Gość: REksia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.03, 22:25 Może ktoś z Was wie, gdzie można się bawić fajnie i za przystępną cenę na półwyspie lub na Kaszubach. Z góry dziękuję za odpowiedź pa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neronka Re: GDZIE NA SYLWESTRA??? 05.11.03, 14:02 Organizujemy super imprezę sylwestrową z kuligiem po lesie, ogniskiem o północy i zabawą na terenie starej stajni koło Gdańska. Jeśli Cię to interesuje napisz do mnie na adres gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bełkoterek Re: Wspólnie z sąsiadem i jego zacną rodzinką? IP: *.Red-81-34-18.pooles.rima-tde.net 05.11.03, 14:07 neronka napisała: > > Organizujemy super imprezę sylwestrową z kuligiem po lesie, ogniskiem o północy > > i zabawą na terenie starej stajni koło Gdańska. > Jeśli Cię to interesuje napisz do mnie na adres gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
neronka Re: Wspólnie z sąsiadem i jego zacną rodzinką? 05.11.03, 15:30 Nie wiem z jakim sąsiadem, skończ z tym bełkotem, bo nudny jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś