repusik 08.11.09, 15:48 Witam, jak długo należy stosować wkładkę dla niemowląt w foteliku samochodowym? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agulle dopuki dziecko jej potrzebuje. 10.11.09, 08:18 U nas wkładki były długo, aż w końcu stwierdziłam, że zrobiło się za ciasno i je wyjęłam. Myślę, że dla każdego niemowlaka to jest sprawa indywidualna. Odpowiedz Link Zgłoś
33mak Re: dopuki dziecko jej potrzebuje. 10.11.09, 15:27 A gdzie kupić takie wkładki? Odpowiedz Link Zgłoś
agulle Re: dopuki dziecko jej potrzebuje. 11.11.09, 20:21 u nas też były z fotelikami. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiapal Re: dopuki dziecko jej potrzebuje. 12.11.09, 09:23 my tez mielismy z fotelikami ale sklepy sprzedające foteliki mają w ofercie takie wkładki. Odpowiedz Link Zgłoś
repusik Re: wkładka dla niemowląt w foteliku samochodowym 11.11.09, 18:02 My mieliśmy razem z fotelikami maxi cosi Odpowiedz Link Zgłoś
33mak Re: wkładka dla niemowląt w foteliku samochodowym 12.11.09, 10:46 Ja mam cały czas wątpliwość odnośnie długości pasów w fotelikach. Mam Peg Perego ale wydaje mi się że w innych fotelikach jest tak samo. Czy wszędzie są tak krótkie pasy bezpieczeństwa w fotelikach. Przy wyciągniętym na maksimum z fotelika pasie mam duży problem aby bez bólu założyć dzieciom pas na ramiona i nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
hannamay Re: wkładka dla niemowląt w foteliku samochodowym 12.11.09, 17:39 pewno zalezy jak ubierasz dzieci. w fotelikach dziecko powinno byc bez kurtki, bez kombinezonow itd. a pas poprawnie zapiety jest wowczas kiedy tylko jeden palec sie zmiesci w przestrzeni miedzy pasem a dzieckiem czyli dosc ciasno. Odpowiedz Link Zgłoś