Gość: bolec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 14:21 i przez caly okres dziekanowania na zarzadzaniu "promowal" swojego studenta jaroslawa s. - ciekawe jak sie odwdzieczyl?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bleble Re: Senyszyn Joanna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 22:58 wyjątkowo głupia baba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobita Re: Senyszyn Joanna IP: *.gdynia.mm.pl 15.11.03, 23:51 Ale za to ma piekny glos i slicznie sie ubiera, pieknie prezenyuje w stroju sportowo-mysliwskim, jak rowniez nosi przecudnej urody bizuterie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cronos Re: Senyszyn Joanna IP: *.gdynia.mm.pl 16.11.03, 07:23 Ano wzór tandety, niczym spod Paryża. A co do jej głosu - gdy pierwszy raz go usłyszałem w radio, myślałem że kogoś przedrzeźnia... Ciekawe, jak się dało go wyytrzymać na wykładach na UJ? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz33 gratuluję pomysłu 16.11.03, 09:53 małe bezmyślne polowanko sobie tutaj urządzamy ..?? z nagonką ... gratuluję pomysłu ... świetna zabawa ...hehehe ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łeutnant A ja wolę polowanko na KRÓLIKA..więcej śmiechu! IP: *.Red-81-35-184.pooles.rima-tde.net 16.11.03, 11:14 Odpowiedz Link Zgłoś