Dodaj do ulubionych

boje sie:(

11.04.06, 21:20
julka ma obnizone napiecie miesniowe: leci jej glowka i mocno wygina sie do
tylu bedac u kogos na rekach.

bylam wlasnie w internecie polskim i niemieckim i sobie o tej chorobie
poczytalam, to mi sie ryczec chce.

boje sie, ze bedzie bardzo pozno chodzic, mowic i w ogole...
Obserwuj wątek
    • tin_t Re: boje sie:( 11.04.06, 21:22
      NIC się nie martw, będzie dobrze! jesteśmy z Tobą. bądźcie pod opieką lekarza.
      trzymam mocna za Was kciuki.
    • kaliaa Re: boje sie:( 11.04.06, 21:23
      nie martw sie na zapas!
      Odpowiednia rehabilitacja, potrafi zadzialac cuda!
      Moj siostrzeniec tez mila obnizone napiecie, rehabilitowal sie rok, teraz ma 7
      lat i w niczym nie jest opozniony. Bedzie dobrze zobaczysz!
      • miodzio_k Re: boje sie:( 11.04.06, 21:33
        hautnah będzie dobrze zobaczysz. Przede wszystkim musisz być dzielna, wtedy
        maleństwo będzie spokojniejsze. Obniżone napięcie to nie jest żaden wyrok. Jakiś
        czas potrwa rehabilitacja i będzie wszytsko ok. Im szybciej zaczniecie tym lepiej.
    • mloda25 Re: boje sie:( 11.04.06, 21:56
      Oj nie martw sie na zapas.Ja w sumie nic nie wiem o obnizonym napieciu
      miesniowym, ale jak dziewczyny ci pisza ze wcale nie musi od razu byc zle to
      nie bedzie.Glowa do gory, bedzie dobrze.Trzymam za was kciuki.
      • aciki Re: boje sie:( 11.04.06, 22:00
        hautnah! A nawet jeśli usiądzie i stanie później niż inne dzieci, to co? Nic
        strasznego - przecież będziesz kochać ją tak samo...
    • sasza71 Re: boje sie:( 11.04.06, 22:04
      hautnah, onm to nie wyrok, to zadanie dla Ciebie- wierze,ze po kilku
      przepłakanych nocach zakasasz rekawy, znajdziesz sensownego rehabilitanta i
      zaczniecie cwiczyc,a piersze efekty waszej pracy dadza Ci pozytywna motywacje
      do pracy...
      mieszkasz w niemczech?nasz rehabilitant mowi zawsze, ze w tym kraju z uwagi na
      wysoki poziom swiadczen rehab.nie ma prawie w ogole dzieci zaniebanych pod
      wzgledem rozwoju ruchowego.
      powodzenia!
      • liniosek Re: boje sie:( 11.04.06, 23:16
        nic sie nie martw moja mala ma asymetrie cwiczymy z nia w domu 4 razy dziennie
        nie naleza te cwiczenia do milych ale trudno zaciskam zeby i cwicze.Dzidzia
        placze przy nich mi sie tez chce przy niej,ale nie popuszczam i cwicze a
        rezultat jest taki ze jest BARDZO DUZA POPRAWA.Rechabilitacja naprawde pomaga i
        nie jest to nic strasznego.Tez miala slabe napiecie po cwiczeniach miesnie sie
        wzmocnily trzyma juz sztywno cialo i glowke.Na dzien dzisiejszy ma tylko lekka
        asymetrie,ale wciaz cwiczymy!
      • magalik Re: boje sie:( 12.04.06, 08:08
        slyszalam , ale ja nie w temacie jestem wiec nie sprawdzone info, ze basen na
        takie cos jest swietny. moze masz mozliwosc?
        • sasza71 Re: boje sie:( 12.04.06, 08:54
          magalik, basen owszem, jest w wielu sprawach swietny- np przy WZMOZONYM
          napieciu miesniowym, ale nie przy onm!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka