Gość: macwyb IP: *.nsm.pl / 80.51.240.* 04.01.04, 21:23 Nie mam nic przeciwko aby Pan Adamowicz zapłacił za mnie, wkład za skanalizowanie mojej działki. Ja go o to nie prosiłem, więc może on teraz nieproszony zapłaci za ten prezent. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AND Re: Mieszkańcy nie chcą płacić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 21:33 Adamowicz jest PO SWOJEJ stronie, wyspiarzy ma daleko w P(O)UPIE. Dajcie mu dzisiaj popalic, az zadudni mu tam, gdzie trzeba (moze to da mui jakas nauczke a moze i... przyjemnosc). W kampanii przedwyborczej Adamowicz omijal Wyspe, bo nie rozumie problemow mieszkancow tej dzielnicy Gdanska, a Nocny - bedzie zawsze za, a tym bardziej terazm gdy potrzebuje kanalizacji swojej rezydencji na Wyspie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macwyb Może pan Adamowicz nam opłaci.... IP: *.nsm.pl / 80.51.240.* 04.01.04, 21:34 Może, pan Adamowicz zapłaci za mnie czynsz, za prezent jaki od niego dostałem. Ja go o kanalizację nie prosiłem, więc może on nieproszony zapłaci ze swojej pensji za prezencik. To może byc miły gest. Nie każdy kto ma działkę musi mysleć o jej sprzedaży i do tego z dużym zyskiem. Nie wszyscy na wyspie maja domki letniskowe, nie wszyscy są dobrze sytuowani, aby wyłozyć 1000 złotych. Sa znacznie lepsze sposoby wydawania własnych pieniedzy niz na nieudolną władzę samorządową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga idź do dołu kloacznego śmierdzielu IP: *.hnet.pl / 62.181.161.* 04.01.04, 22:40 Śmierdzielu z Sobieszewa, to wstyd, żeby w XXI wieku srać w krzaki, jak Ci nie potrzebna kanaliza nie bierz i rób nadal w latrynę, inne dzielnice Gdańska chętnie przejmą środki na kanalizę dla Sobieszewa. A pan prezydent Nocny nie ma żadnej rezydencji, tylko zwykły domek (jakich w okolicy mnóstwo). Zanim został prac UM w Gdańsku, Sobieszewo już kanalizowano, więc przestań chrzanić głodne dowcipy - śmierdzielu z wyspy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazda z tym nocnym córunia nocnego sie odezwała? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 09:11 nie ma bo dopiero buduje i potrzebna mu kanalizacja a z perspektywy człowieka zarabiającego 9 tysiecy na ręke podejmuje sie łatwo decyzje wyjęcia 1000 złotych tym bardziej , że z cudzej kieszeni! Odpowiedz Link Zgłoś