszkańcami. Mieszkając na drugim końcu polski, nie mam pojęcia jak jest w/w Domu Turysty, ofertę znalazłam w internecie więc liczyłam na to, że ktoś z mieszkańców się wypowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popierdółka Re: Dom Turysty Na Hipodromie IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.08, 17:11 przeciez napisałaś że dziekujesz za KAŻDĄ WYPOWIEDZ więc nie zawracaj nam tu głowy i skorzystaj z forum TYRYSTYKA nad morzem Odpowiedz Link Zgłoś
basiaikrzys Re: Dom Turysty Na Hipodromie 26.07.08, 18:48 Tak, dziękuję szczególnie Tobie za uprzejmosc. Odpowiedz Link Zgłoś