Dodaj do ulubionych

Mieszkańcy nie chcą płacić

IP: *.nsm.pl / 80.51.240.* 04.01.04, 21:23
Nie mam nic przeciwko aby Pan Adamowicz zapłacił za mnie, wkład za
skanalizowanie mojej działki. Ja go o to nie prosiłem, więc może on teraz
nieproszony zapłaci za ten prezent.
Obserwuj wątek
    • Gość: AND Re: Mieszkańcy nie chcą płacić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 21:33
      Adamowicz jest PO SWOJEJ stronie, wyspiarzy ma daleko w P(O)UPIE. Dajcie mu
      dzisiaj popalic, az zadudni mu tam, gdzie trzeba (moze to da mui jakas nauczke
      a moze i... przyjemnosc). W kampanii przedwyborczej Adamowicz omijal Wyspe, bo
      nie rozumie problemow mieszkancow tej dzielnicy Gdanska, a Nocny - bedzie
      zawsze za, a tym bardziej terazm gdy potrzebuje kanalizacji swojej rezydencji
      na Wyspie.
    • Gość: macwyb Może pan Adamowicz nam opłaci.... IP: *.nsm.pl / 80.51.240.* 04.01.04, 21:34
      Może, pan Adamowicz zapłaci za mnie czynsz, za prezent jaki od niego
      dostałem. Ja go o kanalizację nie prosiłem, więc może on nieproszony zapłaci
      ze swojej pensji za prezencik. To może byc miły gest. Nie każdy kto ma
      działkę musi mysleć o jej sprzedaży i do tego z dużym zyskiem. Nie wszyscy
      na wyspie maja domki letniskowe, nie wszyscy są dobrze sytuowani, aby
      wyłozyć 1000 złotych. Sa znacznie lepsze sposoby wydawania własnych
      pieniedzy niz na nieudolną władzę samorządową.
    • Gość: gaga idź do dołu kloacznego śmierdzielu IP: *.hnet.pl / 62.181.161.* 04.01.04, 22:40
      Śmierdzielu z Sobieszewa, to wstyd, żeby w XXI wieku srać w krzaki, jak Ci nie
      potrzebna kanaliza nie bierz i rób nadal w latrynę, inne dzielnice Gdańska
      chętnie przejmą środki na kanalizę dla Sobieszewa.
      A pan prezydent Nocny nie ma żadnej rezydencji, tylko zwykły domek (jakich w
      okolicy mnóstwo). Zanim został prac UM w Gdańsku, Sobieszewo już kanalizowano,
      więc przestań chrzanić głodne dowcipy - śmierdzielu z wyspy.
      • Gość: jazda z tym nocnym córunia nocnego sie odezwała? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 09:11
        nie ma bo dopiero buduje i potrzebna mu kanalizacja a z perspektywy człowieka
        zarabiającego 9 tysiecy na ręke podejmuje sie łatwo decyzje wyjęcia 1000
        złotych tym bardziej , że z cudzej kieszeni!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka