kasiaszok 31.03.10, 17:33 Czy ktoś może mi poleci spacerówkę która po złożeniu zajmuje mało miejsca lub dwie spacerówki połączone (takie które można rozdzieli na dwie osobne) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m_misza Re: Spacerówka 31.03.10, 22:15 Witaj Ja miałam dla moich chłopców spacerówkę Chicco Twin Clic Clac( o ile nie pomyliłam się w literkach). Jeździli w niej od roku do dwóch latek i kilku miesięcy. Polecam bo jest naprawdę fajna i wcale dużo miejsca nie zajmuje Aktualnie chcę sprzedać, więc jak chcesz zdjęcia to pisz na ania_magala@interia.pl Ania Odpowiedz Link Zgłoś
malami_77 Re: Spacerówka 01.04.10, 10:03 Ja polecam Inglesinę Twin Swift, zajmuje naprawdę mało miejsca, szybko się składa i rozkłada. Jest bardzo solidny. Odpowiedz Link Zgłoś
grzalka Re: Spacerówka 01.04.10, 19:42 miałam chicco, składała się jak parasolka, zajmowała b. mało miejsca i przy tym b. fajnie się rozkładała do spania (podnóżek plus oparcie) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaszok Re: Spacerówka 02.04.10, 09:44 A jak się nazywa dokładnie model tej spacerówki? Odpowiedz Link Zgłoś
grzalka Re: Spacerówka 03.04.10, 17:33 nie pamiętam, pozbyłam się jej ponad 2 lata temu Odpowiedz Link Zgłoś
lolinw Re: Spacerówka 09.04.10, 17:00 Ja mam jane Twin Two jest bardzo przyjazny mnie, lekki bardzo ładwo sie prowadzi i składa jednym kliknieciem poza tym nie za długi a moje dzieci nie narzekaja. Nie ma wózków idealnych dla bliźniat ale ten to duże ułatwienie dla mam pozdrwaim Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona_77 Re: Spacerówka 24.04.10, 11:53 Ostatnio kupiłam Aria Twin Peg Perego - wózek bardzo lekki, miejsca zajmuje nie za duzo, jego wada to małe kółka i prowadzi sie dość ciężko, ale ja od dawna nie miałam porówania do prowadzenia podwójnego wóżka bo przez ostatnie 8 miesięcy poruszaliśmy sie dwoma pojedyńczymi wózkami. Maluchy mają już 16 m-cy, więć pchanie podwójnego wózka nie jest łatwe Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: Spacerówka 30.04.10, 15:25 a ja nie polecam Haucka, rozlecial sie bardzo szybko, serwis "zlewa" klientow! a jak juz dostalam odpowiedz jaka chcialam, ze Pan przysle nowy stelaz... skonczylo sie tylko na mailach i obietnicach Pan z serwisu stwierdzil jednak pozniej, ze to nie wina wozka, ze tak szybko sie rozkraczyl, tylko moja, wiec nie polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś