add-ict 22.10.08, 20:12 możecie polecić jakis gabinecik, najchętniej w Gdyni. dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
phocarra Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs 02.11.08, 12:44 Czesc, ja zaczelam przedluzac rzesy jakies 1,5 m-ca temu. Najpierw mialam jedwabne, ale kompletnie nie zdaly egzaminu - odksztalcaly sie i byly dosc krzywo przedluzone, wiec sie zniechecilam. Kolezanka przedluzyla rzesami syntetycznymi i miala zrobione bosko! Rowniutko i pieknie. Poszlam wiec do tego gainetu w ktorym ona robila i jestem zachwycona, co 2 tygodnie chodze na uzupelnianie. Mam rzesy dlugosci 13mm, piekne, czarne i podkrecone. Oko wyglada slicznie, nawet rano jak sie budze i maz na mnie spoglada :) Gabinecik jest w gdyni, na Abrahama 45, nazywa sie beautylaser. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka barbi Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.208.bakcyl.dew.pl 02.11.08, 15:32 super piersi pewnie tez masz sztuczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
katelg Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs 02.11.08, 18:46 A jaka cena takiego zabiegu? I czas trwania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuma Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.radio.gdansk.pl 03.11.08, 13:33 I na czym ten zabieg polega - na przyklejaniu czy wszczepianiu tych drugich rzęs? jak dlugo one sie trzymaja? Odpowiedz Link Zgłoś
phocarra Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs 03.11.08, 17:00 Napiszę co wiem i czego sama doświadczyłam. Pierwszy zabieg trwał strasznie długo, bo prawie 3 godz. w pozycji leżącej, z "zaklejonymi" oczami. Po 3 godzinach bolały plecy, ale gdy otworzyłam oczy i zerknęłam w lustro - zapomniałam o bólu i o cenie jaką musze za tą przyjemność zapłacić ;-) Kosmetyczka nakłąda pod oczy jakies specjalne przecizmarszczkowe nakładki, zamyka się oczy i właściwie można zasnąć. Zabieg polega na tym,że przykleja sie pojedynczą sztuczną rzęse do mojej jednej prawdziwej (dlatego to tyle trwało). Rzęski mam czarne i podkręcone, boskie po prostu! Co 2- 3 tyg. jeżdżę na uzupełnianie, bo sztuczna rzęsa wypada razem z moją i na jej miejsce rosnie nowa, którą znowu trzeba przedłużyć. Na szczęście uzupełnianie trwa już tylko ok. godzinki. Co by tu jeszcze... Aha, ceny! Za pierwszy zabieg płaciłam 600 zł, a za uzupełnienie 150 zł. Z rzęskami można się kąpac, pływac, opalac, itp. Przez pierwsze dni trzeba uważac, żeby nie trzeć oczu. Nie mozna tez zmywać oczu tonikami z dodatkiem tłuszczy, bo może rozpuścić klej. Ja nosze soczewki kontaktowe i bałam się uczuleń, ale klej jest (o ile dobrze pamiętam) chirurgiczny. Ufff. to chyba wszystko :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daisy Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.piaseczno.robbo.pl 04.11.08, 22:20 a czy takie rzęsy nie osłabiły twoich rzęs naturalnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agunia Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.08, 18:48 A ja byłam w Rumi-Janowie na Gdańskiej ( znalazłam ich w google , bo mają stronę i to dość fajną - szukajcie po studio urody rumia )i zapłaciłam 250 zł , a efekt jest powalający . Wcześniej robiłam w Gdańsku za 750 zł i rzęsy były posklejane i krzywe . Teraz jestem zadowolona i z czystym sumieniem mogę polecić babeczkę , która robi te rzęsy w Rumi . Wybrałam sobie długość 14 mm i jest super !!! Odpowiedz Link Zgłoś
add-ict Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs 15.11.08, 18:20 a co to są za rzęski - jedwabne czy syntetyczne? i jakiej firmy? A w Gdańsku którego gabinetu nie polecasz? no i jak te Twoje "firanki" ;- ) się trzymają? dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.gdynia.mm.pl 04.06.09, 14:24 ja robilam rzesy w gdyni na abrahama i nie bylam za szczesliwa .po 2 tyg juz niebylo czesci a po 4 tyg juz ani jednej .niewiem czy taki koszt jest wart na jakis 3tyg . kolezanka robila u tej babki na gdanskiej w rumi- rzesy wygladaly lepiej niz moje aleeeeeee dostala uczylenia od kleju i po tyg je sobie powyrywala tak ja szczypalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda najlepiej IP: *.rzeszow.mm.pl 26.03.11, 20:02 Ja zrobilam rzesy w matemblewie w salonie abacosun,zdecydowalam sie dopiero wowczas jak polecilo mi to miejsce pare osob i zobaczylam pare prac. Praca doskonala,perfekcyjna i bardzo trawly dlugi efekt.Nic dziwnego,ze na wizyte czekalam miesiac,efekt jest taki,ze z mojej strony chodzi juz tam z osiem osob i kazda kontynuuje. Wiem tez,ze laski sa dwie i sie nie wyrabiaja.robia tylko rzesy.jedna i druga tak samo dobra,polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zofia Re: najlepiej IP: *.play-internet.pl 04.04.11, 00:44 A ja juz jakies 3miesiace chodzę do pani w gdyni (Leszczynki). Pełna aplikacja to 150zł a dopełnienie 100-90zł. Pełna aplikacja to ok. 2h. Pani Kinga wykonuje też inne zabiegi w domu np manicure, pedicure, maseczki na twarz. Jej numer to 789 195 129 (Dzwoniąc mówcie ze macie numer od Zosi). Polecam bo na prawde warto, sprawdzałam już kilka salonów i dopiero gdy trafiłam do pani Kingi miałam wkońcu takie rzęsy jak chciałam:) Efekt jest bardzo naturalny, gdyby nie to że się przyznaje że mam doczepiane rzęsy to nikt by się chyba nawet nie zorientował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: najlepiej IP: *.dynamic.chello.pl 01.07.11, 01:20 kiedy powiem, że mam numer od zosi będzie taniej? ta pani uwierzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EMila Re: NAJlepiej IP: *.dynamic.chello.pl 16.12.11, 16:20 Dla mnie najlepiej robi kosmetyczka w Gdańsku w Nature Studio. Przede wszystkim nie są za miekkie tylko jedwabne, bo wtedy troche wilgoci i są do niczego, tylko są z domieszka synetycznego czegoś, niepamietam. W każdym bądź razie ja tam chodzę i chwale, bo bardzo ładnie, szybko i przedewszystkim cena super. Teraz się zastanawiam nad Revitalash, bo podobno daje super efekty i chyba sobie u niej kupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malenka 81 Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.85-237-169.tkchopin.pl 27.11.10, 16:13 Ja robiłam w Redzie, p. Ania dojezdża też do klientki i robi profesjonalnie za 240 zł, dopełnia za 120 zł. Polecam akjara@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Naturalne i gęste Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.dynamic.chello.pl 20.10.11, 01:27 220 zł w salonie i wystarczy do 2h, jak przez doświadczoną kosmetyczkę są robione. Ważne żeby było dokładnie i był powalający efekt ale nieprzesadzony z wyczuciem. Zobacz w link: przedłużanie rzęs gdańsk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.chelmnet.pl 03.03.13, 17:25 Witam ja chodzę na przedłużanie żęs do Zieleniaka w Gdańsku 16 piętro. Dziewczyna Monika robi to naprawdę super . 5 tygodni bez uzupełniania 50,00 zł. drugie uzupełnianie gratis. Dziewczyny, które były pierwszy raz od razu zapisywały się na uzupełnianie po 2 tygodniach, potem dzwoniły i przesuwały terminy bo nie było takiej potrzeby. Naprawdę polecam bardzo ładnie, szybko, tanio i nie ma problemu z godzinami czy bardzo wcześcnie rano czy póżnym wieczorem. Trzeba tyko umawiać się telefonicznie bo ma bardzo dużo klientek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klijentka Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.ip.jarsat.pl 05.03.13, 22:52 moze i tanio ale ja uwazam ze profesjonalnie tam nie jest po kazdej klijentce powinne byc wszystko zmienione a tu niestety tak nie jest nie jestem upierdliwa ani zbyt wymagajaca ale podstawy tam nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidia Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.13, 13:19 Witam Czy mogę prosić jakiś na namiar na rzęsy z "Zieleniaka,,?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.gdynia.mm.pl 23.04.13, 16:28 Dziewczyny a ja polecam Panią Marlenę z Gdyni!!! Rzęsy robi z pasją i świetnie wyglądają. Robi przeróżne rzęsy i różnymi metodami 1:1,2:1,3:1. Wiem co mówię byłam głupia że skusiłam się kwotą 100zł no i wiadomo co się stało.Dziewczyna mnie posklejała i straciłam przez nią trochę rzęs!!! Teraz wiem że najpierw trzeba prosić o zdjęcia prac co Pani Marlena na dzień dobry mi pokazała. Polecam w 100% A to link strony breendii.pinger.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G.B Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.182.205.84.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.04.14, 16:07 513 359 142 to nr do Moniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc K Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.net.stream.pl 07.04.13, 15:20 Masakra te rzesy, nie polecam. rzadkie, posklejane. cena jednak wiele mówi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: 81.219.82.* 26.05.13, 13:55 Widzę, że nie jestem pierwsza :) Ja dziewczyny również polecam Panią Marlenę. Rzęsy robi idealnie i pięknie. Ma szeroki wybór produktów i wysokiej jakości . Pewne jest że każda Pani wyjdzie z pięknymi rzęsami i NIEPOSKLEJANYMI !!!!! POLECAM!!!Zresztą same możecie to ocenić bo ma swojego bloga breendii.pinger.pl GDYNIA - I dojeżdża do klientki :) TEL. 519-693-955 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.182.205.84.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.04.14, 16:17 Ja jestem zadowolona z pani Moniki . Tel 513 359 142 . Glugo rzesy sie trzymają i wypadają równomiernie, poniewaz to jest metoda 1:1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juśkajo Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.tmark98.revers.nsm.pl 03.03.14, 23:03 hey a mozesz podac numer do tej Moniki z zieleniaka? raz go dostałam ale niestety zgubiłam a słyszałam że jest godna polecenia ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B.G Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.182.205.84.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.04.14, 16:09 513 359 142 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maaaammm Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.tmark98.revers.nsm.pl 05.03.14, 23:08 hey a podasz nr ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.rev.sopot.pro-internet.pl 02.09.14, 14:35 tez ją polecam. nr tel 513 359 142 Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danka Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.158.219.233.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.11.14, 17:02 Podaj nr telefonu dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewciaaa Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.ip.jarsat.pl 17.11.10, 14:48 ja polecam w Gdańsku PAZNOKIECIARNIĘ (na starówce) jestem zachwycona, co 3 tygodnie chodzę na uzupełnianie, robię tam rzęski od czerwca – efekt naprawdę ekstra ; a wszystko to wygląda bardzo naturalnie, bez sklejonych rzęs... w okresie letnim miałam dorzucone parę rzęs kolorowych – naprawdę fajny efekt!!! Pływałam, kąpałam się w morzu i dalej pięknie wyglądały….Cena bardzo dobra (płaciłam w innym gabinecie - szkoda słów )dwa razy tyle co w Paznokieciarni a nie miałam tak ładnych rzęs. Super efekt, super obsługa!!!! Sprawdźcie same – ja dalej korzystam z usług zarówno przedłużania paznokci (też mogę liczyć na wyjątkowe stylizacje – uwielbiam sztylety) jak i z zagęszczanie rzęs podaję telefon gdyby ktoś chciał się umówić: 507-126-391. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleks Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.12, 13:12 ale 270 zł za aplikacje w paznokieciarni to jednak drogo ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emi a przedłużanie i zagęszczanie rzęs! IP: *.dynamic.chello.pl 16.12.11, 16:12 Bo rzęsy nie mogą być za twarde ani za miękkie, trochę wilgoci i są do niczego. Ja chodzę do Nature Studio w Gdańsku i chwalę sobie a ostatnio jak do pracy przyszłam do moje baby tak piały z zachwytu, że aż mi głupio było:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.09, 11:24 a ja polecam gabinet w Centrum Kwiatkowskiego w Gdynia /gabinet jest w Instytucie Kerastase/ robię sobie tam rzęski już od listopada - pięknie ułożone, brak sklejenia, kreatywne pomysły: wydłużone kąciki oczu, tzw. kocie oczy, podwójnie zagęszczone: efekt naprawdę extremalny, a teraz na lato wymyśliłam sobie ze stylistą kąciki oczu z rzęskami fioletowymi... na prawdę polecam! super efekt, super obsługa Odpowiedz Link Zgłoś
katelg Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs 08.06.09, 16:37 Ja się chyba skuszę na zabieg u dziewczyny u której przedłużałam włosy, mam nadzieję że nie osłabi mi to naturalnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.09, 12:21 a ja wczoraj zrobiłam zabieg w Salonie Kerastase w Kwiatkowskim w Gdyni... i jestem MEGA MEGA zadowolona powiem szczerze: nawet nie podejrzewałam, że może być taki efekt, bo są i wydłużone i zagęszczone, a wszystko to wygląda bardzo bardzo naturalnie, bez sklejonych rzęs... czuję się jakby moja twarz odmłodniała o jakieś 5lat polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLA Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.chello.pl 15.07.09, 20:39 POLECA SIEBIE PRZEDLUZAM RZESY W DOMU NA UL SWIETOJANKIEJ pola83gdynia.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bazan Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.vc.shawcable.net 16.07.09, 23:42 Polecam KONIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.09, 14:18 witam jak mozna sie umowic ? podaj moj nr 508291505 prosze o smsa oddzwonie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.gdynia.mm.pl 20.08.09, 09:26 robiłam rzesy u dziewczyny ktora dojezdza do domu ze swoim łózkiem do masazu. Efekt jest powalający.Mam 12 bo 14 były za długie.Minusem jest czas 3 godziny ale warto!!nr 504175590 Pani Asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.chello.pl 22.08.09, 09:19 A ja byłam w tym gabinecie w rumi , co ktoras z was polecala i jestem zadowolona , zrobilam sobie najgrubsze rzesy , ktorych nawet teraz nie musze malowac :) zabieg trwal okolo godziny , wiec zapytalam dlaczego w innych trwa 3 godziny - pani kosmetyczka wyjasnila mi , ze wiekszosc pan robiacych rzesy nie ma wielkiej wprawy ( sa tylko po jakichs kursach ) i dlatego im tyle schodzi , zeby wszystkie rzeski rowno przykleic , natomiast u nich podobno robi sie tego kilkanascie zabiegow tygodniowo i obie kosmetyczki maja wprawe - rzeczywiscie - rzesy mam idealne , a babeczka smigala jak szalona i w ta godzinke wszystko jej super wyszlo . na razie mam te rzesy 2 tygodnie , a nic nie odpadlo . robia tam jeszcze permanentny makijaz i chyba tez sie skusze , bo fajnie wyglada , a chce miec brwi slicznie wyrownane . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stylistka rzes Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.gdynia.mm.pl 09.12.09, 08:00 Miałam klientkę po salonie na gdańskiej.Samo obgadywanie innych stylistek to niezdrowa konkurencja.Jeśli chodzi o rzęsy...bez komentarza-nad poprawką siedziałam 2 godziny.Panie nie robią uzupełnien-zdejmują i nakładają od nowa,bo tego nie da się uzupełnić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figo.fago Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.10, 21:31 Gość portalu: Asia napisał(a): ...zabieg trwal okolo godziny , wiec zapytalam dlaczego w innych trwa 3 godziny - > pani kosmetyczka wyjasnila mi , ze wiekszosc pan robiacych rzesy nie ma wielkie > j > wprawy ( sa tylko po jakichs kursach ) i dlatego im tyle schodzi , zeby > wszystkie rzeski rowno przykleic ... A ta pani to niby skończyła studia z przyklejania rzęs? Buahahaha, dobre sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolla222 :)) IP: 94.163.205.* 13.05.11, 14:44 Czy mogłaby udzielic Pani ściślejszych informacji :) adres jakiś numer telefonu ? Z góry dziękuje pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PATRYCJA KLEBBA Joanna Wyszka tel.kontaktowy 504175590 IP: *.85-237-177.tkchopin.pl 25.10.11, 00:32 3 godziny?Jestem klientką Asi i cały zabieg trwa u niej maksymalnie 2 godziny. Asia skończyła szkolenie w renomowanej firmie Lash Perfect ... pracuje na naprawdę dobrych produktach, potrafi dobrać odpowiednią długość rzęsek dopasowując ją do kształtu oka...dzięki czemu rzęsy wyglądają bardzo naturalnie.Ma też w ofercie zielone, niebieskie rzęsy a nawet i takie z cyrkoniami :)Szczerze mogę polecić ją każdej dbającej o siebie kobiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Joanna Wyszka tel.kontaktowy 504175590 IP: *.play-internet.pl 25.10.11, 18:02 ponawiam pytanie:dziewczyny przedłużam rzęski od 1/2 roku jestem bardzo zadowolona, efekt zniewalający, ale zaczęłam się martwić, koleżanka powiedziała mi że to osłabia rzęsy i, że po roku stosowania to nie miała do czego kleić. mam pytanie do dziewczyn które długo stosują rzęski czy zauważyły jakieś problemy? Odpowiedz Link Zgłoś
wiolettass Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs 27.08.09, 09:26 Zajmuje sie przedłużaniem rzęs , pracuję na najlepszych materiałach oraz posiadam wszystkie wymagane certyfikaty. Tel 513933519 lub wiolettass@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
delilah1 Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs 15.10.09, 20:54 A ja polecam panią Izę w klubie fitness Marlet. Rzęsy jak z obrazka, w dodatku również kolorowe i cena super. Poprzednio robilam u dwóch pań w domu i trzymały się o zgrozo ... 2 tygodnie ledwo, a tu już 3 tygodnie i efekt jest powalający! a cena prawie ta sama no i pokątnie w domu u kogoś nie musze leżeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RZESATA Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.chello.pl 30.11.09, 21:39 A JA POLECAM LASKE KTORA ROBI W DOMU I DLATEGO BIERZE NIEWIELE KEASY, MAM JUZ 3TYG RZESY I NIC MI SIE Z NIMI NIE DZIEJE;D;D;D MEGA!!!! TEL.500 305 087 POLECAM!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.gdynia.mm.pl 25.12.09, 12:52 Bylam juz w 4 miejscach i kazde zawiodlo. Juz niby bylam zadowolona z uslugi w Gdyni na Abrahama dopoki nie zobaczylam efektu u kolezanki,ktora robi w Matemblewie w Gdansku. Uzupelniam co 5-6 tygodni, a efekt jakiego wczesnej nie widzialam,ta laska tez szkoli i wiem , ze zapisy do niej to minimum 2 tygodnie czekania . klientka po klientce. to maniaczka rzes . cena zbyt niska jak na te jakosc - 300 zl.potem 150 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.chello.pl 30.01.10, 23:44 Hej podasz namiary może na tą panią w Matemblewie? pozdrawiam K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.gdynia.mm.pl 22.03.10, 19:26 Ta pani z matemblewa przyjmuje tez w gdyni u siebie w domu.ja akurat jezdze do gdanska bo mi blizej. jej numer to 500617598.mnie i moich kolezanek nie zawiodla ani razu.Nasze rzesy porownujemy ciagle z innymi pracami.jak narazie nasze rzesy sa naj naj najladniejsze a dlugosc noszenia nawet do 5 tygodni.Wiem rowniez ,ze nawet w niedziele przyjmuje i w poznych godzinach bo tyle ma pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 20:01 Madzia a mogłabyś wysłać jakies zdjecia zeby zobaczyc jak wygladaja Twoje rzęski?? Byłabym wdzieczna...przed takim zabiegiem wolę mieć 100% pewność, że jest to warte ceny.Pozdrawiam mój mail: kubecka23@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bizneswoman2000 Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs 26.04.10, 14:53 Ja mam dwa doświadczenia z rzęsami i jeden wniosek drogo to nie znaczy lepiej !!! i że nie warto przepłacać:) rok temu robiłam rzęsy w gabinecie (bez nazwy:)zapłaciłam ponad 600 zł- rezultat powywijana masakra:(. A miesiąc temu zrobiłam za 200 zł w Sephorze na Matarni i naprawdę polecam!!! Jakość rzęs super. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stylistka rzęs Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: 81.190.124.* 03.01.10, 17:59 Jedne klientki wolą salon inne bardziej prywatną atmosferę.Wybór należy do klienta! Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka1976 Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs 05.02.10, 13:06 Gdańsk www.spojrzenie.urok.info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariola Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: 94.78.138.* 08.02.10, 22:03 Ja z kolei przedłużam i zagęszczam rzęsy w Gdańsku na Ujeścisku. Salon nazywa się looksus. Kosmetyczka pracuje na firmie nouveau lashes. Moje rzęsy się nie osłabiły a dopełniam co 5-6tygodni. Ceny też mają konkurencyjne, bo pierwszy raz 250zł a dopełnienie ok 110zł. Ważne jest też że tam przyklejają maksymalną ilość rzęs i się nie skręcają ani nie wywijają. Jak by ktoś chciał to tel: 798 99 88 49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.217-171-56.tkchopin.pl 28.05.10, 09:33 Byłam u nie jednej specjalistki, nie raz skusiłam sie na niską cenę promocyjną, promocję robi ten kto nie ma klientek!!! Od paru miesięcy chodzę do pani Eweliny współpracuje ona z salonem fryzjerskim Na ul.Starowiejskiej 4B w Rumi. Jak ktoś szuka dobrej stylistki to pani Ewelina jest bardzo dobra w tym co robi, widać że kocha swoją pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka1976 Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs 07.06.10, 22:08 Natalio nie prawda jest ze promocję robi ten kto nie ma klientek, ja mam klientki za normalne cene ale wiem ze sa osoby ktorych nie stac i dla nich mam osobna propozycje , bo dlaczego ten co nie ma kasy ma nie miec mozliwosci wygladac modniej/lepiej ?? Druga sprawa jest taka ze czasem idzie sie na ilosc, robi sie taniej a ma sie wiecej klientek. Zapraszam na www.spojrzenie.urok.info mozna zaproponowac cene za przedluzenie rzes na aukcji allegro :)) Odpowiedz Link Zgłoś
1.mania Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs 21.06.10, 20:11 a ja dziewczyny chodzę to takiej pani w Redzie.Przyjmuje u siebie w domu ale też w salonie kosmetycznych i czasem u klientki.Rzęsy robi od 2 lat i widać że naprawdę się na tym zna. Byłam u wielu stylistek i wydałam dużo kasy ale prawdziwy efekt uzyskałam po wizycie u niej.Namiary dostałam od znajomej , która robiła sobie rzęsy na ślub i też była zachwycona efektem i ceną.To jest jej numer telefonu:696 381 861-pani Magda. Naprawdę polecam! aha z tego co wiem jak wykonuje zabieg w salonie to bierze więcej. Ja chodzę do niej do domu i płace naprawdę mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: 109.243.78.* 01.07.10, 10:05 Czesc dziewczyny, ja od 6 miesiecy przedłużam rzęsy u Pani Magdy w Gdańsku. Płacę 200 zł,dopełnienie co 4-5 tyg 100 zł. Efekt naturalnie wyglądające,piękne i rowno przyklejone rzęsy, Super polecam 791-644-226 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jamajka Lashes Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: 94.254.201.* 06.08.10, 01:43 allegro.pl/show_item.php?item=1178874579 Zapraszam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.chello.pl 06.08.10, 22:32 salon urody "DIAMOND" www.kosmetykaprofesjonalna.com.pl tel: 511 387 655 nowe rzęsy 200zł dopełnienie 80-120zł w zależności od ubytku dostępne: -różne długości rzęs do wyboru -rzęsy kolorowe -cyrkonie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.dynamic.chello.pl 20.02.11, 00:52 kosmetyczka z salonu diamond przyjmuje teraz trochę taniej w domu na przymorzu Agata tel 511 387 655 Odpowiedz Link Zgłoś
karolina27gda Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs 09.08.10, 21:48 znam gabinety w gdansku ale w gdyni niestety nie dziewczyny gdzie przedluzacie rzesy w gdansku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: 178.56.111.* 06.11.10, 08:23 ja mam dziewczyne co jezdzi do klientki i robi oczka za 150 zł.jestem jej klientka od przwie roku i jestem bardzo zadowolona.rzęsy robię raz na miesiąc,a i zdarzyło się ,że po miesiącu było ich jeszcze tyle,że trzeba było dokleić tylko parę.pani ania jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
papuzka_gda Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs 09.11.10, 23:53 Ja w Gdansku, u p. Dorotki na Szczecinskiej jak cos, pisz na maila to podam namiar:) Odpowiedz Link Zgłoś
women77 Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs 10.11.10, 21:31 Cześć dziewczyny ja od 2 lat robię rzęsy u Pani Marty która dojeżdża do mnie do domu ( ogólnie do klientek) . Jestem bardzo zadowolona efekt jest powalający , robiłam rzęsy w różnych salonach , wydałam dużo kasy a teraz jestem na prawdę w pełni zadowolona. Za zrobienie bierze 150zł i 50zł za dopełnienie według mnie to tanio. Szczerze polecam Dziewczyna się nazywa Marta, tu macie do niej kontakt 503-794-993 Odpowiedz Link Zgłoś
hildegarde1201 Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs 04.12.10, 21:55 Polecam przejrzeć opinie na dood.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Gdańsk Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.gdynia.mm.pl 25.02.11, 09:54 Byłam sprawdziłam naprawdę robi dobrze jak mało kto. Też od 3 miesięcy byłam robić i w salonie i u dziewczyny która robi w domu i po prostu masakra rzęsy nie dało się ułożyć wywijały mi się w różne strony teraz mam ładne wachlarze jestem bardzo zadowolona i za zrobienie zapłaciłam 120zł a nie 150zł ;) Bardzo się ciesze i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
pawel9.2 Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs 20.04.11, 22:33 Gość portalu: Karolina Gdańsk napisał(a): > Byłam sprawdziłam naprawdę robi dobrze jak mało kto. Też od 3 miesięcy byłam ro > bić i w salonie i u dziewczyny która robi w domu i po prostu masakra rzęsy nie > dało się ułożyć wywijały mi się w różne strony teraz mam ładne wachlarze jeste > m bardzo zadowolona i za zrobienie zapłaciłam 120zł a nie 150zł ;) Bardzo się c > iesze i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
pawel9.2 Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs 20.04.11, 22:29 smiechu warte:)PANI MARTA NIE POTRAFI WOGÓLE PRZEDŁUŻAĆ RZĘS.PRZYKRO MI TO PISAĆ,ALE ALBO NIE MA DOŚWIADCZENIA ALBO ZA MAŁO KLEJU ALBO KIEPSKIE MATERIAŁY.POZATYM JESZCZE SIĘ DĄSA,ŻE PO 3 TYGODNIACH JEST ZBYT DUŻO DOPEŁNIANIA.OSTATNIO PO 3 DNIACH WYPADŁO MI POŁOWA RZĘS,ZADZWONIŁAM UMÓWIŁYŚMY SIĘ A POTEM NIE PRZYJECHAŁA WOGÓLE .KOLEŻANKA ,KTÓRA ROBIŁA ZE MNĄ TEŻ JEST NIE ZADOWOLONA.SZUKAMY KOGOŚ LEPSZEGO I NAWET DROŻSZEGO! ZAWIODŁYŚMY SIĘ ŻENADA,MASAKRA I SZKODA SŁÓW.NIE CZĘSTO JESTEM TAK WKURZONA ,ALE TU EWIDENTNIE WIDAĆ ZE PANI M A R T A ROBI SOBIE JAJA,ZAGARNIA KASĘ A DALEJ JĄ JUŻ NIE INTERESUJE.WSZYSTKO CO NIE TAK TO NIE ONA.NIE DZWONCIE POD NR503 794 993.Z POWAGĄ GOSIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznany Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.gdynia.mm.pl 21.04.11, 00:10 UWAGA !!!!!!!!!!!!! OSZUSTKI ILONIA I GOSIA z GDYNI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel9.2 Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.dynamic.chello.pl 29.04.11, 11:55 OSZUSTKA TO NIESTETY P.MARTA Z GDYNI.NIE PISZĘ ZŁOŚLIWIE PO PROSTU PRZESTRZEGAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.gdynia.mm.pl 01.05.11, 12:30 O Czym ty KOBIETO GADASZ? JAK MASZ BUJNĄ WYOBRAŹNIE TO SIĘ OPANUJ I PRZESTAŃ BAJKI WYPISYWAĆ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malenka81 Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.85-237-169.tkchopin.pl 27.11.10, 16:18 Ja mogę polecić w Redzie nie drogo, a b.ładny efekt akjara@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia82 Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.85-237-191.tkchopin.pl 11.09.11, 13:18 Ja też przedłużam rzęski w Redzie u p.Ani . Dojeżdża do Gdyni i Wejherowa do domu. Moje 3 koleżanki u niej robią rzęsy i są bardzo zadowolone tak jak ja. telefon do p.Ani 886-503-101. Polecam Kasia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.szczecin.mm.pl 13.09.11, 20:49 Dziewczyny ja przedłużam już pół roku u Pani Marleny. Jest profesjonalistką i widać że lubi to co robi. Rzęsy są boskie a wiem co mówie bo wcześniej byłam u dwóch Pań i straciłam swoje rzęsy :( Dzięki Pani Marlenie mój wygląd wrócił do normy i moja wiara w piękne spojrzenie powróciła. Pani Marlena ma swoją stronkę www.przedluzanie-rzes.dl.pl tam ma mało zdjęć ale wysyła na meila do wglądu więcej i dojeżdza prawie wszędzie do klientek polecam jak najbardziej :)))) A zapomniałam cena to 150zł a dopełnienie 80-100 jest z gdyni tel 519693955 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breendii Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.szczecin.mm.pl 13.09.11, 20:51 Cześć poszukuje dziewczyny ,która chciałaby wymienić się usługą przedłużania rzęs . Przedłużam rzęsy prawie 2 lata mój tel 505062213 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.lublin.mm.pl 27.12.10, 17:48 Polecam Pania Dorote, dziewczyna robi u siebie w domu, jest genialna!!! dopełniam sobie rzesy co 4-6 tygodni siwetnie sie trzymają, a oko wygląda pięknie. Wczesniaj chodziłam do innej Pani ale odkąd zobaczyłam u koleżanki jak można mieć pięknie zrobione jestem w innym siwecie! nie wiem czy moge podać jej nr czy jest to legalne wiec podam jej imejla dorotader@yahoo.com naprawde warto ! za zrobienie zaplaciełam 200zl a za dopełnianie płacę 80 zł, powiem jedno jest tego warte! Odpowiedz Link Zgłoś
effcia7894 Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs 27.12.10, 19:02 ja przedłużam rzęsy od 3 lat w salonie BellaVita w Gdańsku i uważam, że sa najpiękniejsze , najlepsze i przy tym wyglądają suuper, cenowo też nie ma tragedii bo 250 za założenie, dopełnienie ponad 1oo ale efekt PIĘKNE RZĘSY. Dziewczyna robi tez makijaże okazjonalne też super, w ogóle bardzo polecam, jeśli ktoś chce mieć zrobione fachowo rzesy to tylko tam,podaje namiar jakby co tel. 797-566-648 strona @: www.salonbellavita.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jula Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.centertel.pl 01.01.11, 20:54 Ja chodze do Pani Violetty do salonu FRYZJEREK miesci sie na Dabrowie.Rzesy wygladaja przepieknie kazda osobno, zero kleju i ceny bardzo przystepne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.dynamic.chello.pl 04.01.11, 00:26 ja przedlużam w prywatnym domu u Pani Marzeny, młodej osoby która zna się na rzeczy... wiem, że współpracuje z innymi salonami, ale RZĘSY są NAJPIĘKNIEJ ZROBIONE. Przedłużam już od dwóch lat a u niej OD ROKU i nie żałuję!!!!!!!!!!!! Laska bierze ok 200zl ale ZA TEN EFEKT TO NIEDUŻO... 501660322 TO NR DO NIEJ! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia-julia Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs 06.01.11, 17:44 Ja mam "potrojne" doswiadczenie z rzesami tj. zaczynalam przedluzac poltorej roku temu u dziweczyny z gdyni w domu i niestety to byl moj blad :( Potem z polecenia znajomej znajomej pojechalam do salony w Kartuzach na przedluzanie, to moj maz po tygodniu mowi do mnie, że chyba cos nie tak z moimi rzesami bo te co jeszcze pozostaly dziwnie sie wywijaja, a ja jak mi wypadaly zauwazylam ze do jednej sztucznej mam przyklejonych z 4-5 szt moich i sie przerazilam. Poszlam do salonu niedaleko mojej pracy aby sciagnac ta reszte. Odczekalam miesiac i zrobilam trzecie podejscie i od prawie roku chodze do pani Agnieszki, ktora robi je w salonie wiktoria w Rumi. Powodzenia dziewczyny, abyscie nie mialy takich doswiadczen jak ja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel9.2 Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs 20.04.11, 22:38 U W A G A NA MARTĘ Z GDYNI!!!!!KASA WYRZUCONA W BŁOTO!:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.11, 19:40 coż, to musiałas naprawde trafic na dobry dzien u pani agnieszki, bo po pierwsze jest mega niepunktualna, po drugie, mega niemila, po prostu pusta babka, ciagle przeglada sie w lustrze i poprawia sobie swoje cieniusie wloski, umowic sie w tym salonie to naprawde trzeba miec cierpliwosc, bo zarowno pani od paznokci, i pani fryzjerka najwyzrzniej nie chca klientow, bo kazdego traktuja jak intruza, masakra, nie polecam tego salonu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rcegielski Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.centertel.pl 17.01.11, 00:19 A ja od roku przedluzam rzesy w Gdyni na Dabrowie w Salonie "FRYZJEREK" .Tam przyjmuja dwie Panie ale ja chodze do Pani Violi.Moje rzeski sa przepiekne ,ze az kobitki mnie zaczepiaja jaki ja tusz uzywam-hehehe.Sa rowniutkie i bez sladu kleju i kazda osobno.Tam jest ful klientek.Na dopelnienie chodze co 3-4 tygodni i place 70zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.play-internet.pl 24.01.11, 11:47 ja chodzę do pani w redzie pełna aplikacja to 100zł a dopełnienie 60-70zł do tego pani magda wykonuje inne zabiegi w domu z tego co wiem jeżdzi również do klientek do domu dopełnienie robi w 30 min:) a pełna aplikacja to ok. 2h. jej numer to 696 381 861, polecam bo jest tanio i rzęsy trzymają się długo. to profesjonalistka ona przcuje też w salonie kosmetycznym. dzwoniąc mówcie ze macie numer od pani joli:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.play-internet.pl 25.01.11, 12:00 hej ja równiż polecam panią magde z redy też do niej chodzę jest tanio, szybko i wizyta wystarczy raz w miesiącu. 696 381 861. aha i robi równiż świetne zabiegi na twarz z kwasem migdałowym, polecam jak ktoś chce trochę rozświetlić bużkę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.centertel.pl 14.02.11, 17:37 Dziewczyny błagam poczytajcie troche na ten temat na stronach profesjonalnych producentów a nie na koreańskich np.Secret lashes bo później piszecie autoreklamy ze wystarczy uzupełniać raz na miesiąc.Bzdura-to zależy od naturalnego cyklu rzęs!!! Zajmuję sie już tym długo i jak było nas mniej to i auto reklam "polecam konia"tez było mniej.Jak ktoś jest dobry to się nie reklamuje Odpowiedz Link Zgłoś
pawel9.2 Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs 20.04.11, 22:31 WSZYSTKO TYLKO NIE PANI MARTA Z GDYNI NR.TEL.503794993 M A S A K R A!:( Odpowiedz Link Zgłoś
pawel9.2 Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs 20.04.11, 22:34 ZAZDROSZCZĘ MART NR503794993 TO TOTALNE DWIE LEWE RĘCE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirela Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.dynamic.chello.pl 09.02.11, 17:57 Hi, Ja polecam Panią Dorotę z Przymorza... WoW, czad! Uratowała moje rzęsy i zrobiła mi takie oko że mój chłopak nie może oderwac odemnie oczu. Wypróbowałam dwie inne Panie wcześniej .. co kończyło sie dla mnie tragicznie.. Pani Dorota jest super!!! Najlepiej robi rzęsy w trójmieście!!! 100% polecam!!!!!!! Jej numer: ( mama nadzieję że ok że podaje tutaj:))... 601-537-988 Odpowiedz Link Zgłoś
pawel9.2 Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs 20.04.11, 22:35 JA NIE POLECAM MARTY 503794993.STRASZNY WSTRZĄS!:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznany Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.gdynia.mm.pl 21.04.11, 00:07 UWAGA !!!!!!!!!!!!! Chciałam ostrzec przed dwoma oszustkami z GDYNI które ewidentnie chcą mi zaszkodzić a same są oszustkami !! ILONIA 506615126 I GOSA 888247964!! ZAKŁADAŁAM IM RZĘSY I NIE CHCIAŁY ZAPŁACIĆ MI PIENIĘDZY A POTEM PO 5 TYGODNIACH JAK NIE CHCIAŁAM DO NICH PRZYJECHAĆ TO oooto takie wpisy zaczęły wypisywać. ŻENADA I WSTYD !! WYPISUJĄ ŻE CHCĄ KOGOŚ DROŻSZEGO?? JAK NAWET ZA USŁUGĘ NIE POTRAFIĄ ZAPŁACIĆ O moim doświadczeniu i umiejętnościach mogą się wypowiedzieć inne klientki które są w 100% zadowolone i jest ich tyle że na pewno za wami dwiema płakać nie będę!! Życzę powodzenia w poszukiwaniu kolejnej naiwnej .... która będzie zakładać rzęsy za darmo ! Jak się nie umie dbać o rzęsy to się nie powinno ich mieć! NAPRAWDĘ PRZESTRZEGAM nie warto marnować czasu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel9.2 Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.dynamic.chello.pl 29.04.11, 12:05 NIE BĘDĘ SIĘ WYPOWIADAĆ NA TEMAT P.MARTY Z GDYNI WIĘCEJ,BO I PO CO...SZKODA CZASU,ZAWSZE MIAŁA ZAPŁACONE A TO ŻE SIĘ WKURZAŁA ŻE DUŻO DOPEŁNIANIA TO JUŻ NIE NASZA WINA SKORO PO TYGODNIU PO RZĘSACH ANI ŚLADU.NIE CHODZI O KASĘ ALE DLACZEGO MAM PŁACIĆ ZA ŻLE WYKONANĄ PRACĘ CIEKAWE KTO JEST ZADOWOLONY Z TYCH USŁUG?SAMA P.MARTA CHYBA POZYTYWY PISZE O SOBIE,BO SKORO NAM WYPADAŁY A NAPRAWDĘ DBAŁYŚMY O NIE BO SYPAŁY SIĘ STRASZNIE TO JAK TO ROBIĄ INNI?COŚ MI SIĘ WIERZYĆ NIE CHCE.NIE MA CO SIĘ WKURZAĆ P.MARTO,TRZEBA PRZYJĄĆ PRAWDĘ.A DOBRZE PANI WIE ,ŻE Z TĄ NIBY NIE ZAPŁACONĄ KASĄ TO TROCHĘ PANI PRZESADZIŁA.PROSZĘ SOBIE PRZEANALIZOWAĆ:)))POZDRAWIAM I ŻYCZĘ WPRAWY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznany Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.gdynia.mm.pl 21.04.11, 00:08 UWAGA !!!!!!!!!!!!! Chciałam ostrzec przed dwoma oszustkami z GDYNI które ewidentnie chcą mi zaszkodzić a same są oszustkami !! ILONIA 506615126 I GOSA 888247964!! ZAKŁADAŁAM IM RZĘSY I NIE CHCIAŁY ZAPŁACIĆ MI PIENIĘDZY A POTEM PO 5 TYGODNIACH JAK NIE CHCIAŁAM DO NICH PRZYJECHAĆ TO oooto takie wpisy zaczęły wypisywać. ŻENADA I WSTYD !! WYPISUJĄ ŻE CHCĄ KOGOŚ DROŻSZEGO?? JAK NAWET ZA USŁUGĘ NIE POTRAFIĄ ZAPŁACIĆ O moim doświadczeniu i umiejętnościach mogą się wypowiedzieć inne klientki które są w 100% zadowolone i jest ich tyle że na pewno za wami dwiema płakać nie będę!! Życzę powodzenia w poszukiwaniu kolejnej naiwnej .... która będzie zakładać rzęsy za darmo ! Jak się nie umie dbać o rzęsy to się nie powinno ich mieć! NAPRAWDĘ PRZESTRZEGAM nie warto marnować czasu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TERESA Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.11, 18:40 PANI MARTO PROSZĘ SIĘ NIE PRZEJMOWAĆ!! JA TEŻ WYKONUJĘ RZĘSY I RÓŻNI WYZYSKIWACZE SIĘ TRAFIAJĄ I JAKBY MI TAKA NIE ZAPŁACIŁA TO PO PROSTU WEZWAŁABYM POLICJE! I W OGÓLE NIE DYSKUTOWAŁA. ZA KAŻDĄ WYKONANĄ USŁUGĘ NALEŻY ZAPŁACIĆ! A JEŻELI KOMUŚ CHODZI O ROSZCZENIA TO NIECH IDZIE DO SĄDU!! CO ZA BEZCZELNOŚĆ! NIE PODAROWAŁABYM GÓWNIAROM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TERESA Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.11, 18:43 PO ZA TYM PANI MARTO DOBRA RADA-PIENIĄDZE ZA PRACĘ NAUCZYĆ SIĘ BRAC PRZED ZABIEGIEM!,TAKIE CZASY.kAŻDA NORMALNA KLIENTA TO ZROZUMIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.gdynia.mm.pl 01.05.11, 18:49 Na ogół każdego traktuje jak uczciwego człowieka ale zdarzają się wyjątki teraz mam nauczkę :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.dynamic.chello.pl 03.05.11, 01:19 naprawdę proszę się nie przejmować! nie każdego idzie zadowolić.Trzeba pamiętać ,że kij zawsze ma dwa końce! Ludzie są wstrętni ,Nie dośc ,że zapłacili by jak najmniej to jeszcze burczą.Pewnie laski przyszły do domu i zaczęły mleczkiem kosmetycznym oczy wycierać..i winę zwaliły na Ciebie ,że odpadają..dlatego ja na rzęsy nigdy nie daje gwarancji ,bo po wyjściu od kosmetyczki nie wiesz co klientki robią z tymi rzęsalm.czesto same przy nich manipulują a potem wine zganiaja na źle wykonana usługę.I dam Tobie dobra radę podnies ceny bo choc bedziesz miała klientek mniej to te co Cię cenią zawsze do Ciebie przyjdą. ja mam rzesy za 350 zł.i mimo dużej konkurencji na rynku za 100zł mam dużą klientele,i na szczescie nie z podwórka a normalne kobiety szczególnie pracujace na wysokich stanowiskach, kobiety z klasą ,ktore nie wypisują takich rzeczy na forum publicznym. Szacunbek do człowieka to podstwawa jakichkolwiek transakcji. życzę powodzenia marto i naprawde sie nie przejmuj ,najważniejsze ,że masz swoje grono zadowolonych klientek.A to po prostu olej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamka Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.12, 11:43 To prawda!! Ja od dłuższego czasu robie rzęsy u p. Moniki we wrzeszczu na grunwaldzkiej w salonie fryz kosm i jestem zadowolona!! Ale czasem tez mi opowiada ze sa wredne jednorazowe babki!! Nie ma co sie przejmowac! To kombinatorki!! Odpowiedz Link Zgłoś
bzdziagwulka Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs 05.06.15, 14:11 A czy polecicie mi kogoś kto dorabia rzęski na Kosakowie? Lub w pobliżu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Sopocie Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.15, 12:36 W Sopocie dziewczyna super robi 609203981 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.11, 10:26 Witam, chciałabym przedłuzyć rzęsy aby osiągnąć efekt niekoniecznie naturalny a raczej wyrażnego przedłużenia i zagęszczenia. Czy ktos jeszcze przedłużał rzęsy u Pani Doroty? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.szczecin.mm.pl 16.07.11, 21:37 Hej dziewczyny ja od 3 miesięcy robię rzęsy u Pani Marleny i są boskie.Wiele przeszłam zanim do niej trafiłam i wiem co piszę. Pani Marlena profesjonalnie podchodzi do sprawy :) Rzęsy są równe , nieposklejane.Po prostu idealne. Jest miła i sympatyczna i również dojeżdża do klientek co w moim przypadku jest super rozwiązaniem.POLECAM z całego serca.Zapomniałam Pani Marlena jest z GDYNI i dojeżdża na całym trójmieście i Wejherowie. A to namiary www.przedluzanie-rzes.dl.pl (gg1822571) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zofia Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.play-internet.pl 04.04.11, 00:45 www.spa.gda.pl :) miła obsługa, fajny klimat i duży wybór zabiegów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel9.2 Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.dynamic.chello.pl 04.05.11, 13:08 :))))ŚMIECH OGARNIA DWIE LEWE RĘCE I W DODATKU KŁAMIE .KASĘ ZA TĄ "USŁUGĘ"MIAŁA ZAPŁACONĄ I JESZCZE PREZENTY NA DROGĘ:)))ALE CÓŻ.MYŚLĘ ,ŻE KOLEŻANKI NIECH POCIESZAJĄ A SUMIENIE SUMIENIEM.POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel9.2 Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.dynamic.chello.pl 04.05.11, 13:14 POZA TYM SKORO NIE UMIEMY DBAĆ TO DLACZEGO TERAZ PRZEZ KOGOŚ INNEGO TRZYMAJĄ SIĘ DWA TYGODNIE I BEZ ZARZUTU???TAK SAMO JE TRAKTUJEMY I TAK JAK NAM PANI POLECIŁA PŁYNEM MICERALNYM A NIE MLECZKIEM .POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudynka313 Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs 04.05.11, 23:41 NIE PODOBA MI SIĘ WYPOWIEDZ ANI JEDNEJ ANI DRUGIEJ STRONY,JEDNAK TEŻ ROBIŁAM KIEDYŚ RZĘSY CHYBA U TEJ SAMEJ PANI MARTY I TEŻ NIE BYŁAM ZADOWOLONA.ALE PO CO SIĘ TAK ODRAZU WŚCIEKAĆ.JEST TYLE TEGO NA RYNKU... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.11, 03:07 KIJ MA ZAWSZE DWA KOŃCE LASKI.. nie jestem koleżanką Marty przyszłam tu przypadkowo...by poczytać sobie forum. Gdybyście były w porządku sprawę załatwiłybyście z samą Martą a nie wywlekały brudy na forum.Ja np mając firmę za takie coś zgłosiłabym sprawę do sądu. Bo nie pozwoliłabym by NIE zalogowana wątpliwa osoba bruździła pod moim adresem i wyrobioną marką oraz autorytetem.Bez wyraźnych dowodów szkody. A bez rzeczowego dowodu szkody brużdząc można zapłacic nie lada odszkodowanie za oczernianie czyjegoś dobrego imienia. Więc w sumie gratuluję odwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel9.2 Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 06.05.11, 13:27 TO SAMO Z NASZEJ STRONY JEŚLI O SĄD CHODZI.BO NIKT NIE BĘDZIE WYMYŚLAŁ MI,ŻĘ NIE DOSTAŁ KASY SKORO JĄ ZAPŁACIŁYŚMY!JA RÓWNIEŻ GRATULUJĘ ODWAGI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.dynamic.chello.pl 06.05.11, 23:51 tu chodzi o oczernianie publiczne..:-) po za tym masz jakies dowód materialny w formie rachunku ze zapłaciłaś np albo zdjec ,że rzesy zostały źle wykonane? z taką opinia bez dowodów to wiesz.. możesz miec tylko szczęście ,że ktoś nie jest złosliwy i nie poda was do sądu o odszkodowanie.za publiczne obrażanie jej firmy,bez dowodów materialnych. wy chyba nie zdajecie sobie z tego sprawy...do końca.czym moze grozic takie bezpodstawne brużdzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel9.2 Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 09.05.11, 13:15 A CO Z OCZERNIANIEM JEŚLI CHODZI O NIBY NIE ZAPŁACENIE ZA USŁUGĘ??????NIE BYŁO TAKIEJ SYTUACJI,JEST TO WYSSANE Z PALCA WIĘC O DOWODACH WOGÓLE NIE MA O CZYM GADAĆ .POZATYM JA NIE NAZWAŁAM NIKOGO OSZUSTKĄ,NIE PADŁO TAKIE SŁOWO!:)A KTOŚ TU TAKIEGO UŻYŁ,WIĘC O CZYM MOWA.NIKOGO NIE URAZIŁAM!USŁUGA ZOSTAŁA ZLE WYKONANA,PANI ZOBOWIĄZAŁA SĘ TO POPRAWIĆ I SAMA TO ZAPROPONOWAŁA,A POTEM SIĘ WYKRĘCIŁA .NA SZCZĘŚCIE ZNALAZŁYŚMY KOGOŚ RZETELNEGO .NIESTETY JAK WIDAĆ PRAWDA W OCZY KOLE.ZNIKAM Z TEGO FORUM,BO NIE MA TU O CZYM PISAĆ:) JEST NAPRAWDĘ TEGO DUŻO NA RYNKU,W NORMALNYCH SALONACH I NIE POTRZEBNA JEST CZYJAŚ ŁASKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel9.2 Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 09.05.11, 13:16 A!ZDJĘCIE RZĘS MAM :)JAKBY BYŁO POTRZEBNE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudynka313 Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 09.05.11, 15:13 Swoją drogą i p. Marta i ta Teresa są bardzo dziwne.Faktycznie nie ma sensu tu zaglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudynka313 Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 09.05.11, 15:18 Swoją drogą i p.Marta i ta p. Teresa są bardzo dziwne.Już nawet nie chcę robić tych rzęs. Dla mnie to takie bla bla bla....bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.lublin.mm.pl 09.05.11, 21:41 Nie uważam żeby było coś w tym dziwnego, że nie wypowiadam się już na tym forum bo tylko winni się tłumaczą . Ja napisałam i uprzedziłam przed Paniami które nie płacą za wykonaną usługę. Nie mam czasu zawracać sobie głowy kimś kto mnie szantażuje że jak nie zrobię rzęs to o mnie tu napiszę . Pani Gosiu napisała pani co chciała radziła bym skonsultować to z koleżanką bo macie panie chyba odmienne zdanie a cały czas wypowiada się pani w liczbie mnogiej! A co do pani Klaudii to na szczęście wszystkim klientkom którym wykonywałam przedłużanie rzęs do mnie wróciły oprócz " Pani Gosi" z której sama zrezygnowałam ponieważ nie wykonuję usług charytatywnie także wątpię żeby była pani kiedykolwiek moją klientką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.rzeszow.mm.pl 21.05.11, 13:23 Przeczytałam wypowiedzi na tym forum z zażenowaniem......korzystam z usług p.Marty od ponad roku i jestem bardzo zadowolona z jej pracy....nie znam bardziej dokładnej osoby niż ona.Uzupełniam je co 3 tyg i od jednego spotkania do kolejnego rzęsy wyglądają świetnie.....oczywiście wypadaja, ale taki jest ich żywot ze wypadają wraz z własną rzęsą....Kobiety łatwo sie oczernia osoby z zemsty.....czasem żałuję, ze tez jestem kobietą czytając taki jad wypływający spod Waszych palców....nie pasuję Wam ktoś to po prostu szukaj dalej a nie wypisuj bzdury . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.dynamic.chello.pl 04.10.12, 15:04 robiłam rzęsy i paznokcie u p Agnieszki. Polecam pełen profesjonalizm www.paznokcie-gdynia.jasky.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda4561 Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.11, 17:18 Witam ja robiłam u Pani na Oruni Dolnej p.Bogusi też pięknie mi zrobiła i wzieła 80zł a na dopełnieniu byłam po 4 tyg :)))rewelacja kobieta robi u siebie w domku jej numer 505-205-924 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia4525 Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.dynamic.chello.pl 22.06.11, 12:39 WITAM JA TEŻ BYŁAM U P.BOGUSI NAPRAWDĘ BARDZO ŁADNIE ROBI I NA DODATEK TANIO!!!!JESTEM BARDZO ZADOWOLONA MEGA PIĘKNY EFEKT:)JEJ NUMER 505-205-924 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta692 Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.11, 17:22 Byłam U p.Bogusi kobieta jest super i super robi rzęsy też ją bardzo polecam zabieg trwa ok 2godz i super mam rzęsy:))))505-205-924 to numer p.Bogusi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara158 Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.11, 09:22 Ja chodzę już prawie rok do p.Bogusi kobieta zna się na rzeczy:) co 4-5tyg chodzę na dopełnienie,jestem BARDZO zadowolona.P.Bogusia naprawdę pięknie robi rzęski moje znajome też do niej chodzą:)dosyć że fajna babka z którą można pogadać to na dodatek piękne rzęski robi:))polecam !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.dynamic.chello.pl 28.06.11, 17:28 TYLKO CZMU WSZYSTKIE 4 WYPOWIEDZI SA Z TEGO SAMEGO KOMPUTERA DZIWNE CO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.dynamic.chello.pl 01.07.11, 16:28 widać że nie patrzy Pani dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SYLWIA Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.dynamic.chello.pl 17.07.11, 12:41 TEŻ CHODZĘ DO P.BOGUSI JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aganiok Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.11, 21:46 też robiłam u p. Bogusi, wszyscy mnie pytają skąd takie fajne rzęsy a jak słyszą cenę to padają na kolana ;) zakładałam dopiero 2 tyg temu, dlatego mam pytanie, ile pani B bierze za dopełnienie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.play-internet.pl 28.09.11, 23:58 dziewczyny przedłużam rzęski od 1/2 roku jestem bardzo zadowolona, efekt zniewalający, ale zaczęłam się martwić, koleżanka powiedziała mi że to osłabia rzęsy i, że po roku stosowania to nie miała do czego kleić. mam pytanie do dziewczyn które długo stosują rzęski czy zauważyły jakieś problemy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sista Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.adsl.inetia.pl 15.03.12, 16:37 Jesli masz zdjęte rzeski i widzisz ze jest ich coraz mniej, sa skruszone etc. to efekt mowi sam za siebie ..niszczą się .. uwazam ze czesto jest tak ze jak ktos ma mocny dobry klej od którego rzeski trzymają sie do 5 tygodni prawie nienaruszone albo nawali Ci tyle kleju ze poskleja wszystkie razem aby nawet jak jedna wypadnie to aby trzymala sie z innymi, to ten klej niszczy... bo wiem to po sobie... chodzilam raz do laski gdzie niestety ale rzesy po 3 tygodniach zaczynaly juz sie wykruszac, efekt byl ladny bardzo no ale niestety, z tym ze przez caly czas jak do niej chodzilam rzesy nie niszczyly sie... chodzilam tez na rzesy do opisywanej tu P BOGUSI z Oruni i nie poleca !! Ma duzo klientek i dla niektorych juz to powinno mowic samo za siebie ze jest dobra, pewnie i tak , szybka aplikacja w godzinke ! fajny efekt, ale bardzo szybko tak zniszczylam mi moje wlasne rzesy ze nie bylo do czego doklejac... poza tym jest nieodpowiedzialna, zapomina ze sie umowila i calujesz klamke...ciągle odwolywanie terminow, boli szczegolnie jak nastepnego dnia masz jakąś okazje ... nie polecam za szczyt nieodpowiedzialności i niszczenie rzes do stanu po chemioterapii... Obecnie robie rzeski u super babki która nie przykleja mi takiej tasmy z apteki pod okiem... ktora notabene moze (podobno) bardziej uczulac niz same preparaty od rzes...tylko platki koleganewo ..wiec nic nie boli jak sie zdziera je spod oka... i czuje sie szanowaną klientką a nie zapchajdziurą w terminach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.146.205.177.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.09.11, 17:27 A czy któras z was chciałaby zacząć dorabiać przedłużając rzesy? Po pracy, po szkole, w wolnym czasie? Pieniądze są naprawdę duże. Oferuje profesjonalne szkolenie z przedłużania rzęs u Ciebie w domu! Indywidualne lub grupowe (jeśli zapiszą się dwie dziewczyny to oprócz szkolenia, wykonują sobie całą aplikację nawzajem zupelnie za darmo! (oczywiscie z moja pomoca). Po szczegóły proszę pisać na adres: szkoleniarzesy@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniulka Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.ip.jarsat.pl 27.03.13, 00:17 witam ja polecam karoline z przymorza w horyzoncie wczesniej robilam w gdyni ale daleko pozniej w matemblewie w abacosun i bylo super ale Pani ktora mi robila zaszla w ciaze i przestala robic rzeski pozniej jak poszlam to mi sie tak nie podobalo jakas nowa mi robila chyba sie uczyla wiec szukalam dalej trafilam do karoliny -droga pantoflowa bo u kolezanki bardzo mi sie podobalo zaplacilam 250 zl za dopelnienie place 130 chodze co 4 tygodnie od maja zeszlego roku co wazne klej nie smierdzi a oczy nie pieka i rzesy napewno sa jedwabne zerknelam kiedys na firme perfect silk lashes czy jakos tak tel 502564109 Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_k62 Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs 25.11.11, 11:04 Nie polecam p. Bogusi. Bardzo zniszczyła mi rzęsy do tego stopnia, że na oku miałam około 7 swoich rzęs, ktore na dodatek były bardzo popalone. Ale w końcu znalazłam wspaniałą cudotwórczynie - p. Agnieszkę. Ona naprawdę pracuje na profesjonalnych produktach, które nie niszczą w takim stopniu (bo nie oszukujmy się, to jest wszystko chemia) naturalnych rzęs i ponadto ma długoletnie udokumentowane doświadczenie. Moje rzęsy w końcu odrzyły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: 83.238.192.* 23.05.11, 00:48 Zapraszam do siebie :) allegro.pl/profesjonalne-przedluzanie-rzes-u-stylistki-i1630150282.html?source=oo przedluzanerzesy.pl niedrogo, a efekt super! Pozdrawiam Was Dziewczyny :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.dynamic.chello.pl 25.05.11, 15:55 Ja robię rzęsy u dokładnie tej marty i ciesze się że negatywy na jej temat się skończyły -jak mniemam wypływające z jednego żródła,bo ja jestem zadowolona z jej usług i piszę nawet nie jako jej klientka ,ale jako znajoma!! i klientka!!Jest sumienna i niczym nie zawiniła,pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.182.43.185.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.07.11, 11:16 Hej, ja również przedużam rzęsy u mojej znajomej, robi strasznie tanio a bardzo dobrze ;) polecam ją serdecznie ( 721 380 289) dojezdza do klientek za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.dynamic.chello.pl 26.08.11, 15:03 ja też robię u Pani Bogusi ślicznie robi naprawdę ma tyle klientek ale nie spotkałam jeszcze żadnej która byłaby niezadowolona poprostu super,ja za dopełnienie płacę 60-70zł zależy ile mam rzęs a na dopełnienie chodzę po ok 5-6tyg tak super się trzymają :) p.Bogusia numer 505-205-924 dla wszystkich chcących mieć piękne rzęsy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.dynamic.chello.pl 13.06.11, 10:11 Ja polecam panią Dorotę z Gdańska. przyjmuje na Przymorzu. Ja jestem z Gdyni, i jeżdze do niej taki kawał bo na serio jest najlepsza!!!!!! Teraz robi mi rzęsami z norek, sa genialne. Po wielu probach u innych pseudo "profesjonalistek" trafiłam do niej i jestem Mega Zadowolona!!!! Serio polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jest najlepsza!!!! i ma duży wybór rzęs.... mam jej maila i tel. jakbyco: studio@dorotapawlowska.pl no i jej nr. 601-537-988 mam nadzieję że ok że podaję jej namiary....:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gina Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.dynamic.chello.pl 30.06.11, 00:13 Rzesy z Norek???? ciekawe jak golą te norki!!!! biedne zwierzeta.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.11, 19:42 polecam dziewczynę która dojeżdża na teren całego Trójmiasta, teraz wiem ze ma promocje 150 za założenie i 90-100 zł za dopełnienie. tel. 661 411 401 osobiście jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulka Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: 178.19.186.* 25.08.11, 20:19 a ja kupiłam grupona za 69 zł i teraz wiem że nie ma takich okazji nie mam przedłużonych rzęs bo pani po pierwsze się przeniosła z zaspy na ujeścisko a ostanio przełożyla termin wizyty bo jej rzekomo nie pasował (zapewniając mnie że grupon nie przepadnie) a dzisiaj gdy dzwoniłam z potwierdzeniem wizyty to powiedziała że przecież na mnie czekała wczoraj i że oddzwoni w ciągu pół godziny i nie oddzwoniła i nie odbiera telefonu...odradzam Panią Asię...czuję się oszukana - ciekawe czy tylko mnie to spotkało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.dynamic.chello.pl 20.10.11, 01:18 salon kosmetyczny gdańsk a dokładniej przedłużanie rzęs jest tutaj: www.naturestudio.pl/html_przedluzanie_rzes.html Odpowiedz Link Zgłoś
julietta18 Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs 03.01.12, 22:40 Ja przedluzam rzesy u Pani Violi ,wczesniej byla na Dabrowie a teraz ma Salon FABRYKA RZES. w Gdyni na Legionow. Pełen profesjonalizm,indywidualne podejscie do klientki,rzęski sa przepiękne,bez grudek kleju i kazda rzeska osobna.Mam wrazenie to to jest jej pasja.Ceny bardzo przyzwoite.Pierwsza aplikacja 250zl,ale dopełnienie 70zl.Gabinet czysciutki i bardzo elegancki.Gorąco polecam ,bo Pani robi rowniez szkolenia.Podaję tel.505-530-123 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SN Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.dynamic.chello.pl 04.01.12, 22:33 DZIEWCYZNY NIGDY NIE DAJCIE SIE NABRAC NA NISKA CENE RZES ,Z OCZAMI NIE MA ZARTOW STANDARDOWA CENA TO 0D 150 ZL +250 NIZSZE CENY MATERIAL TO PODROBKI Z CHIN MOGA UCZULAC I WYZADZIC TRWALY URAZ OKA .ZASTANOWCIE SIE DOBRZE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 09.10.13, 20:42 Ja tez tam robię,po prostu sa super, panie z "Fabryki rzes" to jalepsze profesjonaliski -swoją pracę wykonują z wielkim zaangazowaniem.POLECAM!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniczka Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.gdynia.mm.pl 21.01.12, 10:08 Naprawdę zadowolona jestem dopiero, od kiedy znalazłam Panią Bożenkę z Gdyni - przedtem różnie bywalo - przedłużalam rzęsy w dużych salonach i w mieszkaniach u pań z Gdańska i Gdyni. Głównie nie byłam zadowolona z komfortu noszenia, z jakością bywalo różnie, ale mam dość wrażliwe oczy, wiec albo mnie swędziało i ciągnęlo, albo gubiłam rzesy parę dni po wizycie. Jestem jednak z natury osobą upartą i opłaciło się - co prawda na Chylonię do pani Bożeny muszę dojeżdżać aż z Gdańska, ale wreszcie jestem zadowolona z jakości i ceny. I do tego Pani Bożenka jest naprawdę przemiłą osobą, wizyty u niej - były już 4 - to przyjemność, serdecznie polecam wszystkim Paniom z Trójmiasta. tu można znaleźć jej prace i nr tel: dzikakura.pinger.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teresa Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.dynamic.chello.pl 25.01.12, 22:43 a ja słyszałam że cieżko tam z higiena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniczka Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.gdynia.mm.pl 29.01.12, 22:51 Ale gdzie? U Pani Bożenki? Ja tam się nie znam, ale nie wydaje mi się zeby cos bylo nie tak, lozko do rzes jest, reczniki jednorazowe pod głową miałam, Jakieś jednorazowe płatki przy mnie otwierała, a nie na jakąś taśmę, czy plaster jak mialam robione kiedyś, a jak wstałam po załozeniu rzęs to pani zbierala wszystkie rzesy i pęsety i te pęsety czymś psikała, myśle, ze odkazała:-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.dynamic.chello.pl 30.01.12, 12:38 wystarzy wejsc na jej strone i zobaczyc zdjęcia gdzie trzyma dlonie klientek z paznokciami na brudnej podstawce skoro ona sama nie zauwaza takich rzeczy i wkleja to w internet to swiadczy o osobie ktora te zdjecia wkleja.po za tym była tam na paznokciach moja mama i to jest pierwsze co rzuciłao sie w oczy to uzywane piniki i brudne biurko peset sie nie psika tylko moczy w odpowiednich detergentach 24h albo sterylizuje pod cisnieniem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.dynamic.chello.pl 30.01.12, 12:41 o choroby łatwo a z oczami nie ma żartów. Ale każdy wybiera tam gdzie mu dobrze.Ja chodze na rzesy do pani Bogusi Odpowiedz Link Zgłoś
koniczynkak Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs 19.02.12, 16:33 Dziwne ze wypowiadaja sie osoby niejako niezalogowane (czytaj konkurencja) ja bylam u kilku Pan na przedluzaniu rzęs w Trójmieście. Moje spostrzezenia sa takie, ze nikt poza P. Bożena nie udzielił mi bez wahania odpowiedzi na wszystkie nurtujace mnie pytania. W koncu ktos doradził i zalozyl mi odpowiednie do mojego kształtu oka rzesy. Wczesniej "zaliczylam" Pania Marlene, ale smutno zwisajacy dolny rzad rzęs powodowal ciagle haczenie sie rzes gornych o dolne. Bylam tez u pewnej Pani Ewy i co tym razem? rzesy nie byly doklejone na tyle blisko powieki i na tyle porzadnie wykonane ze po tygodniu noszenia pieknie się popodwieszaly i mialam okropna łunę i efekt smutnego psa osiagniety. a do tego te wszystkie kocie oka, jak ja je widze... przeciez juz po pracy idzie poznać ktoras z nich zna sie na rzeczy! Nie piszcie bzdur o Pani Bożenie, to nie jest malolata i wie co robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do koniczynak Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.dynamic.chello.pl 21.02.12, 00:37 ubawiłam sie po pachy z twojego postu. Mniemam twierdzic że jestes p Bożeną i sama zaciekle bronisz własnej firmy" ha . Ja jestem klientką p Bożeny a nie konkurencją. Byłam na rzęsach dwa razy. I dwa razy byłam nie zadowolona. Poszłam drugim razem bo uznałam ,że każdy może mieć zły dzień.I dałam szansę p Bożenie ponownie.. to co przykleiła mi na rzęsach to była MASAKRA .Rzęsy były posklejane i brakowało rzęs w kącikach wewnętrznych czułam sie jak po chemii gdy gdy zdjełam rzęsy...w profesjonalnym salonie. Nie mam nic do kobiety bo bardzo miła. Ale moim zdaniem praca jest wykonana pzecientnie jedyny plusem to fakt ,że nie miałam uczulenia za drugim razem. Bo pani zmieniła klej. Za pierwszym razem miałam po zabiegu spuchniete całe oczy. ogónie Nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
koniczynkak Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs 09.05.12, 09:48 NIe jestem Bozenka tylko jej klientką i uwazam, ze jesli mialas uwagi co do wykonania rzes przez nia, warto byłoby sie z nia skontaktowac i powiedziec ze bylo cos nie tak po zabiegu a nie teraz oczerniac, Uwazam, ze nie zostawilaby tego bez pozytywnego rozpatrzenia. Widzialam juz sporo rzęs wykonanych przez nia i to nie sa klientki jednorazowe. Mnie tam odpowiadaja te rzeski. Zupelnie ich nie czuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.dynamic.sbb.rs 07.08.12, 00:27 Info odnosnie Pani Bozeny z Gdyni Chylonia. Rowniez bylam dwa razy. Za pierwszym razem efekt byl oszalamiajacy lecz krotkotrwaly. Rzesy przerzedzily mi sie zaledwie po tygodniu. Zapewnienia Pani Bozeny co do trwalosci metody piorkowej 2 : 1 okazaly sie w calosci nieprawdziwe. drugi raz poszlam uzupelnic. Pani Bozena uzyla nowego, mocniejszego kleju ale niestety nie pomoglo bo bylo podobnie jak za pierwszym razem. warunki sanitarne sa fatalne. Kurz, biegajacy kot po lozku, brudne lusterko itp...nie twierdze ze Pani Bozena nie ma doswiadczenia czy tez odpowiedniego podejscia do klienta, wrecz przeciwnie. Przyjmowanie jednakze klientow w domu, gdzie w drugim pokoju płacze jej dziecko a ona instruje innych jak je uspokoic lub rzuca wszystko i biegnie do niego niestety przekłada sie na jakosc jej uslug. U mnie bylo to zrobione niechlujnie, w pospiechu, w efekcie po 2 tygodniach od uzupelnienia nie ma nawet sladu...Dziewczyny szkoda kasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zośka Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.ip.jarsat.pl 07.08.12, 10:25 Ja zapraszam do Pani Taidy z Wrzeszcza/Moreny, bardzo mila, fajnie podchodzi do klienta. Szybko robi i przychodze na dopelnienie co 4-5 tyg. Nie ma długich kolejek, zawsze mnie gdzieś wciśnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZIWNE Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.play-internet.pl 13.06.13, 16:58 ODNOŚNIE PANI BOZENKI BYLAM JEJ KLIJENTKĄ I HIGIENA JEST STRASZNA KOT BIEGA PLACZE DZIECKO JEZELI NIE MOZE POGODZIC SWIADCZENIA USŁUG Z OPIEKĄ TO SIE POPROSTU REZYGNUJE A Z TEGO CO WIEM TO POTRAFI PRZYMOWAC KLIJENTKI JUZ O 6 RANO ,,,,FAJNIE ZE FRONTEM DO KLIJENTA ALE SA WAZNIEJSZE RZECZY JAK RODZINA ...JEZELI CHODZI O WYKONYWANE USŁUGI TO OBROSŁA W PIORKA PAZNOKCIE ROBI BARDZO NIE DOKLADNIE JUZ NIE RAZ ZWRACALAM UWAGE ZE MI SIE NIE PODOBA TO TWIERDZIAŁA ZE TAK MA BYC I TYLE BO ZAXCHWILE MIALA NASTEPNEGO KLIJENTA I SIE JEJ SPIESZYŁO CENA DO JAKOSCI I WARUNKOW NIE ADEKWATNA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.play-internet.pl 08.10.12, 14:11 lepiej iść do osoby profesjonalnie zajmującej się wykonywaniem tego typu usług, zwłaszcza, że jest to usługa wykonywana przy zamkniętym oku... trzeba mieć komfort psychiczny i zapewnione bezpieczeństwo zabiegu... ja polecam gabinet kosmetyczny Selena w Gdyni Cisowej, mały niepozorny gabinecik ale za to jakość usług jest szczerze godna polecenia! ceny są przystępne i pani kosmetyczka sympatyczna :) a moje rzęski zawsze są w stanie dotrwać do kolejnego dopełnienia za 3-4 tygodnie :) www.gabinetselena.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u BIŻENY -dzikakur Re: przedłużanie i zagęszczanie rzęs IP: *.dynamic.chello.pl 08.10.12, 15:28 czyli czyli p Bożenia nie pracuje w salonie??? jak to wyglada w sanepidzie ?to prawda co pisano wczesniej klientka p Bozeny była u mnie na paznokciach i opowiadała ze była w wc i brzydziła się podniesc klape od deski taki był syf..hmmmmm myslałam ze to jakis zart ?? Odpowiedz Link Zgłoś