Gość: das spiel ist aus IP: *.adsl.alicedsl.de 01.12.08, 08:05 fajne to byly czasy jedni siedzieli drudzy sie modlili Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Adam Kinaszewski nie żyje 01.12.08, 08:18 Rodzinie i bliskim wyrazy współczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumak Re: Adam Kinaszewski nie żyje IP: *.radio.gdansk.pl 01.12.08, 10:57 Bo każdy robił co mógł... Na swoją miarę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enola Gay Kondolencje dla Pani Doboszowej IP: 213.184.17.* 01.12.08, 12:08 ktora kiedys,za czasow jego pracy w Gazecie Lubuskiej odbil miejscowemu rzezbiarzowi. A tak naprawde Adam byl czlowiekiem w czepku urodzonym.Wychowywal sie wraz z najwiekszym polskim swietym,ktory juz cztery lata temu zastapil polowie Polakow Jezusa Chrystusa.Pisanie przychodzilo mu z latwoscia.Realizacje tv tez.Jako naczelny Gdanskiej byl raczej slaby,choc rzadzil przyszlym,czyli obecnym premierem.No i ta przyjazn z Walesa...Jak wiem Lech pomnik Walesa nie mial i nie ma przyjaciol.Byl jedynie jego bliskim znajomym. Mnie najbardziej podobal sie w Adamie ukryty skwapliwie hedonizm- podatnosc na wdzieki dam,pozadanie luksusu,niewyczuwalna wyzszosc nad kazdym,kogo spotkal.Za wyjatkiem swietych i pomnikow. Ale,Adamie,niech ziemia bedzie Ci lekka. Odpowiedz Link Zgłoś
merlinka99 Re: Kondolencje ?... 04.12.08, 11:57 To wredne co napisałeś o Adamie! Zalatuje zawiścią, bo nikt nie jest ideałem, i przy złej woli każdego można złośliwie "obsmarować". Lecz chrześcijańską zasadą jest, że o zmarłych mówi sie tylko dobrze albo wcale. Więc może zachowaj ciszę, skoro nie potrafisz ocenić człowieka obiektywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kunegunda Re: Kondolencje ?... IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.08, 18:55 De mortui nil nisi bene! Ladne mi "bene" za taka cene! To jak to bylo / z nadania Walesy/z "Dziennikiem Krajowym"? Pewnie ze byl mily,uprzejmy, bo jesli nie taki, to ...? No wlasnie...Kim byl A.K? Odpowiedz Link Zgłoś
merlinka99 Re: Kondolencje ?... 05.12.08, 15:16 Kto go znał nie musi zadawać takich głupich pytań. A kto nie znał niech żałuje że nie poznał, bo był to prawdziwy dziennikarz i nietuzinkowy facet. Takich dziś już coraz mniej. Więc cześć jego pamięci! (*)(*)(*) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b. Re: Kondolencje dla Pani Doboszowej IP: *.chello.pl 05.12.08, 14:31 to slowa malego czlowieka...coz przykro... Odpowiedz Link Zgłoś
merlinka99 Re: Kondolencje dla Pani Doboszowej 05.12.08, 15:18 ... i głupio, że nawet po śmierci "życzliwi" nie dają spokoju. Polskie piekło wciąż ma się dobrze. :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Sopot Adam Kinaszewski nie żyje IP: *.chello.pl 01.12.08, 16:23 Krotko Go znalem, ale byl bardzo milym, pomocnym czlowiekiem. Zawsze usmiechniety i - nie wiem, jak to nazwac - spokojny. Szkoda, ze tak szybko odszedl. Pomodle sie za jego dusze. Kondolencje dla rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Adam Kinaszewski nie żyje IP: *.chello.pl 01.12.08, 22:00 dzieki Rafale B. Odpowiedz Link Zgłoś
perculator Adam Kinaszewski nie żyje 01.12.08, 19:58 [*] Wieczne odpoczywanie, Adasiu (!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marywilka Adam Kinaszewski nie żyje IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.08, 18:57 Dziennik Krajowy. NIGDY nie powstal i tak mialo byc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polka Re: Adam Kinaszewski nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.08, 18:48 Dziennik Krajowy nie powstał, bo wycofał sie nagle, bez ostrzeżenia kapitał amerykański. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ros Adam Kinaszewski nie żyje IP: *.chello.pl 07.12.08, 22:07 Adam - to człowiek legenda z niezwykłą wrażliwością i miłością na otaczajacą rzeczywistość,na słowo. Często dziękowałam Bogu, że miałam szczęście spotkać Adama na swojej drodze życia. To był wspaniały i najkochańszy przyjaciel - żyje ale już w innym świecie, jest święty. Szalenie mi szkoda dzieci, ponieważ to wielki skarb mieć takiego ojca i dziadka. Dzięki Panie za najpiękniejszy dar życia Adama przypadkowa kupująca z Moreny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Adam Kinaszewski nie żyje IP: *.limes.com.pl 07.12.08, 22:48 O rany boskie - jak nie wiecie, to lepiej nic nie piszcie, zamiast takich horendalnych głupot. Świeczkę zapalcie - i będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
merlinka99 Re: Adam Kinaszewski nie żyje 08.12.08, 11:23 Po co ci "rany boskie"?! I o jakie głupoty Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
mazqa1 Adam Kinaszewski nie żyje 08.12.08, 23:26 merlinko 99 moze ciszej nad ta trumna Odpowiedz Link Zgłoś
merlinka99 Re: Adam Kinaszewski 09.12.08, 10:41 Chyba cos ci się potentegowało, bo to nie ja czynię tutaj jazgot nad przysłowiowa trumną. I nawet nie wpisałaś się pod właściwym linkiem, więc może pouczania zacznij od siebie i naucz się zasad wpisywania postów na forach. :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: djo Adam Kinaszewski nie żyje IP: *.ek.univ.gda.pl 19.12.08, 17:23 ale Wy jesteście pogięci!!! Adam nie przejmuj się to ćwierćinteligenci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Adam Kinaszewski nie żyje IP: *.chello.pl 19.06.09, 19:15 w aktualnych "Faktach i Mitach" jest artykuł na jego temat... (???) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c grób w Sopocie - Adam i Irena Kinaszewscy IP: *.dynamic.chello.pl 21.04.14, 10:45 Adam Kinaszewski i jego matka Irena Kinaszewska są AKTUALNIE (!!!) pochowani na Cmentarzu Katolickim w Sopocie przy ul.Malczewskiego szczątki matki-konkubiny błog. Karola zostały niedawno (około rok temu) przeniesione z grobu zakonnego w Krakowie (!!!!!) , wędrujący grób , dlaczego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cap koscielny Dlaczego? W Rzeszowie wiedzą... Kochanka JP2... IP: *.opera-mini.net 22.04.14, 19:21 forum.gazeta.pl/forum/w,69,150632476,150632476,wnuki_Karola.html Odpowiedz Link Zgłoś