Dodaj do ulubionych

Muzyczny ocean

23.10.06, 11:24
Dziewczyny do niedawna zastanawialam sie co kupic swojej Zuzi mate czy jakis
stojak gimnastyczny i zdecydowalam ze na mate juz jest za późno i chce kupic
muzyczny ocean.Macie go,warto kupic,jaki jest, czy moze polecacie cos innego?
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • editt7 Re: Muzyczny ocean 23.10.06, 19:30
      Mam muzyczny ocean i tak sobie mysle ze nie jest wart tych pieniedzy ktore
      trzeba zaplacic...owszem dziecko sie bawi ale szybko sie nudzi melodyjki chyba
      tylko dwie a swiatelka maja takie nie ciekawe kolory...dostalam go w prezencie
      wiec nie narzekam ale mysle ze jest duzo innych zabawek ktore mozna kupic w tej
      cenie, a nawet taniej.
    • emmilka Re: Muzyczny ocean 23.10.06, 22:20
      n amoje synka dziala uspokajajaco, ostatnio bawi sie uderzajac nozkami - mnie
      sie bardzo przydal, no , ale dostal go maly na chrzest, wiec wydatku nie czułam.
      Bardzo mi tez odpowiadaja melodyjki (szczegonie z porownaniu z innymi, jakie
      mamy w zabawkach)
      mam nadzieje, ze sprawdzi sie takze w pozostałych pozycjach
      • vanilia25 Re: Muzyczny ocean 24.10.06, 09:51
        Tez to mamy, jesli mowimy o Little Tikes 5w1. Kupilismy to Bartusiowi na Dzien
        Dziecka, wiec wtedy byl to kompletny nie wypal (chociaz nie wiem czemu pisza ze
        zabawka ta sluzy dla dzieci od 0m), dopiero teraz powoli Bartek zaczyna kumac
        ta zabawke. Ale rzeczywiscie melodyjki w kolko te same. Chyba bym juz tego nie
        kupila drugi raz. Chociaz ciagle wierze ze w innych pozycjach sprawdzi sie w
        100%, bo prawie 200zl piechota nie chodzi.
        • emmilka Re: Muzyczny ocean - cena!! 24.10.06, 10:02
          jejku! 200???? na alalegro widzialam tak ijak moj po 99 - moze to inny model...
          200 bym nie dała, fakt
    • majowazosia Re: Muzyczny ocean 24.10.06, 10:46
      Ja tez zastanawialam sie nad ta zabawka..ale widze ze zdania niezbyt
      zachecajace.A jaka zabawke polecacie? Chce Zosi kupic jakas konkretna i warta
      tych pieniedzy.
      Pozdrawiam
    • izunia1 Re: Muzyczny ocean 24.10.06, 12:00
      moj Filip sietnie sie tym bawił, teraz juz troszkę mniej, ale tez go interesuje
      w porównaniu z matą zdecydowanie polecam MO. Na allegro są po 99 zł.
    • kwiatuszekm Re: Muzyczny ocean 24.10.06, 12:07
      Dzięki dziewczyny. Chodziło mi o tą wersję na allegro po 99 zł. Czym jeszcze
      bawią się wasze maluchy i sie u was sprawdza?
      • xixx Re: Muzyczny ocean 24.10.06, 12:21
        Wiezz co, ja na forum niemowlę czytalam kiedyś mnóstwo pochlebnych opinii o
        muzycznym oceanie. Planuje kupić, zobaczymy czy się Julowi spodoba. A co do ceny
        - to cały czas ta sama zabawka tylko w sklepach zwłaszcza w centrum duzych miast
        te same rzecy są nawet właśnei 2 razy droższe niz przez internet.
      • xixx Re: Muzyczny ocean 24.10.06, 12:22
        Ach, wiem to bo włąśnei widziałam w sklpeie ten ocean za 190 zł, tem sam co na
        allegro za 99zl. Inne przykład - fotelik do karmienia pepe kupiłam na allegro za
        259 zł a w smyku chyba czy podobnym sklpeie widziałam go za...399zł!
      • vanilia25 Re: Muzyczny ocean 24.10.06, 12:23
        A ten na allegro to jest troszke inny. Ja mam chyba ta bardziej wypasiona
        wersje- hihi. I nadal nie polecam za te pieniadze, chociaz na opakowaniu pisze
        ze ta zabawka ma sluzyc dziecku do 3 roku zycia, wiec pozyjemy zobaczymy.
        Pozdrawiam
        • vanilia25 Re: Muzyczny ocean 24.10.06, 12:24
          Nie zalamuj mnie cenami. Szok. A ja na allegro nie kupuje, bo nie chce w to
          wsiaknac. Nie wiedzialam, ze sa takie duze roznice. dzieki
          • xixx Re: Muzyczny ocean 24.10.06, 13:15
            A to widzisz, w przyapdku oceanu jest różnica, ale jest duuuzo rzeczy tanszych
            niz w sklepach, ja staram się nie zaglądac, dopiero jak czegos potrzebuje to
            zaglądam na allegro. Przykladow jest wiecej - z mojego doswiadczenia np.
            lezaczek fisher price za 99 zł a identyczny widziałam w Calineczce za 199 zł,
            pościel dla dzieci itp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka