Gość: Żeń Czy Watykan jest w NATO??? IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.04.09, 06:19 że mamy kilku "generałów" w POLSKIEJ ARMII z tego państwa Odpowiedz Link Zgłoś
togo13 Oliwa arcybiskupa Głódzia 10.04.09, 01:56 A grzech obzarstwa -tluste brzuchy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
felix_macierewicz Fakty i Mity ponownie piszą o Głódziu 17.04.09, 03:06 kawał drania z tego purpurowego nieroba, wyrwał od miasta nowy teren z zabytkową zabudową i już mu ją remontują. Odpowiedz Link Zgłoś
alex-alexander Oliwa arcybiskupa Głódzia 19.04.09, 14:19 Zaden urzednik koscielny, tez Glodz niech sie nie wtraca w spoleczne sprawy. A jak chce przyjsc na spotkanie, to jako zwykly obywatel bez sluzbowych sukienek. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Oliwa arcybiskupa Głódzia 03.05.09, 16:18 cos MIZERNIE wyglada ten klecha,,niedozywiony jakis?? (hahahahah),,,i o dzieciach mowi,(od kiedy to tak dba o nie),jak jest tam mieszkancem niech siada miedzy mieszkancow,,,a nie robi z siebie promotora dzielnicy Odpowiedz Link Zgłoś
areabis No widzita gdańszczaki jakom flache dostaliśta , 06.05.09, 17:25 pekatą i agresywnom ? To jezd Słowo Boże i bicz Boży na władze !!! Tu , u nasz na Pradze wielka radocha , że tłuścioch se poszedł do was , a teraz wy się pomęczta , posłuchajta pasibrzucha . Odpowiedz Link Zgłoś
xsawer Oliwa arcybiskupa Głódzia 07.05.09, 20:16 A ja myślałem, że do katedry przybywają pątnicy, a nie turyści. Odpowiedz Link Zgłoś
zfd3 Oliwa arcybiskupa Głódzia 18.05.09, 06:44 Panie Prezydencie proszę nie poddawać się naciskom tego rozwydrzonego bezkarnością biskupa Odpowiedz Link Zgłoś
pablobodek Oliwa arcybiskupa Głódzia 20.05.09, 09:36 Do redaktora - pomyłka w tytule - arcybiskupa oliwy Odpowiedz Link Zgłoś
opt opt 04.06.09, 16:57 A może należało zapytać tego pana co zrobił dla miasta ,dla Polski,bo jak dotąd to za lata balowania w wojsku,za wprowadzenie armmi swoich funkcjonariuszy do wojska i szkół na dobrze płatne posadki dostał ponad 10 tyś emeryturkę- proszę porównać ze swoimi świadczeniami,to dowie się pani gdzie idą pieniądze.Ponadto ile ten książe koscioła odprowadza podatków dla miasta,to "obywatel", który tylko doi. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Oliwa arcybiskupa Głódzia 13.06.09, 02:13 BISKUPEM JEST dla kosciola jako obywatel niech siada na dupe na lawce i nie biega z mikrofonem,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
wube10 Oliwa arcybiskupa Głódzia 24.06.09, 11:38 niekumaty prezydent.Należało natychmiast po ingresie wybrać się do "Flachy",oczywiście z odpowiednio pojemną flachą,bo generalicja nareszcie mogła o nim zapomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 gienierał kuropatkin glodź 15.07.09, 22:35 wstyd na cała okolice i dalej .taki hcooj oj taki chooooj! Odpowiedz Link Zgłoś
t0rat0ra dotyczy minionej pomocy z zagranicy dla polaków. 16.07.09, 16:40 Znam człowieka, który na targ nosił towary , od księdza ażeby je sprzedawał a pieniądze za te spr5zedane towary oczywiście oddawał księdzu. Towary te otrzymywała plebania z zagranicy do rozdawania dla rodaków. Były to olej, kawa, itp. Burzyłam się gdy mi ten człowiek to opowiedział , ale to już było po fakcie. Pytam się jak daleko może się posunąć ludzka pazerność ? Uważam, że gdyby ten człowiek wierzył w Boga to by tak na pewno nie czynił ale on był niewierzący. Rzemieślnik. Czy wszyscy księża są niewierzący ? Odpowiedz Link Zgłoś
marezy Oliwa arcybiskupa Głódzia 20.07.09, 12:12 Kościół nie płaci podatków, wspiera działania Rydzyka, nawołuje do nienawiści i szerzy nietolerancję. Jeszcze ludzi co przyszli porozmawiać z władzami podburza, aby osiągnąć własne cele. Obrzydliwość Odpowiedz Link Zgłoś
block-buster Chetnie bym obcial jaja arcybiskupowi Glodziowi 24.07.09, 13:50 Za grzech pychy,obzarstwa i za pijanstwo.W wojsku byl nazywany Flaszka-Glodz.Nie bez powodu.Pil jak smok.I mial nawet swoja babe,mlodsza o 20 lat.Niby asystentke.Wiem od kolegi w Lublinie,ze wlasna wioske,z ktorej pochodzi wzial ten szatan i wykupil na wlasnosc.Za co?pytam tego zalosnego skoorwysyna,przez ktorego przestalem chodzic do kosciola.I przez Rydzyka oraz Jankowskiego- faszystowski pomiot.To przez was,moi drodzy,przestalem byc katolikiem.A za mna miliony Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
koprofag4 Oliwa arcybiskupa Głódzia 28.07.09, 14:24 ty wiecznie pijana czarna malpo...obys szczezla a tak bardziej kulturalnie: butny i arogancki squ...syn na szczescie to juz nie sredniowiecze, po drodze bylo oswiecenie i pare innych epok:) ludzie myslacy (w polsce niestety mniejszosc) wiedza juz ze boga nie ma a kosciol to po prostu korporacja jak kazda inna - czasem trzeba do niej zajsc (jak do urzedu skarbowego) ale generalnie mozna miec ja gdzies:) btw: odlewanie sie na katedre nmp wracajac z celtica czy yesterdaya (od studiow na starowce nie bylem, wiec nie wiem czy te knajpy jeszcze istnieja)zawsze sprawialo mi ogromna przyjemnosc:) Odpowiedz Link Zgłoś
samozwaniec1 Flaszka-Glodz,zlodziej,oszust i ksiaze kosciola 08.08.09, 14:45 Przez takich,jak on,jak Jankowski,odszedlem bylem od kosciola.Wierze w Boga,ale odrzucam kosciol oraz Paetzow,Glodziow i Jankowskich.W piekle sie smazyc bedziecie.A jak pochowaja Glodzia w katedrze Oliwskiej,wlamie sie w nocy z kolegami i ze sprzetem i wyjme jego zwloki,aby je spalic w na ognisku wraz ze smieciami. Ostatnio przejezdzalem bylem przezwioske kolo Lublina,w ktorej urodzil sie byl alkoholik Glodz.Cala,wraz z gruntami,zostala wykupiona przez metropolite gdanskiego.Po cholere,ci,diable opetany kasa i wodke,wioska na wlasnosc?Czy zloty cielec przyslonil ci caly swiat,skoor....synu? Odpowiedz Link Zgłoś
dar61 Wpływ Głodzia na polską ... 10.08.09, 13:46 Wpływ Głodzia na polską ortografię jest żaden. [kto, co?] - 'Głódź' wysłuchan został; [kogo, czego?] - 'Głodzia' z jego wersją: "Głódzia" niewysłuchanego pozostawiamy. 'Głodzia'! Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Czas by Głodz zrobił coś dla Oliwy. 28.08.09, 07:04 To taka mała dzielnica a kościoł taki bogaty. Tutaj ludzie powinni żyć jak pączki w maśle i chwalić Boga i Biskupa. Jak to wygląda by Bog wyciągał rękę do biednych ludzi po pieniądze? Kuria Gdańska nakradła już dość, sprawy o wyłudzenia połowa spraw prokuratury. Stella Maris, grunty i czort wie co jeszcze. Won z takimi obywatelami z Oliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
valdo333 Dzielnica Glodzia 27.09.09, 01:06 Najbardziej bezczelny z biskupow,sam przeciez "Oliwa" i to nie byle jaka!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciunio Dzielnica arcybiskupa... 27.09.09, 10:15 Na początku myślałem,że te pełnomocnik Watykanu sięgnie do wypchanej koscielnej kiesy.Isypnie grosza na rzecz renowacji Oliwy. Jakże się myliłem.On odłożył sakramentalne obowiązki,by wyciągnąć łapę po nie swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
prochmarny niech się stara, tylko po co ta pycha? 27.09.09, 14:45 podchodzę do rozmówcy i jadę: to ja z woli Pana urodzony mówię do ciebie robalu bez wiary komuszy wupierdku cywilizacji smierci morderco dzieci nienarodzonych słuchaj mnie uważnie .... .......... ................................. ............................... rozmówca przekonany odchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kadykianus Bezczelność Głodzia jest niebywała 27.09.09, 19:30 Facet o mentalności wsioka i buraka idzie na spotkanie i sie domaga kasy i ziemi dla Koscioła. Pewnie nikt z nim w Magistracie nie gada więc wywiera presję publicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Cos sie swieci 04.10.09, 16:04 gdy kosciol chce aby cos za spoleczne pieniadze wyremontowac mozna byc pewnym ze nieruchomosc ta "byla" kiedys koscielna (wlasnie jako dowod odkryto swiety obrazek z sprzed 1000 lat) ale zli komunisci ja zabrali a teraz Glodzie w odpowiednim momencie beda skladali wniosek. Odpowiedz Link Zgłoś