Dodaj do ulubionych

Potrzebne opinie

16.11.06, 13:19
Czesc,
Od niedawna jestesmy z zona szczesliwymi "posiadaczami" córeczki. Wkurzalo nas, ze przy kupowaniu wyprawki musielismy przegladac dziesiatki sklepow i recznie porownywac ceny. Dlatego stworzylismy porownywarke cen art. dla dzieci.
Nasz portal jest czynny od kilku tygodni i znajduje sie pod adresem:
www.babypro.pl
Rozwijamy go na zasadzie "non-profit" w wolnych chwilach pomiedzy zmianami pieluch i praca wink. Ceny aktualizowane sa co najmniej 3x w tygodniu. Caly czas pracujemy tez nad poszerzeniem asortymentu (zabawki,bielizna...).

Jezeli mozna, prosimy o opinie, co chcielibyscie jeszcze w nim znalezc i jak sie Wam taki pomysl podoba? Jakie kategorie bylyby dla Was przydatne? Moze macie propozycje dolaczenia jakichs tanich sklepow, albo chcielibyscie sie wymienic linkami?

Wszelkie opinie beda dla nas bardzo wartosciowe.

Obserwuj wątek
    • anna_sla Re: Potrzebne opinie 16.11.06, 13:49
      Pomysł niby ok, ale mało sprawdzalny bo ceny w dużej mierze zależą od.. no
      właśnie.. rejonu?? Ceny w najtańszych sklepach w Warszawie nie będą takie same
      jak w najtańszym sklepie np. w moim miasteczku.. Jak patrzyłam rozbieżność
      cenowa różnych rzeczy jest naprawdę ogromna. Niektóre rzeczy są u nas o niebo
      droższe (ze względu na wielu pośredników, bo nim trafi do naszej dziury zabitej
      dechami), a niektóre o niebo tańsze.. Może dodać do tego listy miast, w których
      robienie zakupów kompletnie się nie opłaca?? ;P Dobra żartowałam smile))

Powodzenia w prowadzeniu portalu życzę
    • piotr.siwczak Re: Potrzebne opinie 16.11.06, 13:55
      Witam,
      Moze niescisle sie wyrazilem - porównań dokonujemy w sklepach INTERNETOWYCH, wiec nie ma wiekszego znaczenia gdzie te sklepy sie znajduja, bo sprzedaz prowadzona jest wysylkowo.
    • ukomo Re: Potrzebne opinie 22.11.06, 21:12
      pomysł owszem fajny, sama mało nie zwariowałam jak sobie porównywałam ceny w
      różnych sklepach internetowych; jedno na co jeszcze trzeba zwrócic uwagę to
      koszt dostawy, czasem są spore różnice wyrównujące ostateczne koszty; np. w
      sklepie Bobosklep dostawa jest dość droga -zaczyna sie od 15 zł warto też dodać
      parę sklepów np. Boboland to samo łóżeczko co w Bobosklepie za 298 i
      tanimmarkecie za 293 zł tam jest za 259 zł co prawda jeden kolor ale ładny bo
      niebieski.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka