sula_i_komary 21.07.05, 21:40 Jak ten czas szybko leci!!!! Przystojniak z grzywą to Jaś a blondyn zwany jest Wojtusiem Pozdrawiam sula Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aglask Re: Nowe fotki chłopaków ;-) 21.07.05, 22:01 Przystojniaki te Twoje chłopaki. I jeszcze te imiona, śliczne. Mój synek też się nazywa Jaś, a Wojtuś to mój mężuś. serdecznie pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
agusik25 Re: Nowe fotki chłopaków ;-) 21.07.05, 23:09 Sula, pamietam Cię z forum Marzec 2005. Ślicznych masz synków. I jacy duzi! Moja Oleńka jest prawie miesiąc młodsza pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ankha_25 Re: Nowe fotki chłopaków ;-) 28.08.05, 17:31 piękne dzieciaczki, naprawdę, serdeczne gratulacje, alez wam się pociechy udaly! Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_ricardo Re: Nowe fotki chłopaków ;-) 30.08.05, 22:07 Wpaniali chlopcy! Alez muszisz byc dumna Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia65 Re: Nowe fotki chłopaków ;-) 03.09.05, 14:24 No, no, godni pozazdroszczenia ci Twoi kawalerowie. Az milo poogladac i pomarzyc, ze jeszcze troche i bede przesylac zdjecia trzech slicznych dziewczynek. Pozdrawiam, Karolcia i 3 Brzdace Odpowiedz Link Zgłoś
sula_i_komary Ach!!Trójeczka :-) 04.09.05, 10:40 Wczoraj jechaliśmy autobusem i obok siedział taki fajowy facecik- 7 miesięcy, moi 6 .Pomyślałam,że z chęcią bym jeszcze jego zabrała ze sobą . Pozdrawiam sula Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: Ach!!Trójeczka :-) 16.09.05, 12:35 Wiesz jakich masz ślicznych synów?? Sama mam brat bliznika i kiedys nie miałabym nic przeciwko , co by dwójka od razu była. Super faceci. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa054 Re: Nowe fotki chłopaków ;-) 12.09.05, 19:14 Gratulacje. Maluchy są świetne, wesołe. Niech rosną zdrowo. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
asiekk1 Re: Nowe fotki chłopaków ;-) 16.09.05, 16:20 Super te Twoje chłopaki!! Ile mają miesięcy?Ja mam dwie dziewczynki. mam pytanko jak można zamieścić zdjęcia?Chętnie wstawiłabym parę naszych fotek. pozdrawiamy Asia, Małgosia i Gabrysia Odpowiedz Link Zgłoś
edka05 Re: Nowe fotki chłopaków ;-) 27.09.05, 13:53 SUUUUper chłopaki !!! Już wyobrażam sobie ten sznurek dziewczyn... Odpowiedz Link Zgłoś
ewaaleks Re: Nowe fotki chłopaków ;-) 28.09.05, 07:40 Rewelacyjni Ci Twoi chłopcy- niech zdrowo się chowają. Ja mam pojedyńcze szczęście - i tak szczerze czasem jak patrzę na blizniaki i choc wiem ile przy nich pracy to troszkę zazdroszczę.... Odpowiedz Link Zgłoś