Gość: furman IP: *.nwrk.east.verizon.net 01.08.09, 05:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mari-ka50 Tragedia pod Słupskiem 01.08.09, 06:11 Dziwna jest ta "sprawiedliwość" Peugeot spowodował wypadek a...zgineły TYLKO, osoby z OPLA... Wieczny odpoczynek.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bardzo Smutne Kierowca Peugeota IP: *.252-81.static-ip.oleane.fr 01.08.09, 07:32 Kierowca Peugeota na pewno nie będzie miał łatwo, ale i tak najbardziej mi żal tych z Opla. To nie jest fair... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pff Tragedia pod Słupskiem IP: *.chello.pl 01.08.09, 13:50 Dlaczego dziennikarze używają określeń "na około". Napiszy wprost i dużymi literami ..."KIEROWCA PEUGEOT'A ZABIŁ 4 OSOBY W TYM 2,5 ROCZNE DZIECKO"... Może stosowanie takich określeń sprawi, że ludzie zaczną myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Tragedia pod Słupskiem IP: *.lublin.mm.pl 01.08.09, 16:22 Często widać opinie, że brakuje dobrych dróg. To prawda, ale najważniejsze jest to, że niektórym po prostu brakuje mózgów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Tragedia pod Słupskiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 21:55 Serce mi peka gdy male dzieci giną na tych holernych polskich drogach,niech spoczywają w pokoju wiecznym...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Załamany Tragedia pod Słupskiem IP: *.ip.jarsat.pl 01.08.09, 22:15 Dziś jechałem do Władka przez Pierwoszyno (i dalej przez łąki do Pucka). Musiałem WYCHAMOWAĆ DO ZERA!!!! bo jakiś sku...el gadając przez komórkę nie patrzył że nie ma miejsca na wąskiej drodze tylko wyprzedzał inny samochód idąc mi na czołówkę. :(:(:( POLACY!!! - OPANUJCIE SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!1 Takich chamskich i GŁUPICH kierowców nie ma chyba na całym świecie. Dziś na trasie Gdańsk - Karwia CZTERY razy musiałem hamować żeby się NIE DAĆ ZABIĆ DEBILOM w samochodach. TO JEST JUŻ JAKIŚ KOSZMAR!!! Ludzie - życie jest tylko jedno - MYŚLCIE za kierownicą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Tragedia pod Słupskiem IP: *.tktelekom.pl 01.08.09, 23:09 Ludzie piszecie o drogach o kierowcy peugeota i że Wam smutno z powodu śmierci czterech osób innego auta a nie zastanawiacie się nad tym że ten kierowca zniszczył życie osobom które tu zostały że zabrał małej dziewczynce matkę siostrę i dziadka a także chłopakowi ukochaną dziewczynę i córkę. Proszę pomyślcie jak wsiadacie do swoich aut o tej wielkiej tragedii i zastanówcie się czy warto tak się spieszyć i gnać po swoją lub czyjąś śmierć . Rodzinie i przyjaciołom składam wyrazy głębokiego współczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Re: Tragedia pod Słupskiem 04.08.09, 10:56 Wolanie w puszczy,gosciu...-Pospaceruj sobie nad brzegami naszych kaszubskich jezior ,wieczorem.-Tradycja staja sie zjazdy mlodych "bojsow".-Gwoli imponowania plci pieknej- techno na full,pyfko na full,potem kapiel ,a nastepnie szybkosc na full,przy full pisku opon... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Tragedia pod Słupskiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 18:57 to wstrząsające....osoba która zginęła była bardzo pracowita uczynna ,pogodna miała wiele planów na przyszłość...modlę się za ich duszyczki Odpowiedz Link Zgłoś