Dodaj do ulubionych

Do ml130676

26.09.05, 09:03
Witaj,
Wyczytałam na forum, że kierujesz jedną z kolezanek do szpitala na Solcu. Czy
tam rodziłaś bliźniaki?
Ja mam właśnie taki zamiar, ale nie wiem jakie u nich jest podejście do porodu
bliźniaczego. Moje chłopaki ułożone są jeden główką w dół a drugi pupą i lekarz
prowadzący mówi, że kwalifikuje się do porodu naturalnego. Jednak ze względu na
dobro dzieci wolałabym cc. Jak Ty rodziłaś: naturalnie czy przez cc? Tak w ogóle
to będę wdzięczna za wszelkie uwagi związanie z tym szpitalem.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • farfala1 Re: Do ml130676 27.09.05, 21:57
      przepraszam ze sie wtracam, ale czy nie wolisz sw. Zofii. Jesli zechcesz mi
      odpowiedziec to bede wdzieczna, bo przedde mna tez ten sam wybor, ale caly czas
      mysle o Zelaznej ze tam najlepiej
      • agniesia74 Re: Do ml130676 28.09.05, 09:33
        Prawdę mówiąc nie myślałam ani o Żelaznej ani też o Karowej, bo wiem, że tam
        bardzo często nie ma miejsc i odsyłają. Poza tym Solec miałam polecany przez
        koleżankę, która rodziła tam w maju, co prawda pojedyńcze dziecko, ale była
        bardzo zadolowona z opieki lekarzy i położnych. Oczywiście mój Pan doktor
        powiedział, że gdyby coś się zaczęło dziać przed 35 tyg, to oczywiście mam się
        wybierać na Karową, bo tylko tam (szpital kliniczny) mają niezbędny sprzęt dla
        wcześniaków. Na szczęście zaczął mi się już 38 tydz. więc nie mam się co
        martwić, że urodzę wcześniaki. Wręcz zaczynam mieć wrażenie, że jakoś nie bardzo
        im się spieszy i może dotrwam aż do 40 tyg. Pomyśleć, że od 27 tyg byłam na
        fenoterolu... A na kiedy Ty masz termin?
        • farfala1 Re: Do ml130676 03.10.05, 11:48
          ja dopiero na 2 maja, ale zdecydowanie chce na zelaznej, tyle ze tak jak piszesz
          jesli nie daj Boze cos zaczeloby sie wczesniej to trzeba zapomniec o zelaznej
          tylko tak jak piszesz absolutnie jechac do kliniki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka